روی هر نوع tv که دانگل داخلی یا ورودی کابل Lan داشته باشه قابل اجراست
Sent from my LT18i
روی هر نوع tv که دانگل داخلی یا ورودی کابل Lan داشته باشه قابل اجراست
Sent from my LT18i
سلام
در خواست کمک از دوستان........ من ال ای دی اسمارت سامسونگ دارم و می خوامAllShare
گوشیمو به تلوزیون کانکت کنم و دانگل وافای هم ندارم ... فقط یه مودم روتر ADSL دارم ومدلش Dlink 2750 دو انتنه و چهار تا پورت Rj45 یا همون شبکه داره حالا می خوام مودم را به تلوزیون متصل کنم ولی تلوزیون در قسمت سورس یا منبع اصلا مودم را نمیشناسه ، اینترنت adsl هم فعلا ندارم.....در قسمت تنظیمات شبکه اتصال مرحله اول یا همون مودم انجام میشه و در قسمت چک شبکه مینویسه اینترنت متصل نیست
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
Last edited by hamid5906; 26-07-2014 at 14:10.
با سلام
من led ua40c5550 دارم
از طریق کابل لن به مودم و کامپیوتر با ویندوز xp وصله
حالا چجوری تلویزیون رو به ویندوز بشناسونم و بعد فیلمها رو تو تلویزیون بتونم ببینم؟؟؟
دوست عزیز
از این تایپیک استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان خسته نباشید
لطفا راهنمایی کنید من تلویزیون LG-LW98000 و لپ تاپ LENOVO -Y500 و تبلت مارشال ME-711 و گوشی LG-G2دارم که همه انها وای فای دارند .
حالا چطور می تونم به شکل بیسیم این وسالی را با تلویزیون ارتباط بدهم مثلا بازی تبلت را روی تلویزیون نمایش بدم و غیره...
راستی مودم وایرلس D-LINK2730U هم دارم
Last edited by LG2011; 03-12-2014 at 10:20.
دوست عزیز
شما می توانید برای این منظور از ارتباط Wi-Fi Direct - Miracast - WiDi - Tag On از سایت زیر استفاده کنید .
دوستان من هم همین مشکل رو دارم
لب تاب و تی وی رو به مودم وایرلس به صورت بی سیم وصل می کنم البته تنظیمات آی پی tv رو یک بار به صورت دستی و یک بار خودکار وارد می کنم ولی
نه در نرم افزار smart share نه در media player نه در Mezzmo نه در wild media server نه در plex media server نمی تونم ارتباط با تی وی داشته باشم؟
مشکل من از کجاست؟
دوست عزیزباید فایروال و یا آنتی ویروس را غیرفعال کنید.از این تایپیک استفاده کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تی وی من lg هست ولی نرم افزار برای سایت سامسونگ و محصولات این شرکت هست!! دانلود کنم؟
دوست عزیز
شما می توانید برای این منظور از ارتباطWi-Fi Direct -Miracast -WiDi -Tag On از سایت زیر استفاده کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)