تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 74 اولاول ... 61213141516171819202666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 739

نام تاپيک: ارز و سکه

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

ینو می دونید که تحریم ها تازه از 4 ماهه دیگه تازه شروع می شه و این فقط تاثیرات روانی هست؟

دیروز تو یه صرافی بودم که طرف زنگ زد به نمی دونم کی گفت 100 هزار تا دلار می خوام.این چه معنی برای شما داره؟یعنی اصلا به دلار 1200 تومانی فکر نکنید.اون صرافی که اومده دلار 2300 خریده نمیاد 1100 تومن ضرر کنه.

امروز هم هیچ خرید و فروشی برای سکه نبود.چند تا صرافی امروز رفتم که همشون بسته بودن.

نرخ خرید و فروش سکه 1 گرمی رو دارین؟
    دوست عزيز، انگار شما بدبختي مردم رو ترجيح ميديد! چرا سعي داريد جو رو طوري نشون بديد كه همه چيز آشفته خواهد شد؟ لا اقل يه 10 روز صبر كنيد! سياستهاي دولت رو ببينيد كه جواب ميده يا نه.

2. 3 کاربر از yasser1680 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

سکه شد 650 :

در پی احتمال کاهش بیشتر نرخ ارز در روزهای آتی رخ داد
    دلارها در بازار تهران بی مشتری ماندند

خبرگزاری فارس 90/11/07 : اعلام نرخ ۱۲۲۶ تومانی ارز تک نرخی در روز گذشته توسط رئیس کل بانک مرکزی سبب سقوط نرخ ارز در بازار و توقف معاملات در صرافی‌ها شد،در عین حال قیمت سکه بهار آزادی نیز در پی اعلام نرخ جدید ارز به روند کاهشی خود را ادامه داد و به ۶۵۰ هزار تومان تنزل پیدا کرد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با اعلام قیمت ۱۲۲۶ تومان برای ارز تک نرخی قیمت‌های حبابی ارز و سکه در بازار بار دیگر دچار تکانه‌‌های شدید شد، به گونه‌ای که دلار که علی رغم افت ۳۰۰ تومانی و رسیدن به ۱۹۰۰ تومان در برابر کاهش بیشتر مقاومت می کرد، به ۱۶۰۰ تومان سقوط کرد.
    این گزارش حاکی است، صرافی‌های میدان فردوسی روز گذشته از خرید و فروش دلار خودداری کرده و با نصب اعلامیه‌ای خرید و فروش نداریم، از هر گونه معامله خودداری می‌کردند.
    در عین حال برخی نیز قیمت ۱۵۵۰ تومان را به عنوان قیمت خرید و ۱۶۰۰ تومان به عنوان قیمت فروش اعلام کرده اما به بهانه‌های مختلف از معامله سرباز می‌زدند.

بر اساس این گزارش قیمت سکه بهار آزادی نیز دیروز با اعلام ارز تک نرخی به ۶۵۰ هزار تومان کاهش پیدا کرد و به نظر می‌رسد با اجرای سیاست های جدید دولت قیمت ارز و سکه در بازار در معاملات فردا_ شنبه- با کاهش بیشتری همراه باشد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 4 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بچه ها از فردا امکان تهیه ارز برای افراد عادی وجود نداره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بهرحال بنظر من که هیچی قابل پیش بینی نیست فقط باید صبر کنیم ببینیم چی میشه حالا که قراره دلار بشه 1200 و من که میگم میشه دولت الکی نمیگه میشه و بعد نشه چی گفتم اصلا؟
    ولی هرچی میشه امیدوارم که اوضاع خوب بشه اگه دلار و سکه میاد پایین پایین بمونه و بازم یهو نشه 2 تومن چون نوسانات نشانه ی اقتصادی بی سر و سامانه
    ولی دلار که از فردا میشه 1200 و تک نرخی صرافی ها باید ضرر کنن نه؟؟
    7 بار گفتم میشه پس میشه
    خواهشاً هم سعی نکنید اوضاع رو بهم ریخته نشون بدید همه ی ما ایرانی هستیما دولتم که بیکار ننشسته داره یه کارایی میکنه و سکه و دلارم که پایین اومد و اوضاع داره بهبود پیدا میکنه دیگه
    Last edited by Hatek; 27-01-2012 at 17:05.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام
    یه نظری دارم که دولت خودش از دو طرف کارایی می کنه که به نفع خودش هست
    از یه طرف دلار رو گرون کرد که : 1- جبران کسری بودجه 2- کاهش نرخ تورم نزدیک عید 3- افزایش قیمت دلار مرجع و دلایل دیگه

حالا بعد از چند ماه می خواد جدی قیمت رو کاهش بده چون سود خودش رو برده

با تشکر

8. این کاربر از aria_electric_fars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

حالا با ابلاغ این اطلاعیه به صرافی ها دو مساله مطرح میشود :
    1)آیا واقعا آنقدر ارز از سمت بانک مرکزی به صرافیها تزریق میشود تا صرافها بتوانند ارز با نرخ مصوب بانک مرکزی به ملت بفروشند. که به نظر من اینطور نخواهد بود و شما که به صرافی مراجعه کنید صرافها خواهند گفت فروش نداریم!
    2)آیا همه قادر به خرید ارز خواهند بود یا فقط به مسافران و بازرگانان ارز با نرخ مصوب خواهند فروخت.
    به نظر این مصوبه بانک مرکزی صرفا فرمایشی بوده و تاثیر ی در کاهش نرخ ارز نخواهد داشت.

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

به نظر این مصوبه بانک مرکزی صرفا فرمایشی بوده و تاثیر ی در کاهش نرخ ارز نخواهد داشت.

قانون هاشون هم شده 20:30 !!!! دارن به زور می‌گن یا 1200 بفروشین،یا پلمپتون میکنیم!!!! خوب طرف هم یه ماه میره مرخصی!!مگه مشکل اعصاب داره بیاد اینجوری بفروشه؟! وقتی ارزش پول میاد پایین،ارزشش میاد پایین زورش پایین نمیاد که بانک مرکزی بگه من زور دارم،من میگم چند خرید و فروش بشه...

در هر صورت،مردم عادی نمیتونن ارز بخرن،اونایی هم که نیاز دارن،با هزار تا التماس و به پای طرف افتادن،با همون قیمت 1700 و اینا میخرن!!! به همین سادگی...

11. 3 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

فردا سکه طبق معادلات پیش رو با قیمت حدود 540 پیش فروش بشه و اون وقت حمله برای پیش خرید سکه ارزان و ظرف چند ماه سود بالای 40 درصد خواهد داشت....
    حالا از من گفتن.
    چون دولت موظفه دلار رو تک نرخی اعمال کنه(1226) و با اونسی حدود 1720 و گمرکی 2 درصد و هزینه ضرب 5000 تومان بدون مالیات پیش فروش کنه نباید بیشتر از 540 باشه.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان من هنوز هم نفهمیدم این دلار 1226 تومنی چه طوری عرضه میشه ، کیا میتونن بخرن و ... :|

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

فردا معلوم میشه کیا میتونن بخرن کیا نمیتونن بخرن فعلا که اینطور که بوش میاد محدودیت زیاد داره احتمالا تا بعد از انتخابات مجلس مثل یه مسکن ضعیف عمل میکنه بعدش دوباره قیمتا رشد میکنه.

15. این کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •