فكر كنم شما هم يادت باشه كه يكى از دوستان اين قضيه رو مطرح كرده بود و ميگفت توى نمايندگى هم چك كرده بودن براش!
من كه خودم زير بار اين قضيه نرفتم چون هيچ رقمه با عقل جور درنمياد!
فكر كنم شما هم يادت باشه كه يكى از دوستان اين قضيه رو مطرح كرده بود و ميگفت توى نمايندگى هم چك كرده بودن براش!
من كه خودم زير بار اين قضيه نرفتم چون هيچ رقمه با عقل جور درنمياد!
من از نمايندگى سونى Hx925 گرفتم و با اينكه وب كم توى كارتونش نبود اما جداگانه بهم تحويل داد كه جاى تعجب داشت. بعد از راه اندازيش تجربه چت تصويرى با اسكايپ واقعا عالى بود.هم كيفيت وب و هم ميكروفن خيلى خوبه. وقتى در فاصله ٥ مترى تماسى رو پاسخ ميدم صدا به خوبى منتقل ميشه و اون طرف خط هم انعكاس صداى خودش رو نميشنوه كه واقعا عاليه اينقدر كه من ديگه با كامپيوتر چت تصويرى نخواهم كرد تجربه تكنولوژيك واقعا شيرينى هست
---------- Post added at 01:42 AM ---------- Previous post was at 01:40 AM ----------
اون مورد واقعا مسخره است و صد در صد سركارش گذاشتن.من با وب كم واقعيش دارم از اسكايپ استفاده ميكنم دوستان سوالى داشتن در خدمتم
منم یکبار موفق شدم با ست کردن ------ از اسکایپ استفاده کنم که بهمین دلیل سرعت خیلی پایین اومد و کیفیت تصویر خوب نبود. شما چجوری استفاده کردی که رضایت داری؟ (اون موقع اینترنتم 1 مگ بود.)
1-مبارک باشه -شما چند خریدید ؟ پول وبکم را جداگانه حساب کرد یا با پول خود تی وی حساب کرد ؟
2-سرعت اینترنت شما چقدر هست ؟
3-در مورد تنظیمات skypeمیشه بفرمایید چه جوری تنظیم کردید که به راحتی چت تصویری داشتید
لطفا مراحل تنظیم را مرحله به مرحله بفرمایید تا ما هم اعمال کنیم
منم با شما موافقم اخه روی pc به زور جواب میده و بایدبا هزار دنگ و فنگ این کارو بکنی چه برسه به تی وی -
Last edited by alijigari; 04-02-2012 at 11:52.
سلام به همه!
من میخوام بدونم بقیه دوستان هم با صدای ر ی س ی و ر مشکل دارن؟
من صدای TV (البته استند) رو روی 70 میزارم و صدای ر ی س ی و ر هم بیشتر از نصفه البته ر ی س ی و ر من خروجی HDMI نداره ! اما روی تلویزیون قبلی صدا خیلی بیشتر بود! میخوام ببینم اگه ر ی س ی ور دارای خروجی HDMI بگیرم خیلی فرق میکنه؟؟
ضمنآ دوستانی که ر ی س ی و ر hd دارن چه مارکی و چه مدلی رو برای HX925 پیشنهاد میکنن؟؟
نه صدای تی وی همینه که هست. با خروجی HDMI هم صدا تغییری نمیکنه!
ولی انگار صدای تی وی در کانال های دیجیتال وضعیت بهتری داره.
درود برشما
ایکس کروزر 400+...... استرانگ 4902........ اینا لینوکسین و حدود 300 تومن شدن
استارمکس 5000 هم هست زیر 200تومن که اونم خوبه
1-ببینید روی استند led سبز برای پاور و led زرد برای نوع خروجی صدا نشون میده یا نه ؟
2-ریسیور ی که خروجی ان 1080p/1080i واقعی باشه سرکت دریم باکس پیشنهاد میکنم اما قیمتش بین 800 تا 1200 هست که دست دوم تمیز با تفاوت 200 تا 300 زیر قیمت فوق میتونید تهیه کنید اما مهنی کانال 3d واقعی را با این متوجه میشید
3-دکمه sync menu را انتخاب کنید و ببینید میتونید ریسور را انتخاب کنید یا نه ؟
من اينترنت ١ مگ دارم و در حال حاضر لااقل تو ISP من اسكايپ ----- نيست و از تنظيمات خاصى استفاده نكردم ميگن بخاطر استفاده خودشون در كنفرانس هاى ادارى اسكايپ فعلا ----- نيست شما هم يه چكى بفرماييد خبر بدين.
---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
[QUOTE=alijigari;6820286]1-مبارک باشه -شما چند خریدید ؟ پول وبکم را جداگانه حساب کرد یا با پول خود تی وی حساب کرد ؟
2-سرعت اینترنت شما چقدر هست ؟
3-در مورد تنظیمات skypeمیشه بفرمایید چه جوری تنظیم کردید که به راحتی چت تصویری داشتید
لطفا مراحل تنظیم را مرحله به مرحله بفرمایید تا ما هم اعمال کنیم
ممنون از شما.٤٤٠٠ گرفتم و پول وبكم رو هم جداگانه حساب نكرد و رو تلويزيون بود.اسكايپ هم در حال حاضر ----- نيست و تنظيمات خاصى اعمال نكردم.
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------
من رسيور XCruser 600HD دارم.هنوز كانال 3D باهاش نديدم اما تو نشون دادن كانال هاى كارتى و اچ دى بسيار عالى عمل ميكنه.مشكل صدايى هم كه شما مى فرماييد من چك كردم تفاوتى با تلويزيون قبلى كه اون هم سونى سرى w بود نداشت.رسيور رو هم من چند ماه پيش ٤٢٠ گرفتم و از اكانت سى سى كم استفاده ميكنم ولى پينگ من حسابى پايين هست و بين ٤٧ تا ٥٢.
Last edited by kambizlife; 05-02-2012 at 22:23.
ببخشید میشه راهنمایی کنید چطوری تنظیمات ------ رو انجام دادید منظورم اینه که از چه آدرس و پورتی استفاده کردید که کار کرد و اونو آدرسو از کجا آوردید. ممنون
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------
[QUOTE=kambizlife;6819894]من از نمايندگى سونى Hx925 گرفتم و با اينكه وب كم توى كارتونش نبود اما جداگانه بهم تحويل داد كه جاى تعجب داشت. بعد از راه اندازيش تجربه چت تصويرى با اسكايپ واقعا عالى بود.هم كيفيت وب و هم ميكروفن خيلى خوبه. وقتى در فاصله ٥ مترى تماسى رو پاسخ ميدم صدا به خوبى منتقل ميشه و اون طرف خط هم انعكاس صداى خودش رو نميشنوه كه واقعا عاليه اينقدر كه من ديگه با كامپيوتر چت تصويرى نخواهم كرد تجربه تكنولوژيك واقعا شيرينى هست
ببخشید میشه راهنمایی کنید چطوری تنظیمات ------ رو انجام دادید منظورم اینه که از چه آدرس و پورتی استفاده کردید که کار کرد و اونو آدرسو از کجا آوردید. ممنون
---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------
میشه لطفا راهتمایی کنید که توی تلویزیون HX925 چطوری میشه از فیلتر رد شد با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)