ممنون ولی این راه هم اثری نداشت. فکر کنم قسمت ما نیست اینو بازی کنیم
![]()
ممنون ولی این راه هم اثری نداشت. فکر کنم قسمت ما نیست اینو بازی کنیم
![]()
Last edited by goblet of fire; 01-09-2012 at 13:22.
سلام
من نسخه ی blackbox این بازی دانلود کردم و پس از خارج کردن از حالت فشرده فایلsetup بازی
را از داخل پوشه Originalاجرا می کنم اما هنگام نصب این خطا رو میده please insert disk that contains the data2.capb.
لطفا راهنمایی کنید
منم دقیقا همین مشکل رو دارم..راه حلی پیدا نشده براش؟
خب موفق شدم بالاخره بازی رو اجرا کنم..
از از لینکی که دوستمون تو صفحه قبل برا uplay گذاشته بود استفاده کردم..نصبش کردم خودش آپدیت کرد خودشو..
بعد بازی رو اجرا کردم..همون پنجره که یوزر پسورد می خواست اومد..پسوررد رو 12345678 گذاشتم و تیک آفلاین رو زدم و اجرا کردم بازی رو و راحت اومد بالا..
ارور بالا مربوط به uplay هست..دوستان uplay ]خرین ورژن رو دان کنن بذارن آپدیت شه و اجرا..
من بازی گوست رکون رو روی کامپیو تر نصب کردم ولی موس به اطراف حرکت نمبکنه و ثابت میمونه ولی تیر میزنه
لطفا بگید مشکل از کجاست؟
بچه ها من تمام آپدیت بازی رو ریختم ولی ورژن بازی تکون نمیخوره باید چی کار کنم لطفا نحوه ریختن پج ها رو یه توضیح بدین؟
Last edited by devilboys; 17-09-2012 at 11:18.
دوست عزیز اگه دسته به سیستمت وسله اول دسته رو یکش بعد بازی رو اجرا کن.من بازی گوست رکون رو روی کامپیو تر نصب کردم ولی موس به اطراف حرکت نمبکنه و ثابت میمونه ولی تیر میزنه
لطفا بگید مشکل از کجاست؟
سلام دوستان من گرافیکم 9600GSO ورمم 4GB سی پی یومم که AMD Athlon II X4 635 processor 2.90 GHz است ولی بازی با گرافیک پایین پایین هم تیک میزنه . تو سایتا که گشتم گفته بودن آپدیت کنم به ورژن 1.4 ولی وقتی آپدیت می کنم سریال میخواد . حالا کسی اگه کرکی ، سریالی چیزی داره لطفا بذاره . لطفا کمک کنید.
سلام من بازی ghost recon نسخه ی black box را نصب کردم و بدون هیچ مشکلی اجرا شد ولی نمیدونم چرا تصویرش کوچیکه ؟ ! !
واز داخل تنظیمات بازی وقتی رزولیشن را روی 1920*1080میزارم باز هم تمام صفحه نمیشه چطوری درستش کنم ؟
<p>
کرک رو از اینجا بگیرید روی کلید آبی کلیک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Meysam Raz; 22-09-2012 at 13:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)