مثل اینکه همه جاییه این همه ما مخابرات داشتیم یکبرا اینطوری نمیشد حالا نگاه ای .................![]()
مثل اینکه همه جاییه این همه ما مخابرات داشتیم یکبرا اینطوری نمیشد حالا نگاه ای .................![]()
آقا به نظرت با خیال راحت دانلود کنم یا نگران باشم و نکنم؟؟؟
نمی دونی قضیه چیه؟؟؟شما شنیدین کسای دیگه هم اینطوری شده باشن؟؟؟؟![]()
این دیگه چه وضعیتیه ، من 4 ساله دارم از مخابرات پهنای باند 512 میگیرم مشکل نداشتم ، حالا از دیروز صبح پهنای باند من شده 256 با 33 34 دانلود میکنه ، نکنه باز دستور اومده که پهنای باند ها رو کاهش بدن ؟ ، کسی همچین مشکلی نداشته ؟
مال منم الان 2 روزه 256م سرعتش شده نصف رو به پایین !!!/ به 2020م زنگ میزنی آهنگ پخش میکنن
![]()
من از مخابرات خوزستان سرویس گرفتم...اینجا هم چند روزی میشه که سرعت رو برای من واقعی کردن و تقریبا یک چهارم قبل شده سرعتم.... نکنه دستور العمل جدید باشه برای کل کشور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اینطور باشه منم میرم مخابرات دیوانه ام مگه اسیا تک کار بزنم![]()
کاری نمیکنن فقط یکم دارن چیز میکنن...!
مردم شدن بازیچه دست مسئولین بی کفایت و دز.. مملکت و اینترنت هر غلطی دلشون میخواد میکنن و هیچ اتفاقی هم نمیوفته...
Last edited by M E S S I; 12-07-2013 at 09:42.
عجیبه تو این 2 روز که سرعت دانلودم نصف شده پینگم خیلی خوب شده. معلوم نیست این دفعه چه گلی به سرمون میخوان بزنن
![]()
مال شما نصف شده؟؟؟مال من 9 برابر شده!!!!!من فلکه کریمی میشینم،شما کجای شهرین؟؟
یعنی به نظرتون این اوضاع به خاطرِ اشکالات فنیِ که بعضی هامون سرعتمون زیاد شده بعضی هامون کم شده؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)