تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 20 اولاول ... 6121314151617181920 آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 196

نام تاپيک: وزنه برداری

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

درشو گل بگیرن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

رای ایرانیان که قدرتشون فلک رو کـر میکنه
    عصر شمشیر و وحشی گری دیگه تموم شده!
    چیزی از ما دیگه فلکی رو کر نمیکنه حتی قلقلک هم نمیده!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

وقتی یه آدم دوپینگی گه تمام مدالاشو با دوپینگ گرفته بشه رییس فدراسیون دیگه چه انتظاری از بقیه دارین

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

بابا همه جای دنیا دارن دوپینگ میکنن. اصلا تو هیچ جای دنیا نمیشه بدون دوپینگ کردن این رکورد ها رو زد.

فقط مشکل اینجاست که بقیه کشور ها داروهای آنتی دوپینگ رو هم دارن و موقع تست دوپینگ میخورن و تست دوپینگشون منفی در میاد ولی ما نداریم اون داروها رو...

اینو من خودم از یکی از اعضای تیم ملی شنیدم. هر جا شنیدید وزنه برداری گفت من بدون هورمون این رکورد ها رو میزنم بدونید داره مثل سگ دروغ میگه.

زمانی که ایوانف سرمربی تیم ملی بود زن ایوانف یه پروفسور شیمی دان بود و اون دارو ها رو برای تیم میساخت. بعد از رفتن ایوانف زنش هم باهاش رفت و دیگه کسی نیست دارو ها رو بسازه. چون هر روز فرمول قبلی ها لو میره و باید یه داروی دیگه بسازن.

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض دوپینگی جدید روی دست وزنه برداری

نمونه گرفته شده از یک وزنه بردار دیگر هم حکایت از دوپینگ این ورزشکار دارد.

درحالی که صبح امروز شایعه شده بود هر 4 نمونه مشکوک باقی مانده از لیست 13 نفره وزنه برداران مشکوک به دوپینگ که در آزمایشگاه کلن مورد بررسی مجدد قرار گرفته اند ، مثبت اعلام شده اما رامین طباطبایی ، دبیر ستاد مبارزه با دوپینگ سازمان ورزش این خبر را در گفت و گو با خبرآنلاین تکذیب کرد و گفت:« من مجاز نیستم این اطلاعات را به شما بدهم اما تنها می توانم بگویم خبر مثبت بودن تست هر چهار نفر درست نیست اما اطلاعات مربوط به این پرونده را در اختیار سازمان ورزش قرار داده ایم.»
    این شایعه پس از احضار چهار وزنه بردار متهم به ستاد مبارزه با دوپینگ قوت گرفت . تلاش خبرنگار ما برای یافتن اخبار تکمیلی در این باره از سازمان به اینجا ختم شد که از میان 4 نمونه مشکوک که مورد آزمایش مجدد قرار گرفته اند ، پاسخ یکی از آنها مشخص شده که حکایت از دوپینگ ورزشکار ایرانی دارد. پاسخ 3 نمونه دیگر هم هنوز به تهران نرسیده است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه f-secure's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Iran

12 سلیمی قویترین مرد جهان شد

بهداد سلیمی قهرمان دسته فوق سنگین مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی جهان ۲۰۱۰ آنتالیا شد.

او که در یک ضرب مدال نقره گرفته بود، در دوضرب هم در رده دوم ایستاد. اما در مجموع مدال طلا گرفت.

وزنه بردار سنگین وزن ایران در حرکت اول دوضرب وزنه ۲۴۱ کیلوگرمی را به راحتی بالای سربرد. بعد وزنه ۲۴۵ کیلوگرمی برای او انتخاب شد که در مهار این وزنه هم مشکلی نداشت. او حتی چند ثانیه این وزنه را بالای سرش نگه داشت. اما بعد از این که اشنایدر آلمانی وزنه ۲۴۶ کیلویی را مهار کرد، کادر فنی تیم ملی برای او وزنه ۲۴۷ کیلویی را انتخاب کرد. سلیمی این وزنه را روی سینه برد، اما نتوانست آن را بالای سر ببرد.

سلیمی در یک ضرب نیز با مهار وزنه‌ ۲۰۸ کیلویی مدال نقره را صاحب شد. او در حرکت اول وزنه ۲۰۳ کیلو را بالای سر برد. در حرکت دوم وزنه ۲۰۸ کیلویی را مهار کرد. اما در حرکت سوم نتوانست وزنه‌ ۲۱۱ کیلویی را بالای سر ببرد و مدال طلا را بگیرد.

سلیمی با ۲۰۸ کیلو در یک ضرب و ۲۴۵ کیلو در دو ضرب و مجموع ۴۵۳ کیلوگرم دو مدال نقره و یک طلا گرفت.

رکورد یک ضرب و دو ضرب جهان به میزان ۲۱۳ و ۲۶۳ کیلوگرم همچنان در اختیار حسین رضازاده است.
    در تاریخ ورزش وزنه‌برداری ایران هیچ وزنه‌برداری به غیر از حسین رضازاده نتوانسته بود عنوان قهرمانی جهان را در دسته فوق سنگین کسب کند.

از سال ۲۰۰۶ تاکنون وزنه‌برداری ایران هیچ مدالی در رده جهانی بزرگسالان کسب نکرده بود. در آخرین دوره‌ای که ایران مدال گرفت، حسین رضازاده در سال ۲۰۰۶ مدال طلای جهان را کسب کرده بود.

پیش از این کیانوش رستمی در وزن ۷۷ کیلوگرم برای ایران مدال برنز گرفته بود.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

رضازاده: به جان ابوالفضلم پيگير كار علي‌حسيني هستم

حسين رضازاده پس از هشت ماه سرپرستي در فدراسيون وزنه‌برداري معتقد است با كسب چهار مدال طلاي جهان و المپيك عملكرد بسيار خوبي را داشته و مي‌خواهد اين شرايط را با موفقيت در بازي‌هاي آسيايي گوانگ‌جو تكميل كند.

به گزارش ايسنا، گرچه حسين رضازاده به عنوان يكي از نامدارترين ورزشكاران ايران و جهان در دوران قهرماني‌اش محسوب مي‌شد اما ورودش به فدراسيون وزنه‌برداري به عنوان سرپرست، طوفاني از انتقادها، حاشيه‌ها و مشكلات را به همراه داشت.

پيش از اين كه او وارد فدراسيون شود، تعداد دوپينگ‌ها و محروم‌هاي وزنه‌برداري ايران رو به افزايش بود كه شايد مهم‌ترين آن‌ها مسابقه ندادن مشكوك سعيد علي حسيني در رقابت‌هاي قهرماني جهان بود كه بعدها مشخص شد نمونه دوپينگ اين ورزشكار مثبت است. اين مسائل به همراه تعداد زيادي از اتفاق‌هايي كه در ماه‌هاي ابتدايي حضور او در فدراسيون افتاد باعث ايجاد موج سنگيني از انتقادها به سوي رضازاده شد.

به هر حال او در ماه‌هاي گذشته تلاش كرده تا خود را به عنوان مدير اصلي وزنه‌برداري ايران جا بياندازد و از همه امكاناتي كه در اختيار دارد، چه در درون سازمان ورزش و چه در بيرون،‌ استفاده كرده تا شرايط رو به جلو حركت كند.

رضازاده اكنون در شرايطي قرار دارد كه شايد توانسته بخش زيادي از انتقادها را با عملكرد خود پاسخ دهد. به هر حال مدافعان و منتقدان او، چه بخواهند و چه نخواهند در مدتي كه او مديريت فدراسيون را بر عهده گرفته، تاكنون دو طلاي جوانان جهان، يك طلاي المپيك نوجوانان و يك طلاي بزرگسالان جهان را كسب كرده و اين مساله كمي انتقاد كردن را مشكل كرده است. شايد به جرات بتوان گفت كسب مدال طلاي بهداد سليمي در دسته فوق سنگين رقابت‌هاي جهاني و اتفاق‌هايي كه پس از آن صورت گرفت، رضازاده را در فدراسيون وزنه‌برداري گارانتي كرده است. گرچه هنوز سوال‌ بسياري از علاقه‌مندان به ورزش و وزنه‌برداري در مورد سعيد علي حسيني و آخرين وضعيت او همچنان باقي است.

در ادامه گفت‌وگوي قهرمان دو دوره المپيك را خواهيم خواند.

* آقاي رضازاده! اين روزها سوار بر اسب مراديد. وضعيت تيم‌تان خوب است و با مدال جهاني سليمي وضعيت بهتر هم شده است.

ـ خب، هفت، هشت ماه است كه فدراسيون را به عنوان سرپرست تحويل گرفته‌ام و از نيروهاي خوبي در بخش‌هاي مختلف استفاده كرده‌ام. كوروش باقري و فلاحتي‌نژاد را براي كادر فني آورده‌ام. هر امكاناتي كه براي پيشرفت خواسته‌اند فراهم كرده‌ام و اين هم نتيجه آن كارهاست. مي‌بينيم كه همه وزنه‌برداران ما در رقابت‌هاي جهاني خوب وزنه زدند و اين نشان مي‌دهد كه ما تمرين‌هاي خوبي را پشت سر گذاشته‌ايم. از طرفي ديگر تيم ما يك تيم جوان است. سن بيشتر آن‌ها پايين است و اگر به خوبي بتوانيم روي آن‌ها كار كنيم، مي‌توانند در رقابت‌هاي جهاني سال آينده و المپيك لندن نتايج بهتري هم كسب كنند.

* گرچه شما تيمي با تركيب جوانان و باتجربه‌ها را به رقابت‌هاي جهاني برديد، اما نتيجه نشان داده كه جوانان بهتر از پيشكسوتان‌شان كار كردند.

ـ جوانان خوب بودند. در ميان هفت نفر بيرانوند و ابراهيمي از باتجربه‌ها بودند كه آن‌ها هم اگر در رقابت‌هاي جهاني مي‌توانستند حركت‌هاي دوم و سوم‌شان را ثبت كنند، نتيجه بهتري كسب مي‌كردند اما به نظر من همه وزنه‌برداران حاضر در اردو بايد بدانند كه احتمال دارد هر كس ديگري جاي آن‌ها را بگيرد. اين ورزش ركوردي است. اين كه پيشكسوت و باتجربه‌اي يا جواني چندان اهميت ندارد. هر كس نجنبد كسي كه بهتر است جايش را مي‌گيرد. اكنون نوجوانان كم كم به جوانان نزديك شده‌اند. ديديد كه در فوق سنگين المپيك نوجوانان، طلا كسب كرديم و ركوردها به جوانان نزديك شده است. براي من مهم اين است كه توانستم همه شرايط را براي آن‌ها مهيا كنم. ما بهترين اردوهاي وزنه‌برداري را امسال داشتيم كه وزنه‌برداران در قزوين، كرمانشاه، اردبيل و مجارستان اردوهاي بسيار خوبي را داشتند كه همه راضي بودند. من خيالم از كاري كه براي آن‌ها كرده‌ام، راحت است چون هر چه خواستند، برايشان مهيا كردم و نگذاشتم دغدغه‌اي به جز تمرين داشته باشند.

* اما به هر حال انتقادهاي زيادي در ماه‌هاي گذشته از شما شده و خيلي‌ها شما را براي مديريت جوان مي‌ديدند.

ـ ديگر لازم نيست من زياد از كارهايي كه كرده‌ام تعريف كنم. آن‌هايي كه انتقاد مي‌كنند بايد بدانند هر كس كه ابتدا فعاليتش را در جايي آغاز مي‌كند، مدتي زمان مي‌برد تا فرد بتواند بر كار سوار شود. اگر خود شما را مسوول بخشي كه فعاليت مي‌كنيد، قرار دهند به طور حتم طول مي‌كشد تا بتوانيد موفق شويد. من هم از زماني كه آمدم سعي كردم براي موفقيت برنامه داشته باشم و برنامه‌ريزي كنم. به مرور زمان و پله پله به جلو آمده‌ايم. توكل من و همكارانم به خدا بوده است و هر موقع هم توكل به خدا باشد، نتيجه خوبي كسب مي‌كنيم.

* يعني فكر مي‌كنيد كه توانسته‌ايد پاسخ انتقادها را بدهيد؟

ـ من نمي‌خواهم پاسخ انتقادها را بدهم. حسين رضازاده توكلش به خداست و خداست كه پاسخ آن‌ها را مي‌دهد. ببخشيد من 17 ، 18 سال است كه در وزنه‌برداري زجر كشيده‌ام. بالا و پايين اين ورزش را مي‌شناسم. من هم آمده‌ام كه به جوانان كمك كنم تا بتوانند در اين رشته موفق باشند. به همين هفت نفري كه به مسابقه‌هاي جهاني رفتند نگاه كنيد. اكنون ماه‌هاست كه دور از خانواده و زندگي‌شان هستند. تلاش كردند و زحمت كشيدند. آن‌ها واقعا زحمت كشيدند تا بتوانند موفق شوند و اكنون مي‌بينيم كه نتيجه‌اش را گرفته‌اند.

* پله بعدي شما گوانگ‌جو است. فكر مي‌كنيد كه موفقيت‌هاي شما در بازي‌هاي آسيايي تكميل شود؟

ـ ما به دنبال اين هستيم كه در گوانگ‌جو هم چند مدال كسب كنيم. مهم اين است كه وزنه‌برداران سعي و تلاش‌شان را مي‌كنند. به هر حال اين ورزش است و ورزش برد و باخت دارد. بايد خدا كمك كند تا موفق شويم.

* فكر مي‌كنيد چند مدال بگيريم؟

ـ اين را من نمي‌دانم. شايد در اين مورد كادر فني بهتر بتوانند صحبت كنند. ما وزنه‌برداران خوبي داريم و شانس كسب مدال‌مان در بازي‌هاي آسيايي زياد است.

* آقاي رضازاده! بزرگ‌ترين دغدغه علاقه‌مندان به ورزش و وزنه‌برداري موضوع دوپينگ بوده است. آيا فكر مي‌كنيد اكنون تيم‌تان يك تيم پاك است؟

ـ 20 روز پيش از اين كه وزنه‌برداران در رقابت‌هاي جهاني حاضر شوند، نمونه دوپينگ دادند كه هيچ كدام از آن‌ها مشكلي نداشتند. اكنون در تيم‌هاي ملي همه كار مكمل‌هاي غذايي به عهده كادر فني است. هرچه بخواهند ما تهيه مي‌كنيم. ما اكنون يك تيم خوب،‌ پاك و يكدست داريم و بچه‌ها با كادر فني هماهنگند و مي‌دانند كه اشتباه مي‌تواند رشته ما را براي هميشه محروم كند. وقتي من جلوي اعزام تيم‌هاي باشگاهي را به رقابت‌هاي آسيايي گرفتم، همه انتقاد مي‌كردند. اما اگر يكي از آن‌ها دوپينگش مثبت مي‌شد، ما ديگر اكنون وزنه‌برداري نداشتيم. به خاطر اين مسائل بود كه تلاش كرديم اين ورزش را پاك كنيم. همچنين سعي كرديم جلوي ورود داروهاي غير مجاز را به اردو بگيريم و اكنون يك تيم پاك داريم.

* سوال هميشگي علاقه‌مندان به ورزش در ماه‌هاي اخير راجع به سعيد علي حسيني است. وضعيت او اكنون چگونه است؟ واقعا چه كاري براي او انجام داديد؟ خيلي‌ها احساس مي‌كنند شما تنها در مورد علي‌ حسيني نمايش بازي مي‌كنيد.

ـ خدا مي‌داند كه من پيگير كار علي حسيني بوده‌ام. آن قدر پيگير بودم كه "آيان" (رييس فدراسيون بين‌المللي) به من گفت چقدر پيگير كار او هستي. حتي در آخرين ديدارمان در آنتاليا هم باز در مورد علي حسيني از او خواهش كردم و اعلام كرد كه در همين روزها و پس از رقابت‌هاي جهاني وضعيت او اعلام مي‌شود. ما نمي‌توانيم خودمان را گول بزنيم. ماده غير مجاز در آزمايش او پيدا شده و ما هم سعي و تلاش‌مان را كرده‌ايم كه محروميت او را كم كنيم. به خدا، به جان پسرم ابوالفضل، به هر كسي كه بگوييد قسم مي‌خورم، من تلاشم را براي سعيد علي حسيني كرده‌ام و از خدا خواسته‌ام كه به او كمك كند. آن قدر به آيان اصرار كردم كه او به من گفت چه مي‌خواهي؟ و من گفتم كه مي‌خواهم او براي هميشه محروم نشود و بتواند دوباره وزنه بزند. من حداقل محروميت را براي او خواستم و فكر مي‌كنم با توجه به احترامي كه آيان براي من قائل است، اين اتفاق بيافتد. من از آيان به صورت جدي خواسته‌ام كه اين فرد و اين انسان بتواند دوباره به عنوان يك فردي پرغرور به جامعه بازگردد. اين‌ها را من مي‌گفتم و حسن مرادي به عنوان وكيل ترجمه مي‌كرد. من دوست ندارم او مادام‌العمر محروم شود. اين حرف‌ها را من به عنوان يك مرد به شما زدم و دروغ نمي‌گويم. من حتي سعي مي‌كنم علي حسيني را رها نكنم. هر طور كه شده دستش را جايي بند مي‌كنم. نمي‌گذارم اين جوان نابود شود. به پدرش هم گفتم. در هر وزارتخانه‌اي كه مي‌خواهد من برايش كار فراهم مي‌كنم.

* فكر مي‌كنيد كه با شرايطي كه به وجود آمده، انتقادها نسبت به شما كم شود و بيشتر حمايت شويد؟

ـ من توكلم به خداست. آن‌هايي كه من را تخريب مي‌كنند، خدا جواب‌شان را بدهد.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض چرا رضازاده گردن ‌آويز سكه‌هاي طلا را فراموش كرده ‌است؟!

اگرچه "عماد احمديان" به عنوان يكي از علاقه‌مندان و سرمايه‌گذاران در ورزش، با اظهار نظرش، انتقاد بسياري از اهالي فوتبال و ورزش را برانگيخت، اما با اين حال باورش هم نمي‌شد كه رضازاده به عنوان فردي كه گردن‌آويزي از سكه‌هاي طلا از او دريافت كرده بود، در رسانه‌ها اعلام كند كه او را نمي‌شناسد.

به گزارش ايسنا، عماد احمديان به عنوان علاقه‌مند به ورزش چند سالي است كه در فدراسيون وزنه‌برداري كارهاي مختلفي را انجام داده. بارها با تيم‌هاي ملي سفر رفته و پاداش‌هاي زيادي به قهرمانان وزنه‌برداري پرداخت كرده است. همين مسائل باعث شده بود تا افشارزاده به عنوان دبيركل كميته ملي المپيك از او به عنوان مشاور مالي در تيم فوتبال اميد استفاده كند.

اما نكته‌اي كه باعث شد در روزهاي اخير واكنش‌هاي متفاوتي را برانگيزد، اظهار نظر و انتقادهاي او نسبت به عملكرد فني تيم ملي اميد پيش از حضور در بازي‌هاي آسيايي گوانگ‌جو بوده است. سخنان احمديان در ابتدا واكنش‌هاي تند غلام‌حسين پيرواني را به همراه داشت. پس از آن رييس سازمان تربيت بدني در مورد اين سخنان مورد سوال قرار گرفت و او نيز واكنشي از خود نشان داد. افشارزاده نيز اعلام كرد، احمديان نبايد در موارد فني سخن مي‌گفت.

مشاور مالي تيم فوتبال اميد نيز پس از جوي كه به وجود آمد، اعلام كرد به خاطر نزديك بودن بازي‌هاي آسيايي و حفظ آرامش ورزشكاران، از آزردن خاطر علاقه‌مندان به ورزش عذرخواهي مي‌كنم.

با اين حال مهم‌ترين نكته، واكنش حسين رضازاده نسبت به سخنان احمديان بود. احمديان در سخنان خود در ارتباط با سابقه ورزشي‌اش گفته بود كه من سال‌ها در وزنه‌برداري و در كنار رضازاده فعاليت كرده‌ام. نكته‌اي كه رضازاده به عنوان سرپرست فدراسيون وزنه‌برداري، آن را رد كرد.

قهرمان سابق دو دوره المپيك كه پس از آن كه نتوانست در بازي‌هاي المپيك پكن شركت كند، گردن‌آويزي از سكه‌هاي طلا از احمديان گرفته بود، به صراحت اعلام كرد چنين شخصي را نمي‌شناسد و هر گونه رابطه‌اي را با او تكذيب كرد.

اين مسائل باعث شد تا به سراغ عماد احمديان برويم و بار ديگر نظرش را در مورد تيم اميد، سخناني كه مطرح كرده و دوست سال‌هاي اخيرش، رضازاده، بپرسيم.

* آقاي احمديان سخنان شما در مورد تيم اميد جنجال‌هاي زيادي را اين روزها به وجود آورد. اگرچه از علاقه‌مندان به ورزش عذرخواهي كرده‌ايد، اما احساس مي‌كنم كه هنوز بر گفته‌هايتان پافشاري مي‌كنيد.

ـ با توجه به مصالح ملي و حساسيتي كه تيم اميد پيش از بازي‌هاي گوانگ‌جو دارد، نمي‌خواهم بسياري مسائل را بازگو كنم. نمي‌خواهم در آستانه بازي‌هاي آسيايي به حاشيه‌ها دامن بزنم. به مسوولان هم قول داده‌ام تا پيش از بازي‌هاي آسيايي، در اين مورد صحبت نكنم. طي روزهاي گذشته از علاقه‌مندان و دست‌اندركاران فوتبال هم عذرخواهي كرده‌ام؛ اگر باعث ناراحتي آن‌ها شده بودم. من فقط يك نكته شخصي را مطرح كردم كه اين هيچ ربطي به مسووليتم در كميته ملي المپيك يا تيم اميد نداشت. من به عنوان يك فرد ايراني، يك علاقه‌مند به فوتبال و يك كسي كه براي ايران و انقلاب زحمت كشيده‌ام، نظر فني‌ام را دادم، چرا كه از بسياري از اتفاق‌هايي كه در ورزش مي‌افتد مطلع هستم و بايد بيان كنم. مشكل اينجاست كه ما به اندازه نمره 10 هزينه مي‌كنيم، اما به اندازه نمره يك حاصل برداشت مي‌كنيم. اين براي كشور ما خوب نيست. من مي‌دانم كه چه هزينه‌هايي براي اين تيم شده، هدفم هم بالا رفتن پرچم جمهوري اسلامي ايران است. دلم هم براي اين مي‌سوزد و حرفم اين بود كه با توجه به هزينه‌هاي موجود، نتيجه نبايد اين باشد.

* به غير از بحث تيم اميد، شايد يكي از جالب‌ترين اتفاق‌هايي كه در روزهاي اخير رخ داده، اظهار نظر رضازاده در مورد شما بوده، نسبت به اين مساله واكنشي نداريد؟

ـ من چندين سفر با رضازاده بوده‌ام. البته اكنون به خاطر يك سري مسائل نبايد صحبت كنم. رضازاده پهلوان و قهرمان جهان است، ولي يك سري مسائل ايشان را به سوي تزلزل حركت مي‌دهد. من به خاطر اعتماد و لطفي كه رهبر معظم انقلاب به او داشته، نمي‌خواهم واكنش تندي داشته باشم، چرا كه من و همه علاقه‌مندان به ايران، عاشق مقام معظم رهبري هستيم و همين كه رضازاده عكس رهبر را بالا برده، من چيزي نمي‌گويم كه با آبرويش بازي شود، اما اميدوارم كه او در نظر بياورد، كمك‌هاي مالي‌اي كه من در سال‌هاي گذشته به او كرده‌ام. اميدوارم يادش بياورد وقتي به او قول داده بودم در صورت كسب مدال در المپيك، به او 100 سكه طلا مي‌دهم، به قولم وفا كردم و با توجه به اينكه در المپيك شركت نكرد، باز هم پاداشم را به او دادم. متاسفم از اينكه او داراي چنين حالتي است. البته به طور حتم اطرافيانش هم در اين موضوع او را به بيراهه هدايت مي‌كنند. وقتي سعيد علي حسيني در كره جنوبي با آن مشكل مواجه شد، من آنجا بودم و در قبال بسياري از مسائل سكوت كردم. اكنون هم سكوت مي‌كنم. چرا كه فعلا قول داده‌ام صحبت نكنم. خيلي‌ها من و خانواده‌ام و رضازاده را مي‌شناسند و آن‌هايي كه مي‌شناسند مي‌دانند كه رابطه ما چگونه بوده است. به خاطر اينكه رضازاده چندين بار پرچم ايران را در مجامع جهاني بالا برده به او احترام مي‌گذارم. اما اينكه او مي‌گويد من را نمي‌شناسد، فكر نمي‌كنم باعث كم شدن شان و جايگاه من باشد. او من را بشناسد يا نشناسد، من احمديان هستم. به اندازه‌اي كه لياقتم بوده، خدا به من ثروت داده كه در راهش هزينه كنم. هر احساني هم كه انجام مي‌دهم، مي‌خواهم محفوظ بماند.

* اما گويا اين جاي تعجب داشت كه رضازاده بگويد شما را نمي‌شناسد. مگر اختلاف يا اتفاقي بين‌ شما صورت گرفته بود؟

ـ براي من هم تعجب‌آور است. مگر من قتل يا دزدي كرده بودم كه رضازاده مي‌گويد من را نمي‌شناسد. او فكر كنم اكنون كوروش باقري را مي‌شناسد كه تا چندي پيش با حرف‌هاي ركيك همديگر را ياد مي‌كردند. رضازاده يادش رفته كه من اولين كسي بودم كه براي سرپرستي او در فدراسيون - وقتي كه خيلي‌ها انتقاد مي‌كردند- از او حمايت كردم و گفتم كه او تنها فردي است كه به درد فدراسيون مي‌خورد. هنوز هم مي‌گويم كه رضازاده را دوست دارم، اما از او دلخورم. مگر من كار خلافي كرده‌ام كه او گفت من را نمي‌شناسم. من فقط گفتم اين پولي كه از بيت‌المال هزينه مي‌كنيم، به راحتي از بين نرود. اگر دنبال اسم و رسم بودم، پيشتر از اين‌ها به ورزش مي‌آمدم. ما اكنون در حال جنگ سرد با دنيا هستيم. رييس جمهور ما در قلب آمريكا مي‌گويد حادثه 11 سپتامبر توسط خود آمريكا بوده، اكنون ورزش هم يك حالتي از جنگ سرد است كه بايد در آن با توجه به امكانات و پول‌هايي كه هزينه مي‌كنيم، موفق شويم. با اين حال امروز من سعي مي‌كنم سكوت كنم و هر حرفي كه دارم براي بعد از بازي‌هاي آسيايي گوانگ‌جو مي‌گذارم. من تنها دلم براي ورزش مي‌سوزد و نمي‌خواهم عليه كسي صحبت كنم.

در مورد رضازاده هم حداقل 10 هزار نفري هستند كه از رابطه ما از نزديك اطلاع دارند. اينكه چقدر ما با هم سفر رفته‌ايم و چقدر من به او كمك كرده‌ام. فكر مي‌كنم بايد 100 تا سكه ديگر بدهم كه او من را بشناسد. من با ايشان هنوز هم دوست هستم ولي ناسپاسي بد است، نارفيقي بد است. من يك هفته در اردبيل مهمان رضازاده بودم، با من به اسلام‌آباد غرب آمده، اكنون چگونه مي‌گويد من را نمي‌شناسد؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درینکه رضازاده شخصیت نفرت انگیزیه(نظرشخصی)شکی نیست ولی این یارو هم سعی میکنه با پاچه خواری بالا بره و از صحبتاش کاملا مشخصه

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

با برديا موافقم.. رضازاده ديگه اصلا محبوب نيست و يه جوري هم نفرت انگيزه..!

اين احمديان هم بهش مي خوره هيچي بارش نباشه و فقط پول داشته باشه..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •