کیون : کول با دو ذهنیت پشت پنالتی ایستاد!
مارتین کیون در ستون خود در دیلی میل در مورد تیم ملی انگلیس می نویسد
اشلی کول با همان زهری که در فینال لیگ قهرمانان پشت ضربه پنالتی ایستاد، دیشب مقابل بوفون قرار نگرفت.
من آرزو می کردم او به این فکر کند که آیا جیان لوئیحی بوفون پنالتی او را مونیخ ندیده است و با ذهنیت دیگری پشت ضربه پنالتی نایستد؟
بوفون در تمام طول مسابقه عالی بود. او دروازه بان بسیار برگی است که تا آخرین لحظه ممکن روی پاهایش می ایستد. اگر اشلی یانگ آن پنالتی را به ثمر رسانده بود فکر می کنم کول با اعتماد به نفس بیشتری پشت ضربه می ایستاد.
از تعویض دنی ولبک پس از گذشت یک ساعت از زمان بازی ناامید شدم. او با بلوغ زیادی بازی می کرد. اندری کارول هم اززمان حضورش در زمین بسیار خوب کار کرد اما به نظر رمق از پاهای وین روی رفته بود و کارول با سبک خود او را تنها گذاشته بود.
ترجیح من این بود که روی هاجسون کمی بیشتر صبر کند و بعد نگاه کند زوج رونی ولبک باشد یا کارول و کدام یک بُرنده تر هستند.
شکل تیم ملی انگلیس به ایتالیا اجازه می داد به راحتی توپ را در اختیار داشته باشد. آن ها با سیستم خشک 2-4-4 فشار را بر تیم خود بیشتر کردند. این مالکیت توپ زیاد انرژی انگلیس را تحلیل بد و ایتالیا در مقابل یک تیم خسته تهدید بزرگی بود.
سه تیمی که انگلیس در دور گروهی با آن ها بازی کرده بود از یک هافبک عمقی زیرک مانند پیرلو برخوردار نبودند. انگلیس نمی توانست او را زمان تصاحب توپ تحت فشار قرار دهد و تیم خود را جلو بکشد.
او با پاس های ماهرانه ی خود بازی را در دست گرفت. اگر به او زمان تصاحب توپ زمان بدهید آن گاه خط دفاع چهار نفره در پوشش پاس های عمقی برای بالوتلی فلج می شوند که همین گونه شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]