دوست عزیز به کجا اویزون می شیم میشه بیشتر توضیح بدین
فکر کنم منظورتون total core باشه که اصلا فایدهای نداشت
من دستگاه elliptcal یا اسکی فضایی دارم که پوله خونشو دادم اما بازم هم فایده نداشت چون زیاد باهاش کار نکردم
در مورد تغذیه بیشتر بگین
دوست عزیز به کجا اویزون می شیم میشه بیشتر توضیح بدین
فکر کنم منظورتون total core باشه که اصلا فایدهای نداشت
من دستگاه elliptcal یا اسکی فضایی دارم که پوله خونشو دادم اما بازم هم فایده نداشت چون زیاد باهاش کار نکردم
در مورد تغذیه بیشتر بگین
درود دوست عزیز
تنها چیزی که باعث اب شدن چربی ها میشه یه رژیم غذایی ایده ال و تمرینات هوازی هست که به هدفتون میرسین.ولا از صبح تا شب هم دارز نشست و... انجام بدین به هدفتون نمیرسین
گفتم دیگه میله ی بارفیکس؟
نشنیدی اصلا؟![]()
میشه در مورد رژیم غذایی و تمرینات هوازی بیشتر بگین
من کمرم مشکل داره نمیتونم دراز نشست بزنم چون اگه بزنم تق تق صدا میده دردم میاد
اگه دیگه دراز نشست وارونه بزنم یعنی بخوابمو پامو بکشم توی شکمم!
ولی بیشترش باز دست خوراکه
خوش بحال اونایی که شکمشون دیگه عضلانی شده وهرچی بخورن بازم شکمشون صافه صافه![]()
دقیقا
درازنشست باعث سفت شدن عضلات شکم میشه نه آب کردن چربی های شکم
یه داور فوتبال هست به اسم محسن قهرمانی،چند سال پیش شدیدا اضافه وزن داشت، یه مدت نبود و وقتی دوباره پیداش شد خیلی خوب وزن کم کرده بود، یادمه فردوسی پور ازش سوال کرد چطوری وزن کم کردید، محسن قهرمانی گفت: علاوه بر دقت در تغذیه و پرهیز از خوردن خیلی چیزها، روزانه 8 کیلومتر می دویدم !!!
دویدن،پیاده روی،طناب زدن،دوچرخه ثابت همه اینها بهترین ورزش های هوازی برای سوزاندن چربی هستن
نکته خیلی خیلی مهم دیگه اینه که کسی که میخواد وزن کم کنه باید مصرف آب رو افزایش بده چون آب باعث تنظیم ریتم سوخت و ساز بدن میشه و تاثیر چشمگیری در موفقیت افراد برای کاهش وزن داره
من خودم زمانی که وزن کم می کردم حدود 12 لیوان در روز آب می خوردم
این روش هایی که شما فرمودید که وزن بدن را کم میکنه من فقط می خوام شکمم اب بشه چون بقیه بدنم لاغر هست
درود ...
دوستان به خوبی راهنمایی کردند و مسایلی که لازم بود رو گفتند : )
من هم بیشتر نظرم شبیه پست #5 است
نخوردن غذاهای سنگین و چرب و یا مواد قندی زیاد
+ ورزش به اندازه ی کافی
ببخشید اما به نظر من این نوع نگرش زیاد جالب نیستاین روش هایی که شما فرمودید که وزن بدن را کم میکنه من فقط می خوام شکمم اب بشه چون بقیه بدنم لاغر هست
به نظر من هدف شما نباید این باشه که فقط چربی های شکم رو بسوزونید ...
شما با ورزش میتونید علاوه بر خواسته ی اصلی تون که کوچک تر شدن شکم ــه به چیزهای مهمتری هم برسید
سلامتی ، تناسب اندام ، افزایش قدرت عمومی بدن ، تقویت ماهیچه ها و ...
و مخصوصا اینکه شما میگین بقیه ی بدنتون لاغر هس و میشه حدس زد
که استخوان ها و ماهیچه ها به خوبی رشد نکرده اند ...
موفق باشید![]()
Last edited by Sayam; 12-01-2012 at 15:35.
دوست عزیز نگران نباش، مگه نمی گی بجز شکمت بقیه قسمتها لاغرن و چربی ندارن؟ خب پس از چی نگرانی؟ وقتی جایی چربی نیست قرار نیست که مشکلی براش پیش بیاد. نکنه فکر کردی قراره ماهیچه هات آب بشن؟؟؟![]()
یکسری حرکات هست من خودم انجام میدم حدود 40 حرکت متفاوت هست ، صبح ها وقت بذاری بری پارک انجام بدی در مدت 4 ماه بدن ایده آلی پیدا می کنی ، هم برای تقویت عضلات و عضله سازی خوبه هم برای تقویت قوای جسمانی و لاغر کردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)