تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 20 اولاول ... 6121314151617181920 آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 192

نام تاپيک: رویای صادقه

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

توضیح چگونگیش همون نحوه ی دست پیدا کردن به این رویای آگاهانه ست فکر میکنم اولین بار ارسطو مفهوم رویای آگاهانه ( خواب شفاف aka Lucid dreaming ) رو مطرح کرد. به طور عادی هم انسانها ممکنه تجربه ی خواب آگاهانه رو داشته باشن (بنده خودم زیاد این تجربه رو دارم) ؛ بر اساس این مطالعه در این حالت ، در بخشهای گیجگاهی و قدامی وضعیتی برقرار میشه که شباهت بیشتری به حالت بیداری کامل داره، و در نقطه ی پیک خودش فرکانس امواج مغزی به 40 هرتز میرسه. در این وضعیت فرد تا حد زیادی مستعد تجربه ی خواب آگاهانه است به طور طبیعی. حالا این گروه دانشمندان آلمانی اومدن یه کار تحقیقاتی انجام دادن، در هنگام خواب REM** (حرکت سریع چشمها Rapid Eye movement) با فرستادن امواج ضعیف الکتریکی به همون بخشهای ذکر شده (قدامی و گیجگاهی) و تحریک اون بخشها موفق شدن تا بیش از هفتاد و هفت درصد موارد رو در وضعیت خواب آگاهانه قرار بدن. درواقع با اینکار ما به فرد رویابین یه فرکانس مغزی افزوده اعمال میکنیم و اون شخص در حین خواب ، سطح هوشیاری ای تقریبن معادل آنچه در حالت بیداری دارد را تجربه میکند، شاید بشه این اقدام رو مهمترین دستاورد در جهت واقعی سازی جهان مجازی به مثابه چیزی که در فیلم Inception نشون داده میشه، دونست.

** REM : حرکت سریع چشمها یا Rapid eye movement . در این قسمت از خواب چشمها به سرعت حرکت میکنند به طرفین، برداشتی که ازین حالت میشه اینه که این حرکات چشم احتمالن با جهتی که رویابین در منظره ی خواب داره نگاه میکنه، مطابقت داره.

+

براساس چیزی که گفته شد، رویای صادقه (چنانچه بهش بگیم رویای غیراختیاری، تنها غیراختیاری بودنش از لحاظ علمی تایید میشه!) دقیقن حالتیه که در حین خواب دیدن قسمت قدامی و گیجگاهی برای هوشیاری بیشتر تا حد نیاز تحریک نشده یا درواقع فرکانس مغزی مورد نیاز برای برقراری هوشیاری محیا نشده. در این حالت شما در هنگام خواب کاملن محیط و واقعیتش رو باور میکنید چون هیچ علمی بر اینکه در حال خواب دیدن هستید، ندارید. و نمیشه این رو یه مقوله ی پارانرمال دونست، رویای صادقه ماهیت علمی تایید شده ای هم نداره.

ممنون از توضیحات شما ولی بازهم ارتباطی بین رویای صادقه با این ازمایش مطرح شده نمیبینم. اینکه کسی بتونه در مورد اتفاقاتی از مکانی که در اون حضور نداره خبر بده فکر نمیکنم ارتباطی به سطح هوشیاری و اشتباه گرفتن خواب و بیداری و زمان و مکان داشته باشه!بنظر میرسه تعریف شما چیزی متفاوت از رویای صادقه هست؟!

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

تصور بنده اینه که شما ازین جهت که چرا این بحث رو در تاپیک رویای صادقه قرار دادم، این موضوع رو عنوان کردید.

ارتباط خیلی سادس:

موضوع فقط اشتباه نگرفتن خواب با واقعیت نیست، همونطور که بیان شد، از این طریق ما میتونیم آگاهی کامل درون خواب و لذا کنترل کامل روی اعمالمون در خواب داشته باشیم.

با این تکنولوژی مهم می توان کنترل کامل روی خواب داشت چون شما دقیقن همین هوشیاری رو در خواب دارید. به این معنی که رویای صادقه (من باب بی اختیاری بودنش) نمیتونه اصلن دیگه پیش بیاد برای ما، چون ما هرجای خواب که دلمون بخواد میتونیم آگاهانه تغییرات ایجاد کنیم به میل خودمون. و این در تعریف رویای صادقه تناقض ایجاد میکنه (تصور کنید رویای صادقه به صورت آگاهانه دیده میشد، در اونصورت شما هرچیزی رو میتونستید به واقعیت تبدیل کنید!) بنابراین خواستم به نحوی تقاطع خواب آگاهانه و رویای صادقه رو مطرح کنم، و نشون بدم رویای صادقه تا چه حد میتونه با علم در تناقض باشه.

از طرف دیگه محتوای تاپیک هم تابحال عمومن حول خواب و نحوه ی کارکردش فعالیت داشته و بد نبود در این بین بدونیم تکنولوژی ای در دسته که اگر دائمن به کاربرده بشه میتونه باعث بشه انسان هیچوقت خواب غیراختیاری نبینه، و لذا رویای صادقه هم طبق تعریف نبینه. این هم حائز اهمیته که همچنین خواب آگاهانه از لحاظ علمی ثابت شده است و توسط این تکنولوژی هرلحظه و هربار که اراده کنیم میتونیم خواب آگاهانه داشته باشیم، در حالی که رویای صادقه صرفن از گفته ها و شنیده ها و شایعات تغذیه شده تابحال و مستندات علمی ای از سوی مدعیانش ارائه نشده.

ممنون از توضیحات شما ولی بازهم ارتباطی بین رویای صادقه با این ازمایش مطرح شده نمیبینم. اینکه کسی بتونه در مورد اتفاقاتی از مکانی که در اون حضور نداره خبر بده فکر نمیکنم ارتباطی به سطح هوشیاری و اشتباه گرفتن خواب و بیداری و زمان و مکان داشته باشه!بنظر میرسه تعریف شما چیزی متفاوت از رویای صادقه هست؟!

3. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

تصور بنده اینه که شما ازین جهت که چرا این بحث رو در تاپیک رویای صادقه قرار دادم، این موضوع رو عنوان کردید.

ارتباط خیلی سادس:

موضوع فقط اشتباه نگرفتن خواب با واقعیت نیست، همونطور که بیان شد، از این طریق ما میتونیم آگاهی کامل درون خواب و لذا کنترل کامل روی اعمالمون در خواب داشته باشیم.

با این تکنولوژی مهم می توان کنترل کامل روی خواب داشت چون شما دقیقن همین هوشیاری رو در خواب دارید. به این معنی که رویای صادقه (من باب بی اختیاری بودنش) نمیتونه اصلن دیگه پیش بیاد برای ما، چون ما هرجای خواب که دلمون بخواد میتونیم آگاهانه تغییرات ایجاد کنیم به میل خودمون. و این در تعریف رویای صادقه تناقض ایجاد میکنه (تصور کنید رویای صادقه به صورت آگاهانه دیده میشد، در اونصورت شما هرچیزی رو میتونستید به واقعیت تبدیل کنید!) بنابراین خواستم به نحوی تقاطع خواب آگاهانه و رویای صادقه رو مطرح کنم، و نشون بدم رویای صادقه تا چه حد میتونه با علم در تناقض باشه.

از طرف دیگه محتوای تاپیک هم تابحال عمومن حول خواب و نحوه ی کارکردش فعالیت داشته و بد نبود در این بین بدونیم تکنولوژی ای در دسته که اگر دائمن به کاربرده بشه میتونه باعث بشه انسان هیچوقت خواب غیراختیاری نبینه، و لذا رویای صادقه هم طبق تعریف نبینه. این هم حائز اهمیته که همچنین خواب آگاهانه از لحاظ علمی ثابت شده است و توسط این تکنولوژی هرلحظه و هربار که اراده کنیم میتونیم خواب آگاهانه داشته باشیم، در حالی که رویای صادقه صرفن از گفته ها و شنیده ها و شایعات تغذیه شده تابحال و مستندات علمی ای از سوی مدعیانش ارائه نشده.

بله امین جان به نکته مهمی اشاره کردید من همش دنبال ارتباط مستقیمی بین مطلبی که گفتید با رویای صادقه بودم
    وگرنه از لحاظ ارزشی که بدون شک شگفت انگیز خواهد بود بشه رویا دیدن رو کنترل کرد...
    اما خیلی دوست دارم که زمانی علت رویای صادقه هم کشف بشه (البته میدونم که در حال حاضر دلیل و توجیح باورپذیر علمی براش وجود نداره و متاسفانه از این لحاظ مردود فرض میشه چون بیشتر جنبه تجربی داره و اثباتش به نوعی غیرممکن میرسه)

ممنون

5. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

کسی که به رویای صادقه ایمان داره ، تا به حال به این فکر کرده که :
    اگر مثلا الان 25 سال سن داره و توی عمرش 4 بار رویای صادقه دیده .
    یعنی حدود 19 سال هست که خواب میبینه ، به طور تقریبی 1 سال رو هم حذف می کنیم به علت رویا هایی که یاد آدم نمی مونن و یا به هر دلیلی حساب نمی شن .
    پس موند 18 سال هست که شب ها خواب دیده طرف
    18 سال یعنی 6570 روز ، یعنی 6570 بار خواب .
    حالا یک نسبت تناسب ساده
    4 تقسیم بر 6570 میشه تقریبا
    0.000608828
    که اگه ازش درصد بگیریم میشه
    0.0608828006
    یعنی احتمال اینکه فرد در طول 25 سال زندگی 4 بار رویای
    صادقه ببینی حدود 0.06 درصد هست که یعنی حتی از 0.1 درصد هم کمتر هست .
    معمولا در علوم به پدیده هایی که احتمالشان ناچیز و کمتر از 0.1 درصد می باشد می گوییم "تصادف".

7. 3 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

کسی که به رویای صادقه ایمان داره ، تا به حال به این فکر کرده که :
    اگر مثلا الان 25 سال سن داره و توی عمرش 4 بار رویای صادقه دیده .
    یعنی حدود 19 سال هست که خواب میبینه ، به طور تقریبی 1 سال رو هم حذف می کنیم به علت رویا هایی که یاد آدم نمی مونن و یا به هر دلیلی حساب نمی شن .
    پس موند 18 سال هست که شب ها خواب دیده طرف
    18 سال یعنی 6570 روز ، یعنی 6570 بار خواب .
    حالا یک نسبت تناسب ساده
    4 تقسیم بر 6570 میشه تقریبا
    0.000608828
    که اگه ازش درصد بگیریم میشه
    0.0608828006
    یعنی احتمال اینکه فرد در طول 25 سال زندگی 4 بار رویای
    صادقه ببینی حدود 0.06 درصد هست که یعنی حتی از 0.1 درصد هم کمتر هست .
    معمولا در علوم به پدیده هایی که احتمالشان ناچیز و کمتر از 0.1 درصد می باشد می گوییم "تصادف".

گفتم چقدر این مطلب برام آشناست اول گفتم نکنه دژاوو شده باشه
    بعد دیدم نه واقعا قبلا این مطلب رو خودتون بیان کردید:
    شما تقریبا هر شب خواب میبینید .فرض کنیم 20 سال سن داشته باشید و خواب دیدن براتون از 4 سالگی امری عادی شده باشه ، یعنی 16 سال شبا خواب میبینید
    یعنی 16 تا 365 شب که خواب دیدید که میشه 5840 شب ، هر شب مغز شما چندین بار به مرحله ی REM میره ، که ما اونو 3 بار در نظر میگیریم
    17520 رویا تا حال شم توی عمرتون مشاهده کردین ، خیلی هاشون موضوع نداشتن ، خیلی هاشون موضوع داشتن
    حالا فرض کنیم تا حالا 3 تا رویا ی صادقه توی عمرتون دیدین
    3 از 17520 تا یعنی چیزی در حدود 0.02 در صد هست ، یعنی کاملا تصادفی
    پست اصلی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هیچی خواستم بگم بحث ها و نظرات دوستان رو دنبال میکنیم حتی اگر موافق نباشیم

9. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

ایول حافظه . من هم خودم این استدلال رو به خیلی از دوستان گفتم و حسابش از دستم رفته . ولی آره دیگه مطلب همونه . حالا کسی هست بگه با این حال چرا اعتقاد داره به رویا های صادقه ؟ چرا نمی تونه واقعیت "تصادف" رو بپذیره ؟ آیا صرفا به خاطر این که دوست داره واقعی باشن ؟ آیا صرفا به دلیل اینکه اگر واقعی باشن احساس خوب و خاص بودن بهش دست میده ؟ به هر حال چیزیه که فقط می تونه در ذهن فردی که قبول داره واقعی باشه نه در دنیای واقعی ِ واقعیات دنیا .

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

ایول حافظه . من هم خودم این استدلال رو به خیلی از دوستان گفتم و حسابش از دستم رفته . ولی آره دیگه مطلب همونه . حالا کسی هست بگه با این حال چرا اعتقاد داره به رویا های صادقه ؟ چرا نمی تونه واقعیت "تصادف" رو بپذیره ؟ آیا صرفا به خاطر این که دوست داره واقعی باشن ؟ آیا صرفا به دلیل اینکه اگر واقعی باشن احساس خوب و خاص بودن بهش دست میده ؟ به هر حال چیزیه که فقط می تونه در ذهن فردی که قبول داره واقعی باشه نه در دنیای واقعی ِ واقعیات دنیا .
    من بهتون میگم که چرا!
    چون برای مثال در مورد خوده من تعداد دفعات این اتفاق به مراتب بیشتر از 4 یا 5 مورد در طول زندگی تا این لحظه هست!
    میدونم واسه شما توجیح نداره یا حتی خنده داره ولی خب چیزیه که واقع شده و اتفاق افتاده راهی برای اثبات یا توضیحش ندارم
    اینقدر دقیق بودند بعضا که من امکان نداره به تصادف نسبتشون بدم! خواب های زیادی میبینم (انواع و اقسام مختلف از کابوس و افکار روزمره گرفته تا نظیر فیلم های تعقیب و گریز...اما دراین بین سهم رویاهای صادقه اصلا کم نیست!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه L͠øneWolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    ۴۱ تریلیون کیلومتری آلفا قنطورس

پيش فرض

من بهتون میگم که چرا!
    چون برای مثال در مورد خوده من تعداد دفعات این اتفاق به مراتب بیشتر از 4 یا 5 مورد در طول زندگی تا این لحظه هست!
    میدونم واسه شما توجیح نداره یا حتی خنده داره ولی خب چیزیه که واقع شده و اتفاق افتاده راهی برای اثبات یا توضیحش ندارم
    اینقدر دقیق بودند بعضا که من امکان نداره به تصادف نسبتشون بدم! خواب های زیادی میبینم (انواع و اقسام مختلف از کابوس و افکار روزمره گرفته تا نظیر فیلم های تعقیب و گریز...اما دراین بین سهم رویاهای صادقه اصلا کم نیست!)

خب طبیعیه که بین مثلا چند هزار نفر تعدادی مثلا چندین نفر بیشتر از میانگین و چند نفر هم خیلی بیشتر از میانگین این تجربه رو داشته باشن. این اشکالی توی تصادفی بودنش ایجاد نمی کنه.

طبیعتا کسانی که تعداد زیادتری از میانگین هم داشتن باورش می کنن یا شروع می کنن به گزارش که در نهایت باور به این پدیده رو تقویت می‎کنه.

البته من طرفدار هیچ کدوم از طرف‎های بحث نیستم. همین الان داشتم تو ذهنم سعی می کردم صحبت A.M.D.D.E.V.I.L رو رد کنم. فقط... این نکته به ذهنم رسید.

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خب طبیعیه که بین مثلا چند هزار نفر تعدادی مثلا چندین نفر بیشتر از میانگین و چند نفر هم خیلی بیشتر از میانگین این تجربه رو داشته باشن. این اشکالی توی تصادفی بودنش ایجاد نمی کنه.

طبیعتا کسانی که تعداد زیادتری از میانگین هم داشتن باورش می کنن یا شروع می کنن به گزارش که در نهایت باور به این پدیده رو تقویت می‎کنه.

البته من طرفدار هیچ کدوم از طرف‎های بحث نیستم. همین الان داشتم تو ذهنم سعی می کردم صحبت A.M.D.D.E.V.I.L رو رد کنم. فقط... این نکته به ذهنم رسید.
    البته یک نکته هم هست.بعضی ها حتی اصلا تصادف نیستند .ربط دادن هستند که طبیعت انسان هست که خودش را خاص بدونه.به خاطر همین از کاه و کوه میسازه و
    چیز بی ربطی را ربط میده به هر مساله ای
    Last edited by Arash4484; 19-05-2014 at 06:20. دليل: ارسال شد

14. این کاربر از danielo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

دقیقا در اکثر موارد هم تفسیر و تعبیر و ربط دادن چیز ها به هم هست که باعث میشه یه خواب "صادقه" بشه .
    چیزی که قبلا گفتم رو اینگونه هم میشه گفت . اگه به مراتب بیشتر از 4 بار رویای صادقه دیدید ، مثلا 50 بار ، در کنارش 6522 بار هم رویای غیر صادقه دیدید .
    مثل اینه که بگید من یه بار از خدا خواستم برف بباره که فردا نرم مدرسه (که بین دانش آموز ها کم نیست )
    بعد برف بباره
    می تونید 2 برداشت داشته باشید : 1- چون من خواستم بارید پس خدا منو دوست داره و ...
    2- برف بارید چون برف میباره . و ربطی به خواست من نداره ولی اگه می خواستم فیل بباره و می بارید اونوقت می دوسنتم که خدام منو دوست داره .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •