تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 28 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 277

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - L.A. Noire

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض مشکل در نصب پچ

سلام اقا من یک مشکلی دارم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم من این بازیو خریدم 4 دی وی د ی اسمشم L.A.NoireTheCompleteEditionDVD9 اول بازی نصب کردم بعد رو دسکتاپ یک ایکونLANLauncher اومد روش کلیک کردم گزینه اول نوشته بود اینیستال که زدمو دوباره نصب کردم توی یک درایو دیگه. فکر کنم نصب اصلی بازی همین باشه. بعد از توی دیویدی 4 patchرو تو جایی که نصب کرده بودم ریختم واون دوتا فایل dllهم ریختم بعد که خواستم پچ رو فعال کنم رو گزینه اپدیت زدم ارورtmp3b9.exe میداد چند بار دیگه هم تکرار کردم اما دوباره همین ارور اومد اما شماره وحروفاش فقط تغییر میکرد و من پچ رو نتونستم نصب کنم توی دیوی 4 چندینتا نرم افزار بود که همه رو نصب کردم از جمله social clubکه اوتوماتیک توی درایو c نصب شد رفتم تو محل نصبش وروی برنامش که اسمشrenderer بود کلیک کردم تا اکانت افلاینو بسازم اما اونم ارور میداد من از یک جا خوندم که وقتی پچ رو فعال کنی همونجا چند تا فایل اضافه میشه که میتونی اکانتو بسازی ولی مننتونستم پچو فعال کنم با همه این حرفا میرم تو بازی یک صفحه زرد رنگم میاد که میگه no connectedبالاشم ارم social club داره رو هر گزینه ای هم کلیک کردم هیچ اتفاقی نمیفته روی closeهم بزنی که از برنامه خارج میشه نمیدونم چیکار کنم اگه کمکم کنی دعات میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه rouzbehshahgaldi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اقا من یک مشکلی دارم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم من این بازیو خریدم 4 دی وی د ی اسمشم L.A.NoireTheCompleteEditionDVD9 اول بازی نصب کردم بعد رو دسکتاپ یک ایکونLANLauncher اومد روش کلیک کردم گزینه اول نوشته بود اینیستال که زدمو دوباره نصب کردم توی یک درایو دیگه. فکر کنم نصب اصلی بازی همین باشه. بعد از توی دیویدی 4 patchرو تو جایی که نصب کرده بودم ریختم واون دوتا فایل dllهم ریختم بعد که خواستم پچ رو فعال کنم رو گزینه اپدیت زدم ارورtmp3b9.exe میداد چند بار دیگه هم تکرار کردم اما دوباره همین ارور اومد اما شماره وحروفاش فقط تغییر میکرد و من پچ رو نتونستم نصب کنم توی دیوی 4 چندینتا نرم افزار بود که همه رو نصب کردم از جمله social clubکه اوتوماتیک توی درایو c نصب شد رفتم تو محل نصبش وروی برنامش که اسمشrenderer بود کلیک کردم تا اکانت افلاینو بسازم اما اونم ارور میداد من از یک جا خوندم که وقتی پچ رو فعال کنی همونجا چند تا فایل اضافه میشه که میتونی اکانتو بسازی ولی مننتونستم پچو فعال کنم با همه این حرفا میرم تو بازی یک صفحه زرد رنگم میاد که میگه no connectedبالاشم ارم social club داره رو هر گزینه ای هم کلیک کردم هیچ اتفاقی نمیفته روی closeهم بزنی که از برنامه خارج میشه نمیدونم چیکار کنم اگه کمکم کنی دعات میکنم
    عزیز اون نصب دومی که یه درایو دیگه بهش آدرس دادی رو اشتباه آدرس دادی دیگه.همون درایوی که بازی رو نصب کردی تو همون فولدر باید نصب کنی و به اون قضیه فاصله اضافی هم که تو پست های قبل گفتم توجه کن.
    بازی رو پاک کن ازاول نصب کن.بعد نصب کامل رو لانچر کلیک کن گزینه اینستال رو با آدرس دهی درست وبدون فاصله نصب کن بعدم کرک و...اگه بع اینا ارور داد ازکرک و پچی که من لینک دادم هم استفاده کن.نصب که بشه لانچر رو باز کنی جای گزینه اینستال لانچ گیم اومده و اگه پچ درست نصب بشه تو لانچر زیر اسم بازی می نویسه Version 1.0
    مثل تصویر زیر:
    Last edited by rouzbehshahgaldi; 13-01-2012 at 17:34.

آخر فروم باز worldclass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

با هیچ کرکی از synchronize رد نمیشه.
    آیا پچ هم داره این بازی یا کار دیگه ای لازمه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با هیچ کرکی از synchronize رد نمیشه.
    آیا پچ هم داره این بازی یا کار دیگه ای لازمه؟
    داداش نت قطعه انشاالله دیگه وقتی میری تو بازی؟با این حال رد نمیشه؟
    این بازی بچه های فروم رو چند سالی پیر کرد کاملا مشخصه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

سلام جیگر همتونو عشقه

داداشای گلم من این بازیو نصبیدم طبق همون راه حلی که تو page 1 گفتید حالا بازم این همون جوری کانکشن میگه اعصابمو بهم ریخته 10 بار نصب کردمش اما بازم نمیشه که نمیشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کرک ها وپچهای مختلف رو باید امتحان کنی ببینی کدوم جواب میده دیگه.اول باید بفهمی نسخه که داری Skidrow هستش یا Teta بعئاقدامات لازم رو انجام بدی.چون هر کدوم داستان های خاص خودش رو داره.
    نت رو کلا شخم بزن در مورد مشکلات این بازی راهی به جزاین نیستش.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام اقا روزبه .نشد .بازیو دوباره نصب کردم توی همون درایو و فولدری که نصب اول رو انجام دادم از اون کرکی که در پست 146 استفاده کردم بازم نشد ببینید بزار من یک بار توضیح بدم نصب اول بازیو موقع ادرس دهی از مسیر پیش فرضش که c/program file /rokstar game/l.a. noire the complet edition dvd 9هست که من فقط cرو پاک میکنم بجاش e میزارم و همه فاصله ها رو حذف میکنم و نصب دوم هم دقیقا همین ادرس رو میدم که توی همون قایل نصب میشه پچ رو که میریزم رو اپدیت میزنم ارور میده و اپدیت نمیشه . نمیدونم چیکار کنم این سوسیال کلاب لعنتی هم که no connection مینویسه نمیدونم چی کار کنم شما میشه یک پچ دیگه معرفی کنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من L.A.noire رو نصب کردم داخل بازی هم میره اما وقتی می خواد وارد منو بشه اروره no conection میده
    کسی میدونه مشکلش چیه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اقا روزبه .نشد .بازیو دوباره نصب کردم توی همون درایو و فولدری که نصب اول رو انجام دادم از اون کرکی که در پست 146 استفاده کردم بازم نشد ببینید بزار من یک بار توضیح بدم نصب اول بازیو موقع ادرس دهی از مسیر پیش فرضش که c/program file /rokstar game/l.a. noire the complet edition dvd 9هست که من فقط cرو پاک میکنم بجاش e میزارم و همه فاصله ها رو حذف میکنم و نصب دوم هم دقیقا همین ادرس رو میدم که توی همون قایل نصب میشه پچ رو که میریزم رو اپدیت میزنم ارور میده و اپدیت نمیشه . نمیدونم چیکار کنم این سوسیال کلاب لعنتی هم که no connection مینویسه نمیدونم چی کار کنم شما میشه یک پچ دیگه معرفی کنی
    من L.A.noire رو نصب کردم داخل بازی هم میره اما وقتی می خواد وارد منو بشه اروره no conection میده
    کسی میدونه مشکلش چیه؟؟؟
    نه رفیق اون نیست.برات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلودش کردم 4 مگ هستش.آنزیپش کن ومحتواش رو کپی کن تو محل نصب بازی بعد ستاپ رو اجرا کن.جلو که میره میگه فلان دیسک رو بذار که مثلا فایل data 2.cab رو میخواد.ببین این فایل تو کدوم دی وی دی هستش همون رو بذار و آدرس سورس رو بهش بده یا اصلا اون فایل رو یه جا رو هاردکپی کن از اونجا بهش بده.فقط حواست باشه این پچ ادرس نصب رو اشتباه نوشته ها.یعنی مسیر رو نوشته
    Rockstar games/ L.A. Noir
    که جفت این فاصله های اضافی رو بایددرست کنی.کلا اسپیس نباشه تو آدرس.بعد که کامل نصب شدSocial club رو هم نصب کن تو دی وی دی داره.بعد اگه کارتت انویدیا هستش دستور رو اینطوری تایپ کن:(قبل str هم یه خط فاصله داره)
    str -npd -nonv
    دیگه باید حل بشه.
    امیدوارم حل بشه چون بازی واقعا قشنگه و ژانر تازه وجالبی داره.شادباشی
    من روی دی وی دی بازی پچ رو داشتم ولی موقع نصب دقت نمیکردم به اون فاصله ای که بین کاراکترها تو آدرس بازی نوشته شده وهمین باعث میشد که درست نصب نشه ودرنتیجه دستور STR هم درست عمل نکنه.
    تو پست اول هم ذکر شده که"یعنی مسیر E:\L.A. Noire نباشه و به جاش این باشه : E:\L.A.Noire
    به جزاین تو قسمت Rockstargames هم یه فاصله اضافه مین داخت که من نمی دیدم.می نوشت Rockstar games
    پچ که کامل نصب شد ومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم گرفتم و دستور رو هم نوشتم درست شد.
    نمی دونم این کدوم نسخه کرک اسکیدرو هستش ولی با این درست کار کرد شاید بابقیه هم درست کار کنه نمی دونم.اصل قضیه پچ هستش که وقتی درست نصب میشه تو اون قسمت کانفیگ که بازش می کنین زیر اسم بازی می نویسه Versione 1.0 یعنی آپدیت نصب شده
    بچه ها این پست هارو بخونید و از این پچ و کرک استفاده کنید.اون که کانکشن می خواد مال اینه که کرک درست کار نمیکنه.ولی کلا موقع لود بازی باید نت رو قطع کنید بعد وارد بشین.
    پچ باید درست نصب بشه و اگه بشه اون V1.0 رو مینویسه طبق تصویری که گذاشتم.
    ترجیحا از همون درایو ویندوز که خودش می خوادنصب کنه استفاده کنید.نمی دونم چرا ولی یه نفر گفت این کارو بکن بهتره شایدم بی خود گفته.به هر حال این کارارو انجام بدین ببینین بالاخره چی میشه.ضمنا دوستان ویندوز 7 هستش ها اینا که من دارم میگما.روی Vista و XP احتمالا قضیه جور دیگرسست وکلا مصیبته Vista.
    Last edited by rouzbehshahgaldi; 16-01-2012 at 00:52.

آخر فروم باز worldclass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

داداش نت قطعه انشاالله دیگه وقتی میری تو بازی؟با این حال رد نمیشه؟
    این بازی بچه های فروم رو چند سالی پیر کرد کاملا مشخصه
    بله نت قطعه.
    من اون فایلی که شما گذاشتی رو کپی کردم تو پوشه نصب و فاصله هایی که گفتی رو برداشتم و بعد نصب کردم اما ورژن launcher عوض نشد!
    مشکل کجاست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •