تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 22 اولاول ... 6121314151617181920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 220

نام تاپيک: GRID 2

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

منم دیروز بازی رو واسه 360 گرفتم اما نمیدونم چرا نمیتونم مثل فورزا باهاش ارتباط برقرار کنم
    یکم دیگه برم شاید بهتر شد...! اما از لحاظ گرافیکی خوب پیشرفت کرده و هندلینگ واقعی تری داره...

2. این کاربر از kourosh4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

IOG

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

منم بازی رو خریدم و بازی کردم ... البته کلا یه ربع.
    باورم نمیشه این گرید باشه
    چقد افت کرده ...
    این که شده مث نید فور اسپید
    مگه گرید تو پیست نبود ؟
    چرا این مثل درت شده ...
    خوبه خودت گفتی یه ربع بازیش کردی
    یه کم دیگه بازی کن تو پیست هم میره
    درسته خیلی شبیه dirt شده ولی بازی زیباییه و با nfs هم قابل قیاس نیست بنظرم-nfs یه جور حال میده اینم یه جور دیگه

4. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

خوب بالاخره بازی را دانلود کردم و بازی کردم
    البته این بازی را به همراه بایوشاک اینفینیت دانلود کردم و اجرا کردم
    در مورد gameplay بازی می تونم بگم یکی از بهترین بازی های car racing هست که این چند ساله روی پلتفرم pc بازی کردم(اسم فورزا را نمی آرم چون pc نیست و منم بازی نکردم و نظری نمی دم)
    بازی گرافیک روون و با کیفیتی داره
    من با 5870 به راحتی با تنظیمات کامل و aas تونستم بین 60-70 فریم ازش بگیرم و البته فریم بازی هم افت و خیز چندانی نداره که نشان دهنده این هست که بخوبی روی موتور بازی کار شده
    افکت های بازی هم اگر من بخوام نمره ای به آن ها بدم از 100 میشه گفت بین 60-70 را می گیره چون بعضی افکت ها به خوبی کار شده مثل نور خورشید ، سایه ها ، کیفیت جاده و همچنین تماشاچی هست البته از دور ولی یکسری از موارد ضعیف کار شدن که مهمترینشون دود و آب هستند
    مثلا در یک مسابقه که خورشید زمان غروب را به نشان می داد کیفیت صحنه به قدری بالا بود که بی اختیار می خواستم دستم را بذارم روی پیشونیم تا نور خورشید اذیت نکنه
    کلا میشه گفت مواردی که گیمر بیشتر با آن ها سرو کار داره و بیشتر توی چشم میاد خوب کار شده و جزییات ریزی که به کار 80 درصد گیمر های این سبک نخواهد آمد سمبل کاری شده تا از سنگینی موتور گرافیکی بازی تا حداکثر ممکن کم کنه
    کیفیت سواری خودرو ها بسیار به واقعیت نزدیک شده البته به نظر من سعی شده تا لذت بازی فدای کیفیت و واقعی بودن نشه که کار خوبی از آب در آمده و شما با نیم ساعت بازی کردن کاملا سوار بازی میشید
    مثلا در مورد استفاده از دریفت یک جاهایی بدرد می خوره ولی اصلا عامیت نداره و اگر مثل nfs hp2 بخواهید از این قابلیت استفاده کنید نه تنها مفید نیست بلکه مدام می خورید به در و دیوار
    در نهایت می تونم بگم که در نبود یک car racing تمام عیار در چند سال گذشته لذت این بازی باعث شد که فعلا بازی مطرحی مثل بیوشاک را کنار بذارم و بچسبم به این ببینم چی میشه

6. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

خوبه خودت گفتی یه ربع بازیش کردی
    یه کم دیگه بازی کن تو پیست هم میره
    درسته خیلی شبیه dirt شده ولی بازی زیباییه و با nfs هم قابل قیاس نیست بنظرم-nfs یه جور حال میده اینم یه جور دیگه
    به نظرم بازی از همون اول باید آدمو جذب کنه.
    این زیاد مثل درت و گرید 1 نتونسته منو جذب کنه.
    البته نمیگم بازی خوبی نیس.
    ولی من خیلی توقعم بیشتر از اینا بود.
    حالا بیشتر بازی میکنم ببینم چی میشه.

8. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

IOG

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

منم بازی رو خریدم و بازی کردم ... البته کلا یه ربع.
    باورم نمیشه این گرید باشه
    چقد افت کرده ...
    این که شده مث نید فور اسپید
    مگه گرید تو پیست نبود ؟
    چرا این مثل درت شده ...
    باورت بشه مجید جان. منم گفتم خیلی کم مسابقه تو پیست داره و بیشتر یا تو خیابونه یا تو جاده های مسخره که در واقع مثل رالی میمونه.
    من همین الان فصل 5 بازیم. تا این لحظه هیچوقت تا این حد از این بازی و کلا سری گرید بدم نیومده بود. مسخره شده مسخره.
    اولا یه چیزی که من اصلا قبول ندارم تو این بازی اینه که همیشه ما رو نفر 8 به بعد میذاره و نفر اصلی رو میذاره اول طرف میگازونه به گردشم نمیرسی. جلو هم که همیشه احمقا آمادن تا ترمز بگیرن. فک کنم پول گرقتن از نفر اول که مارو معطل کنن! دقیقا گرید 1ـو یادم نیس ولی فک میکنم وقتی راند اول مارو میذاشت مثلا نفر هشت بعد آخرش دوم میشدیم، راند بعدی نفر دوم میذاشت نه مثل این که همش باید از آخر بگازونیم آخر مسابقم هیچی به هیچی.
    بعد یه چیز جالب دیگه واسه من اینه که مثلا من با آستون مارتین یکی دیگه با پاگانی. دارم تا ته میگازونم بعد یهو یارو میاد با اختلاف 20 تا سرعت ( اگه بیشتر نباشه کمترم نیس ) میزنه جلو در صورتی که Top speed و شتاب ماشینا تفاوت چندانی نداره. تو کل بازی این اولین باریه که یه همچین چیزای مسخره ای میبینم.

گراید 1 خوبه اما من برای تموم کردن بازی ادامه ندادم ماله خیلی وقته پیشه ازش زیاد یادم نیست اما 2 واقعا بهتره بنظرم
    من 8600 بخوبی بازی میکنم 1280*720 با تنظیمات تقریا Low (بعضیاش مدیومه)

2 بهتره شک نکن فقط 1ک چیز منو ناراحت کرد اونم اینه که وقتی مثلا سپر ماشینی ولو میشه (دلنگون بقول ما) "1ک ورش چسبیده 1ک ورش رو زمینه" رو زمین خش نمیخوره و تو فرمون و سرعتت نقشی نداره

علیک
    تو تغییر کلیدای کلیبرد اینتر کن بعد کلید گیم پدو بده
    اما مال من سیو نمیکنه همش میرم تو بازی اینطوری میشه "آلزایمر گرفته سیو دسته"
    از XPADER استفاده میکنم هم شیکه هم
    برادر شما میشه بگی رو چه حساب میگی گرید 2 بهتره؟!
    آخه گیم اسپاتی ، چه میدونم ign ، گیم تریلرز همه اینا امتیاز کمتر دادن گیمرام که شما اولین کسی هستی که میگه بازی از گرید 1 بهتره!
    حالا نمیدونم ملاک شما چیه شاید چون از مسابقه خیابونی بیشتر خوشت میاد همچین چیزی میگی ولی گرید، باید گرید باشه نه به قول مجید جان نید فور اسپید. الان من اولا فک میکنم مسابقات پیست، مسابقه 24 ساعته و احتمالا دربی مهمترین ویژگی های گرید بوده فقط در زمینه انواع مسابقات که از بین این سه تا فقط پیست اونم خیلی کم و انگشت شمار باقی مونده تو بازی.
    کنترل ماشینم که به نظر من بیشتر به NFS Shift 1 شباهت پیدا کرده تا خود گرید...

10. این کاربر از IOG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

خوب بالاخره بازی را دانلود کردم و بازی کردم
    البته این بازی را به همراه بایوشاک اینفینیت دانلود کردم و اجرا کردم
    در مورد gameplay بازی می تونم بگم یکی از بهترین بازی های car racing هست که این چند ساله روی پلتفرم pc بازی کردم(اسم فورزا را نمی آرم چون pc نیست و منم بازی نکردم و نظری نمی دم)
    بازی گرافیک روون و با کیفیتی داره
    من با 5870 به راحتی با تنظیمات کامل و aas تونستم بین 60-70 فریم ازش بگیرم و البته فریم بازی هم افت و خیز چندانی نداره که نشان دهنده این هست که بخوبی روی موتور بازی کار شده
    افکت های بازی هم اگر من بخوام نمره ای به آن ها بدم از 100 میشه گفت بین 60-70 را می گیره چون بعضی افکت ها به خوبی کار شده مثل نور خورشید ، سایه ها ، کیفیت جاده و همچنین تماشاچی هست البته از دور ولی یکسری از موارد ضعیف کار شدن که مهمترینشون دود و آب هستند
    مثلا در یک مسابقه که خورشید زمان غروب را به نشان می داد کیفیت صحنه به قدری بالا بود که بی اختیار می خواستم دستم را بذارم روی پیشونیم تا نور خورشید اذیت نکنه
    کلا میشه گفت مواردی که گیمر بیشتر با آن ها سرو کار داره و بیشتر توی چشم میاد خوب کار شده و جزییات ریزی که به کار 80 درصد گیمر های این سبک نخواهد آمد سمبل کاری شده تا از سنگینی موتور گرافیکی بازی تا حداکثر ممکن کم کنه
    کیفیت سواری خودرو ها بسیار به واقعیت نزدیک شده البته به نظر من سعی شده تا لذت بازی فدای کیفیت و واقعی بودن نشه که کار خوبی از آب در آمده و شما با نیم ساعت بازی کردن کاملا سوار بازی میشید
    مثلا در مورد استفاده از دریفت یک جاهایی بدرد می خوره ولی اصلا عامیت نداره و اگر مثل nfs hp2 بخواهید از این قابلیت استفاده کنید نه تنها مفید نیست بلکه مدام می خورید به در و دیوار
    در نهایت می تونم بگم که در نبود یک car racing تمام عیار در چند سال گذشته لذت این بازی باعث شد که فعلا بازی مطرحی مثل بیوشاک را کنار بذارم و بچسبم به این ببینم چی میشه
    من در بعضی موارد اصلا با شما موافق نیستم. اولا در مورد گرافیک باید بگم بازی رو بیشتر فانتزی نشون میده تا واقعی.
    در مورد سواری ماشینام باید بگم از واقعیت فاصله گرفته البته اول بازی خیلی آدم با رانندگی تو بازی کیف میکنه ولی این حس وقتی به سیزن های بالاتر بری به شدت برعکس میشه در صورتی که گرید 1 همیشه حس رانندگیش جذاب بود.
    دریفت ها در مسابقات یرعتی تر به مرحله ای میرسه که آدم ترجیح میده انجامش نده چون بازی به اندازه کافی مجال برای این کار نداده و اکثر مواقع باید تو خیابونای بازیک مسابقه بدی ( تازه نصف مسابقم اینقد ماشین ریخته جلوی آدم که دریف به تصادف با ماشین جلویی ختم میشه ).
    در ضمن در مورد مراحل بالاتر تو پست قبلیم توضیح دادم که بد نیس بخونین...
    و یک مورد دیگم که اول نظر دیگه ای در موردش داشتم دوربین داخل کابینه. اگرچه در نگاه اول چیز مهمی به نظرم نیومد ولی الان میبینم که خیلی گیمر رو از حس راننده واقی ماشین بودن دور میکنه چون حتی تو replay مسابقاتم داخل ماشین به هیچ وجه دیده نمیشه...

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

تو کل بازی این اولین باریه که یه همچین چیزای مسخره ای میبینم.
    موافقم ... اصلا انگار یه نید فور اسپید پیشرفته ساخته ... دیگه ویژگی های گرید توش نیست.
    حتی گرافیکشم مث گرید نیس. اون دوربینشم که حذف کردن !
    به نظرم دوربین داخل ماشین بود که بازیای کدمستر رو نسبت به بقیه ی شرکتا منحصر به فرد میکرد.
    یکی دیگه شم دست فرمون و گیم پلی بود که بازم تغییرش دادن.
    اما در کل خب خوبه از هیچی بهتره.
    ولی اول شدن خیلی توش سخته.

13. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

IOG

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

موافقم ... اصلا انگار یه نید فور اسپید پیشرفته ساخته ... دیگه ویژگی های گرید توش نیست.
    حتی گرافیکشم مث گرید نیس. اون دوربینشم که حذف کردن !
    به نظرم دوربین داخل ماشین بود که بازیای کدمستر رو نسبت به بقیه ی شرکتا منحصر به فرد میکرد.
    یکی دیگه شم دست فرمون و گیم پلی بود که بازم تغییرش دادن.
    اما در کل خب خوبه از هیچی بهتره.
    ولی اول شدن خیلی توش سخته.
    فعلا ظاهرا چاره ای نداریم به جز تن دادن به بازیای خوب ( بجای عالی )
    بحران اقتصادیه دیگه، کدمسترز حتما پول کم آورده بنده خدا نتونسته دوربین داخل کابین بخره
    آره من با Hard بازی میکنم و الان تو سیزن 5 پدرم در اومده...

15. این کاربر از IOG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه AHP-P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

فصل 2...
    کم کم دارم نکات منفیِ بازی رو میبینم که داره به نکات مثبتش غلبه پیدا میکنه! :|
    بعدا بیشتر شرح خواهم داد!

17. این کاربر از AHP-P30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

IOG

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

فعلا ظاهرا چاره ای نداریم به جز تن دادن به بازیای خوب ( بجای عالی )

بحران اقتصادیه دیگه، کدمسترز حتما پول کم آورده بنده خدا نتونسته دوربین داخل کابین بخره

آره من با Hard بازی میکنم و الان تو سیزن 5 پدرم در اومده...
    نه دیگه انصافا مترو،توم رایدر،بیوشاک عالی بودن.
    این دو تا بازی جدیدا خوبن ... گرید 2 و کال آو کارتز

19. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

IOG

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •