تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 43 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 429

نام تاپيک: Dishonored

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اونارو هم میشه مخفی کشت داداش من

شما همه ی بازی رو میتونید با هر دو حالت برید - Lethal و Nonlethal - و انتخاب با خودتونه ...

پ ن : دوستانی که تازه دارن شروع میکنن ، حتما" اول Blink و بعد Dark Vision رو تکمیل کنید از پاورها.
    دور چندمه داری این بازی رو میری ؟ نه خداییش به همین سرعت حرفه ای شدی ؟ من هر کار کردم اون سه نفر رو مثلا نتونستم مخفیانه بکشم . چون سه نفر بودن . فوقش بشه دو نفر رو مخفیانه کشت اما سه نفر رو بدون استفاده از سلاح دور برد نمیشه . میشه ؟

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دور چندمه داری این بازی رو میری ؟ نه خداییش به همین سرعت حرفه ای شدی ؟ من هر کار کردم اون سه نفر رو مثلا نتونستم مخفیانه بکشم . چون سه نفر بودن . فوقش بشه دو نفر رو مخفیانه کشت اما سه نفر رو بدون استفاده از سلاح دور برد نمیشه . میشه ؟
    اولا" که Sleep Dart بزن اینجور موقع ها. دوما" جوری بزن به یکیشون که فقط همون تورو توی تیررس/محیط دیدش داشته باشه. بعد بقیه شون آلارم میشن ، اما نمیدونن از کجا خوردن ! بعدی رو هم همینطور ، بعدیش هم که دیگه ...

پ ن : آقا اتفاقا هر چی اتفاق ِ بده توی میستیک فالز میافته ! شده بان تامز ِ ترو بلاد اینم واسه خودش !

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خب آخه چرا مدل ِ Call Of Duty میری که بخواید تالبوی ها رو بکشی ؟ همه شون یه دونه Whale Oil Tank دارن ، بزنی توی اون مرخص میشن. اما من الان مهمونیه رو تموم کردم. یک نفر هم نکشتم ، کسی هم منو ندید ، خیـــــــــــــلی چسبید ، مخصوصا" وقتی دونه دونه ی اتاقاشونو بری و از جنس خالیشون کنی. من 4500 تا سکه گرفتم فقط توی همون مرحله از بس همه جا رو رفتم. 4600 تا داشت کلا.

پ ن : بچه ها توی مراحل دنبال ِ Blueprint های آپگرید بگردید ، اونا رو خود ِ Piero هم نداره . من یه دونه پیدا کردم که توی دو مرحله ی آپگرید وقتی ایستاده هم راه بری/بدوی صدای پات پخش نمیشه.
    پ ن 2 : اون مهمونی ِ Boyle ها خیلی راه داره که بفهمید Boyle ِ مورد نظر کدومه ، با مهمونا معاشرت کنید چیزای جالبی پیدا میکنید.
    پ ن 3 : واسه هر جایی که دلتون میخواد برید ، راه های مخفی هست ، یعنی من تا الان هیچ جایی پیدا نکردم که برای رفتن بهش حتما" باید انتحاری عمل کنید.
    من مهمونی رو با دعوت نامه ای که از گاو صندوق art dealer دزدیدم رفتم داخل! بعد رفتم بار اول(با دوستم بازی میکردم سوتی داد و باعث شد بمیریم) یک نفر رو پیدا کردم گفتش بیارش تو قایق زن سیاه رو! بعد که مردم رفتم طبقه دوم اتاقارو گشتم زن سفیده شد هدف!!!! با اون مرده دوباره حرف زدم و زن سفیده رو راضی کردم بیاد تا انبار شراب ها تا جونشو نجات بدم بعد بیهوشش کردم تحویل مرده دادم.بعد که رفتم اتاقم یک rune جایزه بهم داده بود به عنوان قدردانی!

ولی الان فهمیدم بهتر بود دو قلو هارو نمی کشتم! میرید جلو تر بعد خوردن شراب مسموم میفهمین! یم نانمه هم پندلتون داد بهم بدم به لرد شاو در مهمانی بهش ندادم احساس خوبی به پندلتون نداشتم و درست بود احساسم!

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من مهمونی رو با دعوت نامه ای که از گاو صندوق art dealer دزدیدم رفتم داخل! بعد رفتم بار اول(با دوستم بازی میکردم سوتی داد و باعث شد بمیریم) یک نفر رو پیدا کردم گفتش بیارش تو قایق زن سیاه رو! بعد که مردم رفتم طبقه دوم اتاقارو گشتم زن سفیده شد هدف!!!! با اون مرده دوباره حرف زدم و زن سفیده رو راضی کردم بیاد تا انبار شراب ها تا جونشو نجات بدم بعد بیهوشش کردم تحویل مرده دادم.بعد که رفتم اتاقم یک rune جایزه بهم داده بود به عنوان قدردانی!

ولی الان فهمیدم بهتر بود دو قلو هارو نمی کشتم! میرید جلو تر بعد خوردن شراب مسموم میفهمین! یم نانمه هم پندلتون داد بهم بدم به لرد شاو در مهمانی بهش ندادم احساس خوبی به پندلتون نداشتم و درست بود احساسم!

اون لرد شاو بدرد میخورد ؟ به چه دردی ؟ چی کار میکنه ؟ بر عقب یعنی دوباره ؟ :(

---------------

نبوووود ؟ این هم لرد ریجنت.

این یکی ولی یه دونه Rune رو نگرفتم :|

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اون لرد شاو بدرد میخورد ؟ به چه دردی ؟ چی کار میکنه ؟ بر عقب یعنی دوباره ؟ :(

---------------

نبوووود ؟ این هم لرد ریجنت.

این یکی ولی یه دونه Rune رو نگرفتم :|
    lمن نامه رو ندادم. نمی دونم چه تاثیری داشت. ترسیدم. چون اون زنه سلیا هم کلید یک خونه متروکه و ممنوعه رو اونور خیابون جلوی بار بهم داد فکر کردم الان پندرتونه جامونو لو میده میریزن سرمون امیلی رو میبرن باز نامه رو ندادم. البته میبینی که پندرتون چه جور ادمیه

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

lمن نامه رو ندادم. نمی دونم چه تاثیری داشت. ترسیدم. چون اون زنه سلیا هم کلید یک خونه متروکه و ممنوعه رو اونور خیابون جلوی بار بهم داد فکر کردم الان پندرتونه جامونو لو میده میریزن سرمون امیلی رو میبرن باز نامه رو ندادم. البته میبینی که پندرتون چه جور ادمیه
    آره پدرسوخته. از قیافه ش معلوم بود. اون یکی ها همینطور.
    * فکر کردم وقتی به لرد شاو نامه ندادی و بعدش نکشتیش ، حالا سر و کله ش پیدا شده اومده کمکت.

7. این کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آره پدرسوخته. از قیافه ش معلوم بود. اون یکی ها همینطور.
    * فکر کردم وقتی به لرد شاو نامه ندادی و بعدش نکشتیش ، حالا سر و کله ش پیدا شده اومده کمکت.
    نه خدا ساموئل رو خیر بده. جالبه که outsider توی هر مرحله اگر shrine ش رو پیدا کنی با حرفاش غیر مستقیم کمکت میکنه! مثلا به من گفت بهتره که جشن بویل هارو خراب نکنی! یا برای از بین بردن لرد رگنات درست نیست همه رو از میان برداری!

9. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

11. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    زیر نویس رو کجا می شه فعال کرد؟

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

سلام
    زیر نویس رو کجا می شه فعال کرد؟
    Option > Audio > Subtitle on

14. 2 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •