دوست عزیز اون کاور رو لنز رو که برداشتی ؟ یه پلاستیک روش هست که زیر قابه !
دوست عزیز اون کاور رو لنز رو که برداشتی ؟ یه پلاستیک روش هست که زیر قابه !
آره داداش برداشتم.
ایکاش سونی یه فکری واسه دوربین میکرد اینجوری خیلی کثیف میشه دوربین.خاک میره روش
مثل اینکه دوباره گفته شده جلی بین واسه یو قراره بیاد
جزئیات جدیدی از اکسپریاهای سونی که به اندروید ۴.۱ آپدیت خواهند شد:
سونی اگر چه در صفحه رسمی خود در توئیتر انتشار جزئیات کامل را به اواسط ماه دسامبر (ماه جاری) یعنی یک تا دو هفته دیگر موکول کرده اما تاکنون گزارشهایی در خصوص حتمی شدن بهروزرسانی اکسپریا تی، اکسپریا تیایکس، اکسپریا وی، اکسپریا اس، اکسپریا آکرو اس، اکسپریا آیون، اکسپریا پی، اکسپریا گو و اکسپریا جی منتشر شده است و میتوان گفت که بهروزرسانی به اندروید ۴.۱ تنها برای هوشمندهایی از سونی فراهم شده که در سال ۲۰۱۲ به بازار عرضه شدهاند و برای هوشمندهای ۲۰۱۱ سونی خبر خوشحالکنندهای منتشر نخواهد شد.
علاوه بر این مشخص شده است که اکسپریا تی، اکسپریا تیایکس و اکسپریا وی در اواسط سه ماهه اول سال ۲۰۱۳ (یعنی تقریبا بهمن ماه و پیش از برگزاری کنگره جهانی موبایل بارسلون) به اندروید ۴.۱ یا همان جیلی بین بهروزرسانی خواهند شد. بهر حال در یکی دو هفته آینده به تاریخ بهروزرسانی اکسپریاهای سونی دست پیدا خواهیم کرد و البته سرنوشت دیگر اکسپریاهای سونی مانند اکسپریا یو، اکسپریا سولا، اکسپریا میرو، اکسپریا گو، اکسپریا تیپو و اکسپریا نئو ال مشخص خواهد شد.
دوستان ببخشید من گوشیم گارانتی نداره ، سئوالم در مورد روت کردن هست.توی شهر ما یکی تعمیرکار گوشی هست که تقریبا کارشو قبول دارم یعنی بهتره از بقیه سرش میشه ولی وقتی ازش راجع به روت کردن پرسیدم گفت " اگه گوشی رو روت کردی باید قید گوشی رو بزنی " میدونم الان همه میوفتین بجونش که هیچی بلد نیست و چرت گفته و ..... ولی میخوام ببینم واسه چی این حرف رو زده خلاصه هر چی باشه تعمیرکاره و یه چیزایی بلده.من گوشیم گارانتی نداره که با روت کردن گارانتیش باطل بشه ولی میخوام ببینیم مگه روت کردن چه ضررهایی داره؟
سئوال دومم اینه که میشه بعد از روت کردن ، گوشی رو آنروت کرد؟مثلا گوشی رو روت کنم بعد برنامه های چرت و پرتی که روش نصب هست رو پاک کنم بعد دوباره آنروت کنم.مشکلی پیش میاد؟
و آخرین سئوال اینکه من برنامه Z4 root 1.3.0 رو دانلود کردم.توی نت خوندم میشه با این برنامه و از طریق خود گوشی ، روت کرد و بعدش با همین برنامه آنروتش کرد میخواستم ببینم واقعا کار میکنه و اینکه ضرری نداره و u رو هم ساپورت میکنه یا نه؟
واقعا ممنون
اقا من یه سوال میکنم :
شما مگه ویندوزت اصلیهست ؟؟
مسلما کرک شده هست ... مشکلی دارید ؟؟
روت هم یه همچین چیزیه !!
حالا اون چرا گفته قید گوشیت رو بزنی دیگه خودش میدونه ...
بعد از روت هم میتونی انروت کنی ولی یه سری برنامه های پیش فرض مثل trackid از کار میافته !!
اون برنامه هم برای گوشیهای جدید کار نمیده !!
خب اول سلام دوما روت در واقع به معنای دسترسی به فایل های سیستمی هست در صورت دستکاری نا بجا شاید بریک شه که اونم انبریک میشه
و درمورد سوال بله میشه این کارو کرد ولی دیگه دلتون نمیاد انروت کنی چون تازه اون موقع از گوشی لذت میبرید در مورد پاک برنامه ها هم باید بگم میشه روشش تو انجمنand-roid توضیح دادیم تو قسمت یو ولی متاسفانه بادلیل مالی و انتقال هاست فعلا قابل دسترسی نیست
دز ضمن این برنامه یه سری گوشی های قدیمی رو روت میکنه وبرای روت2.3.7نیاز به انلاک بوتلودر وبعدش روت ولی در 4 نیازی نیست اگر خواستید من لینک دان 4 رو بهتون بدم
در ضمن دوستان اینو بدونن که با روت track id
از کارنمیوفته بلکه با انلاک بوتلودر هست
sent from ST25i
(silverbios)
دوستان سلام
همونطوری که میدونید برای باز کردن قفل گوشی توی ایکسپریا u باید کلید روشن/خاموش رو یه لحظه بزنی بعد قسمت پایین تاچ رو لمس کنی و ...... من سئوالم اینه که نمیشه کاریش کرد که با یه کلید دیگه مثلا وقتی ال سیدی خاموش میشه با کلید کم/زیاد کردن صدا ، ال سیدی رو روشن کرد بعد قفل رو باز کرد.راستش زیاد حال نمیکنم از کلید روشن/خاموش برای روشن کردن صفحه و باز کردن قفل استفاده کنم؟
با تشکر
Last edited by hamidreza2010; 09-12-2012 at 02:29.
عزیزان گرامی مثل اینکه رام رسمی برای این گوشی به نام c.1.0 اومده اگه لطف کنین لینکش رو بذارین ممنون میشم
البته تا اونجا که من فهمیدم رام 1.54 هم اومده ولی مثل اینکه رام بالایی جدیدتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)