تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 16 اولاول ... 61213141516
نمايش نتايج 151 به 156 از 156

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2012-2013 | مرحله گروهی

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه نظر از یه رهگذر/
    اگر منظورت لقب دفاع اتوبوسیه من هم موافق این لقب نیستم.
    تمام حرف و حدیثها در مورد چلسی به 3بازی مهم برمیگرده.
    شما ببین آمار 2بازی رفت و برگشت با بارسا دهن هر جنبنده ای رو میبنده!
    باید خود تو هم قبول داشته باشی دی متئو در اون 3بازی هیچ برتری نسبت به پپ وهاینکس نداشته.
    به قول سینا وقتی بهترین بازیکن جهان از بهترین و راحتترین موقعیتهای گلزنی نمیتونه استفاده کنه مربی بدبخت چه کاری از دستش برمیاد؟
    چلسی به صورت معجزه وار قهرمان شد.....
    تورسی که درحال قدم زدن در خیالات خودش بود ناگهان و به صورت اتفاقی توپی میاد زیر پاش و از یه توپ مرده یه کرنر میگره و تنها توپی که برسر دروگبا در طول90دقیقه بازی نشسته تبدیل میشه به گل قهرمانی چلسی..
    اسم این نوع قهرمانی چیه؟
    من موافق این نیستم که چلسی اتوبوسی دفاع کرده اگر هم کرده بود خیلی بد و ناشیانه این کار رو کرده(آمار این رو میگه)چلسی بازی خودش رو انجام داد همین.خیلی هم بد بازی کرد
    اما برای اینتر این موضوع فرق میکنه!
    اونها واقعا دفاع میکردند اون هم خیلی مافیایی.ثبات حرفم هم اینه که میشه بازی بایرن-اینتر رو با بازی بایرن-چلسی مقایسه کرد.
    اونجاست که میفهمیم بازیکنان اینتر اجازه حتی خلق موقعیت هم نمیدادن به بایرنیها اگر هم موقیتی وجود داشته به مراتب کمتراز بازی با چلسیه.
    پس قرار دادن این دوتیم کنار هم یه اشتباه خواهد بود.
    هرچند اینتر در حال پوست انداختنه...اما هنوز جا داره که آثار تفکرات مورینیو اونجا از بین بره.
    یوسف جان همه چی دقیقا شانسی و اتفاقیه
    بازی رفت با بارسا توپ اتفاقی می رسه به رمیرس و اونو اتفاقی میده به دروگبا و چلسی به گل می رسه و اصلا تاکتیکی در کار نبودش. اتفاقی توی بازی برگشت توپ می رسه به رمیرس و تورس و اونا اتفاقی توپ رو گل می کنن. بازی با بایرن اتفاقی چلسی از تنها کرنر خودش به گل می رسه ولی بایرن به دلیل بدشانسی( و نه به دلیل ضعف توی ضربات شروع مجدد) از 20 کرنری که می زنه به نتیجه ای نمی رسه و در نهایت در ضربات پنالتی به طور اتفاقی شواین اشنایدر توپ رو به تیرک می زنه و به طور اتفاقی بهترین بازیکن تاریخ چلسی آخرین ضربه پنالتی رو گل می کنه! : دی

بعدش بحث مربی نیست و بحث اینه که کدوم تیم پارسال تیمتر بود و حقش بود که قهرمان بشه
    وقتی یه تیم مربی و بازیکنای بهتری نسبت به تیمای دیگه داره دلیل نمیشه حتما نتیجه بگیره و به قهرمانی برسه
    Last edited by vahidgame; 07-12-2012 at 18:18.

2. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

در مورد چلسی توی دفاع که حرفی نیست. خرابکاری حریفا و درخشش چک بود. اما توی حمله واقعا شگفتی داشت. آخه اتفاق یک بازی دو بازی نمیشه سه بازی! فکر کنم انگیزه به فرق سر بازیکنان این تیم رسیده بود که اونجور کارایی بالا در استفاده از موقعیت ها نشون دادن.

هرچند دقیقاً متوجه نشدم چه ترکیبی رو تمایل داشتی که پپ به زمین بفرسته، اما تیمت رو بهتر میشناسی، نظری ندارم.

یعنی هیچ تیمی و مربی ای Plan B واسه مقابله با سیستم دفاع فشرده جلوی محوطه رو نداره؟! پس گل اینیستا به چلسی چی بود؟ شوت از راه دور! اینکه توپ رو به حریف تدافعی بدیم تا بکشه جلو و از لاک دفاعی در بیاد.

فوتبال ورزشی هست که توش همیشه اما و اگر هست، و این یکی از زیبایی های اونه، اگر تو فینال پارسال، آرین روبن کمی از خودخواهی خودش کم میکرد، نتیجه متفاوت میشد.

اینکه اونا Plan B داشتن یا نه، بماند، اما همین برگشت به تاریخ و اشاره تو به بازی قبلی چلسی-بارسلونا که با گل اینیستا همراه بود، معتقدم همون گل به نوعی Plan B بود: شوت از راه دور. یکی از مشکلات اصلی اینه که گاهی مربی ها زیادی به Plan A خودشون بها میدن، و وقتی نظرشون عوض میشه، دیگه زمانی از مسابقه باقی نمونده.

ضمن اینکه در دفاع از سیستم دی ماتئو جلوی بارسلونا و بایرن، با توجه به مهره هایی که داشت و قدرت حریفش یکی از بهترین تاکتیک هارو اتخاذ کرد.

تو پست اول ایرادی که به بارسلونا گرفتم، نداشتن Plan B بود. در جواب: "به بارسا این انتقاد وارده؟" ؛ در نتیجه برداشتم این بود که یعنی میگین Plan B داره. اگر موافق هستین که نداشت، پس لزومی به ادامه بحث در این مورد نیز.

حالا بیایم کلی نگاه کنید، به دو تیم فینالیست:

چلسی بایرن مونیخ بارسلونا بایرن مونیخ
    گل: 26 25 35 35
    شوت در چهارچوب: 82 98 91 99

آمار نزدیک دو تیم چلسی و بایرن، و از طرف دیگه اختلاف چشمگیرش با رئال و بارسلونا، نشانه چی هست؟ آیا بایرن = چلسی؟ (از نظر سبک بازی). ضمن اینکه چلسی جز تو بازی مقابل ناپولی، که 4 گل زد، در هیچ بازی بیشتر از 2 گل نزد که بگیم فلان بازی 5 تا زدن، آمار بالا برای اون هست.
    بله دقیقاً. یا مثلا بازی رئال-بارسلونا در فینال کوپی د ری که دقایق آخر حتی بارسلوناای که همیشه رو زمین کار میکرد، شروع کرده بود به ارسال توپ روی دروازه رئال. اما گاهی بارسلونا زیادی به سبک تیکی-تاکا متکی میشه و اصرار میکنه که فقط از همون روش به گل برسه.

در کل، بحث این بود که آیا چلسی خوب دفاع کرد، یا بارسلونا بد شانس بود؟ که با توجه به آمار و صحنه های بازی، به نظرم چلسی بازی رفت خوب دفاع نکرد، اما بارسلونا هم کلاً اون فصل بجز مسی، بقیه بازیکناش تو گل زنی مشکل داشتن. اما بازی برگشت، چلسی به خوبی دفاع کرد و حتی مسی هم گل زنی رو فراموش کرد (پنالتی).
    این که یک بازیکن تنهایی شوت بزنه یا تیم اواخر بازی رو به بازی مستقیم بیاره که نشد پلن بی! باید در مقیاس بزرگتری ببینی. اینا میتونن تصمیم انفرادی در همون لحظه یا بازی احساسی باشن. افکار مربی و حاصل اون تاکتیک، رو باید در کل تیم یا زمان بیشتری دید. "اگر" که نداریم. وگرنه خود بارسا راحتتر میتونست برنده فرضی باشه.

4. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در مورد پلن B
    من قبلا با سروش در انجمن قبلی خیلی در این مورد بحث کردیم اما متاسفانه نتونستم اون بحث رو پیدا کنم

سروش جان انجمن قبلی کلا پاک شده؟
    انجمن قبلی تمامی تاپیکهاش به همین انجمن منتقل شده علیرضا جان ؛ در همین بخش فوتبال خارجی سرچ کنی تمامی بحثهامون پیرامون پلن B و سایر مباحث هست .

به نظرم پلن B برای تیمهایی تعریف تئوریکش قابل توجیهه که سبک خاص و منحصر به فردی رو ارائه میدن که البته من در حال حاضر فقط بارسا و اسپانیا رو میبینم که سبکشون خاص و منحصر به فرده و سایر تیمها فرم های ترکیبی از حالات و نوع های مختلف بازی رو ارائه میدن که برخی از اونها هم بر اساس بازی حریف بازی میکنن /

پلن B از اسمش پیداست که به راه جایگزین اشاره داره ؛ نوع بازی بارسا درسته که اونقدر ایده آل هست که شاید در بیش از 90 درصد موارد نیازی به این مقوله نداشته باشه اما مسئله اینجاست که وقتی بارسا در مقابل تیمهایی قرار میگیره که با نسخه ای آشنا سعی در محدود کردن فضاها در 1/3 میانی خودشون دارن و اوج پرس رو در همون نقطه انجام میدن ( که اغلب هم در این منطقه از پرس توپ استفاده میشه ) ، دچار مشکل میشه از لحاظ ایجاد موقعیت و رسیدن به هدف و اینکه توپهای بیشتری در این مواقع در این ناحیه به نسبت زمانهای دیگه از دست میده بارسا چون این پرس باعث میشه سرعت پاسهای بارسا بیشتر بشه و بالارفتن سرعت رابطه ی مستقیم داره با افزایش ضریب اشتباه /

نکته ی دیگه اینکه به نظرم وقتی ایده ای تست نشده و نتیجه ای گرفته نشده ، نمیشه برچسب زد بهش و با قطعیت ردش کرد ( اشاره به ایده ها در مورد شکل پلن B ) ؛ به خصوص در بحث تاکتیکی فوتبال که علم نیست ( هرچند علوم تغذیه و روانشناسی و فیزیولوژی و ... درش کاربرد دارن ) و اتفاقات و شرایط حاکم بر جو و وضعیت فیزیکی - روانی بازیکنان در لحظه باعث اتفاقات میشن ، چون لازمه ی اطلاق علم ؛ رسیدن به یک نتیجه ی مشخص در هر بار آزمایش هست در صورتیکه در فوتبال مثلا یک راهکار تاکتیکی الزاما همیشه به یک نتیجه ی مشخص ختم نخواهد شد / در کل و به تعبیری عام => املای نانوشته غلط ندارد ...

من البته با علیرضا کاملا موافقم که بارسای گواردیولا چلسی هیدینک رو از نظر تاکتیکی در بازی برگشت نتونست مغلوب کنه و نیز همینطور چلسی دی متئو نتونست بارسای پپ رو از لحاظ تاکتیکی مغلوب کنه ؛

من علاوه بر چلسی هیدینک ، بازیهای دیگری که میتونم به عنوان پیروزی تاکتیکی تیم مقابل بارسا ذکر کنم ( که به شکلی خودجوش ! هر دو بازی رو بارسا 3-2 پیروز شد ) یکی بازی فصل قبل میلان برابر بارسا در سن سیرو بود که میلان بیشترین مالکیت توپی که یک تیم در برابر بارسای پپ رو داشت رو تونست در اختیار داشته باشه و دیگری هم بازی بارسا برابر سویا _ خاطرم نیست فصل قبل یا دو فصل قبل _ که بازیکنان سویا یک بازه ی متراژی طولی داشتند که در اکثر زمان بازی یعنی هم در زمان حمله و هم در زمان دفاع فاصله ی میان عقب ترین بازیکن دفاع تا جلوترین مهاجم تیم از اندازه ی خاصی بیشتر نمیشد ، یعنی کل تیم مثل یک مجموعه ی هماهنگ به عقب و به جلو حرکت میکردند هرچند که این موارد به ندرت بوجود اومدن و همین شاید باعث بشه اونا رو ناشی از اتفاق هم بتونیم بدونیم "اما" این دو بازی به خصوص بازی سویا خیلی راهکارها و نکات جالبی داشت که من ندیدم تیمی مقابل بارسا بتونه اجراش کنه و یا حداقل ازشون بهره ببره به عنوان راه های موثر .

پ.ن : من در این بحث بیطرفم چون تا اینجا دوطرف به نکات خیلی خوبی اشاره کردن در جزئیات و شاهد بحث های قوی و مستدلی هستیم خوشبختانه /

6. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خیلی هم خوب. من مشکلی با هر کدوم از این دید ها ندارم. فقط نباید تبعیض قائل شد. پس بارسای پپ جلوی چلسی هیدینگ موفق بوده. حالا چلسی هر چی می خواد در دیدار برگشت موقعیت گل یا مشکوک به پنالتی داشته باشه. بارسا نتیجه ای که لازم بود رو گرفت و در نهایت جام رو هم بالای سر برد. درست؟ بارسا صرف اینکه چلسی رو با گل متوقف کنه براش کافی بود و به این مورد هم رسید. یا اگه خلاف اینه و داوری جای بحث میزاره پس باید دیدار رفت چلسی رو هم زیر سوال ببریم و ادعا کنیم هیدینگ نمیتونست بدون دو سه صحنه بزرگ و کلی صحنه ریز، گل نخورده نیو کمپ رو ترک کنه. نیمه نهایی اینتر هم که نهایتا همون گل آفساید متری میلیتو سرنوشت رو رقم زد. حالا بالاخره بازی یا نتیجه؟

یوسف به وضوح از موقعیت ها یاد کرده. نمی دونم چرا میگید گل. اتفاقا خوردن فقط 2 گل نکته مثبت چلسی بوده. اما دادن کلی موقعیت!
    درود
    اگه دقت کرده باشی من در مورد بازی چلسی و بارسای سال پیش صحبت کردم و اصل نظر من روی تیم دی متئو بود و اصلا حرفی از داوری نزدم که شما چلسی هیدینگ رو برای من مثال میزنید .
    مشکلات داوری (اوربو) بحثش جداست . بحث اصلی ما روی تاکتیک ها بود و مربوط به سال قبل .
    دوستان لفظ دفاع اتوبوسی و قطاری رو مطرح کردن که من هم عنوان کردم دفاعی که اصولی انجام بشه و تاکتیکی مناسبی پشتش باشه به اندازه یک بازی هجومی دیدنش لذت داره و خیلی نکات رو یاآوری میکنه.

درسته که بارسا موقعیت گل زیاد داشت ولی چلسی هم 10 نفره شده بود . مشخصه که تحمل همچین فشاری (بارسا) برای یک تیم 10 نفره کار سختیه .
    البته شما از ااین نکته صرف نظر میکنید که بازیکنان بارسا موقعیت ها رو از دست دادن. اگر پیتر چک توپ ها رو گرفته که اون هم جزوی از تیم چلسیه و وظیفه اش توپگیری و محافظت ار دروازه .

وقتی اسم دفاع مناسب و منطقی میاد منظور این نیست که اصلا قرار نیست توپی به سمت دروازه بیاد که این کاملا غیر منطقیه اون هم جلوی تیم هایی مثل بارسا - رئال و یا بایرن مونیخ.
    پس هر چقدر هم مدافعین خوب باشن باز هم باید منتظر واکنش های دروازه بان باشیم .

اگر هم این موقعیت ها به اوت رفت و یا اتفاق دیگه ای افتاد مقصر بازیکنان چلسی نیستن کما این که توی هیچ بازی فوتبالی همه موقعیت ها تبدیل به گل نشده . حتی اگه یکی از تیم ها بارسا باشه.

بهزاد جان جوابی که میخواستم بهت بدم رو به شکل بهتری سینا داد
    اگر ملاک نتیجس پس در اون بازی معروف گواردیولای جوان و تازه وارد تونست هیدینگ رو مغلوب کنه

اما من نظرم اینه که نه اون بارسا و گواردیولا تونستن چلسی و هیدینگ رو از نظر تاکتیکی شکست بدن نه چلسی و دی متئو تونستن بارسا و گواردیولا رو از نظر تاکتیکی ببرن

من همیشه گفتم ضعیفترین و سطحی ترین تحلیلها، تفسیر بازی بر اساس نتیجس
    که متاسفانه حدود 90 درصد فوتبالنویسهای امروز در سراسر دنیا بر همین اساس قلم میزنن

ما باید این رو متوجه بشیم که تحلیل و نقد فوتبال و ارزشگذاری تیمها فرق میکنه با نتیجه و ارزشگذاری اون بر اساس برد و باخت
    بله فوتبال در نهایت یک تیم رو به عنوان بازنده معرفی میکنه و یک تیم رو به عنوان برنده و البته فوتبال پاداش موقتی خودش رو هم به برنده نهایی و تیم قهرمان میده
    اما
    در کنار این فوتبال مسیری رو طی میکنه برای پیشرفت خودش و در این راه تیم برنده رو بر اساس نوع فوتبالی که بازی میکنن تعریف میکنه
    در این بخش تیمی برندس و پاداش نهایی فوتبال رو میگیره که در راستای فلسفه حقیقی و ذات فوتبال بازی کرده باشه
    و بر عکس تاریخ ژورنالیستیِ فوتبال که بر اساس نتیجه ارزشگذاری میشه، حافظه حقیقی فوتبال هیچگاه چنین تیمهایی و فوتبالشون رو فراموش نمیکنه

البته ایده آلترین حالت این بوده که چنین تیمهایی که فوتبالشون برای آینده کلی فوتبال مفید و آموزنده بوده نتیجه هم گرفتن

آژاکس میلان بارسا
    درود

اتفاقا در حال حاضر چیزی که در بین اکثر باشگاه ها مهم به حساب میاد نتیجه گیریه .
    شما هزینه هایی که صرف خرید بازیکن و مربی میشه رو در فضای ورزشی و فوتبالی مد نظر بگیرین و ببینید آیا همچین هزینه های سرسام آوری برای ایجاد یا طرح سبک جدیدی از فوتباله و یا قراره فلسفه ی جدیدی رو پیاده سازی کنه ؟!

پیاده سازی و ایجاد فلسفه ی جدید در یک باشگاه زمان زیادی میبره و نیاز به برنامه های بلند مدت و اختصاصی داره که یکی از اونها قوی کردن آکادمی پایه یا جوانانه.
    بارسا هم برنامه طولانی مدت و چندین ساله داشته و میشه گفت از زمان رایکارد تا الان این برنامه در حال اجرا بوده و برای همینه که به این سطح رسیده .

حالا اگر بارسا با این تفکر پیش میره , قرار نیست که همه باشگاه ها همین روند رو انتخاب کنن . هیچ وقت طرز تفکر افراد مثل همدیگه نیست . اگه بارسا میخواد روی آکادمی سرمایه گذاری کنه از اون طرف چلسی با پول های آبراموویچ قصد خرید ستاره داره.
    همین تفکرات متفاوت باعث بوجود اومدن سبک های مختلف فوتبالی میشه و لذتش رو بیشتر میکنه.

البته این چیزی که مد نظر شماست زیباست ولی این که تیم ها و یا فوتبال رهرو آژاکس 70 یا میلان 90 و بارسای امروزی باشن به نظرم خیلی ایده آل به حساب میاد .
    این که بخوایم همه چیز در فوتبال ایده آل بشه مثل این میمونه که بخوایم در جهان همه چیز رو به سمت ایده آل ها پیش ببریم که نمیخوام بگم غیرممکنه ولی یک چیزی در حد غیرممکنه .
    دلیلش هم همون تفکرات متفاوتیه که خدمتتون عرض کردم.

موفق باشید.

8. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بهترین‌های مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا مشخص شدند

خبرگزاری فارس: بهترین‌های مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا در آستانه قرعه کشی دور یک‌‌هشتم نهایی مشخص شدند.

بهترین‌های مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا در شرایطی که قرعه‌کشی دور یک‌هشتم نهایی فردا در نیون سوئیس برگزار می‌شود از سوی اتحادیه فوتبال اروپا مشخص شدند.

در میان تیم‌های راه یافته به دور بعد اسپانیایی‌ها با 4 تیم، آلمانی‌ها با 3 تیم، انگلیسی‌ها با 2 تیم، ایتالیایی‌ها هم با 2 تیم بیشترین نماینده را دارند.

تیم‌های پاری‌سن‌ژرمن و پورتو از گروه A ، شالکه و آرسنال از گروه B، مالاگا و میلان از گروه C، بوروسیادورتموند و رئال مادرید از گروه D، یوونتوس و شاختار دونتسک از گروه E، بایرن‌ مونیخ و والنسیا از گروه F، بارسلونا و سلتیک از گروه G و منچستر یونایتد و گالاتاسرای از گروه H به مرحله یک‌هشتم نهایی رسیدند.

نکته جالب توجه در پیکارهای امسال لیگ قهرمانان حذف چلسی انگلیس قهرمان دور قبل در مرحله گروهی بود که در تاریخ این مسابقات بی‌سابقه بود.

*ترین‌های این پیکارها در مرحله گروهی:

بهترین تیم: بوروسیا دورتموند

مالاگای اسپانیا بازی‌های خوب و درخشانی در طول مسابقات از خود به نمایش گذاشت؛ اما تیمی که بسیار مقتدر در گروه مرگ ظاهر شد و 6 بازی خود را مقابل قهرمانان انگلیس، اسپانیا و هلند بدون شکست پشت‌سر گذاشت، بوروسیا دورتموند آلمان بود.

بهترین بازیکن: بوراک ییلماز از گالاتاسرای ترکیه

این بازیکن ترکیه‌ای از 7 گل تیمش 6 گل را به ثمر رساند و نقش تاثیرگذاری در صعود تیمش از گروه H مسابقات داشت.

زیباترین گل مرحله گروهی: فیلیپ مکسس از میلان

این بازیکن در پیروزی 3 بر یک روسونری مقابل اندرلخت گلی بسیار دیدنی به ثمر رساند و موفق شد پس از 18 ماه برای تیمش گلی از فاصله 20 متری بزند که ماندگار شد.

دیدنی‌ترین بازی: رئال مادرید 3 - منچسترسیتی 2

این دیدار در گروه D انجام شد و زیباترین بازی مرحله گروهی شناخته شد و دو تیم حملات متعددی را بر روی دروزاه یکدیگر تدارک دیدند.

در این بازی مادریدی‌ها در سانتیاگو برنابئو ابتدا از حریف انگلیسی خود عقب افتادند؛ اما در ادامه کریستیانو رونالدو پیروزی را برای قوهای سفید به ارمغان آورد.

*بازی شماره 6 برای زلاتان ایبراهیموویچ

در این مسابقات زلاتان ایبراهیموویچ به همراه پاری سن ژرمن هم توانست گلزنی کند تا به همراه ششمین تیم خود در لیگ قهرمانان اروپا به گل برسد.

زلاتان پیش از این برای تیم‌های آژاکس، یوونتوس، اینترمیلان، میلان، بارسلونا هم در لیگ قهرمانان گلزنی کرده بود.

*پیروزهای غیرقابل پیش‌بینی: باته، سلتیک و کلوژ

در مرحله گروهی باته بوریسوف بلاروس موفق شد در مینسک مقابل بایرن مونیخ پیروزی 3 بر یک بدست آورد و مدتی هم به عنوان صدرنشین در این گروه قرار داشت.

پیروزی سلتیک مقابل بارسلونا با نتیجه یک بر صفر و برد کلوژ رومانی در اولدترافورد مقابل منچستریونایتد پیروزی‌های غیرقابل پیش‌بینی به شمار می‌رفت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

12. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •