تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 17 اولاول ... 6121314151617 آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 169

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Liverpool F.C | قـرمـز ها | جلد 2

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

به نظر من فصل بسیار امیدوار کننده ای بود، برعکس فصل های گذشته که نسبتا خوب شروع می کردیم و افتضاح تموم می کردیم، امسال رو بد شروع کردیم و خوب تمام کردیم.

خریدهای سنگین داگلیش که فصل پیش خیلی بد بودند (هندرسون، داونینگ و خوزه انریکه)، هر سه این فصل بسیار بهتر شدند و احتمالا فصل بعد از این هم بهتر باشند و اندی کرول هم فصل خوبی رو داشت. خریدهای جدید هم که جو آلن فصل نسبتا خوبی داشت و در نیم فصل دوم، کوتینیو و استوریج فوق العاده بودند. من برای فصل آینده به رسیدن به 4 تیم اول امیدوارم در صورتی که موارد زیر قطعا رسیدگی بشن:

* یک موافع میانی خیلی خوب برای جانشینی کرگر
    * یک هافبک دفاعی خوب به عنوان بکاپ لوکاس (وقتی لوکاس مصدوم بود دیدیم چقدر ضعیف تر شده بودیم + در بعضی بازی ها لازمه با دو هافبک کاملا دفاعی بازی کنیم)
    * در صورت جدایی اسکرتل، یه مدافع میانی خوب
    * یک وینگر خیلی خوب
    * جدا نشدن هیچ بازیکنی، به خصوص رینا، سوارز و دنی اگر

مهمترین ضعف ما در نیم فصل اول گلزنی بود ولی در نیم فصل دوم خیلی بهتر شدیم، با اومدن یه وینگر تهاجمی جدید بهتر از قبل هم خواهیم بود البته این فصل قطعا اسیدی و استرلینگ بهتر از قبل خواهند بود. اگه سوارز رو از دست ندیم مهاجم جدید نیاز نداریم. در خط دفاع لازمه تیم بهبود پیدا کنه، گل های بیخود زیاد خوردیم... البته شایعه شده راجرز قراره یک کمک مربی برای تاکتیک های دفاعی به کادر فنی اضافه کنه که امیدوارم این اتفاق بیفته. فصل آینده بازیهای اروپایی نداریم و این می تونه حتی کمی نکته مثبت باشه چون نسبت به رقیب هامون برای تاپ 4، بازی های کمتری خواهیم داشت و استراحت بیشتر.

2. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت latifii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خوب این فصل هم تمام شد و متاسفانه نتونستیم جز بیگ فور باشیم
    نیم فصل اول تیم فاجعه بود و مقصر اصلی هم خود شخص راجرز میدونم ، اگه ایشون در فصل نقل و انتقالات تمام بازیکن های باتجربه تیم کنار نذاشته بود و دو روز مانده به ددلاین بدون اینکه بازیکنی جایگیزین کنه بازیکن قرضی یا فروش رد نکرده بود ، تیم به این شکل در نمیومد

همه تیم ها بعد از مدتی نیاز به جوانگرایی دارند ولی این روند باید آرام آرام صورت بگیره ، راجرز با اومدنش بازیکن های باتجربه ای چون کویت ، بلیمی ، آدام و... کنار گذاشت بازیکن کم تجربه ای چون اسعیدی و بورینی به تیم اضافه کرد و کارول رو قرضی داد بدون اینکه جایگیزنی براش اومده باشه تا در روز ددلاین کلاه سرش بره در صورتی که ونگر قبل از اینکه ون پرسی رو بفروشه جیرود رو میخره و تمام این موارد نشان از کم تجربه بودن راجرز در امر مربیگری بود

راجرز نیم فصل اول سیاست آزمون خطا پیش گرفت و همین سیاست باعث اون نتایج شد
    راجرز نیم فصل اول با بازیکن های کم تجربه ای چون استرلینگ ، شلوی، ویسدوم ،سوسو ، آلن بازی ها رو واگذار کرد در صورتی رو نیمکت داونینگ ، نوری شاهین،هندرسون داشتیم و بعد از نتایج ضعیف راجرز به خودش اومد و فهمید نمیشه تیم را به یکباره جوان کرد و همین کم تجربگی خیلی به تیم ضربه زد تا جایی که جرارد که هیچ وقت اعتراضی ازش ندیده بودم از این سیاست جوانگرایی انتقاد کرد
    نیم فصل دوم راجرز از تجربه نیم فصل اول درس گرفت و با دو خرید عالی و با لین مناسب عملکرد خوبی داشت و خیلی خوشحالم که راجرز اشتباهات نیم فصل اولش را دید و تیم را جمع و جور کرد
    در کل همینطور که دوست خوبمون گفتند اگه سال دیگه تیم میخواد جز بیگ فور باشه نباید مهره ای از دست بده و با سه چهار بازیکن با تجربه و خوب میتونیم دوباره لیورپول سابق بشیم
    در ضمن راجرز حتما حتما نیاز به کمک کارکشته داره ، اگه بازی های فصل دنبال کرده باشین متوجه میشن چقدر تیم در زمینه آنالیز تیمی ضعیف بود

بعد از اخراج رافا بزرگترین ضربه ای که تیم خورده از ناحیه مدیریت تیم بوده و بی ثباتی در نیمکت تیم بیشترین آسیب رو به تیم زده ، به شخصا به راجرز اعتقاد زیادی ندارم ولی شدیدا مخالف اخراج و یا خروجش از تیم هستم و اگر همین تیم شارژ مناسب بشه قطعا فصل بعد جز بیگ فور خواهیم بود

4. 6 کاربر از latifii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من هم واقعا به فصل آینده امیدوارم

به نظر من ما علاوه بر یک مدافع میانی خوب و یک هافبک دفاعی یه هافبک طراح خوب هم نیاز داریم

من واقعا از بازی مودریچ خوشم میاد شنیدم ممکنه از رئال بره
    اگر بتونیم جذبش کنیم واقعا میتونه بهمون کمک کنه

امیدوارم امسال فصل نقل و انتقالات رو از دست ندیم و باز هم مثل چند سال اخیر کار به نیم فصل دوم و خریدهای زمستانی نکشه

6. 3 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت latifii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

این روزا متاسفانه دسترسی به تویتر ندارم و یه کم از اخبار تیم دورم ولی مثل اینکه راجرز دنبال بگوویج گلر استوک هست و تیم قراره پیشنهاد 12 میلیونی برای خرید دفاع شالکه یعنی پاپادیولویس (اگه درست نوشته باشم) بده و همینطور شنیده شده کوله توره هم قرار به صورت قرار داد آزاد گرفته بشه
    اگه راجرز تیمش رو زود ببنده و با توجه به اینکه تیم های یونایتد، سیتی و چلسی فصل بعد با مربی جدید فصل رو شروع می کننن، فرصت خیلی خوبیه برای راجرز که خودی نشون بده و از این فرصت استفاده کنه

Sent from my HTC One S using Tapatalk 2

8. 3 کاربر از latifii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

انگشت ها رو نباید به سمت راجرز ببریم، این اتفاق هایی که افتاد مثل عدم موفقیت در آوردن بازیکن جدید در ددلاین و ... فقط تقصیر تیم مدیریت بود و راجرز هم شدیدا انتقاد کرده بود از این ضعف، چون مدیریت به راجرز گفته بود انتقال کلینت دمپزی و دنیل استوریج قطعی شده و بعد راجرز با رفتن اندی کرول موافقت کرد و مدیریت نتونست اونها رو بیاره. بازی دادن به شلوی و ویسدوم و بازی دادن آلن و شاهین توی پست غیر تخصصی هم به خاطر مصدومیت هایی بود که برای لوکاس و گلن جانسون و مارتین کلی و خوزه انریکه و بورینی و در مقطعی سوارز پیش اومد و تیم در بحران بود و خلاصه نیم فصل دوم خیلی بحث درس گرفتن نبود، مشکل مصدومیت ها برطرف شده بود به خصوص بازگشت لوکاس. خلاصه مشکلات زیاد بود و قطعا راجزر هم بی نقص نبود، ولی مقصر اصلی هم نبود.

من هم واقعا به فصل آینده امیدوارم

به نظر من ما علاوه بر یک مدافع میانی خوب و یک هافبک دفاعی یه هافبک طراح خوب هم نیاز داریم

من واقعا از بازی مودریچ خوشم میاد شنیدم ممکنه از رئال بره
    اگر بتونیم جذبش کنیم واقعا میتونه بهمون کمک کنه

امیدوارم امسال فصل نقل و انتقالات رو از دست ندیم و باز هم مثل چند سال اخیر کار به نیم فصل دوم و خریدهای زمستانی نکشه
    راستش با وجود جرارد و آلن و هندرسون و کوتینیو، فکر کنم اولویت بیشتر برای یه هافبک دفاعی باشه و محدودیت های مالی باشگاه هم هست. اگه قرار باشه هافبک میانی طراح بیاد ژابی آلونسو محتمل تر هست که این چند ماه زیاد شایعاتش هم شد گرچه احتمالش پایینه واقعا.

من امیدوارم هر برنامه ای برای خرید و فروش ها هست در همین دو هفته ابتدایی ماه جون انجام بشه تا همه بازیکن های جدید پیش فصل رو با تیم باشن و هم از نظر بدنی و هم از نظر تاکتیکی فرصت هماهنگ شدن رو داشته باشند و هرکس هم قراره بره هر چه زودتر بره تا برای فصل بعد روش حساب باز نشه و جانشینش چه از بیرون و چه از داخل تیم فرصت رسیدن به آمادگی لازم رو داشته باشه، مثل ماسکرانو و اندی کرول نباشن که حتی یک بازی فصل جدید رو هم بازی کنن و بعد برن

10. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خوب دوستان با کلو توره برای دو فصل با قرارداد آزاد به توافق رسیدیم:

این بازیکن 32 ساله تا حدی به عنوان جانشین برای جیمی کرگر بازنشسته به حساب میاد. به نظر من به عنوان بازیکنی با قرارداد آزاد گزینه خوبیه چون با تجربه است و برای رفع مشکلات دفاعی در کوتاه مدت در طی دو فصل آینده گزینه خوبی است.

* در خبرها گفته میشه بودجه امسال نقل و انتقالات تیم حدود 20 تا 25 میلیون پوند هست و البته حدود 15 تا 20 میلیون پوند هم از فروش احتمالی اندی کرول به دست میاد که میرسه به حدود 40 میلیون پوند که قراره باهاش 3 یا 4 بازیکن جدید اضافه کنیم. اولویت ها یک مدافع، یک یا دو وینگر و یک هافبک میانی/دفاعی هستند.

12. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

در مورد سوارز و رفتنش به رئال هم زیاد شایعه هست هر چند بعید میدونم لیورپول حاضر بشه بهترین ستاره شو بفروشه.
    هنوز که هنوزه پولی که لیورپول واسه اندی کارول داد واسم غیر قابل هضم نیست.

په په رینا هم مصاحبه زیر رو انجام داد و با توجه به این حرفا شاید رفتنی بشه... اسمیر بگوویچ دروازه بان خوب ساندرلند رو مسئولین لیورپول در نظر گرفتن برای جایگزینی په په رینا ...رینا هر چند یکم کنده ولی واقعا هوش خیلی بالایی داره که به کار یه دروازه بان خیلی میاد.

رینا: نمی توان پیشنهاد بارسا را رد کرد

سایت گل- په په رینا، دروازه بان یوونتوس(منظورشون لیورپوله مثلا)، تاکید کرد از بودن در آنفیلد راضی است اما تایید کرد که پیشنهاد باشگاهی مانند بارسلونا را به سختی می توان رد کرد.

گفته می شود ویکتور والدس که خواهان جدایی از بارساست، در آستانه پیوستن به موناکو قرار دارد و از دروازه بان قرمزها به عنوان یکی از گزینه های جانشینی او نام برده می شود.
    رینا تاکید کرد که تاکنون پیشنهادی رسمی از بارسا دریافت نکرده اما اعلام کرد اگر چنین پیشنهادی ارائه شود، رد کردن آن دشوار خواهد بود.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بارسا باشگاه بزرگی است و دشوار است که به باشگاهی مانند بارسلونا پاسخ منفی داد. اما ما در مورد فرضیات صحبت می کنیم؛ کاری که نباید انجام بدهیم.
    ترک کردن لیورپول دشوار است. اگر این کار را انجام بدهم، تنها به این خاطر است که به عنوان یک بازیکن پیشرفت کنم.
    من هیچ نشانه ای در مورد علاقه مندی بارسا دریافت نکردم. نمی دانم آنها با مدیر برنامه هایم صحبت کردند یا نه. اگر او چیزی به من نگفته احتمالا به این خاطر است که هیچ پیشنهاد جدی ای دریافت نکرده است.
    من با لیورپول قرارداد دارم و از زندگی در انگلیس راضی هستم. در حال حاضر من تنها یک گزینه دارم؛ ماندن در لیورپول."

14. 5 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بله درسته سوارز به رئال انتقالیه که اگه رئال پی اش رو بگیره، حتما اتفاق می افته و باشگاه نمی تونه سوارز رو نگه داره و راهی نیست که بازیکنی مثل سوارز رو به زور نگه داشت در تیم. رینا هم دلش هوس بارسا کرده و مثل آلبا و پیکه و فابرگاس باز جوید به روزگار وصل خویش که بعیده اتفاق بیفته بارسا بیشتر دنبال دروازبان جوان و سرمایه گذاری بلند مدته و البته رینا هم مشابه والدز سوتی میده

به هر حال اگه سوارز و رینا رو از دست بدیم شدیدا وضعیت بد میشه برای فصل بعد.

* بارسا به نظر میاد قصد داره Deulofeu رو یک سال قرضی بفرسته... به نظر من فرصت عالی برای لیورپوله چون هم ما مشابه بارسا بازی می کنیم (که امتیاز مثبتیه برای Deulofeu و همینطور بارسا) و هم خود Deulofeu اینجا می تونه فرصت زیادی برای بازی کردن داشته باشه و احتمالا اصلا هزینه بالایی برای دستمزدش هم نیاز نیست پرداخت بشه.

16. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

بله درسته سوارز به رئال انتقالیه که اگه رئال پی اش رو بگیره، حتما اتفاق می افته و باشگاه نمی تونه سوارز رو نگه داره و راهی نیست که بازیکنی مثل سوارز رو به زور نگه داشت در تیم. رینا هم دلش هوس بارسا کرده و مثل آلبا و پیکه و فابرگاس باز جوید به روزگار وصل خویش
    اگه انتقال هیگواین به یووه قطعی بشه، سوارز (از نظر فنی) گزینه فوق العاده خوبی برای رئال هست ولی متاسفانه وجهه ای که توی این چند سال به خصوص اون حادثه ی ایوانوویچ! پیدا کرده
    اینقدر تصویر بدی رو القا می کنه که من نوعی عطاش رو به لقاش بخشیدم از طرف دیگه موندنش با این جو فاجعه باری که توی رسانه های انگلیسی علیهش شکل گرفته خیلی سخته و شاید
    با یه انتقال بتونه برای بار سوم! از نو شروع کنه.

18. 3 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خب دوستان لوییز آلبرتو هافبک تهاجمی و وینگر سویا که به طور قرضی در بارسا B بازی می کرد هم به لیورپول اومد.

این بازیکن 20 ساله با قد 182 سانتیمتر، در فصل قبل در 37 بازی برای بارسا B بازی کرد (32 شروع)، 11 گل زد و 17 پاس گل داد که آمار خوبی است. مبلغ قرارداد تایید نشده ولی مثل اینکه حدود 2.5 میلیون یوروست.

--

Iago Aspas مهاجم 25 ساله سلتا ویگو هم در آستانه پیوستن به لیورپول هست با مبلغ حدود 7.5 میلیون پوند. گفته میشه هدف آوردن این بازیکن جانشینی سوارز نیست (این بابا صد سال جانشین سوارز نیست) بلکه اضافه کردن گزینه های جدید به خط حمله است و قوی تر کردن نیمکت. این بازیکن می تونه هم در مرکز و هم در وینگ سیستم 3-3-4 بازی کنه.

دوستان نظرتون درباره سه بازیکن جدیدی که گرفتیم با هزینه حدود 10 میلیون پوند چیه؟

--------

چند خبر کوتاه:

* راجرز گفته قصد داره وضعیت اندی کرول رو هر چه زودتر مشخص کنه تا تیم تکلیفش رو برای فصل آینده بدونه.

* باشگاه کماکان به دنبال یک مدافع هست و گفته میشه Papadopoulos کاملا منتفی است چون شالکه تقاضای 22.5 میلیون یورو کرده. اسکرتل به احتمال زیاد از تیم جدا میشه.

* گفته میشه باشگاه از اشتباه سال پیش برای نقل و انتقالات درس گرفته و برای همین هم امسال هیچ چیزی رو به دقیقه نود نمی اندازه، باید انتظار داشته باشیم طی یک ماه آینده هر انتقالی که فکر می کنیم شکل بگیره و قراره تمام بازیکن های جدید، کل تمرینات پیش فصل رو با تیم باشند.

* قیمت سوارز در صورت جدایی حدود 40 میلیون پوند خواهد بود و گفته میشه در صورت فروش سوارز، کل این پول به تیم برمی گرده تا در نقل و انتقالات هزینه بشه.

* دنیل استوریج مصدومیت بسیار جدی در بازی دوستانه ملی پیدا کرد و به نظر میاد چندین هفته دور از میادین خواهد بود. روی هاجسون گفته مصدومیت رباط صلیبی است ولی پارگی کامل نیست.

* امروز تولد 33 سالگی کاپتان استیون جرارد بود.

اگه انتقال هیگواین به یووه قطعی بشه، سوارز (از نظر فنی) گزینه فوق العاده خوبی برای رئال هست ولی متاسفانه وجهه ای که توی این چند سال به خصوص اون حادثه ی ایوانوویچ! پیدا کرده
    اینقدر تصویر بدی رو القا می کنه که من نوعی عطاش رو به لقاش بخشیدم از طرف دیگه موندنش با این جو فاجعه باری که توی رسانه های انگلیسی علیهش شکل گرفته خیلی سخته و شاید
    با یه انتقال بتونه برای بار سوم! از نو شروع کنه.
    امروز در خبرها اومده Release clause سوارز حدود 40 میلیون پوند هست و رئال هم زحمتش رو می کشه احتمالا 38 میلیون + ژابی آلونسو رو هم قبول می کنیم

20. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •