مشهدی نبود ؟![]()
چرا جنسیت ثابته؟! اونم بزاریم کنار نامردا Witchblade رو خوشگل درست کردن ولی Shaman رودرهرصورت به احتمال زیاد همون shaman میسازم تا 15-30 دقیقه دیگه هم اسمم رو اینجا میزارم
جنسیت ها از پیش تعیین شدش ، یعنی Gender Lock ـه ..
کلاس فرعی یا زیر مجموعه چی می خوای برداری؟![]()
به احتمال زیاد Elementalist البته اگر بزاره وارد بازی شم (کلآ چندبار باید سعی کنم تا بتونم وارد شم)
چی شد آقا تزیینی دانلود کردید گذاشتید طاغچه![]()
مال من که معلوم نیست کی میتونم وارد شم و کی نمیتونم (الان نزدیک 30 دقیقه است که دارم سعی میکنم وارد شم ولی حتی از سایتش هم نمی تونمایکاش اون سرعت پائین و قطعی رو تحمل میکردم و از سایت خودشون دانلود میکردم ) کم کم دارم بیخیالش میشم (میخوایم 2 دقیقه بازی کنیم 6 ساعت باید سعی کنیم تا بتونیم وارد بازی بشیم
)
Last edited by G.D.ragon.Ir; 07-07-2012 at 14:30.
من مشکلی ندارم خوشبختانه
بازی نکنیدددددددددددد
خیلی اعتیاد اوره![]()
O رو بزن add Friend کن
بعدش هم که رو اسم کلیک کنی ویسپر داره
اگه واقعا اینجوریه به زودی یکی از دوستان قراره بازیرو در سایت Uploadbaz آپلود کنه تا ما بتونیم راحت دانلود کنیم. دوباره دانلود کن تا حل شه
همون نسخه سایت رسمیش؟ یا مثل من از سایت های دیگه گرفته؟ هرچند که 4.5 گیگ خیلیه ولی بخاطر اینکه از این بازی خیلی خوشم اومد حاظرم دوباره دان کنم. پس اگر دوستت اپلود کرد, لینکش رو اینجا بزار ممنوناگه واقعا اینجوریه به زودی یکی از دوستان قراره بازیرو در سایت Uploadbaz آپلود کنه تا ما بتونیم راحت دانلود کنیم. دوباره دانلود کن تا حل شه
راستی این بتا تا کی بازه؟ و نسخه اصلیش کی میاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)