اینجوری میتونن یک سال دیگه هم ماشینتو ندن! هیچ کاری هم نمیتونی بکنی
اینجوری میتونن یک سال دیگه هم ماشینتو ندن! هیچ کاری هم نمیتونی بکنی
چه کنم درد ما که یکی دو تا نیست......بازم ممنون از همدردی اینشالله ماشین دو تامون زود بدن لااقل قبل عید....
یاعلی
شرایط پیش فروش پراید اتوماتیک و سایپا 151
![]()
دوستان بعد از اومدن دعوتنامه می تونم ماشین رو بفروشم و مابقی اون رو به عهده خریدار بزارم. می خوام بدونم ماشین به نام کی میشه و سند رو چه جوری صادر می کنن؟ آیا این هم با صلحنامه انجام میشه؟ و هزینه نداره؟
دوستان عزیز کسی می دونه که آیا سایپا ال 90 پیش فروش می کنه ؟ شرایطش چه جوری؟
پیش فروش نداره دوست من
باید مرتب پیگیری کنید
فکر کنم دیگه تا بعد از عید پیش فروش ندارن چون حدودا 2 یا 3 هفته پیش بود که یک سری ثبت نام داشتن
اگر در برگه قراردادی که الان دستتون هست ، قسمت امکان صلح نوشته دارد یا در متنش نوشته امکان صلح دارد می تونید موقع اومدن دعوتنامه یا حتی همین الان قراردادتون را به کس دیگه ای واگذار کنید که در این صورت کلا قرارداد تغییر نام پیدا می کنه به نام طرف دیگر و سند هم به نام همان شخص صادر می شود. بله این هم همان صلحنامه هست و قبلا که هزینه نمی گرفتند ولی این اواخر ظاهرا برای بعضی محصولاتشون مثل پراید 10 هزارتومان هزینه صلحنامه می گیرند.
تو سایت خرید اینترنتی سایپاچرا شرایط پیش فروش پراید اتوماتیک و سایپا 151 رو نزده؟
کی قراره بیاد برای ثبت نام؟
ثبت نام سایپا 151 و اتوماتیک فقط از طریق نمایندگی ها انجام می شود.
پیش فروش عادی و پیش فروش قطعی خودرو ال90 شرکت پارس خودرو هم از امروز آغاز شد با مدت تحویل سه ماه و بیشتر!
(این دو تا خودرو ساز تا چند روز پیش مشکل تولید داشتند ولی همینکه قیمت ها را زیاد کردند ، مشکلاتشون همگی حل شد!!!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)