کیفیت ساختش خوبه من راضیم .. عکس وفیلم هم چشم وقت کنم می ذارم فعلا حسابی درگیر کارم![]()
کیفیت ساختش خوبه من راضیم .. عکس وفیلم هم چشم وقت کنم می ذارم فعلا حسابی درگیر کارم![]()
کیفییت مثل xt720 که دیگه گیر نمیاد . اون تمام بدنش فلزی بود با پوشش مخصوص . فکر کنم تو گوشیها موتو رو دست نداشت . اما کلا گوشیها موتو کیفیتشون عالیه نگران نباش .
داداش قربون دستت منتظر نمونه عکسها دوربینش هستیم .
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
xt720 لامصب جنس طلاست . مرگ نداره این گوشی
دوستان متاسفانه من این گوشی رو امروز فروختم الانم آوردم ردیفش کنم فردا ببرم تحویل بدم فقط تونستم یه مقایسه ال سی دی با ریزر بذارم براتون برای برادر عزیز پست بالایی(ببخشید اسمتون رو نمی دونم) 3 تا دونه عکس از داخل اتاق انداختم .. شرمنده انشاالله هادی عزیز به زودی می خره تاپیکو می ترکونه
ببخشید هم حرفه ای نیست هم اینکه دوربین ندارم با اینکردیبل اس انداختم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سمپل دوربین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم شرمنده می خواستم فیلم هم بگیرم که نشد![]()
چند دادی رفت مهدی؟!
---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
این لامصب خودش یک پا Amoled ه![]()
من سبک فروش خاص خودم رو دارم100 تومن هم سود کردم
ما که گفته بودیم ال سی دیش خوبه کسی باور نمی کرد الان این عکسها رو سیو کنی بعد زوم کنی پیکسل های ریزر تو عکس معلومه
واقعا ال سی دیش حرف نداره!
وقتی اینا رو دیدم یاد zn5 افتادم. واقعا الی سی دی اونم عالی بود. نمیدونم اینجا کی داشته این گوشی رو. روشناییش رو روی 50% میذاشتی از خیلی از گوشیای دیگه سرتر بود.
اون زمان که داشتم یه xt720 گرفتم وقتی صفحه ال سی دیش رو با zn5 مقایسه کردم خیلی مایوس شدم!
اصلا به پای zn5 نمیرسید
اینم به نظر من که خیلی عالی هست
ال ای دی ریزر هم خوبه ولی نباید مصنوعی شدن رنگ ها رو توی ال ای دی فراموش کنیم
الی سی دی خوب به نظر من از ال ای دی میتونه بهتر باشه
مبارک هرکی که بخره![]()
سلام داداش خوبی؟ من یدونه atrix 2 گرفتم که اولش فارسی ساپورت نمیکرد کلی ور رفتم آخرش خراب شدو و بالا نیومد! بعد رفتم رام دانلود کنم فقط رام at&t پیدا کردمو نصب کردم الان نه gprs دارم نه فارسی ساپورت میکنه!
بیزحمت راهنماییم میکنی که چیکار کنم درست شه؟
خواهش میکنم اگه میشه زود جوابمو بده داشی خیلی وقته اعصابمو خورد کرده
سلام
طبق این آموزش روت و ریکاوری نصب کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد این رام دئودکس شده 2.3.6 رو از طریق ریکاوری ری استور کن
این فارسی ساز رو هم بعد از نصب رام فلش کن:
من از cocoon استفاده میکردم واسه ف ی ل ت ر شکن الان باز نمیشه یکی دیگه جور میکنم این فایلایی که گذاشتیو شب دانلود میکنم اگه جواب بده که حتما میده واقعا یه دنیا مدیونت میشم کارت درسه داشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)