تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 720 اولاول ... 61213141516171819202666116516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

پس به نظره شما قطعا vt20 که وارده بازاره اسیا بشه از جمله کشوره خودمون بهتر از v20 اسیایی هست البته منظور از بهتر همه مولفه ها بغیر از 3d رو میگم. درسته؟
    و یه سواله دیگه درسته که در تصاویره 1080p جزییات در LCD بالاتر از پلاسماست؟
    اخه یکی از دوستای من یه پلاسمای پانا 50" داره و یه sharp le700 میگه فیلمهای 1080p توی lcd یا همون led شارپ جزییات بهتری داره ولی شبکه های داخلی خودمون و به اصطلاح sd تو پلاسما خیلی بهتره.
    نظرتون چیه؟

2. این کاربر از nesta1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

پس به نظره شما قطعا vt20 که وارده بازاره اسیا بشه از جمله کشوره خودمون بهتر از v20 اسیایی هست البته منظور از بهتر همه مولفه ها بغیر از 3d رو میگم. درسته؟
    و یه سواله دیگه درسته که در تصاویره 1080p جزییات در LCD بالاتر از پلاسماست؟
    اخه یکی از دوستای من یه پلاسمای پانا 50" داره و یه sharp le700 میگه فیلمهای 1080p توی lcd یا همون led شارپ جزییات بهتری داره ولی شبکه های داخلی خودمون و به اصطلاح sd تو پلاسما خیلی بهتره.
    نظرتون چیه؟
    قطعا نمیشه الان نظر داد تا زمانی که کسی این پنلهارو تست نکنه.
    من حداقل 30 مدل پلاسمای پاناسونیک 50 اینچ سراغ دارم دوست عزیز باید دید دوست شما کدوم مدل رو داره.

4. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    بالاخره V20 من روز 5شنبه رسید . سالم و سلامت حتی همونطور که تو کاتالوگ نوشته شده بود عمودی حملش کردن تا تهران . شکل ظاهری و دکورش برخلاف اون چیزی که تو عکسا دیده میشه واقعا زیبا و خوشگله و به نظر من از VT20 خیلی خوشگلتره . از نظر کیفیت تصویری هم هر چی بگم کمه : مشکیه بسیار عمیق ( مثل مرکب ) ، فرقش با مشکیه یه فول ال ای دی اینه که جزئیات به طرز خارق العاده ای حفظ میشن شما تو تاریکیه مطلق شب میتونید برق دکمه سردست رو ببینید . کنتراست واقعا بینظیر : خدائیش من تا بحال یه همچین کنتراستی ندیده بودم به جز تو VT20 . سایزشم به نظر من خیلی خوبه چون شما تو مغازه وقتی 42 ها رو با 50 یا اینچهای بالاتر مقایسه میکنید به نظرتون کوچیک میاد ولی وقتی میاردیش خونه واقعا خودش رو نشون میده به نظر من اگه 50 گرفته بودم زیادی بزرگ بود .
    کیفیت صداش از یه ال ای دی خیلی بهتره ولی در مجموع عالی نیست .
    یه مطلب دیگه مدلش 42V20R هستش که اون R نمیدونم معنیش چیه هر کی میدونه به ما هم بگه . ضمنا تو تمام سایتها بلااستثنا نوشته شده که این پنل مد THX داره ولی من هرچی منوهای مختلفش رو گشتم و دفترچه ش رو خوندم همچین چیزی ندیدم دوستان اگه فکر میکنن تو منوی مخفی باید دنبالش بگردم راهنمایی کنن ضمنا دسترسی به منوی مخفی رو هم بلد نیستم .
    تو مد دینامیک و کنتراست100 به جرات میتونم بگم که از هر چی ال سی دی و ال ای دی دیدم براقتره و تو نور معمولیه خونه چشمو اذیت میکنه من فعلا از مد سینما با کنتراست 80 دارم ازش استفاده میکنم که به نظر من خیلی عالی جواب میده مخصوصا برای فیلم دیدن که نهایت لذته ضمن اینکه استاد بزرگم آقا مهدی عزیز هم گفتن تو 100 ساعت اول نباید از مد دینامیک استفاده کرد .
    اگه دوستان عزیزم سؤالی داشتن من در خدمتم . سؤالاتی رو هم که مطرح کردم اگه جواب بدین سپاسگزار میشم .
    سپاس
    سلام آقا امیر مبارک باشه عکس ازش بزار ببینیم چه جوریاس.

6. 3 کاربر از Terry Bogard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pgu83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    شیراز

1

سلام
    بالاخره V20 من روز 5شنبه رسید . سالم و سلامت حتی همونطور که تو کاتالوگ نوشته شده بود عمودی حملش کردن تا تهران . شکل ظاهری و دکورش برخلاف اون چیزی که تو عکسا دیده میشه واقعا زیبا و خوشگله و به نظر من از VT20 خیلی خوشگلتره . از نظر کیفیت تصویری هم هر چی بگم کمه : مشکیه بسیار عمیق ( مثل مرکب ) ، فرقش با مشکیه یه فول ال ای دی اینه که جزئیات به طرز خارق العاده ای حفظ میشن شما تو تاریکیه مطلق شب میتونید برق دکمه سردست رو ببینید . کنتراست واقعا بینظیر : خدائیش من تا بحال یه همچین کنتراستی ندیده بودم به جز تو VT20 . سایزشم به نظر من خیلی خوبه چون شما تو مغازه وقتی 42 ها رو با 50 یا اینچهای بالاتر مقایسه میکنید به نظرتون کوچیک میاد ولی وقتی میاردیش خونه واقعا خودش رو نشون میده به نظر من اگه 50 گرفته بودم زیادی بزرگ بود .
    یه مطلب دیگه مدلش 42V20R هستش که اون R نمیدونم معنیش چیه هر کی میدونه به ما هم بگه . ضمنا تو تمام سایتها بلااستثنا نوشته شده که این پنل مد THX داره ولی من هرچی منوهای مختلفش رو گشتم و دفترچه ش رو خوندم همچین چیزی ندیدم دوستان اگه فکر میکنن تو منوی مخفی باید دنبالش بگردم راهنمایی کنن ضمنا دسترسی به منوی مخفی رو هم بلد نیستم .
    تو مد دینامیک و کنتراست100 به جرات میتونم بگم که از هر چی ال سی دی و ال ای دی دیدم براقتره و تو نور معمولیه خونه چشمو اذیت میکنه من فعلا از مد سینما با کنتراست 80 دارم ازش استفاده میکنم که به نظر من خیلی عالی جواب میده مخصوصا برای فیلم دیدن که نهایت لذته ضمن اینکه استاد بزرگم آقا مهدی عزیز هم گفتن تو 100 ساعت اول نباید از مد دینامیک استفاده کرد .
    اگه دوستان عزیزم سؤالی داشتن من در خدمتم . سؤالاتی رو هم که مطرح کردم اگه جواب بدین سپاسگزار میشم .
    سپاس
    امیر آقا مبارک
    میتونی اسم وشماره فروشنده رو پ.خ کنی؟
    ممنون

8. 2 کاربر از pgu83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اون pdf مربوط به مدلهای استرالیایی هست ولی تو سایت خاورمیانه ای پاناسونیک بود !! شما اول که تی ویو روشن کردین گزینه ای برای تنظیم منطقه نیومد؟ مثلا مثل عکس زیر:

اگر تونستید منوهای دستگاه رو یه نگاهی بندازین شاید بشه گزینه ای شبیه به این رو پیدا کرد در غیر اینصورت باید تو سرویس منوی پنل دنبالش بگردید.
    سلام
    ممنون از زحمت شما
    نه همچین چیزی من ندیدم شایدم بوده چون وقتی از بانه خرید میکنید فروشنده تی وی رو به راننده تحویل میده و پول کاملش رو از اون میگیره و از نظر صحت و سلامت تی وی روشنش میکنه و تحویلش میده شاید اون موقع این گزینه اومده ؟!!!!
    حالا این سرویس منوی پنل که میفرمائین رو از کجا باید بیارم ؟ تو قسمت تنظیمات هستش یا یه جای دیگه ؟
    سپاس

10. 3 کاربر از amirvania بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه EDES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام حضور دوست عزيز amirvania
    لطفاً قيمت خريدتون رامرقوم فرماييد ضمناً تلفن فروشگاه را نيز بوسيله mail خصوصي برايم ارسال نماييد با تشكر

12. 2 کاربر از EDES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام امير خان مبارك باشه برادر

-با اجاز ه از اساتيد اگه منظورت سرويس منو هست اين رو تست كن ببين جواب ميده

14. 5 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

مدل های TH-P42V20R و TH-P50V20R بر اساس تقسیم بندی منطقه ای پاناسونیک مدل های مخصوص ایران می باشند و می بایست تنها از طریق نمایندگی های پاناسونیک توزیع شوند ( مدل های مربوط به عراق و بقیه کشورهای عربی پسوند M دارد ) حال چگونه این مدل ها در بانه فروخته می شوند از عجایبی است که فقط در ایران امکان پذیر است.

16. 8 کاربر از zendar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

اگه دکمه "0" جواب نداد دکمه "Recall" (در صورت وجود ) بزن این عکسی که دوستمون گذاشتن دو مورد اولش برای ظاهر سرویس منو هست بقیه موارد برای پیدا کردن ساعت کارکرد دستگاه هست.
    برای خروج هم حتما دکمه Exit روی کنترل رو 3 تا 5 ثانیه نگه دار و یا پنل رو خاموش کن.
    فقط حواست باشه هیچ گزینه ای رو دست نزنی یا موئلفه هایی رو که نمیدونی جابه جا نکنی دکمه های روی کنترل رو فشار ندی چون ممکنه بعضی دکمه ها شورت کات باشه برای یه عملکرد نامشخص ....

18. 7 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه FARSHAD_DIGITAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    سپاس
    سلام امیرخان.مبارکت باشه.لطف کن از امکانات جانبی V20 مثل usb, dlna,internet video,internet gadjets,wireless(integeated or ready),فرمتهایی که از روی usb میخونه,تعداد ورودیهاوخروجیها,----t وبالاخره اینکه آیا امکان ضبط تصاویر فقط از روی ----t هست یا از روی source های دیگه هم امکانش هست, توضیح دهید.
    Last edited by FARSHAD_DIGITAL; 29-08-2010 at 21:51.

20. 3 کاربر از FARSHAD_DIGITAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •