آره ! بله ! !!
آره ! بله ! !!
آقا خسته شدیم این راند اصلا،والا به خدا،با این نوناشون،کلا 40 امتیاز گرفتم،البته اشتباه از خودم بود،کلا خط هافبک رو بد انتخاب کردم،خسرو حیدری هم که مصدوم شد دیگه وقت نشد عوض کنم...................
این خسرو به بازی بعد میرسه یا پرتش کن با لگد بیرون؟!
متاسفانه این دست های پشت پرده دست بردار نیستن
هفته قبل سید ایمان موسوی رو خریدم و توی ترکیبم گذاشتم 3 امتیاز بیشتر نگرفت ولی این هفته که ذخیره گذاشتم 11 امتیاز گرفت و یعنی امتیازی بیشتر از همه بازیکنای ترکیب اصلی! جالبه همین بازیکن کاپیتان تیم رویائی این هفته هم شده!
نمی دونم غیرت این بازیکنای میلیاردی ترکیب اصلیم کجا رفته
به نظر می رسه برای هفته های بعدی باید از شوک به سبک اکبر میثاقیان استفاده کنم
از نکات عجیب این هفته هم این بود که حاج صفی برای تراکتور اصلا بازی نکرد
معمولا وقتی چند تا بازیکن از ترکیب اصلی بازی نکنن امتیاز اون هفته تیم پایین میشه که برای منم با توجه به بازی نکردن حاج صفی و سانتوس یکمی امتیازم پایین شد
یه نکته منفی این فوتبال فانتزی هم اینه که اصلا خوب اطلاع رسانی نمی کنه یعنی مثلا وقتی روی اطلاعات یه بازیکن کلیک می کنیم مشخص نیست مصدومه یا نه که یه نکته خیلی منفی اونه...
حاجصفی بازی کرد، ولی چون 3تا گل خوردن و 1پنالتی خراب کرد امتیازش [0] شد!
نه وحید بازی کرد .... ولی یه پنالتی از دست داد 2 امتیاز ، 3 تا گل هم خوردن 1 امتیاز کم شد ، با 3 امتیاز 90 مین بازی کردنش رفت !از نکات عجیب این هفته هم این بود که حاج صفی برای تراکتور اصلا بازی نکرد
دیگه به هیشکی نمیشه اعتماد کرد تو این دور و زمونه !
ویرایش : علی همزمان (زودتر) جواب داد![]()
جلال امتیازا رو نمیذاری؟!
اون هفته با 38 امتیاز دوم شدم این هفته با 42 امتیاز 18 ام...
عجب!!!!![]()
منتظرم کوروش جان ( یا خان) بذاره اما مجبورم این هفته هم من بذارم.... (از هفته بعد کوروش قول میده خودش بذاره! وگرنه....
)
خب مثل اینکه این هفته من اول شدم...خواهش میکنم تشویق نکنید,شرمندم میکنید...
ردهبندی این راند :
ردهبندی مجموع این 6 هفته :
چرا بازیکنای ایرانی اینجورن اصلا نرمال نیستن یه هفته 11 امتیاز میگیره یه هفته سه امتیازم بزور میگیره
اخرش اینا ما را به لیگ دسته دو فانتزی میفرستن![]()
مرسی جلال جان واسه جدول ...
من هم 60 امتیاز داشتم و باید اول مشترک میشدیمولی دو امتیاز به خاطر نقل و انتقالات کسر شد، که اون هم حلالش باشه
4 تا تغییر دادم، همین 4 تا نزدیک 30 امتیاز آوردن برام
یه پا مدیر ورزشی شدیم واسه خودمون
یاد برد پیت افتادم تو مانیبال
جدول کلی امتیازات هم تغییرات جالبی داشت ...
بالاخره هومن از صدر پایین اومد و جایگاه خوبش تو جدول رقابتها رو هم از دست داد ...
امیر با 300 امتیاز اومد صدر جدول
سروش با 10 امتیاز اختلاف دوم شد
و هومن هم چون تیمش رو دیرتر از سروش تشکیل داده بود، با همون تعداد امتیاز به ردهی سوم سقوط کرد.
بعله ...
این هفته بیشتر به غیر عادی بودن لیگ ایران عادت کردم ، نتیجه بهتر بود![]()
56 امتیاز که یکیش به خاطر نقل و انتقال پرید .. من نمیدونستم دو تا نقل و انتقال فقط میشه .. فکر میکردم سه تامجاز هست![]()
کلا بازیکن های جوون که تو لیگ ایران می درخشند همشون دوره ای هست ... هنوز دود از کنده بلند میشه( البته + پنالتی های رافخایی )
مبعلی رو به پیشنهاد وحید اضافه کردم خیلی هم خوب نتیجه داد ..
جدول کلی رو که بیخیال شدیم .. همین راند به راند ببینیم چی میشه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)