مرسی به خاطر پاسختون، حجم بازی بعد از نصب 11.9 گیگابایته. نمیدونم مال چه شرکتیه ولی 3 دی وی دی بود. اگه از کرک دیگه ای استفاده کنم سیو هام میپره؟
مرسی به خاطر پاسختون، حجم بازی بعد از نصب 11.9 گیگابایته. نمیدونم مال چه شرکتیه ولی 3 دی وی دی بود. اگه از کرک دیگه ای استفاده کنم سیو هام میپره؟
حجمش که زیادهباید 9.66 باشه بگزریم
بیا اینو دانلود کن شاید مشکلت حل شد
http://www.uploadbaz.com/sh669xd19rco
نه سیو بازی پاک نمیشه فقط محتوا رو کپی کن تو بازی
موفق باشید![]()
من وقتی بازی میکنم نزدیک 8 دقیقه هیچ مشکلی نیست ولی یهو بازی کند میشه ودوباره بعد از 3 دقیقه درست میشه و همینطوری باز خراب میشه بعد درست میشه چیکار باید بکنم خواهش میکنم کمکم کنید
شاید dvd بازیت خرابه
بازی من راحت نصب شد
سلام
من گرافیک رو آپدیت کردم، بعد کرک رو ریختم، بازی رو زدم یه خطا داد Close program ، دست بهش نزدم، رفتم تو Task Manager و ubisoftgameluncher رو بستم، بعدش دوباره بازی رو با run as administrator اجرا کردم اما بازم خطای زیر رو داد که عکسشو گزاشتم. در ضمن هر کرک 13 مگی 49 مگ رو تست کردم هر دو به همین شکل بودن،.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی حتی یه بار هم اجرا نشده، فایل offline.ini رو هم نیست، این فایل offline.ini وقتی بازی نصب میشه درست میشه یا بعد از اولین اجرای بازی؟ چون من هر چی گشتم نبود و چون بازی هنوز اجرا نشده برای همین گفتم.
و البته این آپدیتی هم که گذاشتن برای بازی همون 79 مگابایتیه نصب نمیشه و خطا میده.
Last edited by pclord; 18-10-2011 at 10:50.
ويندوزت چيه ؟
كرك درست و حسابي ؟
دوستان نمیدونم چرا هر کاری مینکم بازی شروع نمیشه.نصب کردم بعدش directx و بعد محتویات slidrow رو تو محل بزی کپی و ریپلیس کردم و لانچر یوبی سافت رو هم نصب کردم اما کلیک میکنم موس wating میکنه و اجرا نمیکنه
چیکار کنم؟
ممنون
ویندوز 7ویندوزت چیه ؟
سیستمت چیه ؟
cpu : quad core amd
VGA : ati redon 5650
ram: 4gb
لعنت خدا بر ubisoft بابت این بازی مهلک
اصلا این چرا انقدر سخته نصب و اجراش؟ کل تاپیکو خوندم انجام دادم هیچ تغییری نکرد الانم دارم کاتمو آپدیت میکنم
ویندوزم 7 کرک هم ریختم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)