صدایی شبیه ویزز
بله کم و زیاد میشه با گاز دادن
آمپـلیفایر هم بله
صدایی شبیه ویزز
بله کم و زیاد میشه با گاز دادن
آمپـلیفایر هم بله
کسی از دوستان برای این مورد نظری نداره ؟!
سلام
متاسفانه نويز افتاده تو سيستمتون.
ابتدا چك كيند كابل هاي RCA كنار كابل برق رد نشده باشه.
اگر پاسخ منفي هست .خروجي PRE Out پخش مشكل دار شده.هم ميشه تعمير كنيد و هم ميشه با يه سيم كه به بدنه پخش و بدنه يكي از كانكتورهاي RCA متصل شده مشكل رو رفع كنيد.
مگه گارانتي نداره؟با خدمات پس از فروش صحبت كنيد.احتمالا مشكل از قسمت پاور ساپلاي هست.
خیلی ممنون حمید جان از راهنماییت
امروز کارایی که گفتی رو انجام میدم
بازم ممنون
![]()
"با سلام به همه دوستان
من دیروز یه پخش پایونیر mvh-155 گرفتم و خودم با یه رابط که از فروشنده گرفتم به پرایدم وصل کردم .فقط دو تا سیم آبی و نارنجی به صورت آزاد از دستگاه بیرون اومده بود که من سر اونا رو چسب زدم و به جایی وصلشون نکردم.پخش خوب کار میکنه فقط یه مشکلی که داره اینه که وسط پخش آهنگهای فلش یه دفعه دستگاه میره رو رادیو و رو مانیتورش مینویسه alarm.اگه دوستان راهنماییم کنند ممنون میشم."
درود رفقا منم 165 دارم و همین مشکل! راه حلش چیه؟ در کل مشکل کجاست؟ باز کردن آنتن که منطقی نیست چون ازش استفاده میشه ...
ممنون
نبود؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
سلام
الان دو روزه که روی صفحه ضبطم _ پایونیر مدل 9550 ) ناگهان مینویسه آلارم و صدا رادیو پخش میشه ، هیچ تنظیماتی هم نداره که آلارم رو متوقف کنه و دیگه نیاد هروقت ماشین روشن میشه آلارم میده و حتی بعضی اوقات وسط آهنگ یهو قطع میشه و میره رو صفحه آلارم این دلیلش چیه ؟
عجب! انگار این مشکل توی پایونیرها فراگیره!
خودم فهمیدم : مشکل از پارازیت که روی رادیو ها یندازن اگر سوکت رادیو رو از پشت ضبط جدا کنید مشکل آلارم برطرف میشه
پایونیران هم همین رو گفت ولی اینجوری که رادیو از کار می افته!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)