تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 421 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا همسایه ی ما زنگ زده رمز وایرلسمو گرفته : دی ... حالا از اون موقع دم به دقیقه میبینم وایرلس داره استفاده میشه
    انگارم نه انگار. فکر میکنه نمیفهمم!
    از من چیزی کم نمیشه... اما خوشم نمیاد باهاش آن شه
    حالشو بگیرم رمزو عوض کنم؟ شما بودین چی میکردین؟

سلام
    شما تا حالا شده که با خانوادتون اختلاف نظر وعقیده داشته باشین؟
    اگه داشتین به کدوم نظر رسیدین نظر خودتون یا خانوادتون؟ اگه نتونستین قانعشون کنین چیکار کردین؟
    آخه در چه زمینه ای
    اگه خیلی مهم نیست و میبینی که نظر خودت درسته بازم به حرفشون گوش بده
    بالاخره دو تا پیرهن بیشتر پاره کردن... احتمال این که شما اشتباه کنید خیلی زیاده

2. این کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Sn@pe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من با دخترا اصلا خوب نمیتونم صحبت کنم کلا دخترارو میبینم حالا خوشگل موشگلم باشه هیچی دیگه
    از بس تو خونه بودم زیاد بیرون نیستم
    میخوام بدونم برای ایجاد رابطه حالا دوستانه یا معمولی من که 18 سالمه چجوری رفتار کنم ؟

4. 3 کاربر از Sn@pe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگر موضوع موردنظرتون اهمیت زیادی نداره سکوت کنید و اصلا موضوع مورد رو عوض کنید.
    اگر هم برای خودتون اهمیت داره. بشینین سر فرصت دلایل خودتون رو برای خانواده توضیح بدین.مثلا: من هارد اکسترنال می خواستم بخرم. ضروری بود چون هارد لپ تاپ خراب شده بود و نزدیک بود اطلاعات بپره. هارد دیگه هم نداشتم. به خانواده گفتم اونها هم که دیدن برام ضروریه قبول کردن.قیمت هارد ۱۷۰ تومان بود ولی مخالفتی نکردند چون دلیل های من کاملا منطقی و اهمیت موضوع روشن بود. البته این در صورتیه که موضوع تون ازدواج و... نباشه. چون بالاخره فرق داره.
    مثلا دید شما با پدرتون یکیه مثلا پدر بنده اصلا به سیستم صوتی یا اسپرت ماشین علاقه نداره و بدجور میزنه تو ذوق ادم
    تو این شرایط چیکار کنیم؟
    یا مسایلی تو این زمینه

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

آقا همسایه ی ما زنگ زده رمز وایرلسمو گرفته : دی ... حالا از اون موقع دم به دقیقه میبینم وایرلس داره استفاده میشه

آخه در چه زمینه ای
    اگه خیلی مهم نیست و میبینی که نظر خودت درسته بازم به حرفشون گوش بده
    بالاخره دو تا پیرهن بیشتر پاره کردن... احتمال این که شما اشتباه کنید خیلی زیاده

دقیقا رمز وایرلس رو عوض کن.میدونی بعضی ادم ها ...مرد رند هستند.یه لطفی که بهشون میکنی خودشون رو میزنند به اون راه و دوست دارند همینجوری تا اخر عمر بهشون لطف بشه.مخصوصا توی مواردی که یه جوری پای پول وسط باشه.یه بنده خدایی یه مثلی در این زمینه به من گفت که چون متنش بده مضمونش رو میگم اینه که اگر جواب ادم پر رو و رند رو ندی فکر میکنه هیچی حالیت نیست.

من با دخترا اصلا خوب نمیتونم صحبت کنم کلا دخترارو میبینم حالا خوشگل موشگلم باشه هیچی دیگه
    از بس تو خونه بودم زیاد بیرون نیستم
    میخوام بدونم برای ایجاد رابطه حالا دوستانه یا معمولی من که 18 سالمه چجوری رفتار کنم ؟
    به نظر من فعلا همینجوری ادامه بدید.اصلا فعلا سمت رابطه دوستانه با دختر خانم ها نروید.چون این روزها مد شده تا 2 نفر رابطه دوستانه پیدا میکنند سریع تبدیل به رابطه عاشقانه میشه و کلی داستان درست میشه.این تاپیک تجربیات رو بخوانید.چندین نفر از همین رابطه ها ضرر کردند.حدودا تا 4-5 سال دیگه این مشکل شما خود به خود حل میشه.نگران نباشید

مثلا دید شما با پدرتون یکیه مثلا پدر بنده اصلا به سیستم صوتی یا اسپرت ماشین علاقه نداره و بدجور میزنه تو ذوق ادم
    تو این شرایط چیکار کنیم؟
    یا مسایلی تو این زمینه
    من یه راهی برای این مشکلات پیدا کردم ولی 100 در صد عمل نمیکنه.بستگی به پدر داره که چقدر انعطاف پذیر باشه.
    مثلا پدر شما از اقای x خوشش میاد.یا از بچه ی اون اقا.(دیدید بعضی پدر ها هی میگن فلانی رو نگاه کن یاد بگیر.)
    از طرفی اون اقا یا فرزندشون یه سیستم توپ به ماشینشون بستند
    در این موقع هست که وقتی پدر شروع میکنه تعریف از انها وسطش باید بگیم اره ماشینشون رو دیدی .یه سیستم داره بیا و ببین.دوباره تا تعریف میکنه همین رو بگین.+ اینکه وقتی سوار ماشین میشید اون اهنگ مورد علاقه پدرتون رو بذارید و صداش رو بلند کنید(طبیعتا اگر سیستم خوبی ماشین نداشته باشه خر خر میکنه) بعد هی قر بزنید که اهنگ به این قشنگی ببین چه کیفیتش رو خراب کرده این ضبط.

من اینجوری پدرم رو نتونستم راضی کنم.ولی همسرم رو راضی کردم

7. 8 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Sn@pe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آخه من تک فرزندم و زیادم اهل رفیق بازی نیستم بنظرتون رابطه در حده دور زدنو اس بازی خوبه ؟

حـــــرفـه ای ramingsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آخه من تک فرزندم و زیادم اهل رفیق بازی نیستم بنظرتون رابطه در حده دور زدنو اس بازی خوبه ؟
    یه نصیحت برادرانه بت میکنم
    اولا که من این جور رابطه ها را قبول ندارم
    ثانیا احتمال میدم شما سال دیگه کنکور دارید بهت پیشنهاد میکنم که فعلا فقط به فکر درس باشی که اگه این کار را نکردی قطعا پشیمون میشی اینا به عنوان کسی بهت میگم که فقط ۲ سال از خودت بزرگتره ولی بدون اگه نخونزی و رفتی پی این کارا تو این یه ساله بعدا پشیمون میشی

10. 4 کاربر از ramingsm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

اتفاقا من هم شرایط شما رو دارم. روابط با جنس مخالف آخر و عاقبت خوبی نداره. امروز دور زدنه و اس ام اس بازی. فردا بیشتر میشه.اینو به عینه از بعضی دیدم که میگم. سعی کنین از محیط هایی که فرصت صحبت با جنس مخالف براتون بوجود میارن دوری کنید تا مجبور نباشید به طرز صحبت کردن با اونها فکر کنید.
    به جای وقت تلف کردن برای جنس مخالف. یه کاری. یه چیزی یاد بگیرین تا علاوه بر مدرک. کاری رو در راستای مدرکتون بلد باشین.بعدا بدردتون می خوره.
    موفق باشید

من بودم می دونی چیکار می کردم؟ زجر کشش می کردم. جوری که به غلط کردن بیوفته و خودش دست از وایرلس بکشه. با خاموش روشن کردن مداوم وایرلس مثلا هر ۴-۳ دقیقه یبار
    آخرشم که حسابی طرفا عصبی کردی رمز رو عوض کنی و حالشا ببری.
    طرف اینطوری میشه
    Last edited by pcsoft; 20-06-2012 at 22:47.

12. 10 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

@caca

من از شما متعجبم! همسایه به شما زنگ که پس وایرلس شما لازم دارم؟ یعنی چی ؟ خب برای استفاده می خواستند.کاملن مشخص. شما هم پس را لطف کردید. اکی نیستید با موضوع؟ برای ایشون تکست کنید که قصد دارم پس را تغییر دهم.

@hosein_a

اختلاف نظر با خانواده همیشه هست. ابتدا کم و به تدریج اوج می گیره اگر در خودتون نگه دارید. یعنی راجع بهش صحبت نکنید. اکی؟ پس شما حرف خودتون بزنید بحث کنید دلیل بیارید باز کنید مساله را مثال بگید دست پدر مادر بگیرید ببرید .اونها رو وارد قضیه کنیدتا مثل شما درگیر بشند بعد متوجه اهمیت موضوع از دید شما خواهند شد با احتمال 95 درصد. (عصبی یا خسته نشید تن صدا پایین لطفن) + (ولی ولی با توجه به شرایط خودتون و خانواده). اگر سیستم می خواید پدر میتونند هزینه کنند : صحبت. اگر صحبت بی نتیجه هست با / بدون وجود توان مالی پدر شما در نهایت باید خودتون هزینه کنید . شما اگر بالای 18 سال دارید فکر کنید که چطور پول دربیارید. چون 1 سال بعد شما سیستم نخواهید خواست . مثل ماشین می خواید شما مسافرت با دوستان می خواید.

در مواردی مثل انتخاب رشته /شغل/ دوست / ازدواج شما به دقت به پدر و مادر گوش کنید. پدر مادر شما در این شهر/ کشور/سیستم بزرگ شدند ازدواج کردند بچه دارند کار کردند. اونا می دونند + فقط فقط خانواده حامی شما هست در بحران (اگر اتفاقی بیفته). ولی شما توجه کنید که استقلال فکر و عمل داشته باشید. بلایند نباشید بنکل.
    مثل خیابان دو طرفه هست. وقتی رد می شید چطور هست؟ در هر دو طرف راست نگاه میکنید؟ پس یک طرف شما می بینید یک طرف خانواده

@Sna@pe

شما کنکور دارید آیا؟
    جواب سوال "بله" هست؟ درس بخونید به خاطر خودتون + زبان. بعد فرصت هست
    جواب سوال " نه" هست؟ ذکر کنید

14. 4 کاربر از sue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

سلام/
    دیدین بعضیها هی میپرسن: چه خبر؟/
    یه بار میگی سلامتی...یه بار میگی خبر خاصی نیست/
    ولی باز بعد دو دقیقه میگه: دیگه چه خبر؟/
    اینجا چی باید گفت؟

16. 3 کاربر از Amir Hossein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m6ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام/ دیدین بعضیها هی میپرسن: چه خبر؟/ یه بار میگی سلامتی...یه بار میگی خبر خاصی نیست/ ولی باز بعد دو دقیقه میگه: دیگه چه خبر؟/ اینجا چی باید گفت؟
    با خنده بگو دسته تبر یه جوری بگو که اون هم بخنده نارحت نشه
    Last edited by m6ir; 23-06-2012 at 22:33.

18. 5 کاربر از m6ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •