تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 25 اولاول ... 6121314151617181920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 247

نام تاپيک: تاپیک LED HX-925 سونی

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

عزیز من 2 هفته پیش از نمایندگی سونی گرفتم اگه قرار بود داشته باشه منم هر روز ازش استفاده میکردم و تو این قسمت اعلام میکردم
    فكر كنم شما هم يادت باشه كه يكى از دوستان اين قضيه رو مطرح كرده بود و ميگفت توى نمايندگى هم چك كرده بودن براش!
    من كه خودم زير بار اين قضيه نرفتم چون هيچ رقمه با عقل جور درنمياد!

2. 2 کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

عزیز من 2 هفته پیش از نمایندگی سونی گرفتم اگه قرار بود داشته باشه منم هر روز ازش استفاده میکردم و تو این قسمت اعلام میکردم
    من از نمايندگى سونى Hx925 گرفتم و با اينكه وب كم توى كارتونش نبود اما جداگانه بهم تحويل داد كه جاى تعجب داشت. بعد از راه اندازيش تجربه چت تصويرى با اسكايپ واقعا عالى بود.هم كيفيت وب و هم ميكروفن خيلى خوبه. وقتى در فاصله ٥ مترى تماسى رو پاسخ ميدم صدا به خوبى منتقل ميشه و اون طرف خط هم انعكاس صداى خودش رو نميشنوه كه واقعا عاليه اينقدر كه من ديگه با كامپيوتر چت تصويرى نخواهم كرد تجربه تكنولوژيك واقعا شيرينى هست

---------- Post added at 01:42 AM ---------- Previous post was at 01:40 AM ----------

فكر كنم شما هم يادت باشه كه يكى از دوستان اين قضيه رو مطرح كرده بود و ميگفت توى نمايندگى هم چك كرده بودن براش!
    من كه خودم زير بار اين قضيه نرفتم چون هيچ رقمه با عقل جور درنمياد!
    اون مورد واقعا مسخره است و صد در صد سركارش گذاشتن.من با وب كم واقعيش دارم از اسكايپ استفاده ميكنم دوستان سوالى داشتن در خدمتم

4. 5 کاربر از kambizlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اون مورد واقعا مسخره است و صد در صد سركارش گذاشتن.من با وب كم واقعيش دارم از اسكايپ استفاده ميكنم دوستان سوالى داشتن در خدمتم
    منم یکبار موفق شدم با ست کردن ------ از اسکایپ استفاده کنم که بهمین دلیل سرعت خیلی پایین اومد و کیفیت تصویر خوب نبود. شما چجوری استفاده کردی که رضایت داری؟ (اون موقع اینترنتم 1 مگ بود.)

6. این کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من از نمايندگى سونى Hx925 گرفتم و با اينكه وب كم توى كارتونش نبود اما جداگانه بهم تحويل داد كه جاى تعجب داشت. بعد از راه اندازيش تجربه چت تصويرى با اسكايپ واقعا عالى بود.هم كيفيت وب و هم ميكروفن خيلى خوبه. وقتى در فاصله ٥ مترى تماسى رو پاسخ ميدم صدا به خوبى منتقل ميشه و اون طرف خط هم انعكاس صداى خودش رو نميشنوه كه واقعا عاليه اينقدر كه من ديگه با كامپيوتر چت تصويرى نخواهم كرد تجربه تكنولوژيك واقعا شيرينى هست[COLOR="Silver"]

1-مبارک باشه -شما چند خریدید ؟ پول وبکم را جداگانه حساب کرد یا با پول خود تی وی حساب کرد ؟
    2-سرعت اینترنت شما چقدر هست ؟
    3-در مورد تنظیمات skypeمیشه بفرمایید چه جوری تنظیم کردید که به راحتی چت تصویری داشتید
    لطفا مراحل تنظیم را مرحله به مرحله بفرمایید تا ما هم اعمال کنیم

منم یکبار موفق شدم با ست کردن ------ از اسکایپ استفاده کنم که بهمین دلیل سرعت خیلی پایین اومد و کیفیت تصویر خوب نبود. شما چجوری استفاده کردی که رضایت داری؟ (اون موقع اینترنتم 1 مگ بود.)
    منم با شما موافقم اخه روی pc به زور جواب میده و بایدبا هزار دنگ و فنگ این کارو بکنی چه برسه به تی وی -
    Last edited by alijigari; 04-02-2012 at 11:52.

8. این کاربر از alijigari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام به همه!

من میخوام بدونم بقیه دوستان هم با صدای ر ی س ی و ر مشکل دارن؟
    من صدای TV (البته استند) رو روی 70 میزارم و صدای ر ی س ی و ر هم بیشتر از نصفه البته ر ی س ی و ر من خروجی HDMI نداره ! اما روی تلویزیون قبلی صدا خیلی بیشتر بود! میخوام ببینم اگه ر ی س ی ور دارای خروجی HDMI بگیرم خیلی فرق میکنه؟؟
    ضمنآ دوستانی که ر ی س ی و ر hd دارن چه مارکی و چه مدلی رو برای HX925 پیشنهاد میکنن؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام به همه!

من صدای TV (البته استند) رو روی 70 میزارم و صدای ر ی س ی و ر هم بیشتر از نصفه البته ر ی س ی و ر من خروجی HDMI نداره ! اما روی تلویزیون قبلی صدا خیلی بیشتر بود! میخوام ببینم اگه ر ی س ی ور دارای خروجی HDMI بگیرم خیلی فرق میکنه؟؟
    ضمنآ دوستانی که ر ی س ی و ر hd دارن چه مارکی و چه مدلی رو برای HX925 پیشنهاد میکنن؟؟
    نه صدای تی وی همینه که هست. با خروجی HDMI هم صدا تغییری نمیکنه!
    ولی انگار صدای تی وی در کانال های دیجیتال وضعیت بهتری داره.

11. 2 کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام به همه!

درود برشما
    ایکس کروزر 400+...... استرانگ 4902........ اینا لینوکسین و حدود 300 تومن شدن
    استارمکس 5000 هم هست زیر 200تومن که اونم خوبه

13. این کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام به همه!

1-ببینید روی استند led سبز برای پاور و led زرد برای نوع خروجی صدا نشون میده یا نه ؟
    2-ریسیور ی که خروجی ان 1080p/1080i واقعی باشه سرکت دریم باکس پیشنهاد میکنم اما قیمتش بین 800 تا 1200 هست که دست دوم تمیز با تفاوت 200 تا 300 زیر قیمت فوق میتونید تهیه کنید اما مهنی کانال 3d واقعی را با این متوجه میشید
    3-دکمه sync menu را انتخاب کنید و ببینید میتونید ریسور را انتخاب کنید یا نه ؟

15. 2 کاربر از alijigari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من اينترنت ١ مگ دارم و در حال حاضر لااقل تو ISP من اسكايپ ----- نيست و از تنظيمات خاصى استفاده نكردم ميگن بخاطر استفاده خودشون در كنفرانس هاى ادارى اسكايپ فعلا ----- نيست شما هم يه چكى بفرماييد خبر بدين.

---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------

[QUOTE=alijigari;6820286]1-مبارک باشه -شما چند خریدید ؟ پول وبکم را جداگانه حساب کرد یا با پول خود تی وی حساب کرد ؟
    2-سرعت اینترنت شما چقدر هست ؟
    3-در مورد تنظیمات skypeمیشه بفرمایید چه جوری تنظیم کردید که به راحتی چت تصویری داشتید
    لطفا مراحل تنظیم را مرحله به مرحله بفرمایید تا ما هم اعمال کنیم

ممنون از شما.٤٤٠٠ گرفتم و پول وبكم رو هم جداگانه حساب نكرد و رو تلويزيون بود.اسكايپ هم در حال حاضر ----- نيست و تنظيمات خاصى اعمال نكردم.

---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------

سلام به همه!

من رسيور XCruser 600HD دارم.هنوز كانال 3D باهاش نديدم اما تو نشون دادن كانال هاى كارتى و اچ دى بسيار عالى عمل ميكنه.مشكل صدايى هم كه شما مى فرماييد من چك كردم تفاوتى با تلويزيون قبلى كه اون هم سونى سرى w بود نداشت.رسيور رو هم من چند ماه پيش ٤٢٠ گرفتم و از اكانت سى سى كم استفاده ميكنم ولى پينگ من حسابى پايين هست و بين ٤٧ تا ٥٢.
    Last edited by kambizlife; 05-02-2012 at 22:23.

17. 3 کاربر از kambizlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ببخشید میشه راهنمایی کنید چطوری تنظیمات ------ رو انجام دادید منظورم اینه که از چه آدرس و پورتی استفاده کردید که کار کرد و اونو آدرسو از کجا آوردید. ممنون

---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------

[QUOTE=kambizlife;6819894]من از نمايندگى سونى Hx925 گرفتم و با اينكه وب كم توى كارتونش نبود اما جداگانه بهم تحويل داد كه جاى تعجب داشت. بعد از راه اندازيش تجربه چت تصويرى با اسكايپ واقعا عالى بود.هم كيفيت وب و هم ميكروفن خيلى خوبه. وقتى در فاصله ٥ مترى تماسى رو پاسخ ميدم صدا به خوبى منتقل ميشه و اون طرف خط هم انعكاس صداى خودش رو نميشنوه كه واقعا عاليه اينقدر كه من ديگه با كامپيوتر چت تصويرى نخواهم كرد تجربه تكنولوژيك واقعا شيرينى هست

ببخشید میشه راهنمایی کنید چطوری تنظیمات ------ رو انجام دادید منظورم اینه که از چه آدرس و پورتی استفاده کردید که کار کرد و اونو آدرسو از کجا آوردید. ممنون

---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------

میشه لطفا راهتمایی کنید که توی تلویزیون HX925 چطوری میشه از فیلتر رد شد با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •