تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 120 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 1194

نام تاپيک: کلوپ Lenovo Y580

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

این قیمت مال قدیمه.با این قیمت دیگه پیدا نمیشه.حتما سایتش بروز نیست. شما از کجا خریدی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من اول با SSD رو سفارش دادم بعد سایت امروز تماس گرفت گفتن بدون SSD فقط موجوده .منم بهشون گفتم بدون SSD رو برام بفرستند.

بدون SSD رو 2.170 تومن خریدم.به نظر شما خوبه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من اول با SSD رو سفارش دادم بعد سایت امروز تماس گرفت گفتن بدون SSD فقط موجوده .منم بهشون گفتم بدون SSD رو برام بفرستند.

چند ساعت دیگه با شما تماس میگیرن و میگن که قیمتها تغییر کرده و دیگه با این قیمت نمیدن.
    من الان قیمت کردن بدون ssd رو زیر 2320 کسی نمیده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه l2eza.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با بلوری یا بدون بلوری ؟ اگه با بلوری باشه فکر کنم خرید خوبی کردی !

اگه نباشه جاش خالی می مونه l2eza.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان می خوام اینو بگیرم ، با بلوری و بدون ssd ، بعد یه ssd 64 بندازم روش ، آیا گارانتیش باطل می شه ؟ فکر کنم اینطوری بیشتر ارزش داره نه ؟ 2370 در می آد با بلوری + ssd که با توجه به قیمت بازار (بلوری 2300 و ssd بالای 2300 ) .
    دوستان یه کم عجله دارم ، راهنمایی کنید لطفا و اینکه چه کولپدی براش خوبه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

نه باهاشون صحبت کردم من پول رو واریز کردم مدل ssd رو گفتند سازگار موجود نداره بهم گفتند یا پولتو تا 10 روز دیگه بر می گردونیییییییییییییییییییی یم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( عجب چقدر می خوان لفت بدن تا یه پول رو واریز کنننننننننننننننننننننننن نند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ) یا مدل بدون ssd رو بگیر ما باقی رو بر می گردونند . منم گفتم خوب مدل بدون ssd رو بدین و یه شماره کارت هم دارم 110 تومن ماباقی رو واریز کنند. راستی مدل بدون ssd روش Blu-Ray Rewriter + Dual Layer Multi Burner Drive هست.چاره ای نیست باید یه ssd بعدا بگیرم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان می خوام اینو بگیرم ، با بلوری و بدون ssd ، بعد یه ssd 64 بندازم روش ، آیا گارانتیش باطل می شه ؟ فکر کنم اینطوری بیشتر ارزش داره نه ؟ 2370 در می آد با بلوری + ssd که با توجه به قیمت بازار (بلوری 2300 و ssd بالای 2300 ) .
    نه نیاز به کولپد نداره.در ضمن بعید بدونم گارنتیش باطل بشه(آخه اضافه کردن هارد ssd کاری نداره و ربطی به گارانتی هم نداره البته در صورتی که پشت دستگاه رو پلمپ نکنند...).

دوستانی که دستگاه رو با گارانتی سازگار گرفتند پشت دستگاه برچسب پلمپ گذاشتند؟ یا نه؟

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

تو کارت گارانتی نوشته یکی از موارد ابطال گارانتی تغییر در قطعات به جز رم مورد تایید کمپانی....زنگ بزن سازگار بپرس....
    اقا یکی یه کول پدی معرفی کنه تا این لپتابمون نسوخته

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

زنگ بزن بپرس. شماره گارانتی سازگار 021-8701 است.
    من خودم زنگ زدم گفتن که گارانتی رو باطل میکنه.
    نه باهاشون صحبت کردم من پول رو واریز کردم مدل ssd رو گفتند سازگار موجود نداره بهم گفتند یا پولتو تا 10 روز دیگه بر می گردونیییییییییییییییییییی یم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( عجب چقدر می خوان لفت بدن تا یه پول رو واریز کنننننننننننننننننننننننن نند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ) یا مدل بدون ssd رو بگیر ما باقی رو بر می گردونند . منم گفتم خوب مدل بدون ssd رو بدین و یه شماره کارت هم دارم 110 تومن ماباقی رو واریز کنند. راستی مدل بدون ssd روشBlu-Ray Rewriter + Dual Layer Multi Burner Drive هست.چاره ای نیست باید یه ssd بعدا بگیرم.
    همین الان زنگ بزن و بگو سریعتر برات بفرستن و شماره و کد رهگیری پوستی کالا رو هم ازشون بگیر تا مطمئن شی فرستادن.
    فکر میکنم اونا اولا پول رو از تو گرفتن بعد امروز میرن نمایندگی سازگار یک دونه میخرن و بعد برات میفرستن.2170 تومن هیچ جا نمیدن شما خیلی خوب خریدی.
    اقا یکی یه کول پدی معرفی کنه تا این لپتابمون نسوخته
    بهترین کول پد ها زیر 50 تومن یکی n8 ultra هست ویکی wind pal واز این دوتا قویتر زیر 50 وجود نداره.
    n8 که خیلی گیرون شده(اسم در اورده) و شده 50 تومن ولی wind pal حدود 35 است. من خودم wind pal دارم ازشم راضیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •