نه کلا اگه از صفحه نمایش و همچین قابلیت های خاص فون و تبلت فاکتور بگیریم و فقط به cpu و gpu نگاه کنیم در مقایسه با gs3 و همچنین تبلت هایtransformer prime و galaxy tab عملکردش چجوریه ؟
نه کلا اگه از صفحه نمایش و همچین قابلیت های خاص فون و تبلت فاکتور بگیریم و فقط به cpu و gpu نگاه کنیم در مقایسه با gs3 و همچنین تبلت هایtransformer prime و galaxy tab عملکردش چجوریه ؟
معلوم نیست تو کشور چه خبره
تبلتی که باید 16 گیگش حداکثر زیر 600 تومن دست مردم برسه بالای 750 تومن میدن
ولی تبلتی مثل Huawei Media pad 7 که قیمت جهانیش حدود 350 یورو هست تو ایران 590 تومن هست اونم با گارانتی!!!
من که سر در نمیارم
البته مثال های شبیه این زیاده. قیمت جهانی یه گوشی در ایران بر حسب دلار 1500 حساب می شه و قیمت یه گوشی دیگه بر حسب قیمت ساعتی و لحظه ای دلار
اگر بهانه فروش تبلت 200 دلاری به قیمت بالای 700 هزار تومان ، گمرک و این جور مسائله پس چرا بعضی اجناس دیگه به این شکل نیست
اینجا ایران هست! بالاخره هرکسی به فکر سود خودش هست!
به هر حال باید جمله سوخت وساخت برای همین موقع ها ست
الان هم بسیاری از تکنولوژی ها ومحصولات روز هیچ وقت وارد ایران نشدن و نخواهند شد وباید با همین اندک کالا ها اونم با قیمت های باور نکردنی سر کنیم مثلا همین سی پیو های جدید اینتل ماه هاست که وارد ایران شدن ولی شاید بالای97 درصد از مردم تو ایران فقط عکس هاشون رو تو اینترنت و مجلات ببینند و اصلا دست شون هم بهش نخوره به خاطر قیمت بالا![]()
سلام به همه دوستان یه سوال داشتم می خواستم ببینم مودم usb وایمکس ایرانسل با همین کابل OGT به این تبلت متصل می شه یا نه؟ یه سوال دیگه هم داشتم می خواستم ببینم این تبلت از لحاظ صدا چجوری چون من اهل موسیقی هستم کیفیت صدا خیلی برام مهمه ممنون![]()
دوستان من امروز این تبلت رو 16 گیگ از pc center شیراز تهیه گردم 865 تومن . به نظرتون قیمت رو خوب گرفتم ؟ یا گرون گرفتم ؟ دوستانی که قیمت دارند تو تهران چنده الان ؟
کیفیت صدا خیلی خوبه ولس زیاد بلند نیست . کیفیت صفحه که عالیه . چیزی خواستید بدونید در خدمتم .
با این وضع دلار فکر کنم بهتر از این قیمت گیر نیادحالا جالبترین جای موضوع اینه که امروز زنگ زدم به نمایندگی هماهنگ تهران بهم می گه تا یک ماه دیگه نمیاریم
دوست عزیز شما با چه گارانتی خریدید؟
![]()
طبقه چندم گرفتید ؟
چن تا داشت ؟!
میزاره قبل از خرید با تبلت کار کنیم ؟!
----------------
تبلت شما مشکل کار نکردن تاچ و لقی صفحه یا پیکسل سوخته نداره ؟!
به علاوه ی سوال های بالا.می خواستم ببینم قیمت 8 گیگش چقدر بود؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برچسب روی صفحه و کاور هم داشت براش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)