Kit Server 12 for Demo Released
دانلود
دانلود لینک مستقیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Kit Server 12 for Demo Released
دانلود
دانلود لینک مستقیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه موضوعی هستش خیلی وقته مطرحه در بین بحث ها و گفتمان ها
اگه دقت کنید در گفتگوهای قبلی در این تاپیک و تاپیک های دیگری که مشابه این بازی رقابتی بودن و طرفدار زیاد..
اختلافاتی به وجود میامد که البته قبل چندین بار از طرف هیئت مدیره گفته میشد که لطفا مراعات کنید.
اما این موضوع مطرح میشد که چرا دخالت میشه و چرا اجازه بحث رو نمیدیم چه بسا که همچین محافلی برای بحث گفتمان و تبادل نظرهامون هستش در این شکی نیست اما وقتی این موضوع فقط به صورت ظاهری میمونه و باطنا چهره دیگه ای به خودش میگیره اوضاع کمی فرق میکنه
پس تقاضا داریم دوستان برای جلوگیری از هر گونه کدورت و ناملایماتی در گفتگوهاشون دقت کنند تا بتونیم از اطلاعات هم به خوبی بهره مند بشیم
این دو تاپیک Fifa و PES هر دو از این به بعد دقیق زیر نظر خواهد بود و پست هایی که از موضوع اصلی خارج هستن پاک خواهد شد.
مرسی.
حامد قرار باشه بازیی چون طرفدار داره ازش انتقاد نشه که اسمه اینجا دیگه انجمن نمیشه ! میشه سایت، فیدبک کاربرا هم زیر مقاله اصلی میخوره همه هم میگن بازی چقدر قشنگ شده و ...یه موضوعی هستش خیلی وقته مطرحه در بین بحث ها و گفتمان ها
اگه دقت کنید در گفتگوهای قبلی در این تاپیک و تاپیک های دیگری که مشابه این بازی رقابتی بودن و طرفدار زیاد..
اختلافاتی به وجود میامد که البته قبل چندین بار از طرف هیئت مدیره گفته میشد که لطفا مراعات کنید.
اما این موضوع مطرح میشد که چرا دخالت میشه و چرا اجازه بحث رو نمیدیم چه بسا که همچین محافلی برای بحث گفتمان و تبادل نظرهامون هستش در این شکی نیست اما وقتی این موضوع فقط به صورت ظاهری میمونه و باطنا چهره دیگه ای به خودش میگیره اوضاع کمی فرق میکنه
پس تقاضا داریم دوستان برای جلوگیری از هر گونه کدورت و ناملایماتی در گفتگوهاشون دقت کنند تا بتونیم از اطلاعات هم به خوبی بهره مند بشیم
این دو تاپیک Fifa و PES هر دو از این به بعد دقیق زیر نظر خواهد بود و پست هایی که از موضوع اصلی خارج هستن پاک خواهد شد.
مرسی.
من قصد شرکت تو بحث رو نداشتم اما وقتی به یه دوستی که اومده داره از مشکلات بازی میگه ( شهروز ) میپرن مجبوریم برای حمایت از دوستمون وارد بحث بشیم .
دوستان میان مقایسه هایی قرار میدن که ادم شاخ درمیاره !!
مثلا یکی گفته :
این نسخه میتونه رقیب جدیی برای فیفا باشه !!!
بابا برادر من شما نیاز نیست فن فیفا باشی همین که بازی های بزرگی مثله ME3 و UC 3 رو بشناسی ، و بدونی این بازی عنوان بهترین بازی رو از این رقبای قدر برده یا همینو بدونی که نسخه 11 بازی از پرفروشترین بازی های تاریخ هستش دیگه حتی نمیتونی قبول کنی که این دو بازی با هم مقایسه بشن چه برسه به ...
البته از این دست مقایسه های شاهکار مثله مقایسه فرزا و جی تی با یه بازی دسته n ام داشتیم قبلا برامون عادی شده !!
Last edited by amin 2010; 24-08-2011 at 23:41.
mer30
kodom team ha hastan
ببین حامد جان قضیه ی این 2تا بازی دیگه یکم زیادی داره بیخ پیدا میکنه .
من که به تاپیک فیفا سر نمیزنم که اصلا ببینم چطوریه ولی توی این تاپیک طرفدارای نسبتا محترم فیفا به خودشون اجازه میدن که به اشکال مختلف سلیقه و نظر مخالف رو ببرن زیر سوال .
منم بلدم بیام توی تاپیک فیفا این بازیو مسخره کنم و پستهای طرفداراشو نقل قول کنم ، و از این جملات استفاده کنم :
نخندون ما رو .
شما نمیدونی فوتبال چیه .
تو کارشناس نیستی .
فیفا سیستم تکلش سر سره بازیه .
بدرد گروه سنی الف میخوره
و ... .
اما به احترام طرفداراش نمیام و شر درست نمی کنم .
آقا جان بحث این دو تا بازی با بقیه فروم فرق می کنه .
شما سعی کن که این تعریف رو در دیگر تاپیکهای فروم به صورت عملی به کار بگیری و ما هم استفاده میکنیم .
بنابراین از طرفدارای متعصب فیفا صمیمانه تقاضا دارم که یکم خود دار باشن و دیگه توی این تاپیک پست های دردسر ساز و دعوا راه بنداز ندن .
دستم كار نميكنه ، خود ويندوز ميشناسه اما نميدونم از كجا بايد فعالش كنم .
کاملا حرف دوستان درسته...
اول این که طبق گفته ارمین نمیشه دست رو دست گذاشت و انتقاد نکرد و نظری نداد
دوم هم این که طبق گفته علیرضا باید مراعات همدیگرو داشته باشیم و احترام رو نگه داریم ...
نتیجه اگه بگیریم اینه که وقتی داریم انتقاد می کنیم و نظری میدیم یا هر چی کاملا چهار چوب رو حفظ کنیم و وقتی دیدیم که طرف مقابل با منطق ها و دلایلی که به هم دیگه گفتیم دلایل منطقی نیاورد پیش خودمون اون بحثو مختومه بکنیم تا طول و دراز نشه و این حرکت از کاربران قدیمی و با تجربه بسیار زیاد انتظار میره...
من هم که میام توصیه میکن خدایی از هیچ قصد و چیزی نیست فقط می خوام همه چی با ملایمت پیش بره تا خدایی نکرده مثل تجربه ای پیشین کدورت هایی پیش نیاد.
پس از این جا به بعد این روش رو پیش میگیرم.![]()
سلام
اول از هر چیز بگم که به معنای واقعی کلمه نسبت به نسخه قبلی پیشرفت داشته و این پیشرفت محسوسه
دیگه از اون حرکات تکراری،نبردهای تن به تن خسته کننده که همش بازیکن رو هل میداد،انیمیشن های تکراری،محیط خشک و بی روح بازی و مسیر عوض کردن های آهسته و کند که عین تریلر میموند خبری نیست
گیم پلی خیلی خیلی بهتر شده.حرکات و انیمیشن ها خیلی طبیعی و قشنگ شدن و عکس العمل دروازه بانها و شوت زدن ها و استیل سانترها و شوت زدن ها هم حالت طبیعی تری به خودش گرفته.وقتی پاس میدی توپ توی یه خط صاف حرکت نمیکنه و بالا و پایین میکنه که این خیلی قشنگ شده.چند تا دوربین هم به صحنه آهسته ها اضافه شدن که زیبایی بازی رو دو چندان کردن.فیس بازیکنا تغییر خاصی نکرده.عکاس ها،عوامل بازی،دوربین های پشت دروازه ها و مربی ها هم پویا شدن و حرکت میکنن
در کل به نظرم بازی قشنگی از آب در بیاد.بی صبرانه منتظر میمونم
سلام
من یه لینک دانلود کامل و مطمئن می خوام......
خود سرور کونامی نزاشته بازی رو ؟
دمو کی اومد ؟
از دانلودها دان کن مطمئنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)