هر چی میکشیم از دست این دلال های لعنتی هست که باعث افزایش همه چیز میشند!!
هر چی میکشیم از دست این دلال های لعنتی هست که باعث افزایش همه چیز میشند!!
خاک بر سر ما که تو قرن 21 تو خرید یه لپ تاپ زپرتی موندیم اونوقت ادعای پیشرفت داریم
احتملا اگه بتونیم dvdتولید کنیم اسمش رو تغییر میدیم به گردالی با جنبه(ظرفیت)تو بگو تولید یک دی وی دی خام
قیمت پایین بیا نیست من 22 سال از خدا عمر گرفتم تا حالا ندیدم چیزی ارزون بشه
ارزونی رو بستگی داره شما چی تعریف کنی خب با ورود تکنولوژی جدید سری قدیمی ارزون میشه دیگه !!! این یجور تعریفه تعریف های دیگه ای هم وجود داره ولی خدایی جنس های کنونی با قیمت های کنونی هم خونی نداره
ارزونی رو بستگی داره شما چی تعریف کنی خب با ورود تکنولوژی جدید سری قدیمی ارزون میشه دیگه !!! این یجور تعریفه تعریف های دیگه ای هم وجود داره ولی خدایی جنس های کنونی با قیمت های کنونی هم خونی نداره
حالا اگه به کشور حمله بشه تکلیف چی میشه ؟؟؟
قطعا وضعیت اینطوری نمیمونه !! شک نکنید که در مذاکرات بعدی ایران عقب نشینی میکنه و احتمال داره که یه سری از تحریمای اخیر برداشته بشه !! و اگر هم عقب نشینی نکرد خب طبیعتا مدتی بعد حمله نظامی صورت میگیره در این صورت هم اوضاع تغییر میکنه !! حالا یا خیلی بالا میره یا خیلی پایین میاد !!
دوستان باز هم میگم در شرایط کنونی هرکس اقدام ب خرید کنه ب شعور و شخصیت خودش توهین کرده.
من ک خودم شخصا ب اینده امید بیشتری دارم و میتونیم شرایط حال حاضر رو با جمله معروف بالاتر از سیاهی ک رنگی نیست مقایسه کرد و حتی اگه قیمت دلار پایین نیاد با ورود تکنولوژی جدید ب بازار لپ تاپای کنونی افت قیمت شدید رو تجربه میکنن.
اولین پیشرفتی هم ک در دنیای لپ تاپا فک میکنم اتفاق بیفته ورود سی پی یو های ivy bridge ه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اون هم ورود ویندوز 8 ه ک باید ببینیم با عرضه اون عملکرد واقعی سی پ یو های سری بولدزر amd چ جوریه!
و تکنولوژی های جدید در زمینه صفحه نمایش از صفحه های oled گرفته تا صفحه های قابل انعطاف
و در اخر هم سری اولترا بوک ک طبق صحبتهایی ک شده امسال قراره بیش از 60 مدل مختلف از این سری عرضه بشه و قیمت اونها ب زیر 600$ برسه.
ب هر حال اینده ای روشنتر از وضع کنونی در پیش روی ماست و کسی از صبر کردن ضرر نخواهد کرد
متشکر دوست عزیز: این تکنولوژی هایی را که میگین قراره چه ماهی وارد بازار ایران بشه!!!! یعنی ما چند ماه باید صبر کنیم؟؟
سپاس
تا هفته آینده لپ تاپ های جدید با پردازنده های ivy bridge و فناوری کپلر جیفورس وارد بازار میشن
برندهایی که مطمئن هستم اسوس اچ پی و لنوو هست فعلا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)