بچه ها من گوشی رو امروز سفارش دادم...احتمالا تا چهارشنبه یا زود تر میرسه.........هر چیزی فکر میکنید براتون سواله....بگید که بررسی کنم.......
در ضمن قابلیت Multi View یا به اسم دیگه Multi Window هم به نوت 2 اضافه شده.....مثل همون چیزی که تو نوت 10.1 هست......,واقعا فوق العادست
انقدر سامسونگ قابلیت به نوت 2 اضافه کرده که واقعا دارم دیوونه میشم.....آدم گیج میشه...که از کدوم استفاده کنه؟ حالا معلوم نیست باز چه چیزایی قایم کرده...ایشلا گوشی بیاد پیداشون کنم.....

)))
من خودم یکی از کسایی بودم که می خواستم galaxy s III بگیرم ، منتظر نسخه LTE بودم و در کنارش شاید در آینده یه تبلت 10 ویندوز RT یا آیپد و قبلا هم یک ماه نوت 1 داشتم و واقعا تو دست گرفتنش برام معضل بود و قلم اونجوری که باید جالب نبود و باتری ام که نمی شد همیشه روش حساب کرد ولی وقتی با نوت 2 کار کردم و با این امکانت و باتری فوق العاده که اصلا باورم نمی شد ، قیمت مناسب و مهم تر از همه خوش دست بودنش و لذتی که از دیدن و کار کردن باهاش دارم......... نظرم 180 بر عکس شد و برای کسایی که تا حالا نوت نداشتن بگم که بهتون پیشنهاد میکنم حداقل یک روز این گوشی رو تجربه کنید تا از بابت سایز خیالتون راحت بشه و اون چیزی که ذهنتون رو از بابت اندازه و حمل و نقل مشغول کرده خیالتون راحت بشه...اصلا با چیزی که تصور میکردید کاملا فرق داره....وقتی که ازش استفاده کنید عاشقش میشید..... یه مسئله دیگه که خیلی برام جالب بود اینه که تمام امکاناتی که سامسونگ داره از نوت 2 توی تبلیغات نشون میده،95 % دقیقا تو عمل همونه.........
خیلی چیزارو سامسونگ تو مراسم معرفی نوت 2 نگفت متاسفانه...... نمیدونم چرا.......
پیشنهاد میکنم حتما این ویدئو رو ببنید....واقعا ارزش دیدن داره......