تو رو خدا حالا هر کاری که می خواید بکنید اینا رو تو اولویت قرار بدید:
برداشتن تبلیغ از پست های اول صفحه ها
امکان انتخاب حالت قبلی
رفع برخی باگ ها مثل تشکر و ...
باتشکر از میثم خان![]()
تو رو خدا حالا هر کاری که می خواید بکنید اینا رو تو اولویت قرار بدید:
برداشتن تبلیغ از پست های اول صفحه ها
امکان انتخاب حالت قبلی
رفع برخی باگ ها مثل تشکر و ...
باتشکر از میثم خان![]()
با سلام و تشکراز مدیران محترم.
به نظرمن قالب جدید اصلا زیبا نیست! از به روز بودن وسایر امکانات و تغییراتی که زحمت کشیدید و دادید اطلاعی ندارم اما ظاهر قالب چیزی نیست که راحت بشه ازش گذشت. سادگی و راه دست بودن قالب قبلی یکی از تفاوت های چشمگیر انجمن با سایر انجمنهای فارسی بود (صرف نظر از سایر محاسن انجمن) که باعث می شد این انجمن به نظرم بهترین انجمنی که می شناسم باشه.
آقا میثم اگه امکانش هست یه کاری کنید بعضی از کاربرها مثل من که قالب جدید رو دوست ندارن بتونن از قالب قبلی استفاده کنن
چرا تعداد تشکرها در ورژن جدید دیده نمیشه؟
اگه دیده بشه در قسمت کنترل پنل خیلی بهتره.
فونت ها هم خیلی درشته.
اتفاقا بنظر من p30world کار فوق العاده ای کرده !
چون هم باید همیشه آخرین ورژن vb رو نصب کرد (از لحاظ امنیبتی) و همچنین vb4 قابلیت هایی رو داره که به زودی باهاش آشنا میشین!
درباره ی اون کسی هم که گفت این قالب مثل سایت های تازه به کار هست باید بگم که عزیز این یکی از قالب های سایت خارجی هست که بیشتر سایت های ایرانی دارن از رنگ های مختلف ازش استفاده میکنن مثل سایت بازی سن..ر پس ربطی به مبتدی بودن نداره!
در کل میثم جان یکسری تغییرات باید بدی که از این خشکی دراد اگه کمک خواستی میتونی رو من حساب کنی.
اگه منو نمیزنید من شکل و غالب جدید رو دوست دارم..
راستی نمیشه شکلکهای مثل اینرو اضافه کرد؟
.......................
البته مشکلاتی هم که دوستان گفتن زیاده یکیش همین تبلیغه یکی دیگه تشکر کردن خیلی عصبی میکنه ادمو...
این قالبی که الان گذاشته شده اصلا جالب نیست.
قبلیه عالی بود
سلام من که از امکانات نرم افزاری و اینا که سر در نمی آرم این قالبم خوبه اولش نمی تونستم تغیر قالب بدم یعنی این منو تغییر قالب ک در زیر هست یا کار نمی کرد یا خیلی طول می کشید که بفهمه الان حل شده. فقط 2 تا پیشنهاد 1- رنگ قالب آبی خاکستری یا حتی اون یکی قالب یه ذره ماته اگر بشه یه ذره پر رنگ تر باشه بهتره یعنی صفحه اصلی سفیدتر و دوروبرش رنگهای تندتر باشند.اگر بشه چند مدل قالب دیگم این زیر بزارید که خیلی شیک می شه این امکان عوض کردن قالب خیلی چیز خوبیه 2- لوگوی بالای صفحه رو هم اگر به حالت قبلی برگردونید قشنگ تره اینجوری که الان است انگار لوگو نیست به دل من نمی شینه اگرم می خواهید کلا لوگو رو تغییر بدید می تونید یه مسابقه لوگو هم بذارید
البته همه اینا سلیقه ای است
توی پروفایل . یه قسمت بود که امار و ارقام بود و من میتونستم هر پستی رو که گذاشتم از طریق اونجا راحت پیدا کنم و پیگیری کنم. اما الان " امار من" کلا منحل شده !!
جالبه توی انجمن هایی که از قالب فناتزی و بچه گونه استفاده کردند هم این گزینه وجود نداره.
تو رو خدا همون حالت قبلی رو هم توی اپشن ها قرار بدین. منم مثل بقیه واسه جمع و جور بودن و ساده بودنش دوسش داشتم و راحت بودم
سلام بر مدیریت
ابتکار جدیدی بود که قالب جدید راه اندازی شد ولی مدیریت بدون اشتباه نیست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)