انقدر دیشب اعصابم خورد بود که تا ساعت چهار بیدار بودم من نمیدونم چرا ایرانی ها همیشه باید از داوری ضرر بکنند
انشالله که بقیه بچه های بوکس جبران میکنند
انقدر دیشب اعصابم خورد بود که تا ساعت چهار بیدار بودم من نمیدونم چرا ایرانی ها همیشه باید از داوری ضرر بکنند
انشالله که بقیه بچه های بوکس جبران میکنند
Last edited by SNOW PATROL; 02-08-2012 at 09:51.
وقت رد شدن كاروانو نمي گه كه. چون وقت رد شدن كاروان مني كه آلماني بلد نبودم هم شنيدم كلمه احمدي نژاد رو گفتبلكه وقت باخت عالميان رو ميگه......اون موقع چي گفت؟؟؟و آيا مرجع به غير از افراد عادي يا العالم و پرس تي وي (كه مال ايرانن) اونو تاييد كردن يا خير؟
+
در مورد كاروان ايران و نتايجش هم فقط بايد تاسف خورد خداييش بجز رشته هايي مثه كشتي يا وزنه برداري كه بصورت سنتي توش قوي هستيم و بدون مديريت هم ميشه چيزي برد تو كدوم رشته كمي مديريت و برنامه ريزي و تلاش كردن مسيولاي مرتبط؟؟؟؟تاسف انگيزه همين.......
.
Last edited by halflife g; 02-08-2012 at 10:27.
خداییش این انصاف بود...
علی 100% پیروز میشد همونطور که رانده یک به حریف سر بود راندهای بعدی رو هم مطمئنا میبرد اما حیف...
![]()
وهمینک توسط ملت همیشه در صحنه ایران پیجی برای حمایت از مظاهری در فیس بوک تشکیل شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه که بدونید پیج رسمی بازی ها توسط ایرانی ها مورد هجوم قرار گرفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبول دارم که داور خیلی سریع اخطار می داد اما من بعد از بازی خیلی قاطی کرده بودم. تا ساعت 5 صبح نشستم و هرچی فیلم بوکس المپیک بود رو دیدم. هر وقت کسی با سر میومد سمت یه بکسر دیگه اون یکی یا جا خالی میداد یا طرف رو هل ممیداد عقب و مبارزه رو ادامه میداد.
این کوبایی هر وقت که میومد جلو ، مظاهری میگرفتش. خوب داور هم که یه کم شنگول بود و خب این شد که میبینیم.
در مورد حرف افشارزاده هم این یه نوع ماست مالیه.
حضور در مراسم پایانی به منزله قبول رای داوره. و اگر مظاهری وایمیستاد یعنی نتیجه رو قبول داشت و دیگه نمیشد اعتراض کرد.
همین آقا مصاحبه کرده که من میدونستم کوبایی ها تو داوری نفوذ دارن. پس چرا به مظاهری نگفتین که مراقب داور باشه ؟
یا برگشته میگه ما از روز اول هم به تیروکمان امیدی نداشتیم. اگر نداشتین چرا اینا رو بردین و با روحیه شون بازی کردین. تیرانداز ما دیروز معلوم بود قبل از بازی گریه کرده که چشماش سرخ شده بود.
یه تیم 53 نفری رو نتونستن درست اداره کنن دارن به نحوه برگزاری المپیک گیر میدن.
Last edited by JIGSA; 02-08-2012 at 13:13. دليل: خودم اصلاحش کردم
[حذف شد]
به نظرمن همون اول هم مشخص بود که ایران تو بوکس چندان شانسی نداره و فقط باید به کشتی و وزنه برداری دل خوش کرد
Last edited by pcforlife; 02-08-2012 at 12:48. دليل: بخش حذف شده = حذف پاسخ به نقل قول حذف شده
گزارش خبرنگار مهر از لندن
پرچمدار کاروان ورزش ایران در سی امین دوره بازیهای المپیک و عضو تیم ملی بوکس پس از بازنده اعلام شده از سوی داوران در نخستین مبارزه خود گفت: در هیچ کجای دنیا چنین قضاوت ناعادلانه ای را ندیده بودم و معلوم بود که داوران میخواستند کوبایی برنده شود. به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به لندن، علی مظاهری چهارمین بوکسور ایران در سی امین دوره بازیهای المپیک بامداد امروز پنجشنبه به وقت تهران در سالن بوکس مجموعه ورزشی اکسل به مصاف "گومز" کوبایی رفت و در شرایطی که راند اول را با قدرت و با نتیجه 6 بر 4 از حریف برده بود، در دقیقه اول راند دوم سه اخطار از سوی داوران گرفت و بازنده شد. علی مظاهری در پایان این مبارزه که با ناداوری و ناجوانمردانه بازنده شد، حاضر به دست دادن به داور و شرکت در مراسم بالا بردن دست حریف کوبایی نشد و به حالت اعتراض رینگ را ترک کرد. در حالی که خبرنگاران حاضر در میکسدزون سالن بوکس در انتظار صحبت های تند علی مظاهری بودند وی تنها به گفتن چند جمله کوتاه بسنده کرد و رفت. پرچمدار کاروان ایران در مورد این مبارزه گفت: در هیچ کجای دنیا چنین قضاوتی را ندیده ام که در شروع راند دوم و در دقیقه اول داور سه بار اخطار پشت سر هم بدهد.
وی افزود: این نشان می دهد که کوبایی ها روی داوران نفوذ کرده اند و چون می دانستند که من برنده این مبارزه می شوم سعی کردند از این راه مرا بازنده کنند.
وي گفت: اگر اين اتفاق نمي افتد به راحتي مي توانستم يک برنز بگيرم.
وي افزود: در مبارزه هاي قبلي خيلي خوب عمل کردم. اين تباني بود.
Last edited by tandos; 02-08-2012 at 11:51.
باید یه پیج بر ضد داوره درست کنیماسمش Frank Scharmach بود.بهترین اسم برای پیج هم می تونه f*** Frank Scharmach باشه
================================================== ============================
دوستان یه چی بگم به کشتی هم زیاد دل نبندید!درسته ما الان 5 تا مدعی طلا داریم.سوریان،نوروزی،عبد ولی تو فرنگی و تقوی و یزدانی توی آزاد.ولی خداییش المپیک با جهانی خیلی فرق داره.حمید سوریان رو یادتون بیاد!فکر کنم اگر بتونیم دو تا طلا رو هم از کشتی بگیریم باید بریم خدا رو شکر کنیم.چون معمولاً کشتی گیرای ما تو میدونهای خیلی حساس مخصوصاً المپیک ریپ می زنن!بجز یه سری نوابغ کشتیمون مثل علیرضا دبیر و رسول خادم.من فقط به طلای کیانوش رستمی و بهداد سلیمی صد در صد مطمئنم و بس
ولی خداییش قبول دارید اگر ما روی قهرمانانمون درست و با برنامه سرمایه گذاری کرده باشیم و بهشون رسیده باشیم الا باید 9 تا طلا تو المپیک راحت بگیریم؟غیر از اینه که اینا همه قهرمانای جهانن؟:
کشتی:تقوی،یزدانی،سوریان، عبد ولی ،نوروزی
وزنه برداری:رستمی،سلیمی
تکواندو:باقری معتمد،کرمی
Last edited by aliano; 02-08-2012 at 13:15.
ولی من به کشتی خیلی امید دارم
مخصوصا فرنگی
این دفعه خیلی آماده هستن خیلی سنگین تمرین کردن یه مربی کاربلد هم بالاسرشونه
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2 Beta-5
امسال ما تو کشتی فرنگی واقعا امید داریم. حتی بیشتر از آزاد.
مربی های خیلی خوبی بالا سر کشتی گیرهامون بودن. چه فرنگی و چه آزاد
فقط اگر از اون اتفاقات عجیب و غریب پیش بیاد ما رو از مدال طلا جدا میکنه اما در حالت عادی 6 تا مدال طلا رو راحت میگیریم.
وزنه برداری هم 2 تا طلا رو داریم. خدا کنه تو سنگین وزن مدال نقره و طلا هر دو مال ما بشن.
اما آرزوی من اینه که مسئولین ورزشی ما روی ورزشکارها بیشتر سرمایه گذاری کنن. دیروز شنیدم یکی از ورزشکارهای المپیکی ما خونه اجاره ای داره و مجبوره جایی کار کنه تا خرجش رو دربیاره. خیلی ناراحت شدم. آخه اینا باید از همه جهت تامین باشن. اینا افتخارهای ما هستن. مقام ششمی تیراندازی واقعا عالی بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)