تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 35 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 341

نام تاپيک: لپ تاپ لنوو Z580 رو خریدم

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

سلام .یه سوال از دوستانی که این مدل را دارن .میشه کاری کرد که موقعی که شارژر را وصل میکنیم فقط از شارژر استفاده کنه؟
    باتری برای راحتی هستش اینکه همش مدام به فکرش باشی که چه زمانی از آداپتور جدا کنی یا نکنی و ... باعث ناراحتیت میشه.
    من یکی رو میشناختم که با لبتابش 1 ساعتی ور رفت، اما بعدش حدود 2 ساعت بیدار موند که باتری لبتابش صفر بشه و بعد بخوابه!!!!!!!!!!!!!!!
    شما وقتی شارژر رو وصل میکنی، لبتاب از برق استفاده میکنه. این مختص یک مدل نیست از اون 500 تومانی تا اون 4 میلیونی همینطوره

2. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

باتری برای راحتی هستش اینکه همش مدام به فکرش باشی که چه زمانی از آداپتور جدا کنی یا نکنی و ... باعث ناراحتیت میشه.
    من یکی رو میشناختم که با لبتابش 1 ساعتی ور رفت، اما بعدش حدود 2 ساعت بیدار موند که باتری لبتابش صفر بشه و بعد بخوابه!!!!!!!!!!!!!!!
    شما وقتی شارژر رو وصل میکنی، لبتاب از برق استفاده میکنه. این مختص یک مدل نیست از اون 500 تومانی تا اون 4 میلیونی همینطوره
    سلام
    درسته رو وسایل نباید حساس شد
    سوالی بود شارژر وصل میشه هم باتری شارژ میشه هم روشن باشه لبتاب از برق استفاده میکنه؟ شارژ کامل بشه فکر کنم شارژ باتری قطع میشه ؟
    نگران این میشن باتری خراب نشه زیاد تو برق میماند برای خودم جالب بود کدوم کار درسته برسیدم هر کی روشی ابداع کردم
    تو خونه از برق استفاده کنیم و از باتری یبار تو هفته استفاده کنیم که باز شارژ جدید کنیم فکر کنم معمولا باتری باید 2 هفته شارژش استفاده بشه و شارژ جدید بشه
    حرفم اشتباهه درستش بفرمایید مرسیییییی

4. این کاربر از fk_u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

14

سلام الان گرافیک مورد استفاده سیستمم اینتل 4000 هستش خواستم بازی نصب کنم و از 630 دو گیگش استفاده کنم واسه تنظیماتش منو راهنمایی کنین چجوری باید 630 رو انتخاب کنم ممنون

داره خودمونی میشه LightningII's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام الان گرافیک مورد استفاده سیستمم اینتل 4000 هستش خواستم بازی نصب کنم و از 630 دو گیگش استفاده کنم واسه تنظیماتش منو راهنمایی کنین چجوری باید 630 رو انتخاب کنم ممنون
    روی آیکن بازی راست کلیک کنید و از منوی باز شده بگردید دنیال گزینه ی انتخاب گرافیک . دو تا انتخاب دارید : اینتل - گرافیک مستقل انویدیا .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اگه باتری فول شارژ بشه و شارژ بازم به لپ تاپ وصل باشه مشکلی برای باتری پیش نمیاد؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    درسته رو وسایل نباید حساس شد
    سوالی بود شارژر وصل میشه هم باتری شارژ میشه هم روشن باشه لبتاب از برق استفاده میکنه؟ شارژ کامل بشه فکر کنم شارژ باتری قطع میشه ؟
    نگران این میشن باتری خراب نشه زیاد تو برق میماند برای خودم جالب بود کدوم کار درسته برسیدم هر کی روشی ابداع کردم
    تو خونه از برق استفاده کنیم و از باتری یبار تو هفته استفاده کنیم که باز شارژ جدید کنیم فکر کنم معمولا باتری باید 2 هفته شارژش استفاده بشه و شارژ جدید بشه
    حرفم اشتباهه درستش بفرمایید مرسیییییی
    سلام
    به این تاپیک مراجعه کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه باتری فول شارژ بشه و شارژ بازم به لپ تاپ وصل باشه مشکلی برای باتری پیش نمیاد؟

نه مشکلی پیش نمیاد. شما هم بهتره به همان لینک مراجعه کنید

9. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام، امکان اضافه کردن ssd به این لپتاپ وجود داره؟میشه هاردش رو به 8 ارتقا داد؟ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام، امکان اضافه کردن ssd به این لپتاپ وجود داره؟میشه هاردش رو به 8 ارتقا داد؟ممنون
    هارد رو به 8 ارتقا داد؟ شاید منظورتون رم هست. بله رم جز مواردی هست که میتوان دستکاریش کرد.
    SSD هم میشه اما خیلی گرونه،بنظرم ارزش اون قیمتش رو نداره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بله منظورم رمش بود ) قیمت ssd رو حدودی میتونین بهم بگین؟

داره خودمونی میشه LightningII's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

هارد رو به 8 ارتقا داد؟ شاید منظورتون رم هست. بله رم جز مواردی هست که میتوان دستکاریش کرد.
    SSD هم میشه اما خیلی گرونه،بنظرم ارزش اون قیمتش رو نداره
    price/performance قابل قبولی نداره مخصوصاً با نوسانات بازار و دلار .
    اما خب، در سرعت سیستم مخصوصاً بوت و سرعت اجرای برنامه ها بنظرم حدود 3 الی 4 برابر موثره .
    بنچمارکهاش موجوده .
    مشکل اینه که اصلاً دیگه گیر نمیاد . حتی شرکت وارد کننده اش hst میگه چون مشتری نداشت دیگه وارد نمیکنیم .
    بله منظورم رمش بود ) قیمت ssd رو حدودی میتونین بهم بگین؟
    اگه منظورتون نوع 1.8 اینچیه که نمونه ی 80GB اون حدود 350 ت با 10 ت بالا پایینتر قیمتش بوده .
    تاپیک زیر رو ببینید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •