تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 468 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

درود

تفاوت انتی hak کسپر با اینترنت سکوریتیش در چیه ؟
    آنتی -- همون فایروال کسپر هست که البته فکر کنم از 2006 به بعد دیگه ارائه نشد شما همون اینترنت سکوریتی رو نصب کنید که فایروال + آنتی ویروس و ویژگی های دیگر رو دارید

دوستان اخرین ورژن kis چی هست؟۲۰۱۳ اومده؟مزایاش نسبت به ۲۰۱۲ چیه؟ممنون

شما هم همین ورژن 2012 رو نصب کنید ورژن بتا توصیه نمیشه کمی صبر کنید تا ورژن اصلی ارائه بشه

2. 2 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

آیا این سبک تر بودن kis نسبت به pure کاملا محسوس هستش ؟
    یا اینکه نه ، خیلی جزیی هست تفاوت سنگین بودنشون ؟
    سلام اخوی والا kis سبکتر هست و من نصب دارم و فعلا زیاد سنگین نیست و شما باید چند اپشن را غیرفعال بکنید / چون برای ایران زیاد کارایی نداره

الان pure که نصب شده، مرور گر اپرا و کروم هم باز اند، ولی الان هیچ کاری با سیستم انجام نداده ام سیستم بیکار هست، اونوقت CPU usage تا ته بالا هست، روی 100% !
    خب این ضرر داره دیگه در طولانی مدت، نه؟!
    خب میتونی kis نصب بکنی / فکر بکنم پیور داره سیستم را یه اسکن کوچولو میکنه / همون روتکیت اسکن که تیک این دو گزینه را بردارید

مثلا حتی یه آهنگ با کیفیت (کیفیت flac) هم دارم گوش میدم ، یه وقتا وسط پخش اش وقفه ایجاد میشه برای یکی دو ثانیه.

یا اسکرول کردن صفحه براوزر یه وقتا به روان بودن قبلا دیگه نیست
    این برمیگرده به اسکن اجرا شدن یک فایل اجرایی / خب کسپر میاد بروزر را اسکن میکنه برای اینکه کدهای مخرب قبل از باز کردن پیج / شناسایی و غیرفعال بکنه

ولی به نظر من kis نصب بکن

کامپیوتر من جدید نیست مال چند سال پیش هست ولی ضعیف هم نیست همچین.
    رم هم 4 گیگابایت داره. البته این مورد فکر میکنم به cpu ربط داره بیشتر تا رم. درسته ؟
    رم من هم همین هست ولی سی پی یو دو هسته ای هست و با kis راحت دارم کار میکنم

این pure خیلی سنگین هست، آیا kis سبکتر بودنش نسبت به pure محسوس هست و در این حد اختلاف سبک بودنش هست که ارزشش رو داشته باشه بشینم با این اینترنت کند kis رو دانلود کنم ؟

من که دیروز بود به شما گفتم kis نصب بکنید ولی قبول نکردید / اره دادا ارزشش راداره / امنیت ارزش یکم کندی را داره !!

و یه سوال دیگه اینکه آیا این آنتی ویروس های جدید کاسپرسکی این امکان رو دارند که مثلا متن مکالمه چت و کلا نوشته ها رو که به اینترنت میفرستیم رو رمزگذاری کنه؟
    در گزینه های pure یه همچین چیزی میبینم (data encryption) ولی نمیدونم این کاری که مد نظرم هست رو میکنه یا یه چیز دیگه ای هست.
    این رمز شدن مکالمات و نوشته ها برام مهم هست.
    اگر pure اینکار رو میکنه آیا kis هم این امکان رو داره ؟

خیر نه پیور و نه kis این قابلیت را ندارند / اون اپشن مخصوص این هست که فایل های مهم سیستمی را وارد این قسمت بکنید تا در برابر محافظت شوند / هیچ انتی ویروسی این قابلیت را نداره

چقدر سوال پرسیدم!

راحت باشید

کلا موندم بجای pure بیام kis نصب کنم چیز مهم و بدرد بخوری از دست میدم یا نه!
    ولی به هر حال pure که خیلی سنگین هست روی کامپیوترم.

به شما قول میدم ، دادا به هیچ وجه چیزی را از دست نمی دهید !

4. 2 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان من می خوام کاسپر رو نصب کنم اما نصب نمیشه ومیگه سیستم شما آلوده است انتی وسروس های دیگه نصب میشن و با دو تا ویروس کشی کردم اما ویروس پیدا نکردن و مطمئنم سیستم ویروسی نیست خواهشن کمکم کنید چطور نصب کنمش؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    دوستان من می خوام کاسپر رو نصب کنم اما نصب نمیشه ومیگه سیستم شما آلوده است انتی وسروس های دیگه نصب میشن و با دو تا ویروس کشی کردم اما ویروس پیدا نکردن و مطمئنم سیستم ویروسی نیست خواهشن کمکم کنید چطور نصب کنمش؟

خب یک سکرین بگذارید از زمان یکه ارو رمیده

7. این کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کلا pure خیلی خوب نیست. من kasper 2012 کاملا راحتم ولی pure سیستمم رو به خاکستر تبدیل می کنه برای اینکه کل سیستم رو قورت میده. توصیه من kis هست و اگر کسی حال و حوصله بیشتر از من داشت، kav و زون آلارم تقریبا حرف ندارند. فایروال زون آلارم.

داره خودمونی میشه seyyed@mohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    مقیم تهران

پيش فرض

دوستان عزیز چند هفته پیش یه کاری کردم که باورم نمیشد ونمیدونم اصلا چجوری شد... برام خیلی جالب بود که همه ما میتونیم از یک کاسپر اورجینال تو سیستمامون استفاده کنیم بدون صرف کمترین هزینه ای
    این روشو برای خیلی از دوستام انجام دادم وحسابی شرمندم شدن
    با خودم گفتم که بهتره به به شما دوستان عزیز هم بگم تا همه بتونن یه زندگی خوش وبدون ویروس رو هم برای خودشون وهم برای سیستمشون رقم بزنن....

اموزش دانلود ونصبKaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374 :

1.ابتدا از لینک زیر کاسپر اورجینال رو دانلود کنید()
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2.دانلود که کردید لینکهای زیر رو هم که تو سایت ایران ستاپ قرار داده شدن رو هم دانلود کنید که شامل موارد زیر میشن
    Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374 >>>http://---------.org/Files/KPS1200374.exe
    Kaspersky Manual >>>
    http://---------.org/Files/KPRSManual.exe
    KEYs for Kaspersky Internet Security >>>
    http://---------.org/Files/30March2012.exe
    که برای دانلود قرار داده شده رو دانلود کنید.

3.حالا اینترنتتون رو قطع کنید و به سراغ فایلهای دانلود شده برید. فایلهای دانلود شده از ایران ستاپ رو با ادرس
    www.---------.com وبا کمک برنامه وینرر وامثالهم از حالت فشرده خارج کنید سپس کاسپری که از سایت کاسپر(kis12.0.0.374en.exe) دانلود کردید رو بجای کاسپری(Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374) که از سایت ایران ستاپ دانلود کردید قرار بدید. توجه داشته باشید که فقط باید جای دوتا کاسپر باهم عوض بشه به این صورت که فایل کاسپر ایران ستاپ رو حزف کرده و فایل کاسپر سایت کاسپر رو بجاش بزارید تو پوشه ای که از ایران ستاپ دانلود کردید.oky

4.حالا به پوشه
    Manual برید و فایلهای داخلش رو به وسیله برنامه Adobe Reader باز کنید و پس از مطالعه دقیق کاسپر رو نصب و کرک واپدیت کنید.

5.قابلیتهای این کاسپر اسکای اورجینال
    1.اپدیت انلاین وافلاین فوقالعاده سریع
    2.امکان استفاده از اون تا 300 روز دیگه به شرط اینکه از داخل پوشه key یکی از شماره های 50 تا 55 رو به کاسپر به عنوان لایسنس معرفی کنید.
    3.برتری بیشک از هر جهت نسبت به رقبای خود از جمله نود32 که رتبه 7 را در بین انتی ویروسها به خود اختصاص داده است.
    4.اسودگی نسبت به ورود ویروس و هکر از طریق اینترنت و...
    5.امکان اعتماد سازی انواع فایلها و برنامه های سیستم برای پاک نشدن کرک وپچ انها توسگ کاسپر
    از همه دوستان بابت طولانی شدن مطلب عذرخواهی میکنم...

Last edited by seyyed@mohsen; 27-05-2012 at 19:32.

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

آقا من pure رو پاک کردم و kis 2012 نصب کردم.

وای این pure وحشتناک سنگین هست، خیلی خیلی سنگین هست!
    سیستم رو خیلی کند کرده بود اصلا فلج کرده بود، حتی اسکن rootkit رو هم که غیر فعال کردم باز هم cpu usage روی 100% بود حتی در مواقعی که هیچ کاری از کامپیوتر نمیکشیدم. تمام مدت از cpu روی 100% داشت کار میکشید! یک سری برنامه هام که اصلا دیگه بالا نمی اومدن و خطا میدادن چون pure کل پردازش سیستم رو اشغال کرده بود.

اصلا معلوم هست چی ساختند اینا! حالا یه سری امکانات اضافی هم داشته باشه! دلیل نمیشه که به این شدت سنگین باشه و اینجور از کامپیوتر زبون بسته کار بکشه. به هر حال روان بودن و اذیت نکردن سیستم یک فاکتور مهم هست برای آنتی ویروس.
    داشت کامپیوتر رو میفرستاد رو هوا!

نقدی چیزی کارشناسی سراغ دارید در مورد pure و مشکلاتش مخصوصا سنگینیش؟ (دوست داشتم نظرات دیگران رو هم بدونم)

ولی Kis 2012 روان و راحت هست.
    اصلا سنگینی pure و kis قابل مقایسه نیستند باهم .

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

اما در مورد Kis 2012 که تازه دو روزه نصب کردم:

متاسفانه با kis هم به مشکل برخورده ام! :
    ریست های ناگهانی کامپیوتر!

علتش اصلا سنگینی و هنگ کردن کامپیوتر نمیتونه باشه.
    چون اولا kis کاملا روان هست روی کامپیوتر ام ، ثانیا این ریست شدن های کامپیوتر در زمان هایی که اصلا کامپیوتر بیکار بوده (بجز فعالیت کاسپرسکی) هم اتفاق افتاده.

در تاپیک گوگل کروم نوشتم ، اینجا هم اون نوشته ام رو میذارم :
    کروم من قدیمی هست، نسخه 15 هست! (آپدیت کروم من مشکل داره)
    ویندوز ام xp هست.

من همین چند روز کاسپرسکی 2012 نصب کردم. الان کاسپرسکی با کروم نصب شده(قدیمی) من مشکل پیدا کرده:

یه بار که موقع باز کردن کروم(کروم خودم که نصب هست) یهو کامپیوتر ریست کرد.
    بعدا هم ، هر بار کاسپرسکی داره اسکن میکنه، وقتی میرسه به فولدر مربوط به کروم در درایو c (فولدر کروم موجود در application data) یهو کامپیوتر ریست میکنه!
    مستقیما هم اون فولدر کروم رو به کاسپرسکی میدم اسکن کنه یهو کامپیوتر ریست میکنه!

ضمنا از لحاظ خراب شدن و بهم ریختن فایل ها در درایو c -که بعضا موجب ریست های ناگهانی میشه- هم بررسی کرده ام: هر بار اسکن دیسک (check disk)کرده ام درایو c رو و اشکالات احتمالی درایو c درست شده و اسکن دیسک بعدش درایو c رو کاملا بدون اشکال نشون میده.
    ولی باز هم موقع اسکن ویروس یابی کاسپرسکی از فولدر کروم در درایو c ، کامپیوتر دوباره ریست میشه!

این دیگه چه مشکلی هست؟!!

قبل از نصب کاسپرسکی 2012 چنین مشکلی نداشتم من!

Last edited by pandemonium; 27-05-2012 at 20:07.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اما در مورد Kis 2012 که تازه دو روزه نصب کردم:

متاسفانه با kis هم به مشکل برخورده ام! :

علتش اصلا سنگینی و هنگ کردن کامپیوتر نمیتونه باشه.
    چون اولا kis کاملا روان هست روی کامپیوتر ام ، ثانیا این ریست شدن های کامپیوتر در زمان هایی که اصلا کامپیوتر بیکار بوده (بجز فعالیت کاسپرسکی) هم اتفاق افتاده.

در تاپیک گوگل کروم نوشتم ، اینجا هم اون نوشته ام رو میذارم :

باید شما کسپر را اپدیت بکنید تا اخرین پچ ها دانلود بشوند و این مشکل برای من نیست ونمیدونم چرا شما به این مشکل برخوردید !!!

شما باید از اخرین نسخه کروم استفاده بکنید

شما اخرین نسخه کروم را نصب بکنید و باز تست بکنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان عزیز چند هفته پیش یه کاری کردم که باورم نمیشد ونمیدونم اصلا چجوری شد... برام خیلی جالب بود که همه ما میتونیم از یک کاسپر اورجینال تو سیستمامون استفاده کنیم بدون صرف کمترین هزینه ای
    این روشو برای خیلی از دوستام انجام دادم وحسابی شرمندم شدن
    با خودم گفتم که بهتره به به شما دوستان عزیز هم بگم تا همه بتونن یه زندگی خوش وبدون ویروس رو هم برای خودشون وهم برای سیستمشون رقم بزنن....

اموزش دانلود ونصبKaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374 :

1.ابتدا از لینک زیر کاسپر اورجینال رو دانلود کنید()
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2.دانلود که کردید لینکهای زیر رو هم که تو سایت ایران ستاپ قرار داده شدن رو هم دانلود کنید که شامل موارد زیر میشن
    Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374 >>>http://---------.org/Files/KPS1200374.exe
    Kaspersky Manual >>>
    http://---------.org/Files/KPRSManual.exe
    KEYs for Kaspersky Internet Security >>>
    http://---------.org/Files/30March2012.exe
    که برای دانلود قرار داده شده رو دانلود کنید.

3.حالا اینترنتتون رو قطع کنید و به سراغ فایلهای دانلود شده برید. فایلهای دانلود شده از ایران ستاپ رو با ادرس
    www.---------.com وبا کمک برنامه وینرر وامثالهم از حالت فشرده خارج کنید سپس کاسپری که از سایت کاسپر(kis12.0.0.374en.exe) دانلود کردید رو بجای کاسپری(Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374) که از سایت ایران ستاپ دانلود کردید قرار بدید. توجه داشته باشید که فقط باید جای دوتا کاسپر باهم عوض بشه به این صورت که فایل کاسپر ایران ستاپ رو حزف کرده و فایل کاسپر سایت کاسپر رو بجاش بزارید تو پوشه ای که از ایران ستاپ دانلود کردید.oky

4.حالا به پوشه
    Manual برید و فایلهای داخلش رو به وسیله برنامه Adobe Reader باز کنید و پس از مطالعه دقیق کاسپر رو نصب و کرک واپدیت کنید.

5.قابلیتهای این کاسپر اسکای اورجینال
    1.اپدیت انلاین وافلاین فوقالعاده سریع
    2.امکان استفاده از اون تا 300 روز دیگه به شرط اینکه از داخل پوشه key یکی از شماره های 50 تا 55 رو به کاسپر به عنوان لایسنس معرفی کنید.
    3.برتری بیشک از هر جهت نسبت به رقبای خود از جمله نود32 که رتبه 7 را در بین انتی ویروسها به خود اختصاص داده است.
    4.اسودگی نسبت به ورود ویروس و هکر از طریق اینترنت و...
    5.امکان اعتماد سازی انواع فایلها و برنامه های سیستم برای پاک نشدن کرک وپچ انها توسگ کاسپر
    از همه دوستان بابت طولانی شدن مطلب عذرخواهی میکنم...

من نمیدونم این روش چگونه اورجینال هست ؟!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •