تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 45 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 446

نام تاپيک: One X | گوشي اندرويدي HTC با پردازشگر 4 هسته اي تگرا 3 ،اندرويد 4 و صفحه نمايش اچ دي 4.7 اينچي

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شما هم به اعصاب خودت مسلت باش چون حرف htc میاد تنها حرفی که دارین اینه که تو سنسیشن گند زد اینم همونه و ... دو هسته ای ها هم اومده بودن داغ میشدن همون اس2 مشکل زردی داشت و .... مشکل نرم افزارا هستن همین gn چقدر مشکل داشت و با 4.0.4 داره پس بگیم گند زدن ؟ چرا اینقدر که تو فکر کوبیدن هستین اونم فقط بعضی مارکا ؟ واسه همین میگم اینجا تخصصی نیست

اینم نقل قول یکی از کسایی که گوشی رو دارن :
    هی میرم چیزی نگم هی نمیشه. :|
    مشکل مشکله ، مهم اینه که فعلا ، تا این لحظه ، روی تمام رام هایی که تا الان اومده واسش ترمال کرده رفته. میگی مشکل One X مثلا با آپدیت حل میشه و فلان ، از اونطرف میای مشکل حل شده دما و زردی S II رو می کشی وسط. :|
    GNex هم تا الان یه مشکل Volume داشته که یه هفته نشد گوگل فیکسش کرد ، توی 4.0.4 هم عده ای این مشکلو گزارش کردن ، اما افرادی که من ازشون پرسیدم با کاستوم رام ها و رادیو های دیگه مشکلی نداشتن. اما توی رنگ خاکستری مشکل داره و حافظه 16 گیگش هم میتونه مشکل ساز بشه. باطری قوی ــی هم نداره. ایراد هر گوشی گفته میشه و این جرم نیست.
    +
    مشکل رو گزارش کردن حکم تیر داره طرفای شما؟! کسی گفت نخرین گوشی بدیه؟! حرف مفت میزنی دیگه ، هر گوشی هر ایرادی داره باید گفته بشه ، همونطور که زردی صفحه S II چندین بار تو تاپیکش مطرح شد.
    +
    یکی از دوستام خریده اما تا آخرین باری که باهاش صحبت کردم این مشکلو نداشته. :-؟

2. 3 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

شما هم به اعصاب خودت مسلت باش چون حرف htc میاد تنها حرفی که دارین اینه که تو سنسیشن گند زد اینم همونه و ... دو هسته ای ها هم اومده بودن داغ میشدن همون اس2 مشکل زردی داشت و .... مشکل نرم افزارا هستن همین gn چقدر مشکل داشت و با 4.0.4 داره پس بگیم گند زدن ؟ چرا اینقدر که تو فکر کوبیدن هستین اونم فقط بعضی مارکا ؟ واسه همین میگم اینجا تخصصی نیست

اینم نقل قول یکی از کسایی که گوشی رو دارن :
    اخه شما که میگی برو یه حرف از سه چهارتا پست قبلی من بیار که گفته باشم این بد و سامسونگ خوب ...
    من خودم عاشق سونی هستم ...
    ولی اینجوری که شما میگی نگار همه از اچ تی سی متنفرن و فقط شما سنگش رو به سینه میزنی !

اما چرا هیچی رو قبول ندارید ؟؟
    یه مشکلی پیش اومده و ما هم گفتیم هست ...نه گفتیم خاک بر سر اچ تی سی نه چیز دیگه ...فقط گفتیم هست ...
    وان اس دو هسته خود وان ایکس 4هسته رو قورت داده هنوز میگید 4هسته قویتره !
    بابا اپولو که نیست !!
    قبول کنید اگه بحثی میشه و لج لجبازی به خاطر این هست که شما اینجوری میخواید هر کسی حرفی زد بپرید دفاع کنید !!

4. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

من که نمیگم این مشکلات پیش اومده دروغه میگم گوشی های جدید معمولا یه سری مشکلات دارن که با اپدیت حل میشه اون رنگ پریدگی رو هم که اچ تی سی گفته عوض میکنه اینجام 90 درصد میکوبن اچ تی سی رو نمونش همین پست من همه شروع کردن پست مخالف دادن ولی مثلا اگه one s رو .... زده بود کل تاپیک مشغول به به و چه چه زدنش بودن و یا همین one x رو همون ... زده بود الان هرکی حرف میزد میریختین سرش که اولین 4 هسته ای رو فلانی زده .... و فلانی از فلانی جلوتره و ... بگذریم اینجا جوش کلا یه چند سالیه همینطوره ما عادت کردیم (ضمنا این حساسیت منم به این خاطره که این همه بنچمارک گذاشتم با گوشیم بعد حرف htc میشه هرکی میرسه : سنسیشن که افتضاحه گند زده و ... )
    Last edited by sAeEd_kHaAn; 16-04-2012 at 16:01.

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

من که نمیگم این مشکلات پیش اومده دروغه میگم گوشی های جدید معمولا یه سری مشکلات دارن که با اپدیت حل میشه اون رنگ پریدگی رو هم که اچ تی سی گفته عوض میکنه اینجام 90 درصد میکوبن اچ تی سی رو نمونش همین پست من همه شروع کردن پست مخالف دادن ولی مثلا اگه one s رو .... زده بود کل تاپیک مشغول به به و چه چه زدنش بودن و یا همین one x رو همون ... زده بود الان هرکی حرف میزد میریختین سرش که اولین 4 هسته ای رو فلانی زده .... و فلانی از فلانی جلوتره و ... بگذریم اینجا جوش کلا یه چند سالیه همینطوره ما عادت کردیم (ضمنا این حساسیت منم به این خاطره که این همه بنچمارک گذاشتم با گوشیم بعد حرف htc میشه هرکی میرسه : سنسیشن که افتضاحه گند زده و ... )
    اولین گوشی دو هسته رو کی زد ؟؟
    الجی !!
    الان کجاست ؟؟
    هیچی !!
    همیشه اولین مهم نیست ...مهم اینه که عیب کمتری داشته باشه !!
    یا اون سنسیشن که میگید ...
    خب اون افتضاح کرد دیگه !!
    انواع و اقسام مشکلات ...
    همین قطعات توی سونی اس موجود هست و توی سرعت بوت شدن وان ایکس رو هم جا گذاشته !! فیلمش هم موجوده !!
    پس اچ تی سی یه جای کارش میلنگه !!!

7. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تو اومدی رو بهینه ترین کرنل بنچ گذاشتی! سی پی یو رو هم ترکوندی بعد یکم رفتی بالاتر ذوق کردی؟
    GSMARena خیلی قشنگ Galaxy S II On ICS گذاشت ! دیگه جواب داشتن یا نداشتنت مهم نیست

9. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

HTC ONE XL هم وارد بازار شده؟

فکر کنم بهتر از X بتونه باشه قیمت 1400 ازش دیدم

11. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Rzah's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    من خودم بیش ازیک هفته هست که این گوشی را گرفتم من بیشترگوشیهای سامسونگ وموتورولا می گیرم البته مارک برایم
    مهم نیست اگرخاطرتان باشدوقتی اس تو آمدمشکل گرم شدن زیادی داشت حتی خودم این مشکل راداشتم وچندمشکل دیگرباآبدیتهای
    که برایش آمدالان عالی شده نوت که آمدگوشی من باطریش سریع تمام می شد گیرداشت ولی الان عالی وگوشیهای دیگرهرکدام
    روزهای اول مشکلاتی داشتند ولی همه نرم افزاری بودندکه شرکتهاباآبدیتهای که بیرون دادند رفعشان کردنداین گوشی هم مثل همه
    البته یه ایرادهای هم هست که نه دانسته آن راایرادمی شماریم مثل دیروزیکی ازدوستانم زنگ زدکه گوشی من لرزش پیداکرده وقتی
    دستم راروی صفحه نمایش می گذارم شروع به لرزش می کندووقتی ورمی دارم خوب می شودومی گفت توسایتهاکلی ازاین ایراد
    صحبت می کنندومی گویندسخت افزاری مال تو این مشکل رادارد گفتم نه وبعدازصحبت بارفیقم شروع به گشتن توتنظیمات گوشی کردم
    خلاصه توستینگ گزینهdeveloper optionsزدم وبعدتیک show screen updatesزدم دیدم گوشی من هم لرزش وپرشه رنگ پیداکرد مثل
    دوستم چون زبان خارجی من تعطیل هست ازدوستی پرسیدم مربوط تست رنگ صفحه نمایش هست دوست من تومنوهاکه می گشته
    متوجه نشده وتیک این گزینه رافعال کرده بوده ویک سره می گفت این گوشی ...خلاصه ازپرحرفی قصدم این بوداین گوشی یک گوشی
    بسیارخوب وقدرت مندی هست تویکی دوماه آینده که آبدیتهای این گوشی بیاید آنهای که گوشیهایشان موردی داردرفع وتازه متوجه
    کیفیت این گوشی خواهندشدالبته گوشی من تا امروزهیچ مشکلی که نداشته واقعآازهرجهت عالی هست فقط سرعت این گوشی
    مثال زدنی وعالی وقتی باگوشی چیزی دانلودمی کنیدسرعت آنچنان خوب هست که لذت می برید

13. 6 کاربر از Rzah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVP77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

گرون فروشها : 1600
    دیجی کالا : 1350
    گوشی بازار : 1320
    موبایل دات آی آر : 1290
    دبی : 1100

رقابت وان ایکس سنگینه ها
    Last edited by MVP77; 17-04-2012 at 20:31.

15. 3 کاربر از MVP77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

بچه ها One XL عرضه جهانی داره مگه ؟
    چرا موبایل دات آی آر آورده....؟؟

داره خودمونی میشه Rzah's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    بله داردو سیم کارتهای ما هم روش کارمی کند

18. این کاربر از Rzah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •