من رمزای این هاروست مون جدیده ورد لایف که باسهی پی اس تو هست می خواستم کسی داره ورژن گیم شارک 4 رو می خواستم ها گیم شارک 2 ورژن4 لطفا
من رمزای این هاروست مون جدیده ورد لایف که باسهی پی اس تو هست می خواستم کسی داره ورژن گیم شارک 4 رو می خواستم ها گیم شارک 2 ورژن4 لطفا
Last edited by leon scott kendy; 11-07-2007 at 13:37.
من به رمز واسه بازی Hitman Blood Money میخوام که به صورت چت باشه کدگیم شارک هم نمی خوام.لطفا یه رمز باشه که بشه باهاشمرحله رو رد کرد.
Hitman: Blood Money:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من رمز بازی guita hero 2 رو می خوام برای ps2. کد گیم شارک نمی خوام . لطفا به صورت چیت باشه . یه رمزی که بشه همه ی ستاره هامون پر بشه یا .... ضروریه ممنون .
Last edited by dadavaman; 14-07-2007 at 10:03.
آقا چرا پس کمک نمی کنید ؟ نیستید ؟
aga shahriar man code resident evil 4 ba gameshark 2 version 4.1 zadam vali kar nakard codaram dorost zadam
بابا در بازی guitar hero 2 برای ps2 من easy و medium و hard رو تموم کردم . در expert هم 38 تا از 40 تا رو رفتم ولی دوتا ی آخریش رو نمی تونم رد کنم . یعنی تا این یکی که توش گیر کردم رو رد نکنم آخری باز نمی شه .تو رو خدا یه رمزی بدید دیگه . که مثلا ضرب در 4 بشیم یا ستاره هامون پر بشه یا سرعت آروم بشه یا...
سلام و با تشکر از تاپیک خوبتان . من رمز بازی Davinchi code را برای پلی ستیشن 2 می خواستم . فقط آن جایی که باید در مربع ها به جای حروف شبیه به یونانی که در نقاشی داوینچی است چه حروف انگیلیسی را باید بگذاریم . اگر می شود کمی زودتر جواب را بدهید.![]()
سلام من رمز پول هاروست مونps1 رو میخوام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)