تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 95 اولاول ... 61213141516171819202666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

توی یک خبر که خوندم گفته شده میلان در این بازی از ترکیب 1-2-3-4 استفاده میکنه !

اینطوری که توی خبرها و پیش بینی ها اومده بونرا برای این بازی هم فیکس هست و مکسس زوج اون در خط دفاعیه . دی شیلیو هم به احتمال زیاد در سمت راست خط دفاعی بجای آباته به بازی گرفته میشه .
    خط هافبک هم مثل این که دی یانگ در مرکز و بعنوان هافبک دفاعی و در کنارش از فلامینی و نوچرینو استفاده میشه.

جلوتر از اونا هم امانوئلسون و بواتنگ و در خط حمله هم پاتزینی بعنوان تک مهاجم ایفای نقش میکنه.

2. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

توقف ميلان مقابل اندرلشت بلژيک

ميلان در اين فصل هنوز نتوانسته در سن‌سيرو به برد دست يابد! آنها اين بار مقابل اندرلشت بلژيک به تساوي بدون گل رسيدند.

--------------------------------------------------------------------------------

البته ميلان چند موقعيت خوب داشت اما سيلويو پروتو مقابل متيو فلاميني، اوربي امانوئلسون و استفان الشعراوي خوب کار کرد. پروتو در دقيقه 18 ضربه زميني فلاميني را گرفت. او در دقيقه 30 هم شوت امانوئلسون را دفع کرد و در نيمه دوم هم ضربه سر عالي الشعراوي را نگذاشت که گل شود.

با اين حال ميلان در اغلب دقايق بازي بسيار ضعيف بود و نمي‌توانست خود را به حريف تبديل کند. آنها خوش‌اقبال هم بودند که لوکاس بيليا قدر موقعيت‌ها را نمي‌دانست وگرنه ميلان براي سومين بار در اين فصل پس از آتالانتا و سمپدوريا اين بار به اندرلشت در خانه مي‌باخت! بيليا در اوايل نيمه دوم پاسي عالي از ديودون امبوکاني گرفت اما در موقعيتي فوق‌العاده توپ را به بالاي دروازه زد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

ليگ قهرمانان اروپا

آلگري: از شاگردانم راضي هستم

سرمربي ميلان پس از تساوي برابر اندرلشت تاکيد کرد پيروزي در اين ديدار مي‌توانست آن‌ها را از زير فشار بيرون بياورد.

--------------------------------------------------------------------------------

به نقل از ساکروي، ميلان در ادامه ناکامي‌هاي خود در ديدار نخست ليگ قهرمانان اروپا برابر اندرلشت بلژيک در سن سيرو با تساوي بدون گل متوقف شد.

ماسيميليانو آلگري در اين مورد گفت: تيم ما در نيمه نخست چندين اشتباه انجام داد. زمان خوبي براي اين تساوي نبود زيرا هواداران از ما مي‌خواهند که همه ديدارها را با پيروزي پشت سر بگذاريم. پس از آنکه خودمان را بازيافتيم و موقعيت‌هايي روي دروازه حريف ايجاد کرديم، بازهم نتوانستيم گلزني کنيم که اين موضوع به قدرت تمام کنندگي مهاجمان ما باز مي‌گردد.

وي ادامه داد: در حال حاضر فشار بسياري روي تيم ما است و بدست آوردن پيروزي در اين ديدار مي‌توانست ما را تا حدودي از زير فشار بيرون بياورد. در نيمه دوم، اندرلشت به هيچ وجه نتوانست به دروازه ما نزديک شود و هيچ شوتي به سمت چارچوب ما نزد ولي ما نيز نتوانستيم از فرصت‌هايمان استفاده کنيم. بايد روز به روز جلو برويم. بازي بدي نبود. از شاگردانم راضي هستم ولي تصور مي‌کنم پيروزي برابر اندرلشت مي‌توانست اعتماد به نفس بالايي به ما بدهد.

6. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

آلبرگيو اواني: اخراج آلگري اشتباه بزرگي است

آلبرگيو اواني هافبک سابق ميلان که 13 سال در ميلان توپ زده بود و محصول آکادمي جوانان ميلان بود، براين باور است که اخراج ماسيمليانو الگري از سمت مربيگري روسونري، اشتباهي نابخشودني خواهد بود که تنها بر مشکلات ميلان مي افزايد.

اين درحالي است که بعد از نتايج ضعيف و نامطلوب ميلان در هفته هاي اخير گمانه زني ها در مورد برکناري الگري از سمت مربيگري روسونري روز به روز قوت مي گيرد.

هرچند که اواني دراين باره نظر ديگري دارد. او در اين رابطه گفت" من فکر نمي کنم اخراج آلگري بهترين کار باشد. به طور کلي گاهي تغيير سرمربي موجب سردرگمي بيشتر مي شود و نمي تواند چيزي را بهتر کند. من مي خواهم بگويم که اخراج آلگري تنها ناتوانايي هاي ميلان را بيشتر خواهد کرد. از ديدگاه من ميلان بايد آرامش را به اردوي خود بياورد و سخت تلاش کند تا بتواند دوباره به ميلان واقعي تبديل شود. سپس آن ها مي توانند بار ديگر به روند اصلي خود بازگردند و نتايج خوبي را کسب کنند و روحيه ي آن ها نيز بهتر شود."

سرمربي کنوني تيم زير 19 ساله هاي ايتاليا در مورد بازي ميلان و اندرلشت نيز نظراتي داشت:" عملکرد شنبه شب ميلان به شدت بد بود؛ اما بايد بگويم که در اروپا انگيزه ها به شدت متفاوت است. ميلان براي ليگ قهرمانان زندگي مي کند؛ طوري که هيچ تيم ديگري اين کار را نمي کند. اما اين لازم است که آن ها روش خود را تغيير دهند و طبيعي است که راه حل هاي زيادي وجود دارد. در سري آ گاهي دستورات تاکتيکي در زمين ديده نمي شود؛ اما ميل براي انجام بازي خوب هرگز از بين نمي رود. "

اواني ادامه داد:" به نظر من بازيکنان ميلان تلاش کردند که در بازي خود برابر آتالانتا به پيروزي برسند تا به همه ثابت کنند که هنوز هم تيمي هستند که بتوانند رقابت کنند.آن ها ريسک زيادي براي کسب سه امتياز انجام دادند اما اين يک ننگ است که ميلان در سن سيرو ببازد؛ چرا که بايد آن ها امتيازات زيادي را در اين ورزشگاه بدست آورند تا هواداران را تحت تاثير قرار دهند."

او نظراتي را در باره ي فصل نقل و انتقالات نيز بيان کرد: " با جدايي سناتور هاي ميلان و فروش زلاتان و سيلوا ديگر ستاره اي با تکنيک فردي بالا در ميلان نيست که توانايي هاي فردي بالايي داشته باشد."من فکر مي کنم در اين زمان ميلان بايد روحيه ي کار تيمي را در خود افزايش دهد. ميلاني ها مي توانند بر موانع پيش رو غلبه کنند؛ موانعي که در نگاه اول شايد غير قابل عبور باشند. من تجربه ي آلگري را ندارم و بنابراين او را نصيحت نمي کنم چرا که او مي داند در اين زمان چه کاري را بايد انجام دهد. ميلان جوان شده و فرصت خوبي دارد که تيمي بسازد که پايه هاي آينده را تشکيل مي دهند. او بايد ايمان و اطمينان را به تيم برگرداند؛ چرا که هنوز بازيکنان با کيفيت در ميلان هستند."

8. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

تاسوتي: تاکتيک ميلان در آينده تغيير مي کند

مائورو تاسوتي، دستيار ماسيمليانو الگري در باشگاه ميلان بعد از تساوي بدون گل تيمش مقابل آندرلشت در اولين بازي مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا، با خوش بيني رو به جلو نگاه مي کرد.

در پايان اين بازي، او به شبکه ي ميلان گفت: " در نيمه ي اول خوب کار نکرديم ؛چرا که سيستم بازي را تغيير داده بوديم و به زمان نياز داشتيم تا بازيکنان بتوانند به شرايط تاکتيکي تيم عادت کنند. همين امر سبب شد که آن ها در نيمه ي اول توپ و ميدان را در دست بگيرند."

دستيار الگري ادامه داد:" در نيمه ي دوم کمي بهتر بوديم و توانستيم به کمک الشراوي به دروازه ي آن ها برسيم. اين روز ها شرايط ميلان به شدت دشوار است. ما امروز سعي کرديم يک خط هافبک متحد داشته باشيم تا بتوانيم شرايط دفاعي تيم را بهبود ببخشيم و البته بتوانيم به خط حمله نيز کمک کنيم. بازيکنان تکنيکي ما مانند مونتوليوو ، پاتو و روبينو در اوج نيستند و البته مونتاري را نيز در اختيار نداريم و اين براي ما سنگين تمام خواهد شد و کار ما را سخت مي کند. حضور اين بازيکنان مي تواند باعث تغيير در تيم شود."

دستيار مربي ميلان درادامه از تغييراتي در رختکن روسونري صحبت کرده و گفته:" برخي چيزها در ميلان تغيير خواهد کرد و تيم از لحاظ تاکتيکي به زودي دچار تغييراتي خواهد شد که در تابستان نيز بر روي آن تمرکز داشتيم. ما بر اين باور هستيم که شانس کوچکي براي قهرماني ما وجود دارد؛ اگر شانسي که در برابر بولونيا ما را همراهي کرد، در برابر سمپدوريا و آتالانتا با ما بود وضعيت ميلان متفاوت مي شد. بازي برابر اودينزه ساده نخواهد بود و ما بايد به سرعت دست به کار شويم و شرايط ميلان را بهبود ببخشيم. آن ها روز پنجشنبه بايد به ميدان بروند و يکشنبه به ديدار ما خواهند آمد که بايد ديد چه مي شود."

10. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گزارش: چرا کروا سود به میلانلو رفت؟

روز گذشته تعداد 10 لیدر از سوی کروا سود روانه میلانلو شدند تا در گفتگویی با آلگری به وضعیت میلان بپردازند. در این جلسه که در حوالی ساعت 15:15 به وقت محلی در میلانلو برگزار شد حتی بازیکنان میلان نیز حضور داشتند، جلسه‌ای که در حدود یک ساعت به طول انجامید.

لیدر شماره یک کروا سود، جیانکارلو کاپلی، که از او با لقب ایل‌بارون یاد می‌شود نیز در این جمع حضور داشت. کاپلی در مورد محتویات این جلسه توضیحات زیر را عنوان کرد: ما، رهبران و لیدرهای کروا سود، در میلانلو حاضر شدیم، چرا که ما می‌خواستیم که بازیکنان میلان این مطلب را بدانند که آنها حمایت کامل ما را در اختیار دارند.

در این مقطع، حضور در سن‌سیرو و تلاش برای پیروزی چندان آسان نیست، ما بازیکنانی در حد کلاس جهانی در اختیار نگرفتیم، بازیکنانی که زمانی در میلان به وفور یافت می‌شدند.

در میلان بازیکنانی حضور دارند که از جو حاکم بر سن‌سیرو چندان راضی نیستند، و از حضور در این استادیوم احساس راحتی نمی‌کنند. در چنین لحظات حساسی، بازیکنان باید بدانند که ما از آنها حمایت کامل را به عمل می‌آوریم. اما از سویی، ما نیز از آنها انتظار داریم که هر آنچه در توان دارند را در زمین مسابقه به کار گیرند.

در این جلسه، در ابتدا بازیکنان مسائل خود را مطرح کردند. آنها باید بدانند که هواداران به عنوان یار دوازدهم حامی آنها هستند. بازیکنان نیز برای حضور در این جلسه بسیار مشتاق بودند، و مسائل خود را به راحتی عنوان کردند. آنها تنها می‌خواهند این ترس را از خود دور کنند.

حداقل 8 بازیکن که استخوان‌بندی اصلی میلان را تشکیل می‌دادند از باشگاه خارج شده‌اند، بنابراین بازیابی از چنین مقطعی بسیار دشوار و نیازمند زمان است. اما ما بسیار امیدواریم که میلان به زودی به روند همیشگی خود بازگردد و بتواند در سری‌آ و لیگ قهرمانان موفق ظاهر شود.

اما نکته مهم این است که این بازیکنان برای رسیدن به این موفقیت به حمایت کامل هواداران نیازمندند.

در این جلسه هم‌چنین یکی دیگر از لیدرهای میلان، لوکا لوچی، در مورد مباحث مطرح شده این چنین گفت: آلگری آرام‌ترین فرد در طول برگزاری این جلسه بود، وی همچنین از ما به دلیل برگزاری چنین جلسه‌ای قدردانی کرد.

وی همچنین ما را آگاه ساخت که این میلان جوان و جدید به حمایت همه‌جانبه از سوی سن‌سیرو نیاز دارد. ما با آلگری موافق هستیم، این یک تیم جوان است که در حال شکل‌گیری می‌باشد. بنابراین ما باید به آنها بسیار نزدیک باشیم.

ظاهراً منظور آلگری دسته‌ای از هواداران بوده است که در سن‌سیرو و بعد از دیدار مقابل اندرلخت ابراز نارضایتی کرده بودند. اما کروا سود در این جلسه آشکار کرد که آنها تحت هیچ شرایطی به تحقیر تیم خود نخواهند پرداخت و از بازیکنان جوان میلان نهایت حمایت را به عمل خواهند آورد.

کروا سود همچنین به همراه میلان به اودین سفر خواهد کرد تا میلان را در دیدار هفته چهارم سری‌آ که در روز یک‌شنبه در استادیوم فریولی برگزار خواهد شد، همراهی کند.

12. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

گوارديولا:پيشنهادميلان قابل بررسي است

سرمربي سابق بارسلونا تأييد کرد که مي‌تواند پيشنهاد کار در ميلان را بررسي کند، اما امسال هدايت اين تيم را در دست نخواهد گرفت.

پپ گوارديولا تابستان گذشته با بيان اينکه تحت فشار زيادي قرار دارد و بسيار خسته‌ است، بارسلونا را ترک کرد و به اين ترتيب اين مربي 41 ساله جاي خود را به تيتو ويلانووا داد.

به گزارش فارس،وي روابط بسيار خوبي با ايتاليا دارد و پيش از اين براي رم و برشا در سري A نيز به ميدان رفته است.

مربي فصل گذشته بارسا تأييد کرد که پيشنهاد ميلان قابل ارزيابي است اما قصد مربيگري در سال جاري را ندارد.

گوارديولا که اولين انتخاب سيلويو برلوسکوني براي هدايت ميلان است، در پاسخ به اين سوال که مقصد بعدي او ميلان خواهد بود يا منچستر گفت: نمي‌دانم. گفته‌ام که امسال مربيگري نمي‌کنم. در حال يادگيري زبان انگليسي و آشنايي با نيويورک هستم.

وي در خصوص آينده شغلي خود اظهار داشت: آيا سرمربي تيم ملي اسپانيا خواهم شد؟ هيچ کس نمي‌داند.

گوارديولا اظهار داشت: نمي‌دانم چه زماني به فوتبال برمي‌گردم. گفتم زماني برخواهم گشت که دوست داشته باشم و در حاضر هنوز احساس خوبي براي بازگشت به فوتبال ندارم.

14. 4 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازیکنان دعوت شده میلان برای دیدا مقابل اودینزه

دروازه بان : آبیاتی - آملیا - گابریل

مدافع : بونرا - مکسس - آباته - آچربی - دی شیلیو - مصباح - زاپاتا - آنتونینی

هافبک : آمبروزینی - بواتنگ - دی یانگ - امانوئلسون - کونستانت - مونتولیوو - نوچرینو - ترائوره

مهاجم : الشاراوی - بویان - پاتزینی - نیانگ

16. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض گودولین: تنها در ایتالیا ممکن بود چنین وضعیتی برای آلگری رخ دهد

گودولین: تنها در ایتالیا ممکن بود چنین وضعیتی برای آلگری رخ دهد

فرانچسکو گودلین، سرمربی ادینزه، در مورد وضعیتی که اخیراً برای رقیب خود در دیدار روز یک‌شنبه، ماسیمیلیانو آلگری، پیش آمده احساس ترس می‌کند.

شاگردان گودلین در چهارچوب هفته چهارم رقابت‌های سری‌آ 13-2012 روز یک‌شنه میزبان شاگردان آلگری خواهند بود، اما این دیدار برای هر دو سرمربی بسیار با اهمیت می‌باشد، چرا که هردوی آن‌ها از کمپین رقابت‌های اروپایی با نتایج چندان جالبی باز نگشته‌اند.

اما وضعیت برای آلگری کمی پیچیده‌تر است، چرا که وی از 3 دیدار گذشته خود در سری‌آ در دو دیدار خانگی شکست را پذیرا بوده است، تا جایی که بسیاری از رسانه‌های ایتالیا از وضعیت متزلزل وی بر روی نیمکت میلان خبر دادند.

همچنین علاوه بر مشکلات ذکر شده، ماسیملیانو آلگری به تازگی در مورد شایعاتی که پیرامون اختلاف وی با فیلیپو اینتزاگی مطرح شده بود، در شبکه اختصاصی میلان حاضر شد و تمام شایعات مطرح شده را بی‌اساس خواند، و مانع از شکل‌گیری یک مشکل دیگر در اردوی میلان شد.

اما گودلین در مصاحبه با وب‌سایت رسمی باشگاه ادینزه در مورد وضعیت آلگری در میلان اظهار کرد: آلگری در وضعیت ریسک قرار دارد؟ من نیز چین وضعیتی دارم. ما در رده‌بندی لیگ در جایگاه مناسبی قرار نداریم، بنابراین من نیز چنین احساسی دارم، و احساس خطر می‌کنم.

متاسفانه چنین مسائلی فقط در ایتالیا رخ می‌دهند، آلگری، یک سرمربی موفق، که توانسته در فصل اول حضور خود قهرمان لیگ شود، و در فصل دوم حضور خود، میلان را به مقام نایب‌قهرمانی برساند، گرفتار چنین حاشیه‌هایی باید شود.

در حالی‌که تنها 3 هفته از رقابت‌های سری‌آ گذشته است، بسیاری از جایگاه متزلزل او می‌گویند،.. این اتفاقات تنها در ایتالیا رخ می‌دهند.

تاکنون و در سه هفته طی‌شده از رقابت‌های سری‌آ، یک سرمربی از سمت خود کنار گذاشته شده است. جوزپه سانینو، سرمربی پیشین پالرمو، بعد از عدم کسب نتایج دل‌خواه توسط مائوریتزیو زامپارینی، رئیس باشگاه پالرمو، از سمت خود برکنار شد.

18. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آلگری : استعفا نمیدهم,مونتولیوو در پست دفاعی بازی خواهد کرد!

کنفرانس مطبوعاتی ماکس آلگری پیش از بازی برابر اودینزه...

ماکس آلگری در کنفرانس مطبوعاتی خود در رابطه با داستان درگیری اخیرش با اینزاگی و یا استعفا از میلان به صحبت پرداخت.

آلگری در کنفرانس مطبوعاتی خود گفت "پیش از آنکه به سوالات شما پاسخ بدهم می خواهم چند مورد را برای همه مشخص کنم.در برخی از مطبوعات خبرهایی مبنی بر استعفای من منتشر شده است و به هیچ وجه حقیقت ندارد و شرح این داستان ها در این زمان مشکل یک توهین به باشگاه و هواداران آن است.واقعا برایم ناراحت کننده است"

" زمانی که من فصل جدید را پس از فروش های تابستانی آغاز کردم من پذیرفتم که این تغییرات نیاز به یک شور و شوق و ارده قوی دارد.آنچه ما تاکنون انجام داده ایم در کل فاجعه نیست اما بعضی اوقات این نتایج است که به پیشرفت شما کمک میکند"

آلگری همچنین در رابطه با داستان درگیری اش با اینزاگی با رسانه ها به صحبت پرداخت.

"چهارشنبه من به ویسمارا ,محل تمرینی بازیکنان تیم جوانان میلان رفتم همانطور که باشگاه از من دعوت کرده بود تا عملکرد تیم جوانان را مشاهده کنم.من اغلب اینکار را انجام میدهم و با مربیان ایده های خود را مورد تبادل قرار میدهم در حالی که می توانم از آنها چیزهای بیشتری یاد بگیرم.

و این موضوع در رابطه با اینزاگی نیز صدق میکند و با او افکار یکدیگر را در میان میگذاریم.من نمی توانستم بیش از این او را بر روی نیمکت قرار دهم چرا که او با توجه به شرایطی بخصوصی که داشت دیگر یک بازیکن نبود بنابراین او نمی تواند عصبانی باشد و هیچ بی احترامی بین ما وجود ندارد"

"این فصل بسیار متفاوت تر از فصل پیش است .اودینزه بازیکنان با کیفیتی چون پائولو باروتو,آنتونیو دی ناتاله و باستا دارد.این طبیعی است که آنها به هر نحو مبارزه خواهند کرد حتی زمانی که در تابستان بازیکنان مهم خود را می فروشند اما همچنان نتایج خوبی کسب میکنند"

" ما باید بر روی عملمرد گلزنی خود در خط حمله تمرکز کنیم همانطور که به تازگی در حال مبارزه با این مشکل هستیم.ما باید جسورانه تر عمل کنیم چرا که تمرکز بر روی بازی تدافعی در دی ان ای من نیست"

گزارشاتی مبنی بر حضور بویان کرکیچ از ابتدا در ترکیب و بوآتنگ بر روی نیمکت وجود دارد.

"شکستگی دست بوآتتگ برای او انجام حرکات خاص خودش را مشکل میسازد.او به هیچ وجه عملکرد خوبی برابر اندرلشت نداشت"

"ریکاردو مونتولیو به ترکیب بازگشته است و عنوان بال کناری تدافعی بازی خواهد کرد و سپس نایجل دی یانگ یا ماسیمو آمبروزینی به همراه آنتونیو نوچرینو در جلوی خط دفاعی بازی خواهند کرد"

"استفان الشراووی در لیگ قهرمانان عملکرد خوبی داشت و بسیار خطرناک ظاهر شد اما ما گزینه های بسیاری در خط حمله داریم و هر تعییری می تواند شکل و فرم ما را تغییر دهد"

ماریو یپس به دلیل اینکه فرزندش این هفته به دینا آمد مرخصی گرفته است بنابراین آلگری تایید کرد که از کریستین زاپاتا استفاده خواهد کرد.

20. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •