عجب کلیپی بود حال کردم...کاش سایتای دیگه هم مثه گیم تریلرز کلیپ درس میکردن ....!
هر چند اتخابش غیرمنتظره بود ! حتما ببینید ! (تو صفحه ی قبلیه)
عجب کلیپی بود حال کردم...کاش سایتای دیگه هم مثه گیم تریلرز کلیپ درس میکردن ....!
هر چند اتخابش غیرمنتظره بود ! حتما ببینید ! (تو صفحه ی قبلیه)
من میگم حامد رو خبر کنیم که الان باید جشن بگیره
احتمالا از این به بعد این سایت لقب بهترین سایت تمام دوران رو می گیره
البته اینا رو شوخی می کنم که فضای تاپیک یکمی عوض بشه
اینجا رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این سایت ها و نشریات میشه گفت آمار کلا فرق می کنه
فکر کنم براساس این اسکایریم اول نباشه و مثلا همین زلدا هم خیلی جایزه برده
+
حالا جدای از گوتی مطمئنا از نظر جایزه های کلی به هیچ وجه اسکایریم اول نباشه و شاید حتی سوم چهارم باشه!
مخصوصا در بخش موفقیت های ویژه بازی هایی مثل بتمن و پرتال 2 و آنچارتد از سایت ها و نشریات مختلف جایزه های زیادی رو کسب کردن
Last edited by vahidgame; 06-01-2012 at 16:04.
اَ اَ اَ اَ اَ
این سایتا چند روز Delay دارن! نبودی حامد جشن رو گرفت که هیچ، شامم تازه داد، خوردیم، کلی صفا داد
ایناهاش D:
![]()
![]()
دیگه اونایی که آنچارتد بازی کردن میدونن اینا ها برازنده این عنوان هست و اینکه شاهکار درست کردن تو کار سونی و نینتندو هست این گیم تریلر هم متوجه این موضوع شده!
+
این COD و BF هم که اینقدر بحث شد تو تاپیک ها کلا زیاد مورد توجه قرار نگرفتن این پرتال 2 خیلی عالی کار کرد واقعا شاهکار این بت هم عالی نشون داد خودش رو...
Limbo هم بازی جالبی بود! : دی
Last edited by Killzone2; 06-01-2012 at 17:56.
آره یادم نبود...بحرحال این کلیپش بود و خیلی دیدنی ...
این موزیکی ک میزد واسه بازیه خاصی بود ؟(تو کلیپ گیم تریلرز)
اره حرفت درسته ولی ببین امسال منتقدا اکثرشون , انتخاب های نادرستی داشتن ولی فک کنم این یه کم بی طرفانه و منطقی تر انتخاب کرده
اخه چه دلیلی داره MW 3 تو Vga بشه بهترین شوتر ؟!!
اقا نقل قول نمیکنم...زیادین...
کلا امار هیچ وقت دقیق نیست چون یا ادم باید بشینه دونه دوه جم کنه یا کلا بیخیالش بشه ولی یه چیزی که واضحه اینه که اسکاریم هر چی بگیره حقشه....
ای جی ان هم سایت خوبی بود....احتمالا از این به بعد این سایت لقب بهترین سایت تمام دوران رو می گیره
چه شبی بود زنگ زدم به وحید گفتم بیا گفت نه گرهبان نگهبانم امشب..این سایتا چند روز Delay دارن! نبودی حامد جشن رو گرفت که هیچ، شامم تازه داد، خوردیم، کلی صفا داد
ایناهاش D:![]()
Last edited by Layken; 07-01-2012 at 00:29.
تو نظرسنجی شبکه آموزش هم batman اول شد!چند هفته قبل
به نظر من batman لیاقتش گوتی بود
دسته اونم از دیدگاه های چندین سایت و ... گوتی شده ولی:
برو اسکایرم بگیر نگو چیست این/که سرمایه ی آر پی جی ـست این
نمردیمو شاعرم شدیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)