یعنی چی ؟ آخه چرا هر چی بازی خوب هست باید برای ps3 بیاد ؟
من الان سال هاست تو کف بازی Heavy Rain هستم این بازی رو نمیشه یه جوری روی pc بازی کرد..؟
اون از MGS و حالا هم The Last Of US![]()
یعنی چی ؟ آخه چرا هر چی بازی خوب هست باید برای ps3 بیاد ؟
من الان سال هاست تو کف بازی Heavy Rain هستم این بازی رو نمیشه یه جوری روی pc بازی کرد..؟
اون از MGS و حالا هم The Last Of US![]()
Last edited by ali_agha1981; 22-06-2012 at 12:07.
نه.هیچ راهی نداره .فقط یک بازی با گرافیک 10 برابر پایین تر مثل همین بازی به اسم Indigo prophecy هست!من الان سال هاست تو کف بازی Heavy Rain هستم این بازی رو نمیشه یه جوری روی pc بازی کرد..؟
فارنهایت ؟نه.هیچ راهی نداره .فقط یک بازی با گرافیک 10 برابر پایین تر مثل همین بازی به اسم Indigo prophecy هست!
این بازی رو رفتم تا آخرش..
باید بگم یکی از ماندگارترین و خاطره انگیز ترین بازی های کامپیوتری هست که تا حالا بازی کردم روی PC..
وقتی فهمیدم همین استودیو میخواد یه بازی مثل همین Heavy rain بسازه واقعا خوشحال شدم..ولی وقتی دیدم انحصاری PS3 هست ..حسابی ضد حال خوردم..اینم که از The Last Of US![]()
Last edited by ali_agha1981; 22-06-2012 at 21:45.
اینم نظر سنجی بازی سنتره صفحه اول گذاشته برای نمایش E3 جالبه البته تا به امروز
![]()
مرسی محمد برای خبراینم نظر سنجی بازی سنتره صفحه اول گذاشته برای نمایش E3 جالبه البته تا به امروز
خوبه که دیگه بزرگ های PS3 این نسل همه رو واقعا شگفت زده کرد!
محتوای مخفی: حامد
راستی این بخش چند نفره رو باید گفت چیز جالبی میشه ولی بخش تک نفره خودش کیفیت واقعا بالایی داره... البته با تجربه خوبی که ناتی در ساخت مولتی داره به نظرم جالب باشه ولی این بازی خودش داستان بسیار زیبایی داره بخش سینگل که کامل بخش چند نفره هم مثل آنچارتد حتما شاهکار میشه!
+
یک سری تصاویر که البته جدید که نمیشه گفت ولی برای E3 هست!
Last edited by Killzone2; 24-06-2012 at 21:11.
بله سهیل جان تایید شده بخش چند نفره و من با توجه به سابقه ND چون که کارگردان این بازی همون کارگردان UN 2 هستش امید بالایی به بخش مولتیش میره مخصوصا که در UN 3 با اون مولتی پلیر فوق العاده که روبرو بودمراستی این بخش چند نفره رو باید گفت چیز جالبی میشه ولی فکر کنم بخش تک نفره خودش کیفیت واقعا بالایی داره...
اگر در این هم با توجه به جو بازی مولتی بازی مثل اونا باشه که دیگه پا رو فراتر میزاره این بازی..
+
خبرهایی هم بوده که داخل داستان بازی شخصیت های فرعی هر کدوم داستان مجزای خودشون رو دارن که این خیلی والاست
خود بخش داستانی بازی تنهایی یلیه مولتیش هم اضاف بشه دیگه نور علی نور میکنه حتما....
فقط موندم نسبت به جو بازی چه مدی رو می خوان پیاده کنن توش
آره سهیل واقعا PS3 اینهمه انحصاری ناب داشت که از شمارش خارجه . Heavy Rain . Killzone . Infamous . Uncharted . Metal Gear . Heavenly Sword .God Of War و ... که خودت بهتر از من میدونی
تو اینی اکثر این انحصاری ها ترکوندن شکی نیست نمونش همینی که از سال 2008 تا به الان بهترین گرافیک ها رو انحصاری های سونی داشتن !
ولی حتی Kratos و God Of War که Ip شناخته شده ای بوده و واقعا روش کار شده نسخه ی جدیدش و حتی نسخه ی سوم اینجوری که TLOU داره ازش استقبال میشه از اون استقبال نشد !
یعنی توی هر فرومی میری هر تاپیکی میری حتی همینجا TLOU سردره و هر جا که نظر سنجی هست اسم TLOU توش باشه اوله . جای تعجب داره که یه Ip جدید و یه سبک بازی متفاوت از Nd تونسته اینهمه نظر رو سمت خودش جلب کنه و همه رو تشنه ی این بازی کنه
Last edited by MohammadT15; 24-06-2012 at 21:51.
محمد جان کجاش جای تعجب داره؟
در این که الان TLOU داره سروری میکنه و سر زبون هاست شکی نیست ولی وقتی پشت این نام و IP جدید , نام هایی مثل Naughty dog و یا Neil Druckmann میاد خود بخود همه ی بازی هارو :
چه انحصاری های سونی چه انحصاری های ... و چه مولتی پلتفرم ها رو یه جایی قورت میده
من نیومده دارم فن بازی در میارم![]()
اون که صد درصد Nd پشت یه قضیه باشه همه چی حله
فن بازی چیه وقتی یه چیزی جای تحسین و تعریف داره و شانس ما انحصاری باشه آدم ازش تعریف کنه میشه فن؟
توجه نکن به این حرفا که بعضیا میزنن داداش شما احساستو بگو![]()
آخه چرا مایکرو باید همیشه انحصاریاش تکراری باشن و گروه های انحصاری سازش مثل رمدی بیکار باشن
اونقت سونی هر روز یه بازی جدید میده بیرون
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)