تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 73 اولاول ... 61213141516171819202666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 721

نام تاپيک: Galaxy Note II » گوشی/تبلت سامسونگ با صفحه نمایش 5.5 اینچی و پردازشگر ا Quad Core ا

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

بچه ها من گوشی رو امروز سفارش دادم...احتمالا تا چهارشنبه یا زود تر میرسه.........هر چیزی فکر میکنید براتون سواله....بگید که بررسی کنم.......

در ضمن قابلیت Multi View یا به اسم دیگه Multi Window هم به نوت 2 اضافه شده.....مثل همون چیزی که تو نوت 10.1 هست......,واقعا فوق العادست
    انقدر سامسونگ قابلیت به نوت 2 اضافه کرده که واقعا دارم دیوونه میشم.....آدم گیج میشه...که از کدوم استفاده کنه؟ حالا معلوم نیست باز چه چیزایی قایم کرده...ایشلا گوشی بیاد پیداشون کنم..... )))
    من خودم یکی از کسایی بودم که می خواستم galaxy s III بگیرم ، منتظر نسخه LTE بودم و در کنارش شاید در آینده یه تبلت 10 ویندوز RT یا آیپد و قبلا هم یک ماه نوت 1 داشتم و واقعا تو دست گرفتنش برام معضل بود و قلم اونجوری که باید جالب نبود و باتری ام که نمی شد همیشه روش حساب کرد ولی وقتی با نوت 2 کار کردم و با این امکانت و باتری فوق العاده که اصلا باورم نمی شد ، قیمت مناسب و مهم تر از همه خوش دست بودنش و لذتی که از دیدن و کار کردن باهاش دارم......... نظرم 180 بر عکس شد و برای کسایی که تا حالا نوت نداشتن بگم که بهتون پیشنهاد میکنم حداقل یک روز این گوشی رو تجربه کنید تا از بابت سایز خیالتون راحت بشه و اون چیزی که ذهنتون رو از بابت اندازه و حمل و نقل مشغول کرده خیالتون راحت بشه...اصلا با چیزی که تصور میکردید کاملا فرق داره....وقتی که ازش استفاده کنید عاشقش میشید..... یه مسئله دیگه که خیلی برام جالب بود اینه که تمام امکاناتی که سامسونگ داره از نوت 2 توی تبلیغات نشون میده،95 % دقیقا تو عمل همونه.........
    خیلی چیزارو سامسونگ تو مراسم معرفی نوت 2 نگفت متاسفانه...... نمیدونم چرا.......

پیشنهاد میکنم حتما این ویدئو رو ببنید....واقعا ارزش دیدن داره......

Last edited by d.b23; 06-10-2012 at 17:40.

2. 4 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vista7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ذهنم...

پيش فرض

بچه ها قیمت دلار بازار امروز اپدیت ساعت 1 : 2850
    قیمت اپدیت شده ی ارز:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و

خدا رو شکر
    به نظرتون برم همین امروز فردا بخرم یا صبر کنم یه خوره میاد پایینتر؟ زیر 2 تومن میاد به نظرتون؟

بچه ها من گوشی رو امروز سفارش دادم...احتمالا تا چهارشنبه یا زود تر میرسه.........هر چیزی فکر میکنید براتون سواله....بگید که بررسی کنم.......
    در ضمن قابلیت Multi View هم به نوت 2 اضافه شده.....مثل همون چیزی که تو نوت 10.1 هست......,واقعا فوق العادست
    انقدر سامسونگ قابلیت به نوت 2 اضافه کرده که واقعا دارم دیوونه میشم.....آدم گیج میشه...که از کدوم استفاده کنه؟ حالا معلوم نیست باز چه چیزایی قایم کرده...ایشلا گوشی بیاد پیداشون کنم..... )))

پیشنهاد میکنم حتما این ویدئو رو ببنید....

اقا دمت گرم این ویدیو رو که دیدم واقعا احسنت گفتم به سامسونگ که نوت2 رو زده. خداوکیلی کم نزاشته ...
    Last edited by vista7; 06-10-2012 at 17:06.

4. 2 کاربر از vista7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چقدر عجله دارید شما !!! میاد پایینتر . دیشب TV میگفت کالاهای با اولویت ششم هم میتونند ارز دریافت کنند . تا اونجا که من میدونم ، موبایل و دوربین و .... اولویت هفتم هستند و در در آینده ای نه چندان دور برای این کد هم ارز اختصاص خواهد یافت ! و ممکنه شاهد سقوط یکباره تجهیزات الکترونیکی باشیم .

6. این کاربر از mohsenslr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vista7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ذهنم...

پيش فرض

اگه واقعا غیر مرجع بدن که بله دقیقا قیمت ها کاهش شدید پیدا میکنه.ترسم از اینه که مثل اس2 نشه. اون موقع هم هی میومد پایین تا 600 تومن. گفتیم بازم میاد پایین که شد 1200 و بالاتر! . جسارته ببخشید، منبع حرفاتون رو ممکنه ذکر کنید؟ مثلا لینک سایت خبری... شرمنده فقط برای اطمینان میپرسم. خوب اگه بیاد زیر 2 تومن مثلا 1.5 خوب صبر میکنیم. حیاتی نیست خریدنش !

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

اگه واقعا غیر مرجع بدن که بله دقیقا قیمت ها کاهش شدید پیدا میکنه.ترسم از اینه که مثل اس2 نشه. اون موقع هم هی میومد پایین تا 600 تومن. گفتیم بازم میاد پایین که شد 1200 و بالاتر! . جسارته ببخشید، منبع حرفاتون رو ممکنه ذکر کنید؟ مثلا لینک سایت خبری... شرمنده فقط برای اطمینان میپرسم. خوب اگه بیاد زیر 2 تومن مثلا 1.5 خوب صبر میکنیم. حیاتی نیست خریدنش !
    به جز یه چند تا صرافی هیچکی با نرخ 2850 نمی داده و حدود 3500 معامله میشه ، نرخ ارز همیشه ساعت 12 اعلام میشه ولی امروز خیلی خنده دار بود که ساعت 10 صبح گفتن 2850
    و جالب اینجاست فقط چند تا صرافی با این نرخ می دادن با حضور نیروی زحمت کش ...

بهتره خودمون رو گول نزنیم ..

چقدر عجله دارید شما !!! میاد پایینتر . دیشب TV میگفت کالاهای با اولویت ششم هم میتونند ارز دریافت کنند . تا اونجا که من میدونم ، موبایل و دوربین و .... اولویت هفتم هستند و در در آینده ای نه چندان دور برای این کد هم ارز اختصاص خواهد یافت ! و ممکنه شاهد سقوط یکباره تجهیزات الکترونیکی باشیم .
    TV می گفت ؟ ماله ایران ؟ اونقت فکر میکنی راست هم بگن؟ یادته اون موقع که میگفت دلار بیشتر از 2 تومن نمیشه ولی شد و ...
    ارز دارو رو برداشتن بعد توقع داری برای موبایل ارز بدن ؟ البته روزش رو که نگفتن ، شاید منظورشون 20 سال دیگه باشه
    Last edited by biostar; 06-10-2012 at 18:23.

9. 2 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منبع خبرم اخبار توی TV بود . راست و دروغش با خودشون !

لینک ایسنا :

11. این کاربر از mohsenslr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

در ضمن قابلیت Multi View یا به اسم دیگه Multi Window هم به نوت 2 اضافه شده.....مثل همون چیزی که تو نوت 10.1 هست......,واقعا فوق العادست
    من خودم یکی از کسایی بودم که می خواستم galaxy s III بگیرم ، منتظر نسخه LTE بودم و در کنارش شاید در آینده یه تبلت 10 ویندوز RT یا آیپد و قبلا هم یک ماه نوت 1 داشتم و واقعا تو دست گرفتنش برام معضل بود و قلم اونجوری که باید جالب نبود و باتری ام که نمی شد همیشه روش حساب کرد ولی وقتی با نوت 2 کار کردم و با این امکانت و باتری فوق العاده که اصلا باورم نمی شد ، قیمت مناسب و مهم تر از همه خوش دست بودنش و لذتی که از دیدن و کار کردن باهاش دارم......... نظرم 180 بر عکس شد و برای کسایی که تا حالا نوت نداشتن بگم که بهتون پیشنهاد میکنم حداقل یک روز این گوشی رو تجربه کنید تا از بابت سایز خیالتون راحت بشه و اون چیزی که ذهنتون رو از بابت اندازه و حمل و نقل مشغول کرده خیالتون راحت بشه...اصلا با چیزی که تصور میکردید کاملا فرق داره....وقتی که ازش استفاده کنید عاشقش میشید..... یه مسئله دیگه که خیلی برام جالب بود اینه که تمام امکاناتی که سامسونگ داره از نوت 2 توی تبلیغات نشون میده،95 % دقیقا تو عمل همونه.........

پیشنهاد میکنم حتما این ویدئو رو ببنید....واقعا ارزش دیدن داره......

عزیز اینجا گوگل فیــــــلتره چه برسه به یوتیو...

من تو عکس ها هیچ تفاوت اندازه ای بین این گوشی و نوت 1 نمی بینم ، نوت 1 که سخت میشد تو دست گرفتش و باید با دو دست کار می کردی .. واقعا تفاوت دارن؟

قیمتش مناسبه واقعا ؟؟؟؟؟

13. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

بله راست یا دروغش با خودشون ، ما که بدمون نمیاد

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

عزیز اینجا گوگل فیــــــلتره چه برسه به یوتیو...

