تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 33 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 324

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی اسپانیا [مدافع عنوان قهرمانی] | ماتادور ها

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

علیرضا جان اکثر صحبت هات بر اساس یک سری فرضیاته که کاملا اشتباه هستن... دوباره می گی تورس به خاطر سرعت پایین یا تحرک و انعطاف پایین که تورس همه اینها رو داره، و اتفاقا بین اینیستا/سیلوا/فابرگاس/تورس، سریعترین و با تحرک ترین بازیکن همین تورسه. آمار رو ببینی توی همه بازیهای تورس از سیلوا و اینیستا و فابرگاس تحرک بیشتری داشته.
    آرمان جان با احترام فکر میکنم دچار سو برداشت شدی
    من گفتم تحرک و انعطاف
    در حالی که با توجه به جمله بولد شده، شما منظورت دوندگیه که اصلا ربطی به انعطاف پذیری و تحرک و توانایی جا به جایی سریع بازیکن نداره
    در واقع جمله درست تو اینه
    تورس از سیلوا و اینیستا و فابرگاس دوندگی بیشتری داشته
    چون آمار رو معمولا برای میزان دوندگی میدن نه میزان انعطاف پذیری
    وگرنه تورس اصلا مثل سسک سیلوا اینیستا یا ژاوی توانایی یک دو و جا به جایی سریع در فضاهای محدود رو نداره

وقتی تورس در تیم نیست یا در بازی با کرواسی بیرون رفت دقیقا ترکیب هجومی تیم همونی شد که باید باشه روی گل اینیستا برای نخستین بار جلوتر از همه وارد 18 قدم شد سسک عقب اومد و در نقش اینیستا پاس یکی مونده با آخر رو داد دقیقا همون پاسی که در بازی اول اینیستا به سیلوا داد
    یک حرکت کشویی که ناشی از تواناییِ تحرکِ بالای این بازیکنا در فضای محدوده

حرکتی که تورس ابدا نمیتونه انجام بده چون از نظر فیزیکی انعطافش رو نداره چون فعلا و فقط در حال حاضر با توجه به تیپ و سبک غالب بازیکنای اسپانیا در بخش هجومی تورس یه جورایی با این نفرات هماهنگی نداره
    تو نظرت اینه که هر تیمی فارغ از ابزار و سبکش یه مهاجم هدف میخواد
    در صورتی که به نظر من یه مربی باید اول به نفرات تیمش و سبکی که اونها بیشتر باهاش انس گرفتن نگاه کنه بعد به سبک تیم مقابل بعد ترکیبش رو بچینه و سیستمش رو طراحی کنه
    و به نظر من دلبوسکه کاملا طبیعی و با شناخت از بازیکنان و سبک غریزی اسپانیا گرایش بیشتری به بازی ندادن تورس داره

دلیل اصلی بهتر شدن تیم اومدن فابرگاس به جای سیلوا بود که باعث شد در روند بازی تیم همه با هم همراه بشن و اون ساز مخالف و "سلول سرطانی" از تیم خارج بشه. بیرون رفتن تورس تاثیر خیلی زیادی نداشت کما اینکه قبل از اینکه فابرگاس بیاد (و تورس 10 دقیقه قبلش تعویض شده بود) تیم دقیقا به همون "افتضاحی" قبل بود.
    به نظر من سیلوا صرفا در این بازی خیلی بد بازی کرد وگرنه سیلوا همونی بود که در بازی با ایتالیا اون پاس فوق العاده رو داد
    و
    و اگر باز نگی چرا به تورس هجمه میکنم به نظر من ناهماهنگیش با تورس باعث شد اون کارایی خودش رو نداشته باشه
    بیرون رفتن سیلوا و تورس و اومدن ناواس و سسک صرفا یه جا به جایی نفری مثلا بین سسک و سیلوا نبود که مثلا با بیرون رفتن سیلوا و قرار گرفتن سسک به جاش مشکلات اسپانیا حل بشه

بلکه باعث شد بازیکنایی که شکل بازیشون بیشتر با هم هماهنگه در کنار هم قرار بگیرن و از اونجا بود که من بهترین بازی اسپانیا در این سه بازی رو دیدم
    یک ساختار هجومی سرشار از جا به جایی و لبریز از بازی بدون توپ و فضاسازی
    نمیدونم متوجه شدی که در این دقایق بوسکتس با دروازبان کرواسی تک به تک شد
    دلیلش فقط این بود که بازی بدون توپ در بخش هجومی اسپانیا اونقدر بالا رفت که چنین فضاهایی حتی برای هافبک دفاعی تیم هم مهیا شد

یه نکته رو هم بگم به نظر من بازی ایرلند رو اصلا نباید برای قضاوت درست درباره اسپانیا ملاک قرار داد ایرلند دفاع ضعیفی داشت تمرکز پایینی داشتن همه بردنش توی سه بازی 9 تا گل خورد

در کل بازم میگم من مخالف تورس نیستم و خدایی نکرده از این بازیکن یا شکل بازیش بدم نمیاد بلکه صرفا فکر میکنم با توجه به بازیکنا و ساختار هجومی اسپانیا و شکل بازی اکثر تیمها در مقابل این تیم فیکس بازی نکردنش بهتر باشه
    و اصلا هم اصراری روی اینکه حرفم درست باشه ندارم چون فوتباله و ممکنه همین تورس بازی بعدی بهترین بازیکن اسپانیا بشه
    Last edited by گرافيكار; 20-06-2012 at 01:58.

2. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

سلول سرطانی
    سیلوا .. چرا اینقدر این بازیکن رو میکوبین؟! یکی از بهترین های منچستر سیتی و یکی از عوال قهرمانی تیم بوده. این همون بازیکنیه که در بازی با ایرلند توپ رو از زیر پای 4 نفر رد کرد گل زد در 18 قدم!!
    چون در یک بازی بد بود دلیل نمیشه کیفیتش رو پایین بیاریم.
    دلیل بازیِ خوب فابرگاس رو بازی در لیگ ِ اسپانیا و هم بازی بودن با موتورهای محرک تیم هافبک ها ( ژاوی و اینیستا ) میدونم. در ضمن از توانایی های فنی این بازیکن هم نباید بگذریم. ( اگر بخوام از 100 به توانایی های این 2 بازیکن نمره بدم فابرگاس 88 و سیلوا 85 میگیرن! )

به امید برد مقابل فرانسه

4. 7 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سیلوا .. چرا اینقدر این بازیکن رو میکوبین؟! یکی از بهترین های منچستر سیتی و یکی از عوال قهرمانی تیم بوده. این همون بازیکنیه که در بازی با ایرلند توپ رو از زیر پای 4 نفر رد کرد گل زد در 18 قدم!!
    چون در یک بازی بد بود دلیل نمیشه کیفیتش رو پایین بیاریم.
    دلیل بازیِ خوب فابرگاس رو بازی در لیگ ِ اسپانیا و هم بازی بودن با موتورهای محرک تیم هافبک ها ( ژاوی و اینیستا ) میدونم. در ضمن از توانایی های فنی این بازیکن هم نباید بگذریم. ( اگر بخوام از 100 به توانایی های این 2 بازیکن نمره بدم فابرگاس 88 و سیلوا 85 میگیرن! )

به امید برد مقابل فرانسه
    پیمان جان پست های من رو ببینی فکر کنم 5-6 بار گفتم سیلوا بازیکن فوق العاده ایه و هیچ شکی در توانایی هاش نیست. مشکل اینه که بازیش به درد فوتبالی که اسپانیا بازی می کنه نمی خوره. من هیچ وقت از روی یک بازی درباره کسی قضاوت نمی کنم (مثبت یا منفی)، ولی به نظر من سیلوا در این سه بازی بدترین بازیکن تیم بوده. شاید بیشتر از 30 بار حملات خوب تیم رو یکدفعه بطور فضایی با زدن به فاز مخالف خراب کرده. اینکه پاس گل هم داده یا گل زده طبیعیه چون بازیکن خیلی خوبیه و سبک بازی تیم طوریه که همه چیز داره از سیلوا می گذره. من به این نگاه می کنم که چقدر حضورش توی تیم ضرر زده به "فوتبال" ای که اسپانیا بازی می کنه.

اتفاقا من بخوام به توانایی شخصی بازیکن نمره بدم قطعا به سیلوا بیشتر از فابرگاس می دم و سیلوا رو بازیکن بهتری نسبت به فابرگاس می دونم ولی فوتبالی که اسپانیا بازی می کنه فوتبال بازیکنی مثل سیلوا نیست. "سلول سرطانی" به همچین بازیکنی می گن، مثل ژاوی در دوران رایکارد که خودش هم شخصا اقرار کرده بود.

6. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

آرمان جان با احترام فکر میکنم دچار سو برداشت شدی
    من گفتم تحرک و انعطاف
    در حالی که با توجه به جمله بولد شده، شما منظورت دوندگیه که اصلا ربطی به انعطاف پذیری و تحرک و توانایی جا به جایی سریع بازیکن نداره
    در واقع جمله درست تو اینه
    تورس از سیلوا و اینیستا و فابرگاس دوندگی بیشتری داشته
    چون آمار رو معمولا برای میزان دوندگی میدن نه میزان انعطاف پذیری
    وگرنه تورس اصلا مثل سسک سیلوا اینیستا یا ژاوی توانایی یک دو و جا به جایی سریع در فضاهای محدود رو نداره

وقتی تورس در تیم نیست یا در بازی با کرواسی بیرون رفت دقیقا ترکیب هجومی تیم همونی شد که باید باشه روی گل اینیستا برای نخستین بار جلوتر از همه وارد 18 قدم شد سسک عقب اومد و در نقش اینیستا پاس یکی مونده با آخر رو داد دقیقا همون پاسی که در بازی اول اینیستا به سیلوا داد
    یک حرکت کشویی که ناشی از تواناییِ تحرکِ بالای این بازیکنا در فضای محدوده

حرکتی که تورس ابدا نمیتونه انجام بده چون از نظر فیزیکی انعطافش رو نداره چون فعلا و فقط در حال حاضر با توجه به تیپ و سبک غالب بازیکنای اسپانیا در بخش هجومی تورس یه جورایی با این نفرات هماهنگی نداره
    مشکل همینه... اصلا تیم نیاز به همچین انعطافی در خط حمله نداره و البته هیچ مهاجمی در دنیا همچین انعطافی نداره. تیم داره فوتبال بیماری رو بازی می کنه که در اون نمیشه از مهاجم ها استفاده کرد، نمیشه از وینگر ها استفاده کرد و نصف تیم دارن در پست های غیر معمول و غیر تخصصی بازی می کنن. دقت کردی الان فقط دروازبان، چهار مدافع و بوسکتس دارن فوتبال "راحت" و "دلخواه" خودشون مشابه باشگاهشون رو بازی می کنن، بقیه همه خارج از پست اصلی هستن و این وسط فقط اینیستا است که داره واقعا خوب بازی می کنه.

این فوتبال هم اصلا خوب نبوده، تا حالا بدترین بازیهای اسپانیا در 4-5 سال اخیر رو دیدیم و ربطی هم به تورس و فابرگاس و ... نداره. این سبک بازی تیم هیچ وقت تمرین نشده، هیچ وقت جلوی حریفی تست نشده و در همین مدت هم اصلا موفق نبوده.

تو نظرت اینه که هر تیمی فارغ از ابزار و سبکش یه مهاجم هدف میخواد
    اصلا و ابدا. ولی نظر من اینه که در 99 درصد مواقع تیم مهاجم هدف لازم داره و فقط در صورتی که مهاجم هدف نیاز نیست که بازیکنی مثل مسی یا سوارز رو داشته باشه. اسپانیا همچین بازیکنی نداره. هر تیمی که دلش بخواد نمی تونه بدون مهاجم بازی کنه.

در صورتی که به نظر من یه مربی باید اول به نفرات تیمش و سبکی که اونها بیشتر باهاش انس گرفتن نگاه کنه بعد به سبک تیم مقابل بعد ترکیبش رو بچینه و سیستمش رو طراحی کنه
    و به نظر من دلبوسکه کاملا طبیعی و با شناخت از بازیکنان و سبک غریزی اسپانیا گرایش بیشتری به بازی ندادن تورس داره
    این دقیقا کاریه که دلبوسکه داره برعکسش رو انجام می ده. دلبوسکه تصمیم گرفته یک بازیکن در تیم نقش این False 9 رو بازی کنه و مهاجم هدف یا وینگر نداشته باشه (حتی وقتی تورس بازی می کنه، مهاجم نیست و نقش ساپورت اون False 9 رو داره)، با اینکه نه در تیم بازیکنی رو داریم که False 9 خوبیه، مهاجم و وینگر آماده هم داریم که خدا رو شکر همشون رو نیمکت هستن و امثال پدرو و ماتا حتی 1 دقیقه هم بهشون بازی نمی رسه.

ترکیب و تاکتیک فعلی تیم هیچ ربطی به ابزار های موجود نداره. دقیقا اصرار بر تاکتیکی است که ابزارش وجود نداره و اصرار بر "شبیه سازی" فلسفه فوتبال بارسلونا وقتی "سطون فقرات" اش رو در اسپانیا نداریم.

به نظر من سیلوا صرفا در این بازی خیلی بد بازی کرد وگرنه سیلوا همونی بود که در بازی با ایتالیا اون پاس فوق العاده رو داد
    و
    و اگر باز نگی چرا به تورس هجمه میکنم به نظر من ناهماهنگیش با تورس باعث شد اون کارایی خودش رو نداشته باشه
    بیرون رفتن سیلوا و تورس و اومدن ناواس و سسک صرفا یه جا به جایی نفری مثلا بین سسک و سیلوا نبود که مثلا با بیرون رفتن سیلوا و قرار گرفتن سسک به جاش مشکلات اسپانیا حل بشه
    ناهماهنگی سیلوا با همه تیم باعث شده کارایی نداشته باشه.. من بارها گفتم اسپانیا داره فوتبال بیماری رو بازی می کنه و باز می گی "مثلا با بیرون رفتن سیلوا و قرار گرفتن سسک به جاش". حرف من تعویض نفرات نیست. مشکل اینه که تیم در این فوتبال بیمارش همه ورزنه اش روی سیلوایی است که هیچ هماهنگی ای با تیم نداره. با تغییر تاکتیک به داشتن یک مهاجم هدف و ساپورت فابرگاس و اینیستا (و بدون False 9) تیم برمی گرده به همون سبکی که در Qualifying همه بازیهاش رو برد، قهرمان جهان شد و نامزد بهترین تیم ملی تاریخ فوتبال شد.

این فوتبالی که من الان می بینم نه لایق اینه که بگیم بهترین تیم ملی تاریخ فوتباله، نه حتی لایق عنوان بهترین تیم همین تورنومنت.

بلکه باعث شد بازیکنایی که شکل بازیشون بیشتر با هم هماهنگه در کنار هم قرار بگیرن و از اونجا بود که من بهترین بازی اسپانیا در این سه بازی رو دیدم
    یک ساختار هجومی سرشار از جا به جایی و لبریز از بازی بدون توپ و فضاسازی
    نمیدونم متوجه شدی که در این دقایق بوسکتس با دروازبان کرواسی تک به تک شد
    دلیلش فقط این بود که بازی بدون توپ در بخش هجومی اسپانیا اونقدر بالا رفت که چنین فضاهایی حتی برای هافبک دفاعی تیم هم مهیا شد
    نه علیرضا جان.. دلیلش عقب کشیدن اسپانیا و یک ضد حمله سرعتی بعد از کرنر کرواسی بود که همشون جلو کشیده بودن. باز هم یکی دیگه از اشکالات اسپانیا، در اون صحنه باید یه مهاجم با دروازبان تک به تک می شد نه هافبک دفاعی!

در کل بازم میگم من مخالف تورس نیستم و خدایی نکرده از این بازیکن یا شکل بازیش بدم نمیاد بلکه صرفا فکر میکنم با توجه به بازیکنا و ساختار هجومی اسپانیا و شکل بازی اکثر تیمها در مقابل این تیم فیکس بازی نکردنش بهتر باشه
    و اصلا هم اصراری روی اینکه حرفم درست باشه ندارم چون فوتباله و ممکنه همین تورس بازی بعدی بهترین بازیکن اسپانیا بشه
    شخص شما رو نمی گم، ولی اگه اسم "تورس" مثلا X بود الان یک دهم این انتقاد ها هم بهش نمی شد.

8. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

پیمان جان پست های من رو ببینی فکر کنم 5-6 بار گفتم سیلوا بازیکن فوق العاده ایه و هیچ شکی در توانایی هاش نیست. مشکل اینه که بازیش به درد فوتبالی که اسپانیا بازی می کنه نمی خوره. من هیچ وقت از روی یک بازی درباره کسی قضاوت نمی کنم (مثبت یا منفی)، ولی به نظر من سیلوا در این سه بازی بدترین بازیکن تیم بوده. شاید بیشتر از 30 بار حملات خوب تیم رو یکدفعه بطور فضایی با زدن به فاز مخالف خراب کرده. اینکه پاس گل هم داده یا گل زده طبیعیه چون بازیکن خیلی خوبیه و سبک بازی تیم طوریه که همه چیز داره از سیلوا می گذره. من به این نگاه می کنم که چقدر حضورش توی تیم ضرر زده به "فوتبال" ای که اسپانیا بازی می کنه.

اتفاقا من بخوام به توانایی شخصی بازیکن نمره بدم قطعا به سیلوا بیشتر از فابرگاس می دم ولی فوتبالی که اسپانیا بازی می کنه فوتبال بازیکنی مثل سیلوا نیست. "سلول سرطانی" به همچین بازیکنی می گن، مثل ژاوی در دوران رایکارد که خودش هم شخصا اقرار کرده بود.
    وضعیت سیلوا تو تیم ملی اسپانیا منو یاد وضعیت زلاتان تو بارسا میندازه
    دقیق یادمه که زلاتان واسه سبک بارسا و پاس های ریز و تیکی تاکا ساخته نشده بود به طوری که بیشتر وقت هایی که باید به بازی سرعت میداد دقیقا برعکسش عملا میکرد و بازی رو آروم میکرد و با فکر درست ترین تصمیم رو میگرفت
    اصلا نمیخوام توانایی های فنی زلاتان رو زیر سوال ببرم و همه میدونیم که از ستارگان واقعی دنیای فوتباله حتی هنوزم با این سنش اصلا افت نکرده ولی زلاتان اصلا به درد شیوه ی بازی بارسا نمیخورد دقیقا برعکس اتوو که اینگار واسه بارسا ساخته بودنش
    زلاتان هم واسه سبک بازی میلان ساخته شده و همه دیدید که این فصل چقدر خوب کرد

سیلوا هم همینجوره بازیکن فوق العاده است و اگه بازی های سیتی رو دیده باشید همیشه از بهترین های زمین هستش ولی متاسفانه با روش اسپانیا یه خورده بیگانه هستش

همینه که میگیم ساز مخالف میزنه
    بازی اسپانیا یه ضرباهانگ خاصی داره
    کنسرتی که حتی بازیکنان رئال مادرید که شیوه ی بازی مستقیم تو دستور کارشونه , تا حدودی خودشونو باهاش مچ کردند ولی
    متاسفانه سیلوا نتونسته خودشو هماهنگ کنه و این سیلوا نصف سیلوای سیتی هم نیست

10. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دل بوسکه: فرانسه حریف خطرناکی است

دل بوسکه از هم اکنون نگران تیم باکفیت لورن بلان است و اعلام کرد که برای آماده کردن تیمش برای این دیدار نیاز به زمان دارد.

سایت گل- ویسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا، معتقد است قرار گرفتن مقابل فرانسه در مرحله یک چهارم نهایی آزمون دشواری برای تیمش خواهد بود.

محتوای مخفی: ادامه 
    اسپانیا با پیروزی 1-0 مقابل کرواسی به عنوان تیم اول راهی مرحله یک چهارم نهایی یورو 2012 شد و فرانسه نیز علی رغم شکست 2-0 شب گذشته مقابل سوئد، به عنوان تیم دوم جواز حضور در مرحله بعد را به دست آورد.

دل بوسکه از هم اکنون نگران تیم باکفیت لورن بلان است و اعلام کرد که برای آماده کردن تیمش برای این دیدار نیاز به زمان دارد.

او در گفتگو با اوندا سرو گفت:" ما می دانیم که آنها با ما در یک سطح هستند و دیدار دشواری خواهیم داشت. فرانسه نسبت به جام جهانی 2010 پیشرفت زیادی داشته است.

آنها تغییرات زیادی داشتندو بازیکنان فوق العاده ای مانند بنزما، بن عرفا، نصری، مالودا و ریبری را در اختیار دارند. این یک بازی بزرگ واقعی است و همه ما برای آن آماده هستیم. ما برای آماده سازی برای این دیدار نیاز به زمان داریم و باید فکر کنیم تا با بهترین ترکیب به این دیدار برویم."

دیدار دو تیم شنبه شب در دونتسک برگزار خواهد شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

By Behnam Jafarzadeh

2012/6/20

والدس: فرانسه قابل مقایسه با بارسا نیست

اسپانیا در مرحله یک چهارم نهایی مقابل فرانسه قرار خواهد گرفت و والدس مقایسه این تیم با بارسا را اشتباه می داند.

سایت گل- ویکتور والدس، دروازه بان تیم ملی اسپانیا، با دفاع از ویسنته دل بوسکه، انتقادات از سرمربی تیمش را بی معنا دانست و این ادعا را که فرانسه شبیه به بارسا بازی می کند را رد کرد.

محتوای مخفی: ادامه 
    دل بوسکه به دلیل استفاده از سسک فابرگاس به عنوان مهاجم کاذب در دیدار با ایتالیا مورد انتقاد قرار گرفت و پس از آن به دلیل نمایش نه چندان مقتدرانه قرمز ها برابر کرواسی، این انتقادات افزایش پیدا کرد اما والدس از انتخاب های تاکتیکی سرمربی تیمش دفاع کرد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من انتقادها نسبت به سرمربی را درک نمی کنم. در فوتبال اوضاع می تواند بهتر یا بدتر باشد اما مهم نتیجه است.

فکر می کنم دل بوسکه از زمانی که هدایت تیم را برعهده گرفته، درست کار کرده است.

او آرام است و آماده سازی ما برای دیدارها را زیر نظر دارد. او می خواهد از تیم محافظت کند و اطمینان داشته باشد که همه چیز درست پیش می رود. او می خواهد مانند جام جهانی نتیجه بگیریم."

اسپانیا در مرحله یک چهارم نهایی مقابل فرانسه قرار خواهد گرفت و والدس مقایسه این تیم با بارسا را اشتباه می داند.

" آنها دوست دارند توپ را در اختیار داشته باشند اما قابل مقایسه با بارسا نیستند."

دروازه بان آبی و اناری ها همچنین در مورد کریم بنزما، مهاجم رئال که برای تیم ملی فرانسه به میدان خواهدرفت، گفت:"

" او یکی از خطرناک ترین مهاجمان دنیاست. به همین دلیل است که او برای رئال و تیم ملی فرانسه بازی می کند. ما باید مراقب او باشیم؛ و البته مراقب ریبری و سمیر نصری."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

By Behnam Jafarzadeh

2012/6/20

12. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

شما که انقد از تورس بد میگین پس کی بود که اسپانیا رو قهرمان جهان کرد؟
    یادمه که تورس تنها تک به تک رفت جلو و گل رو زد اگه کسی دیگه ای بود مطمئنم به اون زیرکی شوت رو نمیزد و حتما دروازبان میگرفت یا اوت میشد

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شما که انقد از تورس بد میگین پس کی بود که اسپانیا رو قهرمان جهان کرد؟
    یادمه که تورس تنها تک به تک رفت جلو و گل رو زد اگه کسی دیگه ای بود مطمئنم به اون زیرکی شوت رو نمیزد و حتما دروازبان میگرفت یا اوت میشد
    اطلاعات ناقصم میگه تورس گل پیروزی بخش یورو 2008 رو زد نه جام جهانی
    گل قهرمانی اسپانیا روی تلاش فابرگاس و اینیستا زده شد
    البته به شخصه از تورس خوشم میاد با همه توپ خراب کردناش کسیه که برای افتخار اسپانیا گام های بلندی برداشته امیدوارم به روزای اوج برگرده
    Last edited by Spaniuly; 21-06-2012 at 21:56.

15. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب تیمم رو تو فانتزی بعد از کلی فسفر سوزوندن بستم
    حالا با خیالی راحت میتونم به کل کلم با آرمان ادامه بدم

مشکل همينه... اصلا تيم نياز به همچين انعطافي در خط حمله نداره و البته هيچ مهاجمي در دنيا همچين انعطافي نداره. تيم داره فوتبال بيماري رو بازي مي کنه که در اون نميشه از مهاجم ها استفاده کرد، نميشه از وينگر ها استفاده کرد و نصف تيم دارن در پست هاي غير معمول و غير تخصصي بازي مي کنن. دقت کردي الان فقط دروازبان، چهار مدافع و بوسکتس دارن فوتبال "راحت" و "دلخواه" خودشون مشابه باشگاهشون رو بازي مي کنن، بقيه همه خارج از پست اصلي هستن و اين وسط فقط اينيستا است که داره واقعا خوب بازي مي کنه.
    ولي ما روي همين انعطاف توي دو بازي حساس مرحله گروهي دو گل زديم
    به نظر من ويا از اين دسته مهاجماست
    نکته اي که به نظر من ميرسه اينه که تيمهايي که بخوان با چنين سبکي بازي کنن لزوما نبايد شبيه بارسا بازي کنن
    اين سبک شکلهاي مختلفي داره
    و اسپانيا به نظر من داره سعي ميکنه به شکلي ديگه و بر اساس ابزار خودش اين سيستم رو اجرا کنه

در بارسا با عقب اومدن مسي وينگرها فاصله عرضيشون کمتر ميشه و با مدافعين کنار مثل آلوز بازی ترکیب یا بدون توپ مثلا حرکت کشويي انجام ميدن و گاهی ما به ناگاه آلوز رو حتي جلوتر از وينگر ميبينيم
    در واقع در بارسا گوارديولا داشت مدافعين رو هم وارد ساختار هجومي ميکرد
    اما در اسپانيا به جاي وينگرها اين هافبکها مثل اينيستا و ژاوي هستن که فاصلشون با هم کمتر ميشه و با وينگرها بازی بدون توپ یا مثلا همون حرکت کشويي رو انجام ميدن
    در واقع در اسپانیا بیشتر ساختار هجومی پر از جا به جایی و بازی بدون توپ میشه هر چند در اواخر بازی با کرواسی هافبکهای دفاعی هم وارد این جریان شدن

اين سيستم واقعا کارايي بالايي داره گفتم آمار این رو نشون میده
    و از اين حرکات کشويي(که البته فقط يکي از فوايد اين سيستم هست) در آلمان هم انجام ميشه جايي که هافبکهاي دفاعي آلمان شواینی و خدیرا به نوبت به حمله و ساختار هجومي اضافه ميشن

اصلا و ابدا. ولي نظر من اينه که در 99 درصد مواقع تيم مهاجم هدف لازم داره و فقط در صورتي که مهاجم هدف نياز نيست که بازيکني مثل مسي يا سوارز رو داشته باشه. اسپانيا همچين بازيکني نداره. هر تيمي که دلش بخواد نمي تونه بدون مهاجم بازي کنه.
    گفتم به نظر من اسپانیا داره شکلی دیگه از این سیستم رو اجرا میکنه که با بارسا متفاوته
    مثلا شکل بازی خط دفاعی بارسا با اسپانیا متفاوته

اين دقيقا کاريه که دلبوسکه داره برعکسش رو انجام مي ده. دلبوسکه تصميم گرفته يک بازيکن در تيم نقش اين False 9 رو بازي کنه و مهاجم هدف يا وينگر نداشته باشه (حتي وقتي تورس بازي مي کنه، مهاجم نيست و نقش ساپورت اون False 9 رو داره)، با اينکه نه در تيم بازيکني رو داريم که False 9 خوبيه، مهاجم و وينگر آماده هم داريم که خدا رو شکر همشون رو نيمکت هستن و امثال پدرو و ماتا حتي 1 دقيقه هم بهشون بازي نمي رسه.

ترکيب و تاکتيک فعلي تيم هيچ ربطي به ابزار هاي موجود نداره. دقيقا اصرار بر تاکتيکي است که ابزارش وجود نداره و اصرار بر "شبيه سازي" فلسفه فوتبال بارسلونا وقتي "سطون فقرات" اش رو در اسپانيا نداريم.
    نمیدونم شاید من دارم اشتباه میکنم اما فکر میکنم دلبوسکه دقیقا به خاطر تعداد بالای هافبکهای هجومی در تیمش ابزار این سیستم رو داره
    اینکه این تیم این سیستم رو تمرین نکرده حرف درستیه اما اینکه ابزارش رو نداره نه

ناهماهنگي سيلوا با همه تيم باعث شده کارايي نداشته باشه.. من بارها گفتم اسپانيا داره فوتبال بيماري رو بازي مي کنه و باز مي گي "مثلا با بيرون رفتن سيلوا و قرار گرفتن سسک به جاش". حرف من تعويض نفرات نيست. مشکل اينه که تيم در اين فوتبال بيمارش همه ورزنه اش روي سيلوايي است که هيچ هماهنگي اي با تيم نداره. با تغيير تاکتيک به داشتن يک مهاجم هدف و ساپورت فابرگاس و اينيستا (و بدون False 9) تيم برمي گرده به همون سبکي که در Qualifying همه بازيهاش رو برد، قهرمان جهان شد و نامزد بهترين تيم ملي تاريخ فوتبال شد.
    اين فوتبالي که من الان مي بينم نه لايق اينه که بگيم بهترين تيم ملي تاريخ فوتباله، نه حتي لايق عنوان بهترين تيم همين تورنومنت.
    منم نمیگم اسپانیا بهترین بازیها رو داره انجام میده
    ولی اگر منطقی تا همینجا بازیهای اسپانیا رو تحلیل کنیم و ببینیم در چه زمانهایی و با چه ترکیبی موفقتر بوده
    به نظر من با ترکیب اواخر بازی با کرواسی، اسپانیا تونست بهترین بازی خودش در مرحله گروهی رو انجام بده

به نظر من اسپانیا در مراحل بالاتر بهتر میشه

من هم ایرادات زیادی به دلبوسکه دارم مثلا فکر میکنم تلاشش برای توازن بین بازیکنای رئال و بارسا در زمین، داره اسپانیا رو اذیت میکنه
    اما فکر میکنم اسپانیا نیاز داشت توی مرحله گروهی چنین فوتبالی رو تمرین کنه تا در صورت نیاز ازش استفاده کنه
    Last edited by گرافيكار; 20-06-2012 at 23:11.

17. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

Last edited by nw_nk; 21-06-2012 at 00:10. دليل: Merge

19. 4 کاربر از atlas-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •