سرعتش سرسام اوره ... حساب کن مثلا یه کلیپ 50 مگابایتی فقط با یک تاچ بره تو گوشی مقابل !خب چی بشه دو تا گوشی رو بچسبونیم به هم ؟ !!! خب با همون بلوتوث کار میکنیم دیگه!
سرعتش سرسام اوره ... حساب کن مثلا یه کلیپ 50 مگابایتی فقط با یک تاچ بره تو گوشی مقابل !خب چی بشه دو تا گوشی رو بچسبونیم به هم ؟ !!! خب با همون بلوتوث کار میکنیم دیگه!
سرعتش شنیده بودم 1.4MBps هست ...(البته تو یه جاهم خوندم یه فایل یک گیگابایتی رو تو 3 4 دقیقه انتقال میده که سرعتش تقریبا 4 5 MB میشه)سرعتش اونقد نیست که یه فایل 50 مگی تو یه ثانیه منتقل شه...
این تکنولوژی قبلا رو دستگاه های دیگه بوده من دلیل این بزرگنمایی هارو نمیفهمم واقعا سامسونگ چرا انقد تبلیغ میکنه....
Last edited by Pedram_mrn; 04-05-2012 at 23:12.
یه چندتا ویدیو ازش دیدم طراحیش بدک نیست یه جورائی Clean هستش .
سایت رسمی GS III
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مخلصیم .
این قابلیت در ارسال عکسها و تصاویر ویدیوئی بکار میآید که با استفاده از ان.اف.سی و یا یک اتصال وایفای مستقیم و با چند بار لمس گوشی خود قادر به ارسال اطلاعات با سرعت ۳۰۰ Mbps شوید.
مگابایت با مگابیت فرق میکنه عزیز... این چیزی که من گفتم به استناد حرف خود سامسونگ بود.
اگه 300مگابیت باشه اون فایل یک گیگابایتی باید تو 27 ثانیه ترانسفر شه(با سرعت 37MBps که امکان نداره همچین چیزی چون سرعت رایت مموری داخلی گوشی انقدر نیست)
که میشه به احتمال زیاد . . .اگه 300مگابیت باشه اون فایل یک گیگابایتی باید تو 27 ثانیه ترانسفر شه
سامسونگ هیچ وقت عقب نشینی نمیکنه
چند ماه صبر میکنه تا همه برندها گوشی معرفی کنن
یهو یه گوشی معرفی میکنه که تا چند ماه رو دستش گوشی نمیاد.
این کره ای ها هم تو گوشی موبایل هم تو اتومبیل اینجورین
دائم چالش و رقابت ایجاد میکنن.
گلکسی S III فوق العاده هستش
این تکنولوژی حداکثر با سرعت 300Mbps میتونه ارسال کنه!
اگه مموری کارت بتونه این سرعت رو پشتیبانی کنه ، به سرعت 300Mbps میرسه نتونه پشتیبانی که نمیرسه!
یعنی ما داریم در مورد سرعتی صحبت میکنیم این فناوری پشتیبانی میکنه نه اینکه مموری کارت چقدر سرعت داره!
بالاخره جنس بدنش چیه ؟ سرامیکه پلی کربناته ؟ یا یه چیز ناشناحته ؟
طرح سه بعدی گوشی با قبلیت چرخش !
شاید بتونه رویه نظرتون درباره ظاهرش تاثیر بذاره ! شاید !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)