با این مواد مذابی که وسط مپ وله که نمیشه خونه ساخت.
بیاید سرور رو ریست کنیم و هیچکی هم از چیت استفاده نکنه.
خداییش حالش خیلی بیشتره.
با این مواد مذابی که وسط مپ وله که نمیشه خونه ساخت.
بیاید سرور رو ریست کنیم و هیچکی هم از چیت استفاده نکنه.
خداییش حالش خیلی بیشتره.
راستی دوستان یک چیزی شاید خیلی ها بدونن ولی بازم میگم
تو خونه هاتون تخت بسازید ممکنه تو مولتی کاربرد زیادی نداشته باشه اما اگه تو بازی (چه مولتی چه سینگل)بمیرید از کنار تخت میاید
و همیشه وسایل غیر ضروری و کمیاب رو تو صندوق نگهدارید
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------
انتقال تمام نشد ؟؟
من مردم به خدا
خب اگه اینکارو کنیم که افلاین بشی انلاین بشی میبینی صندوق رو کندن بردن جاش برات کدو گزاشتن!
اگه سرور رو اونجور که گفتم بکنن نمیشه از صندوق دیگران برداشت کرد
یه نکته هم من اضافه کنم
اگر مرغی گوسفندی گاوی چیزی دیدید نکشیدشون!!!! یه گندم بگیرید دستتون روشون راست کلیک کنید میان دنبالتون برای خودتون دامداری بسازید بعد به هر کدومشون 2 تا گندم بدید بچه دار میشن! برای مرغ هم تخم هاشون رو جم کنید بعد راست کلیک کنید روی زمین احتمال 50% جوجه میشن! بعد با شیر + تخم مرغ و شکر ( که از نی شکر میاد) میتونید کیک درست کنید
عجب گندم هایی داری این بازی
توانایی شون خیلی بالیه
این جواد که می خواد اینجوری سر خود کار کنه و می خواد بگه زورو ام سرور بایدم همین بشه!من تلاش می کنم سرور خودمو دوباره راه بندازم. خبرتون می کنم
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +
همه هم هستن
دمت الو منتظریم
عزیزان کار انتقال تقریبا تمومه!
چند تا پلاگین توپ پیدا کردم که دیگه کسی حق یکی دیگه رو نخوره و پسورد بخواد
یه پلاگین دیگه هم پیدا کردم که اگه نشونتون بدم کفتون میبره! میشه کلی کارا کرد باهاش( آی سی هم داره)
تا یه ساعت دیگه صبر کنید حله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)