تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 41 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 404

نام تاپيک: شرایط فروش محصولات ایران خودرو

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

شما وقتی کارت میکشید یه رسید دستگاه به شما میده دیگه شما باید اون رسید و بعلاوه یک تعهد از طرف نمایندگی روی خود سربرگ های نمایندگی ازشون بگیرید که توی اون متعهد شده بان در قبال پول شما براتون در موقع مقرر ماشین ثبت نام کنن ولی من توصیه نمیکنم چون این پول به حساب خود نمایندگی میره و نه ایرانخودرو و نمایندگی هم باید این رو به حساب ایراخودرو واریز کنه میتونه توی این واریز تعلل کنه یا حسابش خالی بشه و نتونه واریز کنه . اگه زیاد عجله ندارید به صبر کنید و از دفتر فروش مرکزی ایرانخودرو پیگیر باشد تا سایت باز بشه یا اینکه از نمایندگی بخوایید که در موقع باز شدن سریع به شما اطلاع بدن
    برای این کار بهتره یه کم طرح دوستی با مسئولین نمایندگی بریزید و نظرشون رو د مورد مشتری ثبات بودن خودتون جلب کنید اینطوریاونها مشتاقانه بهتون کمک میکنن . لبخند رو همیشه در اینجور جاها از یاد نبرید .

2. 3 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما وقتی کارت میکشید یه رسید دستگاه به شما میده دیگه شما باید اون رسید و بعلاوه یک تعهد از طرف نمایندگی روی خود سربرگ های نمایندگی ازشون بگیرید که توی اون متعهد شده بان در قبال پول شما براتون در موقع مقرر ماشین ثبت نام کنن ولی من توصیه نمیکنم چون این پول به حساب خود نمایندگی میره و نه ایرانخودرو و نمایندگی هم باید این رو به حساب ایراخودرو واریز کنه میتونه توی این واریز تعلل کنه یا حسابش خالی بشه و نتونه واریز کنه . اگه زیاد عجله ندارید به صبر کنید و از دفتر فروش مرکزی ایرانخودرو پیگیر باشد تا سایت باز بشه یا اینکه از نمایندگی بخوایید که در موقع باز شدن سریع به شما اطلاع بدن
    برای این کار بهتره یه کم طرح دوستی با مسئولین نمایندگی بریزید و نظرشون رو د مورد مشتری ثبات بودن خودتون جلب کنید اینطوریاونها مشتاقانه بهتون کمک میکنن . لبخند رو همیشه در اینجور جاها از یاد نبرید .
    با تشکر از شما من همین کارو کردم با من تماس گرفتن اما تا رسیدم به نمایندگی فایل بسته شوده بود و چون قبلن ازشون خرید داشتم نمایندگی این پیشنهاد رو بمن داد.

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

یعنی قراره گرون شه؟؟؟؟؟؟؟؟
    بله داره گرون می شه
    اولین چشمه اش هم امروز معلوم شد
    تندر رفت بالای 30 تومن
    بقیه ماشین ها م یه 2 تومنی گرون شدن
    تا 2 روز آینده قیمت رسمی هم گرون می شه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان من توی طرخ عید غدیر یه L90 E2 نوشتم که 10 تومن پیش بود و 5 تومن فکر کنم یه ماه بعدش که من اینا رو ریختم ... الان مونده قسط آخرش که موقع تحویلش هستش میخوام ببینم حدودا چقدر باید برای قسط آخرش بریزم ؟
    اگه شانس بیاری به گرونی نخوری به احتمال 99.5 درصد گرون شدنش شامل شما هم می شه باید قیمت حدود 30 تومن حساب کنی (تقریبا)
    ولی اگه نه گرونی بهت نخوره که 21.5 برات حساب می کنن

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

با سلام

من میخواستم سمند se فروش نقدی از سایت ایران خودرو ثبت نام کنم به نمایندگی مراجعه کردم اما متاسفانه فایل فروش بسته بود اما صاحب نمایندگی گفت ممکنه یک ساعت باز بشه میتونیم برات ثبت نام کنیم اما شما مبلغ مورد نظر رو کارت بکش تا ما بعد که باز شود برات ثبت نام کنیم میخواستم ببینم این کار مشکلی نداره ؟ اگه من کارت بکشم میتونن بزنن زیرش که شما پولی ندادی! قبلن از این نمایندگی ماشین گرفته بودم مشکلی نداشته.
    به هیچ عنوان این کارو انجام ندین دوست من
    فقط زمانی اقدام کنید تا همون روز ثبت نام شما قطعی شده باشه حتی اگر شده صبر کنید تا سایت باز بشه
    نمایندگی هایی بودن که به دلیل کلاه برداری های متعدد یا متواری شدن یا پلمپ شدن و مردم سرگردان.

7. 3 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به هیچ عنوان این کارو انجام ندین دوست من
    فقط زمانی اقدام کنید تا همون روز ثبت نام شما قطعی شده باشه حتی اگر شده صبر کنید تا سایت باز بشه
    نمایندگی هایی بودن که به دلیل کلاه برداری های متعدد یا متواری شدن یا پلمپ شدن و مردم سرگردان.

با تشکر بابت پاسخگویی شما من اگه خودم بخوام روی سایت ایران خودرو اقدام به خرید کنم میتونم از طریق نمایندگی اقدام نکنم و خودم شخصا از سایت خرید کنم؟

9. این کاربر از aliiiiiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

با تشکر بابت پاسخگویی شما من اگه خودم بخوام روی سایت ایران خودرو اقدام به خرید کنم میتونم از طریق نمایندگی اقدام نکنم و خودم شخصا از سایت خرید کنم؟
    بله می تونید مشکلی نیست
    فقط تا وقتی که عملیات بانکی با موفقیت به پایان نرسه خرید انجام نمی شه !

11. 2 کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بله می تونید مشکلی نیست
    فقط تا وقتی که عملیات بانکی با موفقیت به پایان نرسه خرید انجام نمی شه !
    با تشکر از پاسخ گویی شما آیا ممکنه در هنگام ثبت نام اینترنتی پول از حساب کم بشه و عملیات بانکی با موفقیت صورت نگیره و خرید به اتمام نرسه؟ در اینصورت تکلیف پولی که از حساب کسر میشه چی میشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اگه خرید انجام بشه ولی عملیات بانکی موفقیت آمیز نباشه و پول کم بشه حداکثر ظرف ۴۸ ساعت آینده پول برگشت داده میشه به حسابتون

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دیشب اخبار 2030 شبکه دو درمورد فرروش ایران خودرو یه توضیحاتی داد مثل 1 میلیون تا 9 میلیون واسه ثبت نام میدی مابقی موقع تحویل خودرو که 3 تا 9ماه طول میکشه و شرایط دیگه . کسی اطلاعات دقیق این طرح داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •