تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 17 اولاول ... 6121314151617 آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 166

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی انگلستان | Three Lions

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

مشکل انگلیس این 2-4-4 روی هاجسون بود!

ایتالیا نشون داده سبک بازیش با داشتن توپ، پاسهای زیاد و بازی قوی در خط هافبکشه و وقتی در میانه زمین بازیکن هایی مثل پیرلو، مارکیزیو و ده روسی داره دقیقا این کار بهترین سبک بازیه. انگلیس همون 2-4-4 خودش رو ادامه داد. اتفاقی که افتاد رو برو شدن پارکر و جرارد جلوی اون سه هافبک ایتالیا شد که مارکیزیو و ده روسی هم خودشون رو خیلی خوب درگیر پارکر و جرارد می کردن و پیرلو برای خودش مانور می داد، 40 متر راحت می رفت و بعد پاسش رو می داد، هیچ وقت هم مزاحمی نداشت! معلوم بود بازی این میشه.

کاری که انگلیس باید انجام می داد بازی دادن زوج جرارد و هندرسون در میانه میدان و فرستادن اسکات پارکر برای یارگیری نفر به نفر پیرلو در طی 90 دقیقه بود. در ایتالیا پیرلو آزادانه 130 پاس داد و از اون طرف جرارد که بهترین پاسور انگلیس بود همیشه در حال دویدن بین سه هافبک میانی ایتالیا و دنبال گرفتن توپ بود! واضح بود نمی تونه خوب بازی کنه.

رونی هم که فقط توپ لو داد.. البته نمیشه مقصر دونستش وقتی خوب ساپورت نمی شد. اندی کرول هم که فکر کنم تنها کار مثبتش زدن اون همه سر در محوطه جریمه خود انگلیس موقع دفاع بود! البته مهاجم ها تقصیری نداشتن فوتبال "علی اصغری" توی این سطح جواب نمی ده.

همین که بازی در 90 دقیقه تموم نشد شانس بود. هنوز خیلی فاصله است تا انگلیس از نظر تکنیکی و تاکتیکی به حد تیم های برتر اروپا برسه.

2. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

منم که دیگه چیزی ندارم بگم ... همه حرفها رو دوستان گفتن .
    فقط کاش یه خرج درستی کنن و یه مربی برای این 2 سال تا جام جهانی بیارن ...

4. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

هنوز خیلی فاصله است تا انگلیس از نظر تکنیکی و تاکتیکی به حد تیم های برتر اروپا برسه.
    آرمان جان، والا من به این انگلیس با وجود اون همه مصدومیت قبل بازی ها امیدوار بودم... تیم از لحاظ مهره شرایطش خیلی بد نبود و نمیشد اسمش رو گذاشت نقطه ضعف... در واقع نقطه ضعف انگلیس دقیقا همونطور که پیش بینی میشد و همه امیدوار بودیم که پیش بینی اشتباه باشه هاجسون بود...
    همونطور که اشاره کردی، تیم میانه میدان رو در اختیار نداشت، چون از نظر هافبک میانی، برتری عددی و البته کیفی نداشت... تو نیمه اول چون رونی بیشتر میومد به عقب و ولبک هم قابلیت بیشتری (نسبت به کارول) در بازی روی زمین داشت، بازی به مراتب بهتری رو شاهد بودیم از انگلیس... چون وقتی رونی میومد به کمک خط هافبک، بالاخره توپ می رسید به جرارد یا پارکر و اونا با بازی سازی و راه انداختن وینگر ها و بک های راست و چپ، توپ رو به گردش در میاوردن... ولی با افت قوای جسمانی ولبک و اومدن کارول، رونی مجبور بود جلوتر از کارول بازی کنه، چون به قول شما با سیستم علی اصغری توپ رو مینداختن رو سر و سینه کارول که برسونش به رونی و رونی با حفظ توپ یا پاس به عقب توپ رو برسونه به هافبک ها (یعنی رسیدن توپ با اعمال شاقه به طراحان تیم) در صورتی که اونور پیرلو ریلکس مهاجماشون رو تزریق می کرد!!

6. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب دومین تیم محبوب من تو این جام هم حذف شد البته بازم انگلیس با این مهره ها خیلی خوب نتیجه گرفت و تا قبل از جام اصلا انتظار نداشتم این تیم حتی بتونه از گروهش هم صعود کنه!

ایتالیا واقعا تیم برتر بود اما انگلیس هم موقعیت های خوبی داشت که قدر هیچکدام از اونا رو ندونستن وگرنه شاید الان انگلیس تو نیمه نهایی بود یکی از دلایل باخت انگلیس به نظر من ضعیف بازی کردن منچستری های تیم بود مخصوصا وین رونی که اصلا شب خوبی نداشت اشلی یانگ هم اصلا تو جریان بازی نبود دنی ولبک هم که یه بازیکن کم تجربه است و بیشتر از این هم نمیشد ازش انتظار داشت !

من نمیدونم چرا اصلا یه بازیکنی مثل میلنر باید این همه تو ترکیب باشه در حالیکه به نظر یه بازیکن معمولیه و به جاش باید ولکات رو میذاشتن که به مراتب بهتر کار میکنه! به هر حال طلسم ناکامی های انگلیس شکسته نشد و باید تا 2 سال دیگه صبر کنن!

بهترین بازیکن زمین هم بدون شک پیرلو بود که اکثر پاس هاش صحیح بود و با اون ضربه پنالتی چیپ که زد واقعا دیگه درخشش خودش رو تکمیل کرد در حقیقت همون ضربه پنالتی که زد باعث شد روحیه به تیم ایتالیا برگرده و بتونه انگلیس رو شکست بده علاوه بر اینا بازیکنان ایتالیا تقریبا سه برابر انگیسی ها پاس رد و بدل کردن که این خودش بازم برتری ایتالیا رو نشون میده!

خیلی ناراحتم فعلا چیز بیشتری به ذهنم نمیرسه که بگم!

8. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

من پنالتي هارو نديدم به چه صورت شد كه باختيم؟ .كيا زدن كيا نزدن؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من پنالتي هارو نديدم به چه صورت شد كه باختيم؟ .كيا زدن كيا نزدن؟
    جرارد و وین رونی و اشلی یانگ و اشلی کول برای تیم انگلیس پنالتی زدن که یانگ و کول پنالتی ها رو خراب کردن و انگلیس بازی رو باخت!

11. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

دور از هر گونه تعصب مایکل اوون راست گفته!البته با این فشردگی ها کار سختی بود اوردن اسکولزی
    مايکل اوون: انگلستان "اسکولز" را کم داشت

مهاجم بازنشسته تيم فوتبال انگلستان گفت تيم ملي کشورش در اين دوره از رقابت‌ها "پل اسکولز" را کم داشت.

تيم ملي فوتبال انگلستان بامداد دوشنبه با نتيجه 4 بر 2 در ضربات پنالتي مقابل ايتاليا شکست خورد و از صعود به مرحله نيمه نهايي چهاردهمين دوره رقابت هاي جام ملت هاي اروپا بازماند.

مايکل اوون با اشاره به اينکه انگلستان براي اين ديدار بازيکني چون پل اسکولز را کم داشت، گفت: پيرلو در اين ديدار عالي بود اما ما هم بازيکني به سن و سال او داريم و به همان اندازه هم خوب است. اما متاسفانه اسکولز به تيم ملي انگلستان دعوت نشد.

وي افزود: تيم ما خوب بازي کرد اما کافي نبود. اميدوار بوديم که به سبک چلسي بازي کنيم. اگر شما در يک تورنمنت بهترين تيم نيستيد بنابراين بايد يک راه جايگزين براي بردن پيدا کنيد. راه ديگر اين است که نتايج را براي مدتي فراموش کنيد و سبک جديدي را آغاز کنيد.

ورزش3

13. 4 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد بازی با ایتالیا حقمون همین بود و ایتالیا واقعا بهتر بود
    توی دفاع انگلیس خیلی عالی بود و اون 4 تا بازیکن و دروازه بان رو می تونم بگم که بهترین بازیکنای انگلیس بودن و تقریبا بدون نقص کار کردن
    ولی توی پستای دیگه خوب نبودیم و دلیلش هم همونی چیزی بود که از قبل می ترسیدم یعنی وسط زمین بود که ایتالیا با توجه به تعداد هافبک وسط های زیاد کاملا اونو در اختیار خودش گرفته بود
    نمی تونم بگم که همه چی تقصیر هاجسون بود که چرا از تعداد هافبک وسط بیشتری استفاده نکرد چون واقعا انگلیس هم زیاد هافبک وسط نداشت و سه تا از هافبک وسط های تاپ اونم جام رو از دست داده بودن ولی با این حال میشد مثلا میلنر رو وسط اورد و به مراتب کارایی اون بیشتر بود تا پستی مثل هافبک راست که توی سه تا بازی قبلی هم می تونم بگم که جزو بدترین بازیکنا توی این پست بودش!
    من فکر می کنم تیمی که می خواد موفق باشه با این سیستم به هیچ وجه نمی تونه تا آخر دووم بیاره. توجه کنید که ایتالیا هم 2-4-4 بازی می کرد ولی با 2-4-4 انگلیس خیلی فرق داشت! توی سیستم ایتالیا 4 تا هافبک وسط به صورت لوزی بازی می کنن که این 4 تا هم کلکسیونی از خصوصیات خیلی خوب هافبک وسط ها رو دارن و در زمینه های دفاعی و هجومی خیلی به کار تیمشون میان و می تونم بگم با این سیستم می تونن تیم حریف رو کلا ویران کنن ولی در مقابل این سیستم انگلیس واقعا فایدش چیه؟! پارکر و جرارد باید حتما یه هافبک دفاعی هم در کنارشون باشه تا بتونن از قابلیت هاشون کامل استفاده کنن و مطمئنا دو نفری نمی تونن همیشه هم کار دفاع هم حمله رو انجام بدن! اصلا دیگه کمتر تیمی توی دنیا هست که با کمتر از سه هافبک وسط بازی کنه و بهترین های دنیا معمولا با سیستم هایی مثل 3-3-4 یا 1-2-3-4 تا بازی می کنن...
    در کل الان حذف شدیم و کاریش نمیشه کرد و اینم که مثلا طرفدارای یه سری تیم ها بخوان ما رو مسخره کنن مهم نیست...

15. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mx_2dar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    انگلستان - منچستر

پيش فرض

حذف شدن تو پنالتی چیزی از ارزش های جزیره کم نمی کنه، بهترین باخت ممکن بود، در ضمن من که فکر نمی کنم ایتالیا بتونه مقابل آلمان قد علم کنه و با نتیجه فضاحت باری حذف میشه

از هارت خیلی خوشم اومد نشون داد دروازه بان فوق العاده ایه،
    مشکل تیم هم به نظرم رونی بود سبک بازیش طوری هست که بازی رو خراب می کنه، فقط میتونه از دوندگی زیادش استفاده کنه وگرنه در عمل یکمی شتابزده عمل می کنه و تکنیک لازم رو نداره همین کارشو خراب میکنه، از موقعیت ها هم که خوب استفاده نکرد، اگر نبود مسلما بهتر نتیجه می گرفتیم
    تو نیمه دوم هم جرارد تک روی های بی مورد زیاد داشت
    از خود گذشتگی جان تری تو بازی هم خیلی محسوس بود و خیلی باغیرت بازی می کرد به تنهایی 2 3 تا گل رو خرید واقعا عالی بود
    در مجموع هم یک پایان خوب برای انگلیس بود ، حداقل الان که ایتالیا گلباران میشه میتونیم بگیم اگر ما می رفتیم بالا ژرمن ها رو شکست میدادیم
    Last edited by mx_2dar; 25-06-2012 at 19:32.

17. این کاربر از mx_2dar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کیون : کول با دو ذهنیت پشت پنالتی ایستاد!
    مارتین کیون در ستون خود در دیلی میل در مورد تیم ملی انگلیس می نویسد

اشلی کول با همان زهری که در فینال لیگ قهرمانان پشت ضربه پنالتی ایستاد، دیشب مقابل بوفون قرار نگرفت.

من آرزو می کردم او به این فکر کند که آیا جیان لوئیحی بوفون پنالتی او را مونیخ ندیده است و با ذهنیت دیگری پشت ضربه پنالتی نایستد؟
    بوفون در تمام طول مسابقه عالی بود. او دروازه بان بسیار برگی است که تا آخرین لحظه ممکن روی پاهایش می ایستد. اگر اشلی یانگ آن پنالتی را به ثمر رسانده بود فکر می کنم کول با اعتماد به نفس بیشتری پشت ضربه می ایستاد.
    از تعویض دنی ولبک پس از گذشت یک ساعت از زمان بازی ناامید شدم. او با بلوغ زیادی بازی می کرد. اندری کارول هم اززمان حضورش در زمین بسیار خوب کار کرد اما به نظر رمق از پاهای وین روی رفته بود و کارول با سبک خود او را تنها گذاشته بود.
    ترجیح من این بود که روی هاجسون کمی بیشتر صبر کند و بعد نگاه کند زوج رونی ولبک باشد یا کارول و کدام یک بُرنده تر هستند.
    شکل تیم ملی انگلیس به ایتالیا اجازه می داد به راحتی توپ را در اختیار داشته باشد. آن ها با سیستم خشک 2-4-4 فشار را بر تیم خود بیشتر کردند. این مالکیت توپ زیاد انرژی انگلیس را تحلیل بد و ایتالیا در مقابل یک تیم خسته تهدید بزرگی بود.
    سه تیمی که انگلیس در دور گروهی با آن ها بازی کرده بود از یک هافبک عمقی زیرک مانند پیرلو برخوردار نبودند. انگلیس نمی توانست او را زمان تصاحب توپ تحت فشار قرار دهد و تیم خود را جلو بکشد.
    او با پاس های ماهرانه ی خود بازی را در دست گرفت. اگر به او زمان تصاحب توپ زمان بدهید آن گاه خط دفاع چهار نفره در پوشش پاس های عمقی برای بالوتلی فلج می شوند که همین گونه شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

19. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •