تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 79 اولاول ... 61213141516171819202666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 787

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2012 - DEMO

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض کیت سرور pes 2012

Kit Server 12 for Demo Released

دانلود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانلود لینک مستقیم
    کد:
    منبع
    کد:

2. 3 کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

یه موضوعی هستش خیلی وقته مطرحه در بین بحث ها و گفتمان ها
    اگه دقت کنید در گفتگوهای قبلی در این تاپیک و تاپیک های دیگری که مشابه این بازی رقابتی بودن و طرفدار زیاد..
    اختلافاتی به وجود میامد که البته قبل چندین بار از طرف هیئت مدیره گفته میشد که لطفا مراعات کنید.
    اما این موضوع مطرح میشد که چرا دخالت میشه و چرا اجازه بحث رو نمیدیم چه بسا که همچین محافلی برای بحث گفتمان و تبادل نظرهامون هستش در این شکی نیست اما وقتی این موضوع فقط به صورت ظاهری میمونه و باطنا چهره دیگه ای به خودش میگیره اوضاع کمی فرق میکنه
    پس تقاضا داریم دوستان برای جلوگیری از هر گونه کدورت و ناملایماتی در گفتگوهاشون دقت کنند تا بتونیم از اطلاعات هم به خوبی بهره مند بشیم
    این دو تاپیک Fifa و PES هر دو از این به بعد دقیق زیر نظر خواهد بود و پست هایی که از موضوع اصلی خارج هستن پاک خواهد شد.
    مرسی.

4. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

اگه دقت کنید در گفتگوهای قبلی در این تاپیک و تاپیک های دیگری که مشابه این بازی رقابتی بودن و طرفدار زیاد..
    اختلافاتی به وجود میامد که البته قبل چندین بار از طرف هیئت مدیره گفته میشد که لطفا مراعات کنید.
    اما این موضوع مطرح میشد که چرا دخالت میشه و چرا اجازه بحث رو نمیدیم چه بسا که همچین محافلی برای بحث گفتمان و تبادل نظرهامون هستش در این شکی نیست اما وقتی این موضوع فقط به صورت ظاهری میمونه و باطنا چهره دیگه ای به خودش میگیره اوضاع کمی فرق میکنه
    پس تقاضا داریم دوستان برای جلوگیری از هر گونه کدورت و ناملایماتی در گفتگوهاشون دقت کنند تا بتونیم از اطلاعات هم به خوبی بهره مند بشیم
    این دو تاپیک Fifa و PES هر دو از این به بعد دقیق زیر نظر خواهد بود و پست هایی که از موضوع اصلی خارج هستن پاک خواهد شد.
    مرسی.
    حامد قرار باشه بازیی چون طرفدار داره ازش انتقاد نشه که اسمه اینجا دیگه انجمن نمیشه ! میشه سایت، فیدبک کاربرا هم زیر مقاله اصلی میخوره همه هم میگن بازی چقدر قشنگ شده و ...
    من قصد شرکت تو بحث رو نداشتم اما وقتی به یه دوستی که اومده داره از مشکلات بازی میگه ( شهروز ) میپرن مجبوریم برای حمایت از دوستمون وارد بحث بشیم .
    دوستان میان مقایسه هایی قرار میدن که ادم شاخ درمیاره !!
    مثلا یکی گفته :
    این نسخه میتونه رقیب جدیی برای فیفا باشه !!!
    بابا برادر من شما نیاز نیست فن فیفا باشی همین که بازی های بزرگی مثله ME3 و UC 3 رو بشناسی ، و بدونی این بازی عنوان بهترین بازی رو از این رقبای قدر برده یا همینو بدونی که نسخه 11 بازی از پرفروشترین بازی های تاریخ هستش دیگه حتی نمیتونی قبول کنی که این دو بازی با هم مقایسه بشن چه برسه به ...
    البته از این دست مقایسه های شاهکار مثله مقایسه فرزا و جی تی با یه بازی دسته n ام داشتیم قبلا برامون عادی شده !!
    Last edited by amin 2010; 24-08-2011 at 23:41.

6. 4 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moeenn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نسخه كم حجم با لينك مستقيم و قابليت ايست
    کد:
    580MB
    mer30
    kodom team ha hastan

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

مرسی.
    ببین حامد جان قضیه ی این 2تا بازی دیگه یکم زیادی داره بیخ پیدا میکنه .
    من که به تاپیک فیفا سر نمیزنم که اصلا ببینم چطوریه ولی توی این تاپیک طرفدارای نسبتا محترم فیفا به خودشون اجازه میدن که به اشکال مختلف سلیقه و نظر مخالف رو ببرن زیر سوال .
    منم بلدم بیام توی تاپیک فیفا این بازیو مسخره کنم و پستهای طرفداراشو نقل قول کنم ، و از این جملات استفاده کنم :
    نخندون ما رو .
    شما نمیدونی فوتبال چیه .
    تو کارشناس نیستی .
    فیفا سیستم تکلش سر سره بازیه .
    بدرد گروه سنی الف میخوره
    و ... .
    اما به احترام طرفداراش نمیام و شر درست نمی کنم .

ادرس جایی که توشین رو یه نگاه بندازین !نوشته فروم معنیشو مطمئنم میدونین یعنی چی پس توضیح بیشتر نمیدم
    معنی فروم برای کسایی که شاید معنیش رو ندونن : مکانی است برای تبادل اطلاعات و گفت و گو ( دقت کنید برای گفتگو نه برای تعریف و تمجید )
    آقا جان بحث این دو تا بازی با بقیه فروم فرق می کنه .
    شما سعی کن که این تعریف رو در دیگر تاپیکهای فروم به صورت عملی به کار بگیری و ما هم استفاده میکنیم .

بنابراین از طرفدارای متعصب فیفا صمیمانه تقاضا دارم که یکم خود دار باشن و دیگه توی این تاپیک پست های دردسر ساز و دعوا راه بنداز ندن .

9. 6 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

دستم كار نميكنه ، خود ويندوز ميشناسه اما نميدونم از كجا بايد فعالش كنم .

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

کاملا حرف دوستان درسته...

اول این که طبق گفته ارمین نمیشه دست رو دست گذاشت و انتقاد نکرد و نظری نداد

دوم هم این که طبق گفته علیرضا باید مراعات همدیگرو داشته باشیم و احترام رو نگه داریم ...

نتیجه اگه بگیریم اینه که وقتی داریم انتقاد می کنیم و نظری میدیم یا هر چی کاملا چهار چوب رو حفظ کنیم و وقتی دیدیم که طرف مقابل با منطق ها و دلایلی که به هم دیگه گفتیم دلایل منطقی نیاورد پیش خودمون اون بحثو مختومه بکنیم تا طول و دراز نشه و این حرکت از کاربران قدیمی و با تجربه بسیار زیاد انتظار میره...

من هم که میام توصیه میکن خدایی از هیچ قصد و چیزی نیست فقط می خوام همه چی با ملایمت پیش بره تا خدایی نکرده مثل تجربه ای پیشین کدورت هایی پیش نیاد.

پس از این جا به بعد این روش رو پیش میگیرم.

12. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

سلام
    اول از هر چیز بگم که به معنای واقعی کلمه نسبت به نسخه قبلی پیشرفت داشته و این پیشرفت محسوسه
    دیگه از اون حرکات تکراری،نبردهای تن به تن خسته کننده که همش بازیکن رو هل میداد،انیمیشن های تکراری،محیط خشک و بی روح بازی و مسیر عوض کردن های آهسته و کند که عین تریلر میموند خبری نیست
    گیم پلی خیلی خیلی بهتر شده.حرکات و انیمیشن ها خیلی طبیعی و قشنگ شدن و عکس العمل دروازه بانها و شوت زدن ها و استیل سانترها و شوت زدن ها هم حالت طبیعی تری به خودش گرفته.وقتی پاس میدی توپ توی یه خط صاف حرکت نمیکنه و بالا و پایین میکنه که این خیلی قشنگ شده.چند تا دوربین هم به صحنه آهسته ها اضافه شدن که زیبایی بازی رو دو چندان کردن.فیس بازیکنا تغییر خاصی نکرده.عکاس ها،عوامل بازی،دوربین های پشت دروازه ها و مربی ها هم پویا شدن و حرکت میکنن
    در کل به نظرم بازی قشنگی از آب در بیاد.بی صبرانه منتظر میمونم

14. 4 کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

سلام
    من یه لینک دانلود کامل و مطمئن می خوام......
    خود سرور کونامی نزاشته بازی رو ؟
    دمو کی اومد ؟

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام
    من یه لینک دانلود کامل و مطمئن می خوام......
    خود سرور کونامی نزاشته بازی رو ؟
    دمو کی اومد ؟
    از دانلودها دان کن مطمئنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •