دور چندمه داری این بازی رو میری؟ نه خداییش به همین سرعت حرفه ای شدی ؟ من هر کار کردم اون سه نفر رو مثلا نتونستم مخفیانه بکشم . چون سه نفر بودن . فوقش بشه دو نفر رو مخفیانه کشت اما سه نفر رو بدون استفاده از سلاح دور برد نمیشه . میشه ؟
دور چندمه داری این بازی رو میری؟ نه خداییش به همین سرعت حرفه ای شدی ؟ من هر کار کردم اون سه نفر رو مثلا نتونستم مخفیانه بکشم . چون سه نفر بودن . فوقش بشه دو نفر رو مخفیانه کشت اما سه نفر رو بدون استفاده از سلاح دور برد نمیشه . میشه ؟
اولا" که Sleep Dart بزن اینجور موقع ها. دوما" جوری بزن به یکیشون که فقط همون تورو توی تیررس/محیط دیدش داشته باشه. بعد بقیه شون آلارم میشن ، اما نمیدونن از کجا خوردن !بعدی رو هم همینطور ، بعدیش هم که دیگه ...
پ ن : آقا اتفاقا هر چی اتفاق ِ بده توی میستیک فالز میافته ! شده بان تامز ِ ترو بلاد اینم واسه خودش !
من مهمونی رو با دعوت نامه ای که از گاو صندوق art dealer دزدیدم رفتم داخل! بعد رفتم بار اول(با دوستم بازی میکردم سوتی داد و باعث شد بمیریم) یک نفر رو پیدا کردم گفتش بیارش تو قایق زن سیاه رو! بعد که مردم رفتم طبقه دوم اتاقارو گشتم زن سفیده شد هدف!!!! با اون مرده دوباره حرف زدم و زن سفیده رو راضی کردم بیاد تا انبار شراب ها تا جونشو نجات بدم بعد بیهوشش کردم تحویل مرده دادم.بعد که رفتم اتاقم یک rune جایزه بهم داده بود به عنوان قدردانی!
ولی الان فهمیدم بهتر بود دو قلو هارو نمی کشتم! میرید جلو تر بعد خوردن شراب مسموم میفهمین! یم نانمه هم پندلتون داد بهم بدم به لرد شاو در مهمانی بهش ندادم احساس خوبی به پندلتون نداشتم و درست بود احساسم!
اون لرد شاو بدرد میخورد ؟ به چه دردی ؟ چی کار میکنه ؟ بر عقب یعنی دوباره ؟ :(
---------------
نبوووود ؟ این هم لرد ریجنت.
این یکی ولی یه دونه Rune رو نگرفتم :|
lمن نامه رو ندادم. نمی دونم چه تاثیری داشت. ترسیدم. چون اون زنه سلیا هم کلید یک خونه متروکه و ممنوعه رو اونور خیابون جلوی بار بهم داد فکر کردم الان پندرتونه جامونو لو میده میریزن سرمون امیلی رو میبرن باز نامه رو ندادم. البته میبینی که پندرتون چه جور ادمیه
آره پدرسوخته. از قیافه ش معلوم بود. اون یکی ها همینطور.
* فکر کردم وقتی به لرد شاو نامه ندادی و بعدش نکشتیش ، حالا سر و کله ش پیدا شده اومده کمکت.
نه خدا ساموئل رو خیر بده. جالبه که outsider توی هر مرحله اگر shrine ش رو پیدا کنی با حرفاش غیر مستقیم کمکت میکنه! مثلا به من گفت بهتره که جشن بویل هارو خراب نکنی! یا برای از بین بردن لرد رگنات درست نیست همه رو از میان برداری!
بازی خیلی خوب پیش میره ...
بدون شرح :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
!!!!!!
سلام
زیر نویس رو کجا می شه فعال کرد؟
Option > Audio > Subtitle on
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)