سلام ubisoft game luncher نصب نمیشه
سلام ubisoft game luncher نصب نمیشه
من وقتی میخوام لانچر رو نصب کنم نه میگه کجا میخوای بریزی نه فینیش میده
بعد هم که میخوام بازی رو اجرا کنم میگه لانچر نصب نیست چه باید کرد؟
سلام به دوستان.
من هم هنمین مشکل رو دارم.
همین الان که ویندوز 7 نصب کردم دیدم این مسئله روی 7 نیست و راحت نصب میشه.
ولی مشکلم حل نشد. چون وقتی یوزر میسازم و login رو میزنم میگه حتماً باید 1 بار online وصل بشی و برای آنلاین هم سریال میخواد. حالا دیگه واقعاً نمیشه کاری کرد.
اماً از نت یه فایل کرک پیدا کردم که طبق اطلاعات درج شده برای اون فایل، میتونه مشکل حافظه دزموند (همونایی که میریم و میپره بیرون) رو حل کنه.
تست میکنم. اگه حل شد فایل رو برای دانلود میذارم.
آقایون بالاخره نصب شد.
اونایی که بازی رو از دو دی وی دی نصب کردن و مشکل لاگین شدن و اینها داشتن.
فقط باید دو دی وی دی رو تو هارد بریزنن و از هارد نصب کنن.بعد هر چی که داخل skidrow هست رو داخل پوشه بازی بریزن.وصل بودن به نت هم نمیخواد.همین.دو روزه من همین کارا رو میکردم game luncher با ساختن اکانت همه کارو کردم نشد.فقط اینجوری تونستم بازی رو نصب کنم.
ممنونسلام به دوستان.
من هم هنمین مشکل رو دارم.
همین الان که ویندوز 7 نصب کردم دیدم این مسئله روی 7 نیست و راحت نصب میشه.
ولی مشکلم حل نشد. چون وقتی یوزر میسازم و login رو میزنم میگه حتماً باید 1 بار online وصل بشی و برای آنلاین هم سریال میخواد. حالا دیگه واقعاً نمیشه کاری کرد.
اماً از نت یه فایل کرک پیدا کردم که طبق اطلاعات درج شده برای اون فایل، میتونه مشکل حافظه دزموند (همونایی که میریم و میپره بیرون) رو حل کنه.
تست میکنم. اگه حل شد فایل رو برای دانلود میذارم
میدونی چیه؟منم موقع ساخت اکانت
این پیغام برام میاد
کسی میتونه کمک کنه؟
Last edited by milando; 29-11-2011 at 14:33.
به من میگه
you need log in online at least once before playing ofline.
من تیک force offline رو زدم.
چیکار کنم.
plesae helppppppppppppppppppppp![]()
توی این پیغام داره میگه : این بازی نمیتونه ورود به صورت آفلاین رو پشتیبانی کنه. هرچند شما میتونین به صورت افلاین بازی کنید.
شما یه کاری کنید. ایران رو انتخاب نکنید، ببینین چی میشه.
من که گذاشتم همون us
دوست عزیز امریکا رو انتخاب کردم نشدتوی این پیغام داره میگه : این بازی نمیتونه ورود به صورت آفلاین رو پشتیبانی کنه. هرچند شما میتونین به صورت افلاین بازی کنید.
شما یه کاری کنید. ایران رو انتخاب نکنید، ببینین چی میشه.
وقتی این پیفام میاد ok میزنم گیر میکنه و هیچ پیغامی دیگه نمیاد
دوستان من یه مشکلی دارم:
بازیم بدون مشکل اجرا میشه ولی بعد از حدود 10 الی 20 دقیقه یه دفعه صفحه سیاه میشه و کلا پی سی هنگ میکنه و مجبور میشم ریست کنم دوباره این روند تکرار میشه.تو brotherhood هم این مشکل بود ولی نه به این شدت
کسی دلیلشو میدونه؟
من تمام این کارهایی که آقا امیر گفت کردم.در قسمت Settings تیک Force Offline که میزنم و بعد Apply اتفاق خاصی نمیفته و دکمه Play رو نمیده.چکار کنم؟لطفا کمک کنید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)