سلام
دوستان من بازی رو نصب کردم dvd rom من پریده ، غیب شده تو بازی مشگلی ندارم ولی از وقتی نصب کردم پریده؟؟؟؟؟ ( از نسخه بلک باکس استفاده میکنم 3 dvd )
سلام
دوستان من بازی رو نصب کردم dvd rom من پریده ، غیب شده تو بازی مشگلی ندارم ولی از وقتی نصب کردم پریده؟؟؟؟؟ ( از نسخه بلک باکس استفاده میکنم 3 dvd )
باید با notepad بازش کنی و عددهاش رو تغییر بدی و بعد سیو و خارج بشی...ضمنا دقت کن چون ممکنه کلا تنظیمات بازی رو هم بزنی به خاطر همین قبلش یه کپی ازش بگیر....
گزینه DirectXVersion value رو به 2 تغییر دادم باز درست نشد همون روی DX 9 هست
دوستان واسه من سره Loading میمونه.نوشته ها که میان میگه Enter بزن میزنم همین طوری میمونه.بدون هیچ اروری.همین طوری میمونه و هیچی نمیشه.نسخه Black Box.(راهی به غیر از آپدیت و دان صدو خرده ای مگ!(محدودیت ندارم))
ویرایش:آپدیت 31 مگی رو ریختم کرکشم ریختم پوشه profile رو هم در Social Club و Rockstar Games/Max Payne 3 کپی کردم ولی هنوزم همون مشکل!
Last edited by Arrowtic; 11-06-2012 at 15:07.
بچه ها اون 4 گیگ که برای درایو C میخواد دقیقا چقدره چون من 4 گیگ بیشتر جا ندارم؟ بعدش این 4 گیگ رو اشغال میکنه یا دوباره برمیگرده؟
دقیقشو نمیدونم حالا یه ذره کمتر یا بیشتره.ولی اره بر میگرده
بازم برنامه Social Club رو نصب کن. توی ادرس دهی دقت کن
پست صحفه 14 منو بخون شاید کمکت کرد
اگه نسخه بلک باکسه (چون نمیدونم اول نصب باقیه نسخه ها چه جوریه ولی احتمالا یه شکلن) شما همون اول نصب تیک کنار ++ visual c رو بردار (اینجور زده ++ install VC ) تا نصب نشه.بعد از نصب بازی از داخل پوشه ی محل نصب اول یا پوشه های داخل دی وی دی بازی این برنامه رو جدا نصب کن(همین ++ visual c )
Last edited by 3taxxx; 11-06-2012 at 16:49.
ویندوزت 64 بیت هست یا 32 بیت؟
ادرس محل نصب بازیتو دقیق برام بنویس
سلام من نسخه بلک باکس رو نصب کردم دفعه اول که نصب کردم اجرا شد و تا مرحله ۷ هم رفتم! ولی بعد اون اون ارور مرگ میومد و من نمیتونستم کاری کنم بعد رفتم تو پوشه بازی
این رجیستری ها رو کلیک کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد فکر کردم ارور blue screen درست شد اومدم روی بازی کلک کردم تا بازی کنم دیدم این ارور اومد
این
دیگه هرکاری کردم بازی نیومد حتی با نرم افزارYour Unin-staller! بازی رو کلاً پاک کردم social club رو هم همینطور
درایو بازی رو عوض کردم نیومد… مخم درد گرفته
در ضمن من social club رو که نصب میکنم خود social club نمیاد
فکر کنم ۹۹ درصد از اون ریجستری هایی هست که کلیک کردم
حالا نمیدونم چکار کنم بعد از مدت ها دوری از گیم یک بازی خیلی بهم حال داد حالا اینم اینجوری شده
Last edited by miladsafaeesajjad; 11-06-2012 at 17:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)