Creative1 عزیز آیا میشه امکان پخش فایلهای wmv رو هم به این دستگاه اضافه کرد یا خیر ؟
اگه بشه خیلی توپ میشه...
Creative1 عزیز آیا میشه امکان پخش فایلهای wmv رو هم به این دستگاه اضافه کرد یا خیر ؟
اگه بشه خیلی توپ میشه...
دوست عزیز همین الان هم wmv با کدک wmv3 رو پخش میکنه . موفق باشید .
سلام
یه کمکی بدید من چی بخرم؟
X-vision 333 یا Elcomax MV200
تو مشخصات X-vision نوشته قابلیت ضبط روی هارد با منبع تغذیه جداگانه. این یعنی چی؟
اول خیلی ممنونم که جواب دادید
اشتباه من هم دقیقا همین بود که عدد یک رو به نام فیلم می چسبوندم و نمیشد بعد فهمیدم که باید یه فاصله بین اسم فایل و اندیس یک یا دو یا... باشه تا چند زیرنویس رو تو جدول بیاره بنابر این باید اینطور باشه
فایل ویدیویی با یک فایل SRT:
New-Film.mkv
New-Film.srt
فایل ویدیویی با چند فایل SRT:
New-Film.mkv
New-Film 01.srt
New-Film 02.srt
New-Film 03.srt
Last edited by mors110; 20-01-2012 at 12:24.
اگه مثل من میخوای باهاش فیلم با زیرنویس فارسی با کیفیت خوب و بدون دردسر ببینی فقط Elcomax MV200 بخر
من به دستگاهم یه هارد 1 ترا بایت با فرمت ntsf وصله و بدون هیچ مشکلی هم فیلم میبینم و هم ضبط میکنم البته هارد من 3.5 اینچه و منبع تغذیه جداگانه داره(یعنی به وسیله یه آداپتور با برق 12 ولت روشن میشه) ولی فکر نمی کنم این دستگاه مشکلی با هارد های کوچک (که منبع تغذیه شون همون کابل usb و 5 ولت هست) داشته باشه
Last edited by mors110; 20-01-2012 at 12:41.
آیا امکان خوندن فرمت idx برای این دستگاه هست اگه داره این امکان رو منو راهنمائی کنید سپاس از شما
نه, فعلن چنین امکانی وجود نداره ولی اومیدوارم شرکت در آپدیتهای آیندش یه فکری هم در این مورد بکنه, که اگه اینطور بشه واقعن به جرئت میشه گفت این بهترین دستگاه پخش مدیاست.
دوستان میخواستم ببینم رو تلویزیون های سامسونگ معمولی منظورم از معمولی مثل مانیتورهای crt هست قیافشون این دسنگاه رو ساپورت میکنه؟
بله دوست عزیز.
کلا شکل تلوزیون ربطی به موضوع ندارد بلکه ورودی های تصویری هر تلوزیون است که تعیین کننده هستند
بغیر از ورودی آنتن , تلوزیونها یا ورودی avr یا همان سه فیش زرد سفید قرمز رو دارند , یا ورودی کامپوننت یعنی سه فیش سبز آبی و قرمز, ویا HDMI که شبیه پورت USB است را دارند , که این دستگاه هر سه خروجی اینها را برای تلوزیون داراست
تلوزیون=تلویزیون![]()
Last edited by mors110; 20-01-2012 at 20:01.
بعد از آپدیت های اخیر این مورد خیلی کمتر شده ولی به هر حال یه ایراد محسوب میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)