من تو عکس ها هیچ تفاوت اندازه ای بین این گوشی و نوت 1 نمی بینم ، نوت 1 که سخت میشد تو دست گرفتش و باید با دو دست کار می کردی .. واقعا تفاوت دارن؟

قیمتش مناسبه واقعا ؟؟؟؟؟
    بابا بیخیال حالا سعی کن ببینی دیگه )))
    این فیلمو ببینی همون اول یه دمو کوچیک راجع به اندازه داره........
    عرض یه مقدار کمتر شده و به طول اضافه شده...تغییر به نظر کم بوده ولی وقتی تو دست میگیری متوجه میشی...تو فروشگاه سام خودم گداشتم رو هم دیگه مقایسه کردم....من دقیقا مشکل اصلیم همین بود...برای استفاده از اینم خیلی راحت میتونی کیبورد رو به یه طرف صفحه ببری دیگه خودت که میدونی...از اونجایی ام تشخیص دست خطش خیلی سریع شده حتی میتونی از قلم برای نوشتن مسیج استفاده کنی.....
    من از یه سایت سفارش دادم تو آمریکا....میفروخت 730 دلار به علاوه 52 دلار هزینه پست..... برام به پوند در اومد 490 پوند .... تو صفحه 13 گفتم که قیمت رسمی فروشگاه خود سامسونگ 569 پونده و تو انگلستان با قیمت 488 پوند هم میشه پیدا کرد ولی تقریبا دو هقته طول میکشید که برام بفرسته(کاغذ بازی داشت) تصمیم گرفتم از امریکا سفارش بدم که 2-3 روزه میرسه و قید شارژر UK زدم (ورژن اینترنشنال)
    Last edited by d.b23; 06-10-2012 at 20:10.

16. 3 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vista7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ذهنم...

پيش فرض

به جز یه چند تا صرافی هیچکی با نرخ 2850 نمی داده و حدود 3500 معامله میشه ، نرخ ارز همیشه ساعت 12 اعلام میشه ولی امروز خیلی خنده دار بود که ساعت 10 صبح گفتن 2850
    و جالب اینجاست فقط چند تا صرافی با این نرخ می دادن با حضور نیروی زحمت کش ...

بهتره خودمون رو گول نزنیم ..

TV می گفت ؟ ماله ایران ؟ اونقت فکر میکنی راست هم بگن؟ یادته اون موقع که میگفت دلار بیشتر از 2 تومن نمیشه ولی شد و ...
    ارز دارو رو برداشتن بعد توقع داری برای موبایل ارز بدن ؟ البته روزش رو که نگفتن ، شاید منظورشون 20 سال دیگه باشه
    سلام
    ما که قیمت دلارو برای نوت2 میخایم. امروزم که قیمتش شد 2000000 فیکس. با این حساب ، اگر نوت16 رو 700 دلار بگیریم ، دلار امروز میشه 2857 تومن. خیلی هم دور از ذهن به نظر نمیاد.
    ارز غیرمرجع اگه به گوشی ندادن هم ندادن. ولی همین که دلار بازار شده 2700-2800 خودش خوبه. میدونم که دلار رو کردن 3.5 که ملت به 2.8 تومن راضی شن ولی خوب دیگه چه میشه کرد.
    ولی جدای از این حرفا من صبج سپردم که برام قیمت صرافی رو بگیرن ، دلار ساعت 9 صبح صرافه میداد 2900. که قیمت ساعت 1 شد 2850 خیلی بعید به نظر نمیاد.
    من که میگم نوت 2 ، 2 تومن هم میارزه. خداییش وقتی دیدم یارو داره 3.6 میلیون میفروشه کپ کردم. الان که میبینم نوت 2 شده 2 تومن میبینم با این وضع جفنگ دلار باز خوبه. چرا که دو روز پیش یکی از رفیقای ما نوت10 ـه 590 یورویی رو گرفت 2 تومن. الان نوت 2 ـه 700 یورویی شده 2 تومن.
    البته میدونم که شیوه ی قیمت گذاری سامسونگ بسته به منطقه مختلفه ، ولی بقول یکی از دوستامون برای شروع قیمت خوبه. خداییش ارز ارزون شده ولی با شرایطی که در کل گرون شده ، مثلا 2 تومن بود کردنش 4 تومن بعد دوباره 2800 که همه راضی بشن ولی چاره چیه ؟
    من که میگم یه خورده میاد پایین شاید فوقش بشه 2500 ، اگه بشه که خوبه ، نشد هم فکر نمیکنم دوباره بره بالای 3 تومن. همین قیمت نوت2 رو میگیریم خوبه دیگه. با این شرایط باید کلامونو بندازیم هوا بگیم خدا بده برکت!!

18. 3 کاربر از vista7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •