هر خودرو 2 یا 3 کلید و ریموت داره و اون تکه ای که میگین هم فقط رو کلید ها هستن.
دیگه اگر تمام کلیدهای خودرو گم شده چاره ای نیست برای امنیت ماشین هم که شده باید اینکارو بکنن.
هر خودرو 2 یا 3 کلید و ریموت داره و اون تکه ای که میگین هم فقط رو کلید ها هستن.
دیگه اگر تمام کلیدهای خودرو گم شده چاره ای نیست برای امنیت ماشین هم که شده باید اینکارو بکنن.
دوستان عزيزم
لندكروز GXR جديدتر و بهتر از VXR هستش درسته؟؟؟؟
بين پرادو و لندكروز GXR از نظر ارتفاع و قدرت مانور بهتر در ارتفاعات و جاهاي ناهموار كدوم بهتر هستش؟؟؟ از نزديك كه ديدم به نظرم پرادو زيرش بلند تر از لندكروز هست؟؟؟
در كل ماشيني كه تعداد سرنشيناش و قدرت مانور و كاراييش براس سفر در جاهاي ناهموار و شيب هاي تند و غيره عالي باشه كدوم بهتر هستن؟؟؟؟
يه جا خوندم كه مدل 2013 لندكروز 8 سرنشينش AX و ZX هست يعني كجاش ميزنه؟؟ غير از مدل GXR هست؟؟
سلام.
لندکروزر VXR با GXR در برخی آپشن ها با هم تفاوت دارن از نظر فنی تفاوتی ندارن و لندکروزر VXR برخی آپشن ها رو اضافه تر داره.
بین پرادو و لنکروزر از هر نظر که بررسی کنی به مراتب مشخص هست که لندکروزر از عملکرد بهتر و قابل قبولتری برخورداره همچنین خودروی انتخابی ناتو هم هست.
با توجه به صحبت های شما از نظر تعداد سرنشین - قدرت مانور برای سفر در جاهای ناهموار و شیبهای تند لندکروزر برتر هست.
پرادو همیشه یک پله پایین تر قرار میگیره البته ( در ایران ) و لندکروزر همیشه شاسی بلند برتر تویوتا از نظر عملکرد بوده.
تیپ های لندکروزر رو با GXR و VXR میشناسن
ولی من از بین لندکروزر gxr و پرادو 2011 جدید دومی رو ترجیح میدم...جلوش خیلی زیباتره و کلا ارتفاعش بالاتر به نظر میاد...ادوات داخلیش هم زیباست...قیمتاشون هم که پرادو اتاق جدید کمی ارزون تر هستش....
در ضمن میتونین به میتسوبیشی پاجرو 5 درب هم فک کنید و اگر اسپرت تر میخایین میتونین به 3 درش فک کنید....
دوست من اینا نظر شخصی شماست.
اینکه میگین پرادو ارزونتره نه نمیشه گفت. پرادو VXR مدل 2012 الان قیمتش با لندکروزر GXR مدل 2012 نزدیک به هم و در شرایطی مشابه هم هستن.
دوست عزیزم
من داخل هر دو رو دیدم و نظری در مورد اینکه کدوم زیبا تره ندادم.
منظورم حرف خودت بود که گفتی داخل پرادو زیباتره گفتم این نظر شماست شاید برای فرد دیگه اینجور نباشه.
اخه لند کروزر کی میخاد نسل جدیدشو در کنه بیرون...برخی مدل هاش حتی غربیلک فرمون هم نداره دوست من...
لندکروزر نسل جدید این اتاق رو از سال 2008 ارائه کرد. و تغییرات بعدی به صورت جزئی بوده.
مدل 2013 رو هم معرفی کرد که چند صفحه قبل در موردش توضیح دادم.
کدوم مدل هاش غربیلک فرمون نداره؟ یه عکس بزارید ممنون.
محمد جان بابت راهنمايي سپاسگزارم. من جايي خوندم كه قدرت اسب بخار پرادو 270 اسب هست و لندكروز 240 كه تازه اومده از همون موتور پرادو استفاده كرده لندكروز هم شده 270 اسب؟!!!
من هم نظر خودم روي لندكروز هست چون يه سري فيلم تست تو يوتوب ازش ديدم معركه هستش حتي با لندرور و بنز GL هم يه تستي گرفتن براي عبور از جايي و لندكروز اول شد.
ديروز تو سعادت آباد ديدم لندكروز مدل 2012 بود چرخش باز كرده بودن روي ديسكش فكر كنم كار ميكردن نميدونم شايد هم مشكلي نبود. ميخواستم بدونم مگه تويوتا هنوز هم تو قطعات خركار و بادوام نيست مخصوصا كه براي آفرود و جاهاي صعب العبور درست شده؟!!
امكاناتي كه هيوندا وراكروزر داره رو لندكروز هم داره؟؟؟ مثلا زده كنترل ترمز در سراشيبي و سربالايي؟!! سيستم كنترل پايدار همون سيستم ضد لغزش هست؟؟؟و براي اين هست كه تو برف ليز نخوره و نيازي به زنجير چرخ نداشته باشه درسته؟ چون تستي ديدم از كنترل پايدار ESP كه تو برف با سرعت ميرفت اصلا لغزش نداشت.
قفل دفرانسيل كه هر 2 چرخ دارن دقيق كارائيش چيه؟؟؟؟
سپاس
Last edited by mrmostafa; 24-06-2012 at 10:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)