فرق لومکسی 1008 با 1009 چیه ؟
سلام یه دستگاه لومکسی خریدم و ساکن تهران هم هستم
الان که کانال یابی میکنم دوشبکه ورزش و پویا نمایی قابل مشاهده نیست و اصلا این دوشبکه رو پیدا نمیکنه!!!!
در حالیکه روی کامپیوترم این دوشبکه رو به راحتی دارم و مشکلی نیست
احتمالاً مشکل از آنتن باید باشه.
جهتش رو یک بار بررسی کنید.
هر چي مي خواين بخريد ولي ايكس ويژن نخريد چون من يكيش رو خريدم داغ مي كرد و تصويرش فريز مي شد و چند بار به مركز گارانتي مراجعه كردم ولي زير بار نرفتند تا اينكه چند روز پيش آي سي دستگاه منفجر شد و از دستش راحت شدم . حالا نمي دونم چه ماركي بخرم؟ گيرنده هاي ديجيتال ايكس ويژن داغ مي كنند و در ضمن مصرف برقشون هم بالاست يعني بالاتر از اون چيزي كه روش نوشته. اين داغ كردن دستگاه هم مصرف برق را بالا ميبره و هم در دراز مدت خود دستگاه از بين ميره و در ضمن تصاوير هم هي ايست مي كنه و بايد دستگاه را روشن و خاموش كني.وقتي به مركز گارانتي مراجعه كردم ديدم اين فقط مشكل من نيست بلكه تمام اونايي كه ايكس ويژن خريده بودند اين مشكل را داشتند.
چه مدلی بود ؟
توی آشنا هامون پنچ شش نفر xdvb-343 دارن مشکلی ندارن
سلام یه مشکل عجیب...
تو دستگاه لومکسی بعد از اینکه کانال یابی کردم و همه کانالها به درستی و سرجاشون پیدا شد
بعد از گذشت چند روز مثلا شبکه 1 میره روی کانال 801 و شبکه دو میشه 802 و ....
یعنی کانالهای دستگاه از 801 شروع میشن
راهی که پیدا کردم کانال یابی مجدد و جستجوی مجدد هست ولی خوب بعد از چند روز مجدد همین اتفاق میوفته....
راه حلی اگه دارین بگین
شاید آپدیت کنی درست بشه.
اتفاقا منم ایکس ویژن دارم,چند روزی هست کانال ها جا به جا شده ! کال 3 که همون 3 بود رفته 13 !
پس معلومه از دستگاه نیست
میشه بفرمایین آپدیت های این دستگاههای لومکس تو کجا قرار داره؟ سایتی چیزی هست؟
نه دوست عزیز از دستگاهها نیست . یه تغییراتی توسط صدا و سیما داده شده که دستگاهها نیاز به آپدیت دارن .
توی وبلاگ مادیران خوندم راه حلشو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به تغییرات اعمال شده توسط صدا وسیما ، نیاز است كه كانال یابی مجدد بر روی دستگاه انجام گردد.
لطفا با توجه به مدل دستگاه خود ، مراحل زیر را انجام دهید :
1- مدل 111 و 121 :
با زدن دكمه منو وارد قسمت تنظیمات شده و گزینه بازگشت به تنظیمات كارخانه را انتخاب نمایید.
با وارد كردن چهار عدد صفر به عنوان رمز ، دستگاه ریست میگردد.
با انتخاب كشور ایران كانال یابی بطور خودكار شروع خواهد شد.
2- مدل 131 ، 333 ، 101 ، 201 ،343، 232 :
با زدن دكمه منو وارد قسمت سیستم شده و گزینه بارگذاری اطلاعات كارخانه را انتخاب نمایید.
با وارد كردن شش عدد صفر به عنوان رمز ، دستگاه ریست میگردد.
با انتخاب كشور ایران ، كانال یابی بطور خودكار شروع خواهد شد.
3- مدل 103 :
با زدن دكمه منو وارد قسمت تنظیمات شده و گزینه تنظیم پیش فرض را انتخاب كرده و كلید ok را بزنید.
با انتخاب كشور ایران و انتخاب جستجوی اتوماتیك ، كانال یابی انجام میگردد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)