yadam raft alamate soal bezaram....soal bud
yadam raft alamate soal bezaram....soal bud
امروز آنتی ویروس trend رو پاک کردم دیدم صورت به نحو تجب آوری افزایش یافت،این آنتی ویروس رو خود کارخانه نصب کرده بود ،فکر نمیکردم اینقدر سنگین باشه یا نفس سیستمو بگیره،الان داره یه نفس راحت میکشه سیستم.سرعت لود و بوت همه بالا رفتند.
هنوز فیلم فول اچ دی دستم نرسیده تست کنم،به محض تست نتیجه رو میگم خدمتتون
سلام دوستان....من امروز n56vz رو تو پارسیان پیدا کردم....ولی دیدم گرافیکش به جای 650....635 هست...نظر دوستان در مورد خریدش چی هست؟؟؟
سلام.دوست عزیز N56 با گرافیک 635 نداریم.اگر هم غیر از 650 باشه گرافیک 630 هست که اونموقع میشه N56VM.
اگه اهل گیم نیستی خیلی خوبه.یه گرافیک متوسط داره که بازیها رو در حد معمول جواب میده.
مثل اینکه بالاخره VM وارد بازار شد.خیلی منتظرش بودم و متاسفانه دیر اومد.هر چند فکر کنم قیمتش به 2400 هم برسه.همون بهتر که VZ رو خریدم.
راستی قیمت گرفتی؟
من قیمت گرفتم 2800 تومن ناقابل!!! من نمیدونم این فروشنده ها واقعا چه فکری میکنن در مورد خریدار!!!
خیلی ممنون آقا حمید.....قیمتش رو 2760000 گرفتم...فرق VM با VZ چیه؟
راست میگی؟یعنی اختلاف قیمت 630 با 650 فقط 100 تومن؟اینطور که VZ خیلی بهتره.100 تومن بیشتر میدی ولی در عوض گرافیک 650 داری.
خواهش میکنم.
VM گرافیک 630 داره و VZ گرافیک 650.گمون نمیکنم اختلاف دیگه ای داشته باشن.این هم لینک VZ و VM از سایت ایسوس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)