رونالدو بازيكني نيست كه بشه مهارش كرد....حتي اگه 4 تا بازيكن هم مامور بشن بازم ميتونه 3 4 تا موقعيت خلق كنه.......
تازه اگه بتونن اونم بگيرن كه محاله يه نفر ديگه هست كه ميتونه به اسپانيا نيش بزنه اونم كسي نيست جز ناني
رونالدو بازيكني نيست كه بشه مهارش كرد....حتي اگه 4 تا بازيكن هم مامور بشن بازم ميتونه 3 4 تا موقعيت خلق كنه.......
تازه اگه بتونن اونم بگيرن كه محاله يه نفر ديگه هست كه ميتونه به اسپانيا نيش بزنه اونم كسي نيست جز ناني
خب نیم ساعت دیگه این بازی حساس شروع میشه
من دیشب فکر میکردم بازی انجام خواهد شد
کلی "تنقلات" گرفته بودم و خودمو آماده کرده بودم ولی،
cr7 تو pm بهم گفت بازی فردائه یعنی امروز! :دي
+
بازی خیلی سختی پیش رو داریم
اگه بتونیم کریس رو صاحب موقعیت "گل" کنیم
و بدشانسی(تیرک) هم پیش نیاد
میتونیم این اسپانیای پرمهره رو شکست بدیم!
ترکیب بازی هم اعلام شده.دقیقا همون ترکیب بازیهای قبلیه فقط بجای پوستیگا ، هوگو آلمیدا در ترکیب ثابته.البته پیش بینی هم میشد
به امید پیـــــــــــــــــــــــ ــــروزی![]()
نیمه اول پرتغال عالی بود.مخصوصا نانی و کنترائو که فوق العادست.کریس هم یه شوت خوب به سمت دروازه داشت... موتینیو رو که دیگه نگوووو .. فوق العاده دوندست و توپ گیره ... میرلش هم پاسها رو قطع میکرد
با این وضع بازی کردن اسپانیا میشه به نیمه دوم امیدوار بود
........
خب رسيديم به پنالتىىىى
حلقه اتحاد پرتغاليا بهتر بود![]()
ببينيم چى ميشه. ...
Last edited by JUSTIN11; 28-06-2012 at 01:04.
خبری از تیکی-تاکا نبود
هافبکهای اسپانیا کلا از جریان بازی خارج شده بودن
فقط تا میتونستن میکشیدن زیرش
حیف شد همین! هافبک ها و مدافعین پرتغال خیلی عالی بودن. حیف نانی همیشه برای خودش و جدا از تیم بازی میکنه. یه جوری هیچوقت با بقیه هماهنگ نیست. فقط حیف!
اگه یه خرده شانس تو 90 دقیقه با پرتغال بود حتما" این بازی رو برنده می شد.
یه مهاجم نوک خوب هم اگه بود عالی می شد.
خیلی حیف شد.
دمشون گرم
طوری جلویاسپانیا بازی کردن که انگار نه انگار قهرمان جهان شده
بازی اسپانیا رو کاملا به هم ریخته بودم....فکر کنم تنها تیمی که بتونه جلوی اسپانیا اینطور بازی کنه همین پرتغال بود
واقعا حیف شد حذف شدیم !
خیلی خوب بازی کردیم من که خیلی راضی بودم ولی 2 تا مشکل اساسی داشتیم اونم یکیش کرنر ها بود که راحت میزدیم هوا ! و دیگری ضربات آخر !
نیمه اول خیلی بهتر بودیم نیمه دوم هم تقریبا میشه گفت متعادل !
واقعا حیف شد این اسپانیا چیزی نداشت جز اسم ! ( من اصلا از سبک بازی اسپانیا خوشم نمیاد خیلی ماشینی هستند )
واقعا حیف !!! اون پنالتی هم که دروازه بان اسپانیا گرفت انصافا ضربشو خیلی بد زد بازیکنمون ! الکی همین جوری انداخت تو دستاش !
به امید جام جهانی !
بازی تیم سوم و چهارم انجاممیشه تا ببینیم سوم کدوم میشه یا نه ؟
اون لحظه که نوبت پنالتی اون بازیکن مو بلنده شد ...چرا نانی اومد جاش زد؟ فکر کنم روحیش خراب شد بعد که نوبتش شد نتونست گل کنه..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)