تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 35 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 349

نام تاپيک: عدم توانایی استفاده از هارد و ارور مبنی بر فرمت کردن آن برای استفاده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام.هارد من هم raw شده.ولی خواستم به یک نکته ای اشاره کنم که تا اونجایی که دیدم کسی تو پست ها بهش اشاره نکرده و متوجه نشده.
    تمام کسانی که هاردشون raw شده با وصل کردن هاردشون به play station 3 میتونن دسترسی کامل به فیلم ها و عکس ها و موزیک هاشون پیدا کنند و اونها رو در حافظه داخلی play station کپی کنند و از اونجا بریزند به کامپیوتر.
    به این ترتیب مشکل خیلی از دوستان برطرف میشه و دیگه مشکل ریکاوری و پیدا نشدن فایلها پیش نمیاد.فقط تنها مشکل این روش اینه که فایهای exe یا فایلهایی که مربوط به نرم افزار یا یک فرمت خاص باشه از این طریق نمیشه کپی کرد.
    حالا من میخواستم ببینم ایا اگه هاردم که باویندوز سون raw هست با ویندوز اکس پی ممکنه بیاد؟ یا با یک تبلت که سیستم عاملش اندروید باشه ممکنه بیاد؟
    سوال بعدی ام اینه که من هنوز همه اطلاعاتم رو رویps3 کپی نکردم میخواستم ببینم با این نرم افزار testdisk ممکنه همه اطلاعات پاک بشه؟اگر احتمال پاک شدن اطلاعات هست اول من در ps3 کپیش کنم بعد ببینم با این برنامه درست میشه یا نه.

سلام.این پست رو من یک ماه پیش نوشتم.اون موقع هاردم raw شده بود یکسری از اطلاعاتم رو در ps3 کپی کردم اما دیشب که مشغول کپی اطلاعات بودیم یکدفعه هاردم پرید و دیگه همون چیزایی رو هم که نشون می داد اصلا نشون نمیده در ps3. حالا هارد رو هم که قبلا در کامپیوتر raw نشون میداد دیگه raw هم نشون نمیده.unlocated هم نیست.تو disk managment هم هیچ اثری ازش نیست.توروخدا کمک کنید.چرا اینطوری شده؟نکنه سوخته باشه.
    بیچارگی یکی دو تا نیست بعد از اون برادرم هارد رو زده به ps3 که فرمتش کنه زده کل هارد ps3 رو فرمت کرده حالا چی کار میشه کرد؟هارد ps3 رو میشه بازیابی کرد؟ داریم دیوونه میشیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آقا سلام من یه هارد 500گیگ دارم که ویروسی شدو بعدش به قول شما "روو" شد پارتیشنیم نداشت با برنامه تست دیسک چکش کردم بعد از انتخاب گزینه کرییت گزینه نان پارتیشنو زدم الانم با اینکه 15ساعت از آنالایزش گزشته اما هنوز تموم نشده شکشم خیلی عجیب غریبه
    ببین آیا امیدی هست که اطلاعاتو برگردوند؟حال ریکاوری کردنم راستش ندارم
    دمت گرم...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    من هم مشکل RAW شدن هاردم رو داشتم
    با استفاده از اطلاعات شما و با استفاده از نرم افزار EaseUS Data Recovery Wizard 6.1 تونستم تمام اطلاعاتم رو بازیابی کنم
    هارد من 1TB بود و زمانی حدود 15 ساعت وقت برد تا تونست تمام هراد رو ریکاوری کنه
    در ضمن این برنامه خوبیش اینه که اگه هارد رو یک با ریکاوری کنه توی برنامه ذخیره میکنه
    برای من زمانی که داشتم اطلاعاتم رو روی هارد دیگه کپی میکردم سیستم ری استارت شد و گفتم دوباره بدبخت شدم
    اما وقتی سیستم بالا اومد دیدم اطلاعات هست و از ادامه کپی کردم
    از اطلاعات خوبی که دادید ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آمريكن بلكس

پيش فرض

نکته دوم : Partition 2 دوبار نشان داده میشود آنهم با سایزهای متخلف . علامت D که در کنار ایندو دیده میشود به معنی این هست که یکبار این پارتیشن حذف شده بود و دوباره ساخته شده است .
    برای اینکه بدانیم کدامیک درست هست اولین Partition 2 را انتخاب و دکمه p را میزنیم تا لیست فایلها را نشان دهد .
    همانطور که در عکس بالا دیده میشود ارور File system damage را میدهد . پس دومین Partition 2 را انتخاب و دکمه P را میزنیم .
    همانطوریکه در عکس بالا میبینیم لیست فایلها بدرستی نمایش داده میشوند پس دومین Partition 2 مدنظر ما خواهد بود . دکمه q را برای بازگشت به صفحه اصلی میزنیم . دکمه اینتر را میزنیم تا وارد مرحله بعدی بشویم .

خوب بعد ازینکه فهمیدیم کدوم پارتیشن واقعی هستش و مد نظر ما هستش ، چطووری اون پارتیشن غیر واقعی که خراب هستش رو از لیست پاک کنیم ؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب بعد ازینکه فهمیدیم کدوم پارتیشن واقعی هستش و مد نظر ما هستش ، چطووری اون پارتیشن غیر واقعی که خراب هستش رو از لیست پاک کنیم ؟
    درباره این قسمت ، پست مربوطه را آپدیت کردم و توضیحات تکمیلی اضافه شد .

قبل از پیدا کردن پارتیشن غیر واقعی و خراب که هر دو علامت D دارند و به رنگ سفید هستند .

بعد از پیدا شدن پارتیشن خراب و غیر واقعی . پارتیشن خراب و غیر واقعی با علامت D مشخص شده است .

در صورتیکه دکمه Write را بزنید فقط پارتیشنهای لیست شده که برنگ سبز هستند در partition table رجیستر خواهند شد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

با سلام به اساتید محترم من هاردم( Maxtor diamondmax23 stm3250138as) موقع نصب ویندوز هنگ کرد اومدم پارتیشن بندی کنم حالا unallocated شده توی یه سیستم دیگه وصل کردم شناسایی میشه ولی پارتیشن بندی نمیشه فقط توی سیستمی که ویندوزش 8 بود توی disk management باز شد که اونم هیچ کاری روش نمیشه انجام بدی ... یا hiren cd پارتیشن بندی میشه ولی تا میام فرمت کنم (تو خود برنامه) ارور میده اطلاعاتش هم پاک بشه اشکالی نداره فقط کمک کنین خوب بشه پیشاپیش از همه ممنون

داره خودمونی میشه pirooz3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    خواستم به درایو C حجم اضافه کنم که توسط یه نرم افزار که الان اسمش خاطرم نیست انجام دادم.
    بعد از چند وقت (اولش اینطور نبود) دیدم از کل هارد فقط مونده درایو C و بقیه درایو ها فرمت و به یک حجم غیر قابل استفاده تبدیل شده است.
    این حجم رو چطور قابل استفاده کنم؟
    و بهترین نرم افزار که بتونم پارتیشن هامو تحت ویندوز بدون خرابی و مشکل در بقیه قسمتها تغییر بدم بهم معرفی کنید.
    باز هم ممنون و سپاس گذارم.

داره خودمونی میشه pirooz3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

کسی هست لطف کنه جواب بنده رو بده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Persian Land

پيش فرض

سلام
    من یه هارد Maxtor دارم که یکبار کابل SATA هارد رو در آوردم برای اینکه جاشو عوض کنم و دوباره کابل رو بهش وصل کردم و یکبار ویندوز عوض کردم

ولی بعد از نصب ویندوز وقتی روی درایو هاردم کلیک میکنم ارور میده که باید اول هارد رو فرمت کنم تا بتونم ازش استفاده کنم
    در صورتی که من کلی اطلاعات داخلش دارم و نمیتونم فرمتش کنم
    اول ارور میده که باید هارد رو فرمت کنم بعد وقتی روی Cancel کلیک میکنم ارور زیر میاد:

D:\\ is not accessible

The Volume does not contain a recognized file system.
    Pleas Make sure that all required file systems are loaded and that the volume is not corrupted

چیکار کنم تا دوباره هاردم رو شناسایی کنه بدون اینکه فرمتش کتم؟
    منم تقریبا با یه همچین مشکلی روبرو شدم که پست گذاشتم دوستان بیایند و منم رو راهنمایی کنند
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •