امروز بازار بودم قیمت 40 اینچ بدون dvd با گارنتی خدمات نوین 880 تومن بود این مدل. البتهمن قصد خریدشو نداشتم فقط دیدم قیمت گرفتم.
امروز بازار بودم قیمت 40 اینچ بدون dvd با گارنتی خدمات نوین 880 تومن بود این مدل. البتهمن قصد خریدشو نداشتم فقط دیدم قیمت گرفتم.
سلام
پیش پیش مبارکت باشه
طبق گفته دوستمون به نظر منم با DVD ارزش نداره.
DVD رو برنداری بهتره،بعدا میتونی یه مقدار رو پولت بزاریو DVD بهتری برداری.
گارانتی متقفرقه اصلا ارزششو نداره.به نظرم ریسکه.چون بودو نبود این گارانتیا تفاوتی نداره.
این قیمت با گارانتی سام سرویس امروز یعنی 20 بهمن 90 :
1,092,000 تومان
محتوای مخفی: منبع
سلام
داداشای گلم دمتون گرم .
متاسفانه ، چون سوالمو دیر مطرح کردم ، ظهر دیگه رفتیم سفارش دادیم ، و الان هم اومدن نصب کردن ، 37 اینچ رو با DVD_9800 خریدیم 895 تومن .
بازم ممنون .
خواهش میکنم وظیفه س
مبارکت باشه قیمت خوبی خریدی
حالا که این DVD رو خریدی پس بچه ها دیگه بد نگیدبهترین DVD بوده که میتونستی داشته باشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 کرم .
آره قیمت خوبی خریدم .
درسته ، منم میخواستم بگم که کیفیت فوق العاده ای دارهحالا که این DVD رو خریدی پس بچه ها دیگه بد نگیدبهترین DVD بوده که میتونستی داشته باشی
![]()
.
فقط یه سوال :
من شنیده بودم سامسونگ قرعه کشی ها و جوایز خوبی داره ، الانم هست ؟ چون وقتی رفتم TV رو ثبت کنم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) حرفی از جایزه نزده بود .
از ظهره ثبت کردم ، ولی نتونستم برم تو Gmail م تا بقیه ی مشخصات رو تکمیل کنم . (انصافا برعکسه ، به جای اینکه به 22 بهمن نزدیک میشیم خدماتشون خوب باشه ، بدتر میشه ، اوه پست 30 یا 30 شد)
سرعت اینترنت افتضاحه ، چیلتر شکن هم کار نمیکنه !!!!
بیخیال . . .
اگر قرعه کشی نداره ، بهتر نیست DVD رو ثبت نکنم و بذارم برای مرحله ی بعدی ؟
ممنون
اینجا واسه ثبت نام هستش.چیزی از جایزه منم ندیدم بنویسه !فقط یه سوال :
من شنیده بودم سامسونگ قرعه کشی ها و جوایز خوبی داره ، الانم هست ؟ چون وقتی رفتم TV رو ثبت کنم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) حرفی از جایزه نزده بود .
آره متاسفانه از مسنجر گرفته تا... بسته شده.از ظهره ثبت کردم ، ولی نتونستم برم تو Gmail م تا بقیه ی مشخصات رو تکمیل کنم . (انصافا برعکسه ، به جای اینکه به 22 بهمن نزدیک میشیم خدماتشون خوب باشه ، بدتر میشه ، اوه پست 30 یا 30 شد)
سرعت اینترنت افتضاحه ، چیلتر شکن هم کار نمیکنه !!!!
پس فعلا دست نگه داری بهتره.
ولی من مشکلی تو سرعت اینترنت ندارما
12 بهمن قرعه کشی انجام شده:بیخیال . . .
اگر قرعه کشی نداره ، بهتر نیست DVD رو ثبت نکنم و بذارم برای مرحله ی بعدی ؟
رفت تا ماه بعد احتمالا همین تاریخ
سلام من این tv رو 1 ماه پیش به قیمت 600 تومان مشهد خریدم.نسبت به قیمتش خوبه.فقط اینکه نمیدونم این tv آدیت داره یا نه چون تو تاپیک یکی گفته که با آپدیت ویژگی ظبط فعال میشه حالا اگه کسی تست کرده لطفا راهنمایی کنه
دوستان من هم قصد خرید مدل 37 اینچ رو دارم
یک سوال و نگرانی برام تو response time هست که این مدل 4ms هست
من با مدل های 2ms هم تو tv ها هم تو monitor ها کار کردم که چون استفاده اصلیم برای گیم هست با وجود 2 بودن هم توشون دنباله داری و بلور دیده میشد
این مدل با 4 بودن فکر کنم خیلی تو این مورد تاثیر گذار باشه
به خصوص برای دیدن مسابقات فوتبال و بازی فوتبال
درسته ؟
اگه تو پست های قبلی دقت کرده باشی (که نکردی) میبینی که آره آپدیت اومده ولی برای سایز "37 و "46
دوستمون هم که سایز "32 رو داشته با "37 آپدیت کرده مشکلی نداشته.اما پیشنهاد نمیشه!
راستی ظبط نه،ضبط
اینم لینکش:
آپدیت نرم افزاری 2012.01.11
"37:
"46:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)